2015-16 NBA Off-Season

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

tuzlak1987
Kontakt:

Re: 2015-16 NBA Off-Season

Post Postao/la tuzlak1987 » 08 jul 2015, 17:56

Meni kada su svi zdravi;

1.James
2.Durant
3.George
4.Leonard/Melo

Durant je imao nesrecu sa zdravljem, jedno vrijeme je bas bio zivotinja. Onih par mjeseci kada je uzeo MVP i pravio niz kao Jordan sa utakmicama od 30+ poena. Tada se uveliko pocelo pricati ko je bolji James ili Durant..

Melo koliko god da je defanzivno slabiji od Leonarda, moze braniti i 4. Moze ofanzivno igrati 4 i 3, napadacki je druga dimenzija ne samo za njega vec u dosta momenata i za ostale kada je okruzen kako treba ekipom

George je imao nesrecu sa povredom, ali je beast. On je za Indianu, sto je James za Cleveland. Mada niti on nije ofanzivno odlican ali je defanzivno zdrav vjerovato najbolji u ligi

[youtube][/youtube]
Ne tako davno, prva opcija 50-50 sa Jamesom kao prva opcija, uz neke panjeve kao sto su Hill, Lance i Hibbert
[youtube][/youtube]

Zasto sam stavio Leonarda na 4, to je jer je lahko igrati u SA sa Duncanom, Gino i Parkerom, sada Aldridge. Citavu svoju karijeru nije morao nositi ekipu na ledjima. Neki ce reci jeste ali jeste qurac. I James i Durant i George i Melo su vecinski dio svojih karijera imali takve poteskoce dok on nije. Nikada nije morao zabijati 30-40 poena i uz to izigravati jos i playmakera svoje ekipe citavu godinu pa i onda PO. On u svojoj ekipi moze zabijati 15 i ne forsirati se napadacki, te onda igrati kvalitetnu odbranu
Stavi ga u Jamesov stari Cleveland, to ne bi otislo preko 30 pobjeda ..
MVP finala u njegovu korist je malo cudan argument jer su finale u toj ekipi odigrali svi odlicno, normalno on kao najvitalniji je uzeo tu nagradu sa dobrom serijom. Kada se to svede na 82 utakmice dobije se druga slika tj da on ne moze biti prva opcija. Spursi nemaju prvu opciju.

Sada ce navijaci Spursa okrenuti pricu na to kako se on izdvaja od ostalih, pa kada se kaze protiv Parkera i on se izdvaja, pa protiv Duncana i on se izdvaja. Na kraju ne znaju niti oni jel ekipa hemija sa najboljim trenerom ili su redom i Parker i Duncan bili te godine top5 svoje pozicije,a Popovic top3. Kao da Melo, George i ostali sa takvom druzinom i ucinkom sa klupe ne bi pokidali

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 08 jul 2015, 18:15

Vjeruj mi da se ja slažem s tobom. I moram te pohvaliti odličan post. :clap: Samo što bih ja stavio:
3. George/Leonard
4. Melo

Ja sam onaj gif na prošloj stranici stavio samo zbog toga što se alem zaebava (nadam se :mrgreen: ) i onda mu ja odgovorim poluozbiljnim postom te odjednom iskače gomila padobranaca. Nevjerovatno je kako se svi lože na sve na ovom pdfu. :D
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 08 jul 2015, 18:33

a da prestanete sa tom glupom pricom i prebacite je na svastaru?
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 08 jul 2015, 18:35

NEZALAGANJE je napisao/la:Trener mozda jeste bio problem u OKCu
cuj "mozda" :tokralju:
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 08 jul 2015, 18:37

Kawhi je napisao/la:Vjeruj mi da se ja slažem s tobom. I moram te pohvaliti odličan post. :clap: Samo što bih ja stavio:
3. George/Leonard
4. Melo

Ja sam onaj gif na prošloj stranici stavio samo zbog toga što se alem zaebava (nadam se :mrgreen: ) i onda mu ja odgovorim poluozbiljnim postom te odjednom iskače gomila padobranaca. Nevjerovatno je kako se svi lože na sve na ovom pdfu. :D
Vuce i na ovo, George-Leonard neko trece mjesto :thumbup:

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 08 jul 2015, 19:59

@ESPNSteinLine: ESPN **** say Mavericks owner Mark Cuban arrived in Houston earlier today as Dallas tries to fend off the Clippers' 11th hour push
Izbice tuca. :lol:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 08 jul 2015, 20:06

Joj kako bi bilo smiješno da Clippersi uspiju nagovorit Jordana da ipak s njima potpiše :rol:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 08 jul 2015, 20:09

Realno njega vuce Texas, previse je vjerovatno pozelio kucu.. Ali mu je bolje u LAC, poznaje sistem, ima Paula i Blakea, max ugovor. Nadam se da ce se ipak odluciti za Clipe pa da na zapadu bude pakleno..

Mislim da Dallas i sa njim opet ne moze dalje od prve runde..

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 08 jul 2015, 20:10

Nadam se da ostaje u Clippersima. Zapad bi bio znatno zanimljiviji s još jednom vrhunskom ekipom, što Clippersi bez Jordana nisu.
Dallas svakako ne može do titule.
@ArashMarkazi
The feeling is DeAndre Jordan is now "50/50" on his decision. Crazy.
:rol:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 08 jul 2015, 20:17

kakav idiot :rol:

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 08 jul 2015, 20:24

DeAndre Jordan is "leaning" toward a return to the Clippers, according to ESPN's Marc Stein, although **** said the situation still is among the most fluid in free agency in recent years
:rol: :rol:

Pitam se gdje je Gilbert da pomogne svom haveru u ovoj situaciji i da posalju pismo Silveru...
"My Favorite Ring is Always the Next One"

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 08 jul 2015, 20:29

Vidim da jos uvijek navijaci Lakersa nisu halalili Cubanu i Gilbertu sto su ustali protiv razradjenog dugogodisnjeg sistema pljackanja Lakersa :D . Pljackati se moze, ali pitanje je do kada? Mark i Dan im ipak stadose u kraj i pokazase ko su i sta su kada ne mogu kontinuirano pljackati druge ekipe :D .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Celikovac
Kontakt:

Post Postao/la Celikovac » 08 jul 2015, 20:31

amerosm je napisao/la:
DeAndre Jordan is "leaning" toward a return to the Clippers, according to ESPN's Marc Stein, although **** said the situation still is among the most fluid in free agency in recent years
:rol: :rol:

Pitam se gdje je Gilbert da pomogne svom haveru u ovoj situaciji i da posalju pismo Silveru...
I ja mislim da treba ici veto na svaki moguci deal sa Clippersima :P
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 08 jul 2015, 20:33

adriano_leite je napisao/la:Vidim da jos uvijek navijaci Lakersa nisu halalili Cubanu i Gilbertu sto su ustali protiv razradjenog dugogodisnjeg sistema pljackanja Lakersa :D . Pljackati se moze, ali pitanje je do kada? Mark i Dan im ipak stadose u kraj i pokazase ko su i sta su kada ne mogu kontinuirano pljackati druge ekipe :D .
Najboljeg playa lige i igračinu poput Paula ne bi ni materi halalio, a kamoli Gilbertu i Cubanu :kafa:

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 08 jul 2015, 20:36

Ja bih iskreno volio da ostane u Clippersima. Dallas bi bio mnogo slabiji i šanse Sunsa za playoff bi se drastično povećale.

Ali, ja bih zabranio ove promjene mišljenja, pogotovo u ligi sa ovoliko kretena. Ako se odlučiš za jednu ekipu, to je to. Ako se kasnije predomisliš, ko te **** što si glup. Puno je toga u igri ovdje da bi mogao tek tako mijenjati mišljenja.

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 08 jul 2015, 20:40

@ESPNSteinLine: Clips, I'm told, firmly believe they'll be bringing DeAndre Jordan back to LA on a plane tonight. This story, mind you, puts the F in fluid

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 08 jul 2015, 20:41

slika

slika

slika
#SAVEDEANDRE
Adrian Wojnarowski ‏@WojYahooNBA 23m23 minutes ago
****: Chris Paul has returned from vacation in islands, and planned to travel to Peach Jam AAU event in Georgia. But now...Stay tuned.
:tokralju: :lol:

Celikovac
Kontakt:

Post Postao/la Celikovac » 08 jul 2015, 20:42

Naravno da je bolje da se vrati u Klipe, tako ce liga dobiti jos jednog contendera. Ako ide u Dallas, liga je jaca za jos jednu osrednju ekipu, potencijalnu zrtvu u prvom krugu PO ako budu imali srece pa dodju i dotle.
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 08 jul 2015, 20:43

@ramonashelburne: Like I said, this started Monday with DJ having second thoughts and CALLING Doc Rivers.

@michaeleaves: **** close to #Clippers tells me that DJ reached out to Doc Monday night saying that he made a mistake, which triggered chain of events

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 08 jul 2015, 20:44

Donnie Darko je napisao/la:Ja bih iskreno volio da ostane u Clippersima. Dallas bi bio mnogo slabiji i šanse Sunsa za playoff bi se drastično povećale.

Ali, ja bih zabranio ove promjene mišljenja, pogotovo u ligi sa ovoliko kretena. Ako se odlučiš za jednu ekipu, to je to. Ako se kasnije predomisliš, ko te **** što si glup. Puno je toga u igri ovdje da bi mogao tek tako mijenjati mišljenja.
Fazon je sto se nista nije moglo potpisati do 9. jula i sve je bukvalno usmeno. Mislim da se previse vjeruje igracima i treba biti makar neki vid osiguranja da se igracu ne isplati da radi ovo, tipa noras platiti 40% novog ugovora ekipi koju zavrnes, ali da bude neki vid predugovora na osnovu kojeg se moze tuziti igrac, jer oficijelni ugovor ne moze biti potpisan. Moglo bi se desiti i da Wes odustane ako bi D.J. ostao u Cippersima i to bi uveliko zajebalo Dallas.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.