Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Crveno i crno, zna se ! 

Napisat ce Lejla jednog dana djelo zvano Plavo i plavo. Ne brinite. 

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
hahahahaha. 

Za jednu se nikako ne mogu odluciti, al' ja npr. svake godine procitam Alhemicara. Jer to je vrsta knjige u kojoj uvijek pronadjes nesto novo, i dobijes drugaciju ideju svake godine jer si malo stariji i iskusniji.lejla je napisao/la:
Evo citam zadnji dio. Imala sam prije par sedmica situaciju netipicnu za mene - doktorica mi je propisala mirovanje deset dana. Kako bi prekratila kucni pritvor, pocela sam citati prva dva dijela. Inace se ne mogu oduprijeti ovako lako citljivim knjigama, a pogotovo ovaj vikend kad imam hrpu stvari uciti, a ne da mi se.Tako da sam dala mozgu oduska i procitala par stotina stranica.
![]()
Koja ti je omiljena knjiga ? Moja je Crveno i crno, procitam je svake dvije godine.
Draga mi je i knjiga "Zovem se Crveno" od Pamuka. Mnogo volim citati, iako sam trenutno u takvoj zbrci da nikako ne mogu da fino uzmem knjigu i uzivam u njoj. Cekam bolja vremena.

..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
Samo "Poker Asova" 

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Nema jače knjige od Bijelog Očnjaka, sve ostale nisu ni do koljena ovoj. 

- Arsenalisation
- Kontakt:
Ljudi mozete li vjerovati sta se dogodilo ?
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
- Arsenalisation
- Kontakt:
Arsenalisation je napisao/la:Ljudi mozete li vjerovati sta se dogodilo ?
EDIT: LJUDI PAJA NAPISAO 2 POSTA ZAREDOM A DA NIJE SPOMENUO POJAM I RIJEC "DOMINACIJA"

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
Balas 

Zovi vatikanArsenalisation je napisao/la:Arsenalisation je napisao/la:Ljudi mozete li vjerovati sta se dogodilo ?
EDIT: LJUDI PAJA NAPISAO 2 POSTA ZAREDOM A DA NIJE SPOMENUO POJAM I RIJEC "DOMINACIJA"

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
I meni je jedna od najdrazih,ali ubjedljivo najdraza:George Orwel-Zivotinjska farmaBosco je napisao/la:Nema jače knjige od Bijelog Očnjaka, sve ostale nisu ni do koljena ovoj.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Joj skino sam Treću Smjenu prvu sezonu, nema stat dok je ne pregledam. 

A bjezi, ja svaku epizodu napamet znam. Al' ponovo uvijek kad uhvatim mogu pogledati.Bosco je napisao/la:Joj skino sam Treću Smjenu prvu sezonu, nema stat dok je ne pregledam.

Uvijek se rasplacem kad gledam epizodu u kojoj Alex pogine, i onu kada Doc prolupa.

..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
Joj kako sam volio Alex, em je bila preslatka em plavka. Ipak meni je najtuznija zadnja episoda jer je to označio kraj serije. Ne znam svi su mi super gotivni likovi osim onog malog Joeyevog sina i Kim kad je bila u depri. Ali dijete joj nikako ne volim. Inače moram li reći, Bosco kralj.Lily je napisao/la:A bjezi, ja svaku epizodu napamet znam. Al' ponovo uvijek kad uhvatim mogu pogledati.Bosco je napisao/la:Joj skino sam Treću Smjenu prvu sezonu, nema stat dok je ne pregledam.![]()
Uvijek se rasplacem kad gledam epizodu u kojoj Alex pogine, i onu kada Doc prolupa.![]()

divi smogovca što voli serije kao i ja 

Ma on je legenda, joj kad se sjetim nekih njegovih scena.. A onu Cruz sam mrzila jer se vazda motala oko njega.Bosco je napisao/la: Joj kako sam volio Alex, em je bila preslatka em plavka. Ipak meni je najtuznija zadnja episoda jer je to označio kraj serije. Ne znam svi su mi super gotivni likovi osim onog malog Joeyevog sina i Kim kad je bila u depri. Ali dijete joj nikako ne volim. Inače moram li reći, Bosco kralj.Ali fakat svi su super.

"You cant make me! You can't make me!"

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
da vidite situacijee.... ja igram neku igru na fb i vidim čudno mi i uključi se na samo na chat od neke osobe i krenu chatat u moje ime.... ja gledam,,, neko mi provalio u profil... a najinteresantije je bilo kad sam ja krenuo pričat sa tom osobom,, ispada da pričam sa samim sobom....
neki dan sam sa FZ skinuo neki ko fol program za ubrzavanje Mozille i ja budala skinuo i vidim ne djeluje a meni spor računar....
rekao mi je da obrišem iz Task Manager jedan proces i da će se hack ukloniti i kaže da će sad otići...
Jel imao neko sličnu situaciju?
neki dan sam sa FZ skinuo neki ko fol program za ubrzavanje Mozille i ja budala skinuo i vidim ne djeluje a meni spor računar....

rekao mi je da obrišem iz Task Manager jedan proces i da će se hack ukloniti i kaže da će sad otići...
Jel imao neko sličnu situaciju?

MAJKO MILA

Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, Bing [Bot] i 22 gosta.