A dobro,zadnji dan uvijek bude najviše raje,realno,samo eto pohladno bilo,ja prolazio u 9,nije nikog bilo,al eto,nikad tad ne bude puno raje haha..Kawhi je napisao/la:Zvao me je jaran u park kaže nikad više raje nije bilo, al ja dao sve pare što sam imao da uzmemo love za kućne varijante tako da mi se nije dalo dolaziti.Narin je napisao/la:Jarane ono kad si me zvao,ja se razbolio,spavao tad,a onu noc prije kad sam te ja zvao,bio u parku,pa kontao da si tu negdje,al eto,nisi cuo valjda..Kawhi je napisao/la:Nisam vidio SFFa. Jesam zapravo 2-3 noći kad sam se vidio s @Narinom. Drogu jesam vidio, al je nisam uzimao. Kokain je jedino što dolazi u obzir za uzimanje. U alkohol sam se pretvorio.
Al i vrijeme zahladnilo zadnjih dana,pusti parkove bili,oni prvi dani su najbolji bili ipak..Jesi zadnji dan bio?
Vrijeme je užasno bilo. Izašao sam samo jednom prošle sedmice sve ostalo sam kući cugao.
Ja imao nekih problemcica onaj dan kad sam te zvao,pa rek'o da se malo smirim da popricamo,al eto,rijeseno je to sve,idemo dalje

Mogli smo na kafu,standardna ekipa ona,kad budemo se mogli organizovati..Sta je sa Quaterom,ne vidjam ga na forumu više nešto,il ja rijetko kad udjem..