Samo taj i znam.Tribalian je napisao/la: Dobro nisi nesto teze prepisao.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Samo taj i znam.Tribalian je napisao/la: Dobro nisi nesto teze prepisao.
Čekam brata od djevojke, kakva god titula da je, da donosi.Ovo se mora unijet u organizam hitnoNerminovic je napisao/la:@Dexi
Epok se zove, evo vidis da je to bosanska marka![]()
![]()
Sto ce ti ova zastava ?Nerminovic je napisao/la:@Dexi
![]()
Istrosise se na pirotehniku u pm.samo_lijevo je napisao/la:evo mog brata.![]()
samo_lijevo je napisao/la:Kazu da to nije bas tako, imam jarana koji to radi.
hahahahahahahahahahaOvo se mora unijet u organizam hitno
Kakva je situacija ?legenda reala je napisao/la:šta treba brate ljevače
Kad im to uvaljas, onda ti postajes Seik ibn Kardec.alan_kardec je napisao/la:
Moji otac, stričevi i rođaci na ovom polju gdje će se graditi to neko naselje, imaju dosta zemlje.
Samo šta je iz Ze-Do se može reć da je naše, mi radimo za dobrobit državesamo_lijevo je napisao/la:Sto ce ti ova zastava ?Nerminovic je napisao/la:@Dexi
![]()
SNUS nije nas, jel tako @dex
Blago nama koliko grade, u Visokom citavih 5 kuca. U Sarajevu nisu ni poceli, a Trnovo je druga dimenzija.alan_kardec je napisao/la:
Pa preprodavanje moguće da i nije, ali kad uzmeš finu pinku za komad zemljišta za koji ne znaš ni gdje se tačno nalazi niti si ga kad obrađivao/koristio, to je fenomenalan keš na današnjem vremenu.
http://ba.****/a23539/Biznis/Arap ... rnovo.html
Moji otac, stričevi i rođaci na ovom polju gdje će se graditi to neko naselje, imaju dosta zemlje.
Tribalian je napisao/la:Kad im to uvaljas, onda ti postajes Seik ibn Kardec.
Sve razumem ali sto plin da ugradjujes sa tolikim parama.alan_kardec je napisao/la:
Ma boli me šta postajem. Kad se aBd proda, kupujem sebi kombi i ugrađujem plin, i vozim svoju raju gratis na Zvezdine tekme. Bićemo mnogo redovniji nego do sadaNjihovo je samo da organizuju jelenizaciju.
Ustvari što ja moram uopšte i voziti.
![]()
Naravno da hoćeNerminovic je napisao/la:Dex hocel ti cura dozvolit da ja i ti uzmemo po jedan svedski snus, mogla bi ta kombinacija na lose ja mislim
e da mi naci takvu curliku/zenuDex je napisao/la:Naravno da hoćeNerminovic je napisao/la:Dex hocel ti cura dozvolit da ja i ti uzmemo po jedan svedski snus, mogla bi ta kombinacija na lose ja mislimSad će brat iz Švedske, nije bio 25 dana
Dobro je, kako je kod tebe imal šta na belegijusamo_lijevo je napisao/la:Kakva je situacija ?legenda reala je napisao/la:šta treba brate ljevače
Ima li umora ?
Sto ne svratis na temu povremeno, svasta mi pisemo.samo_lijevo je napisao/la:@ trib
sto ne govoris da pisete o piramidama na tvojoj omiljenoj temi ?
Koliko god da su pare (mada i nisu nešto naročito velike, ljudi su Arapima uzimali i milione), one se potroše. Ako budem uzimao, neću uzeti sigurno nešto skupo i novije. Neki očuvaniji wv-ov transporter 91., 92. ili tako neko godište.Tribalian je napisao/la:Sve razumem ali sto plin da ugradjujes sa tolikim parama.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.