mma_hz je napisao/la:Problem je sto je Ikande doveden kao ta radilica,a covjek to ocigledno nije..

Tek cemo vidjeti koliki je gospodin bio Gojko! Svaka njemu cast!
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
mma_hz je napisao/la:Problem je sto je Ikande doveden kao ta radilica,a covjek to ocigledno nije..
Ma hajde... Sta smo radili prije njega, borili se za opstanak?ElCartel11 je napisao/la:Mi da nemamo Ikandeja, nebi sastavili jednog napada kako treba
Nisi me dobro shvatio pasa, nisam ga uzeo na zub.mma_hz je napisao/la:Ikande je jedan od onih rijetkih igraca koji su igrali u nasem klubu a na kojem odmah kod prijema lopte,kod pasa vidis da covjek zna igrati jbg...kao sto su bili Said i Jajalo..samo polahko dok se malo privikne..
@sabinho slazem se da ce se vidjeti ko je bio Cimi,vec se vidjelo kontra Travnika i Zrinjskog..odmah hop,dva poraza..grijesis sto si uzeo na zub Ikandea Sabinho,vidjeces
To ti kazem..Sabinho je napisao/la:mma_hz je napisao/la:Problem je sto je Ikande doveden kao ta radilica,a covjek to ocigledno nije..![]()
Tek cemo vidjeti koliki je gospodin bio Gojko! Svaka njemu cast!
E vala ne volim ni ja, niti volim da se nakon jedne utakmice neko tjera.Sabinho je napisao/la: Nisi me dobro shvatio pasa, nisam ga uzeo na zub.![]()
Inace ne volim kad se od nekog igraca nakon dvije utakmice pravi neki nenadyebiv igrac.
MoRe!hilmo je napisao/la:E vala ne volim ni ja, niti volim da se nakon jedne utakmice neko tjera.Sabinho je napisao/la: Nisi me dobro shvatio pasa, nisam ga uzeo na zub.![]()
Inace ne volim kad se od nekog igraca nakon dvije utakmice pravi neki nenadyebiv igrac.
P.S. S tobom ću ja posebno, u tri oka
U pravu si.RN87 je napisao/la:Sabinho kakve paše, nisi u Turskoj
Mozel onda oko,haveru,brateSabinho je napisao/la:U pravu si.RN87 je napisao/la:Sabinho kakve paše, nisi u Turskoj
bugün nasılsınRN87 je napisao/la:Sabinho kakve paše, nisi u Turskoj
To Hilmo burazeru, pokaži mu ko je gazda ..Sabinho je napisao/la:MoRe!hilmo je napisao/la:E vala ne volim ni ja, niti volim da se nakon jedne utakmice neko tjera.Sabinho je napisao/la: Nisi me dobro shvatio pasa, nisam ga uzeo na zub.![]()
P.S. S tobom ću ja posebno, u tri oka
ABD!!!joker90 je napisao/la:Ma pjevat cemo mi ove sezone ooniii ti ga puuse Haaarrmooooonyy Harmooonyyy!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.