Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Za ovo da ide safety car ?
Jel me neko zajebaje ovdje ili fakat je safety car za ovo izasao.
Nadam se da ce propasti ovaj sport.
Jel me neko zajebaje ovdje ili fakat je safety car za ovo izasao.
Nadam se da ce propasti ovaj sport.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Jel mogao gluplji tajming za SC 

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- Donnie Darko
- Kontakt:
Vettel spin, ovo treba trademarkovat
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- BosniaBoston
- Kontakt:
Nisam mislio da cu ikad ovo reci svom omiljenom sportisti, ali vakat je za penziju
#Punoljetstvo
Idi ove sezone ne cekaj iducu svega ti. Najgori sampion ikad
Vettela penzionisat nakon trke.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Jel moguce 

- Donnie Darko
- Kontakt:
ricciardu motor ozkazao
grosjean se prvi okrenuo
vettel se izvrnuo
sve po planu F1 bogova
grosjean se prvi okrenuo
vettel se izvrnuo
sve po planu F1 bogova
Durze izlaz je bio mozda 50m, mogao si ga kulturno odgurati i vsc ukljuciti kao milion puta do sada. Ovako se vjestavki pokusava nesto uciniti utrka interesantnom.
Kazu nije im jasno sto su otjerali Vettela ...et 3o mil ce ga placat da se svaku drugu utrku okrece na stazi .. kakav ublehas je posto
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ferrari ne moze 300 na sat bez DRSa 

#Punoljetstvo
Nikad mi nece biti jasno na osnovu cega nafurase ovog Leklera. Prosjecan vozac, nista bolji od recimo Sainza, Pereza, Ricarda....
Max i Hamilton su liga iznad njega.
Max i Hamilton su liga iznad njega.
Vettel je postao prosjek vozac. Neka se sam oprosti i ne trazi nikakve odstete i sta ti ja znam.
Leclerc s druge strane max. iz bolida izvlaci. Ovaj ferrari je sa motorom u rangu sa renolom, mozda cak i ispod. Cak i zvuk motora je kao sa prigusivacima. Nevjerovatno, toliko novca ulozeno u tim i inzenjerin i na kraju nista.
Leclerc s druge strane max. iz bolida izvlaci. Ovaj ferrari je sa motorom u rangu sa renolom, mozda cak i ispod. Cak i zvuk motora je kao sa prigusivacima. Nevjerovatno, toliko novca ulozeno u tim i inzenjerin i na kraju nista.
Mislim da Leclerc je daleko od maksimalno izvlačenja bolida.
"We need to suffer. And we need to fight."
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ajde Valteri iznenadi nas i daj nam dvoboj sa Lewisom ili se bar obojica izbacite sa staze 

Don't believe the hype.
cekaj ti stvarno mislis da Ferrari moze bolje od ovoga

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Haman ljudi ne vide da ovaj ferrari ne moze meda, lik sa drs-om ne moze da skine nista vremena u odnosu na vrijeme covjek ispred sebe. Jel me neko zeza ili fakat ovo ozbiljno pisu ljudi u konataciji kao da je ferrari favorit pa trebaju biti tu negdje sa mercedesom, a s druge strane fakt je da su 4-5 bolid na gridu i to kazem kao navijac ferrarija !
Ovo je maks u ovoj kanturini. Vettel bi se još mučio sa Russellom da ovom nije otkazao motor.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.