Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

bilalx

Re: AW: Emir Spahić

Post Postao/la bilalx » 10 apr 2015, 09:56

Goalgetter je napisao/la:Spahin brat je tu jer je koliko znam i on sa njim dosao u Leverkusen. Znam da je u onom Interview20 govorio da kad potpisuje ugovor u klubu, da mora i njegov brat biti inkludiran u to, slicno tako nesto, ne sjecam se bas najbolje.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
pa spahin brat je reprezentativni kuhar...iako ne zna kuhat barem je bio na platnoj listi u brazilu ;)

ahmic
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la ahmic » 10 apr 2015, 10:06

Momci,mi iz sobr smo stvarno pametni i prosipamo inteligenciju..Pa ko.zna sta je tu sve bilo i zbog cega je doslo do obracuna..Ja vala ne oprvadavam ni ove pamaetnjakovice zastitare,znamo mi dobro kakav je to nivo ljudi..Sta je trebao oborit glavu i gledad kako se sprdaju s snjima i izivljavaju ...Ne daj na sebe Emire,samo pred Allahom mirno stani..

SGD53
Kontakt:

Post Postao/la SGD53 » 10 apr 2015, 10:12

Kad malo bolje razmislim, država nam je ovakva zbog džibera i seljačina koji imaju taj mutagen u sebi. Evo, ti ga recimo pokazuješ na ovaj način, Spaha na drugi. Spahu ne mogu banovati, al' postoje načini na kojima mu drugi ljudi mogu staviti do znanja da je prekršio (skoro) sve mjere. S druge strane, tebe mogu. Tako da, vidimo se kad se vratiš pod nekim drugim nickom i nastaviš ovako konstruktivno i kulturno diskutovati. :thumbup: :wave:
A možeš ga makar opomenuti ? :D

šalu na stranu, opet ću ponoviti Spaha je krkan i nije da mu je ovo prvi put, od koga je ne čudi me. Ružno je pogledati da se bivši kapiten reprezentacije tuče s bilo kime pa makar to bili zaštitari na stadionu i makar Spaha bio i upravu nije ni njegovo maslo za ramazana. Kako god ne vjerujem da će sankcije biti velike jer on je po njih važan igrač, ali ovo je upravo ono što čini razliku između velikog nogometaša i igrača koji to može biti. Taj mentalitet "Ko si ti da meni govoriš" je upravo ono što većinu igrača sa naših prostora udaljava od samog vrha.

Da će mu ovo ostaviti mrlju na karijeri, neće... Nije mu ovo ni prvi ni zadnji put, a uostalom nije se desilo ni na utakmici ovo će biti hit par dana dok se nešto novo ne pojavi negdje. Pitanje se samo koliko se Spaha puta ovakoi pošaketao da ga niko nije snimio ?
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 10 apr 2015, 10:22

Tipični balkanski mungos, ništa više,Suspenzija do kraja sezone, a onda i kraj karijere.Hvala ti Emire za sve, ali nemoj više molim te
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

Buducnost
Kontakt:

Post Postao/la Buducnost » 10 apr 2015, 10:37

Monolog je napisao/la:
Postavlja se samo jedno pitanje - šta će ondje Spahin brat (ako je uopće istina da je njegov brat učestvovao u onom incidentu) i šta je on sebi umislio?
Jeste mu brat definitivno..

Alen ima akreditaciju od Bayera kao i od svakog kluba gdje je Emir igrao pa tako i reprezentacije. Zivi sa njim, non stop su zajedno,...

Kao sto neko rece, on je inkl. u ugovoru.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 10 apr 2015, 10:39

kupi emira, dobijes alena gratis :kralj: :opaopa:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 10 apr 2015, 10:56

Incident se desio nakon utakmice Kupa Njemačke između Bayera i Bayerna, koji su Apotekari izgubili nakon izvođenja penala.

Navodno, Spahić je u VIP ložu BayArene pokušao uvesti nekoliko prijatelja, međutim, tome su se usprotivili pripadnici osiguranja, nakon čega je uslijedila tuča.
Nikad kabadahija neće doći pameti.Misli da može uvesti koga želi u VIP ložu pa nije to Bosna gdje može ući svaki klošar.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 10 apr 2015, 11:03

Klub će razmatrati interne sankcije. Emir Spahić će se lično izviniti svim učesnicima u ime grupe", stoji na zvaničnoj stranici Apotekara.
Molim da forumski dusebriznici napisu otvoreno pismo DFB-u i Bayeru, objasne sta je to pravna drzava, objasne kako funkcionise sport u demokratskim drustvima i traze najstrozu kaznu za Spahica, po mogucnosti dozivotnu zabranu bavljenja sportom. :salut:

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 10 apr 2015, 11:08

Monolog je napisao/la:
BaDa12 je napisao/la:Emir ima nogometnu inteligenciju za visoke domete, ali nešto ga zeza.
Nešto? Nemoj biti poput naših novinara koji se trude ublažiti (ovakve) stvari, a pretjeruju kada je huškaštvo u pitanju. Spaha je primjer čovjeka koji se ne može kontrolisati i koji jednostavno živi od pravljenja svakojakih sranja.
Stavila sam smajli koji je trebao biti jasan. Ali, sam očito trebala italicovati tu riječ. Jasno je da je on autodestruktivan kroz cijelu karijeru. Pravi gluposti često kad je na vrhuncu, i to ga košta boljih ugovora.

A, nije mi jasan taj odnos vezano za brata. Je li on odrastao čovjek? Živi li svoj život? :hmmmmm:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

velez_mostar
Kontakt:

Re: Odg: Emir Spahić

Post Postao/la velez_mostar » 10 apr 2015, 11:10

Virtu4l je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la:Mostar je uz tebe
Glasnogovornik Mostara :lol:
Danasnjeg ne, onog nekada pravog da, a post je cista zajebancija samo vidim zalijepili ste se ti i ovaj mali iznad.

Btw, Spaha se ponasa neadekvatno, i definitivno je vise nego jasno zasto njegov fudbalski kvalitet nije isplivao do kraja, a mogao je velike stvari..cudan je ovaj nas mentalitet.

U svakom slucaju, sumnjam da cemo ga i u repci vise gledati.

patriot
Kontakt:

Post Postao/la patriot » 10 apr 2015, 11:23

Klub se oglasio!

Incident se desio nakon utakmice Kupa Njemačke između Bayera i Bayerna, koji su Apotekari izgubili nakon izvođenja penala.
Navodno, Spahić je u VIP ložu BayArene pokušao uvesti nekoliko prijatelja, međutim, tome su se usprotivili pripadnici osiguranja, nakon čega je uslijedila tuča.
"Policija Kelna/Leverkusena je dostavila izvještaj tužitelju u Kelnu te je istraga u ovom slučaju otvorena. Bayer 04 će podržati sve napore s ciljem temeljite istrage i prikazivanja činjenica. Kada nam rezultati istrage budu dostupni, Klub će razmatrati interne sankcije. Emir Spahić će se lično izviniti svim učesnicima u ime grupe", stoji na zvaničnoj stranici Apotekara.
Olimpic Sarajevo:►► Pobjednik Kupa BiH • 2014/2015
█▓░ Juventus Campione d'Italia ★☆★ 33 Scudetti ░▓█

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 10 apr 2015, 11:26

Nerminovic je napisao/la:kupi emira, dobijes alena gratis :kralj: :opaopa:
Alena i jos gomilu ublehasa bosanskih, ja licno poznajem jednog krelca, malogradjanina, novinara koji pise ne znam sastavljeno, eto s njima se spaha druzi, a nije djabe ona "s kim si takav si". Spahic ima fudbalsko znanje, ali uz to je cirkusant, mahalas, kabadahija, i nema fudbalsku inteligenciju, da je ima izbio bi onu loptu protiv Francuske.

Kenchi
Kontakt:

Post Postao/la Kenchi » 10 apr 2015, 11:28

"Samo sam branio brata! Kunem se Bogom. Briga me za kaznu, mogu mi raskinuti ugovor, briga me! Zaštitari su uvrijedili i mene i našu porodicu, a ja ću uvijek braniti brata i porodicu, dok god sam živ!"

Eto upravo ono sto sam ja rekao "Sta ako mu je zastitar mater opsovao?" . Ne bi covjek onako poludio bez razloga, svaka cast jos jednom Emire, veliki covjece :tokralju:

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 10 apr 2015, 11:36

Kao što neko reče, da je ovo uradio Ibra, Balotelli ili neko sličan, bio bi kralj, mrcina, idol ovo ono...ovako kad je Spaha to uradio, onda je ispao klošar, seljak, terorista i sl. :lol:

SAMO JAKO KAPITENU! :bih: :bih: :bih:

adoo11
Kontakt:

Post Postao/la adoo11 » 10 apr 2015, 11:45

Zanimljivo da se skoro svaki sukob poistovjećuje sa imenom Emir Spahić.
"Neće mi Spahić krojiti spisak ", "Spahić se pobio sa još jednim reprezentativcem u Brazilu " "Spahic se udarao sa zastitarima "
Svaka njemu čast za fudbalsko doprinos reprezentaciji ali i ovi sukobi sa njegove Strane doprinose reputaciji naše reprezentacije u negativnom smislu naravnom.
Zašto nikad nismo pročitali da su Begovic, Mujdza, Medunjanin, Salihovic napravili nekih belaj uvijek Emir.
Stvarno ne razumijem ljude koji ovo podržavaju.
Taj Alen ima status jednog reprezentativca u našoj repki,evo vidim da su mu pokušali osigurati isti i u leverkusenu ali tamo vlada veća doza profesionalizma pa im nije uspjelo.
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!

#Sejad Salihovic

# Zvjezdan Misimovic

Prle89
Kontakt:

Post Postao/la Prle89 » 10 apr 2015, 11:45

Novinari su jedva dočekali da pišu nešto negativno o Spahiću. Danas nema gore profesije, samo znaju pljuvati ljude. Samo naprijed gazija nema uzmicanja. :D :bih:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 10 apr 2015, 11:47

Prle89 je napisao/la:Novinari su jedva dočekali da pišu nešto negativno o Spahiću. Danas nema gore profesije, samo znaju pljuvati ljude. Samo naprijed gazija nema uzmicanja. :D :bih:
Pa uz njegovo ime uvijek i ide nešto negativno, nema kluba u kojem nije pravio skandale.Eto sad novinari ispadaju krivci jer su prenijeli ovu bruku sa Bay Arene. :roll:

patriot
Kontakt:

Post Postao/la patriot » 10 apr 2015, 11:49

Saurman je napisao/la:
Prle89 je napisao/la:Novinari su jedva dočekali da pišu nešto negativno o Spahiću. Danas nema gore profesije, samo znaju pljuvati ljude. Samo naprijed gazija nema uzmicanja. :D :bih:
Pa uz njegovo ime uvijek i ide nešto negativno, nema kluba u kojem nije pravio skandale.Eto sad novinari ispadaju krivci jer su prenijeli ovu bruku sa Bay Arene. :roll:
Ma svi su krivi osim Spahića, izgleda.
Olimpic Sarajevo:►► Pobjednik Kupa BiH • 2014/2015
█▓░ Juventus Campione d'Italia ★☆★ 33 Scudetti ░▓█

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 10 apr 2015, 11:52

Fakat smorište više sa ovim, za svako ponašanja ima i nagrada i kazna... ako je kriv, a evidentno jeste zbog ovakvog ponašanja biće sankcija ni manje ni više.

A ove sve priče (mrcina, luđak, uhljup, terorista, kabadahija) i kako već sve ne nisu na mjestu. Ako je mislio uvesti u vip svoje rođake ili brata vjerovatno je trebao obavijestiti nekog iz kluba da se to omogući. Reagovao burno i šta ???

Ima sankcija i kraj! Kao da niko od nas nije nikada reagovao vrele glave (pa pogriješio).
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 10 apr 2015, 11:55

patriot je napisao/la:
Saurman je napisao/la:
Ma svi su krivi osim Spahića, izgleda.
Tako se nažalost ovdje želi prikazati.To samo pokazuje mentalni sklop ljudi sa ovog podneblja.

Cijela Evropa bruji o ovom skandalu i zgrožavaju se na potez Spahića a kod nas bosnačerosi (istina ne svi) podržavaju ovo ponašanje jer on je tobože branio brata koji je sa prijateljima btw na silu želio ući u VIP ložu.Naravno da zaštitari to nisu dopustili ipak je to Njemačka jedna uređna zemlja gdje se zna šta ko smije a šta ne.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: denza, Goalgetter, Google Adsense [Bot], Mow, Sheyi i 55 gostiju.