Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Reprezentativci (fudbal)
Imali jos karti za BiH - Turska ???
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
ima jarane al kod svercera sve su zivo pokupovalipandzo je napisao/la:Imali jos karti za BiH - Turska ???
-
- Kontakt:

Sanel jahić prilikom jučerašnjeg potpisa za AEK. SRETNO Sanele.
Dok je BOSANACA I HERCEGOVACA,ovim forumom neće vladati rušitelji REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE!!!
-
- Kontakt:
Bosanac, Dragan Mihajlović iz Bellinzone potpisao za Parmu. Momku je 17-18 godina
BIHfan je napisao/la:Znal ko sto Salihovica nema??
neka mala povreda veceras je na treningu

Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921
...za sva vremena...
1921
jel opet u 18 sati trening?????
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC
i hocemol ga u A-repku odmah???amarildobule je napisao/la:Bosanac, Dragan Mihajlović iz Bellinzone potpisao za Parmu. Momku je 17-18 godina
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
-
- Kontakt:
To si ti rekao, ja nisam.BIHfan je napisao/la:i hocemol ga u A-repku odmah???amarildobule je napisao/la:Bosanac, Dragan Mihajlović iz Bellinzone potpisao za Parmu. Momku je 17-18 godina
Ovo je samo obavijest, pa ima valjda juniorska i mlada reprezentacija.
Vec je to neko napisao,al sala mala mislio sam da odmah hoces da ga Ciro zovne.amarildobule je napisao/la:To si ti rekao, ja nisam.BIHfan je napisao/la:i hocemol ga u A-repku odmah???amarildobule je napisao/la:Bosanac, Dragan Mihajlović iz Bellinzone potpisao za Parmu. Momku je 17-18 godina
Ovo je samo obavijest, pa ima valjda juniorska i mlada reprezentacija.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
E momci.. Malo sam se zabrinuo dali igra Misimovic protiv Ermenije? I ako ne igra, zna li iko zasto? Pozdrav
Ne igra zbog kartona.Brijac je napisao/la:E momci.. Malo sam se zabrinuo dali igra Misimovic protiv Ermenije? I ako ne igra, zna li iko zasto? Pozdrav
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Za Genghis.. Ima li jos koji igrac koji je suspendovan zbog kartona?
Joj kako cemo bez Misketa?:(
Ne, ostalo je sve kako treba. Ipak je to Armenija, trebamo to da dobijemo i bez njega aBd, a protiv Turske se naravno on prikljucuje, i igrati cemo vjerovatno u najjacem sastavu , osim naravno neko ne dobije karton protiv Armenije, a mislim da je 5-6 igraca u situaciji da dobije karton , te propusti mec sa Turcima.Brijac je napisao/la:Za Genghis.. Ima li jos koji igrac koji je suspendovan zbog kartona?
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Ok hvala na info Genghis..
-
- Kontakt:
treba obratiti paznju na ovog malog Mihajlovica sto je potpisao za parmu.....daleko od tog da ga treba zvati u A tim al zasto ne u U21!
Parma je jedan od timova koji ima najbolji skouting u evropi sjetimo se samo ko je sve poceo karijeru u Parmi i koga je sve ona otkrila:Buffon,Adriano,Mutu,Gillardino,Cannavaro,Thuram...itd .. valjda su vidjeli nesto u njemu!
http://goal.com/en/news/10/italy/2009/0 ... ona-report
Parma je jedan od timova koji ima najbolji skouting u evropi sjetimo se samo ko je sve poceo karijeru u Parmi i koga je sve ona otkrila:Buffon,Adriano,Mutu,Gillardino,Cannavaro,Thuram...itd .. valjda su vidjeli nesto u njemu!
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Brijac je napisao/la:Za Genghis.. Ima li jos koji igrac koji je suspendovan zbog kartona?
zamjeniće ga pjanić
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
ja bi njega stavio u 1 utakmici da odigra za A tim.pa makar to bilo samo 2 sekunde na terenu.samo da ga obilježimo da je naš.da ga onda nema niko pravo uzimat od nas.pod uslovom da postane igračina.deni_m1312 je napisao/la:treba obratiti paznju na ovog malog Mihajlovica sto je potpisao za parmu.....daleko od tog da ga treba zvati u A tim al zasto ne u U21!
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Bogami, pametno zboriš. To je jedini razlog da ga drugi ne ukradu. Inače, osjećam da je mali novi Ibrahimović, ma šta Ibrahimović, mali je novi Džeko, Džeko bolan...TMovac je napisao/la:ja bi njega stavio u 1 utakmici da odigra za A tim.pa makar to bilo samo 2 sekunde na terenu.samo da ga obilježimo da je naš.da ga onda nema niko pravo uzimat od nas.pod uslovom da postane igračina.deni_m1312 je napisao/la:treba obratiti paznju na ovog malog Mihajlovica sto je potpisao za parmu.....daleko od tog da ga treba zvati u A tim al zasto ne u U21!
- Mali Maestro
- Kontakt:
Složio bih se s vama tako nam rade i susjedne zemlje zovnu perspektivnog igrača na neku beze utakmicu ali se vodi da ima nastup.Trebali bih i mi uvesti tu praksu.
Please
pishite jarani gdje su prenosi na kojim televizijama stranicama,portalima,radio stanicama-da znam da gledam
pozzz
pozzz
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], Micron, RacioEmocionalan i 38 gostiju.