Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Imamo isto razmisljanje oko svih igraca, samo ja bih jos dodao Sehica kao drugog golmana, a Raifa Husica kao treceg, da stice iskustvo.arius je napisao/la: ......................................begovic.golman.golman..............................
martic...mujdza....spahic.arslanagic..bicakcic.sunjic...kolasinac...zukanovic....
................................besic..salatic...salihovic...medunjanin...............
.....hajrovic..e.hadzic........misimovic..vrancic..pjanic..susic..prcic...............lulic....visca..
..................................dzeko...ibisevic....djuric..tankovic............................
+2-3 iz domace lige mladjahna poletarca
...i u redu je![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pivopija je napisao/la:Imamo isto razmisljanje oko svih igraca, samo ja bih jos dodao Sehica kao drugog golmana, a Raifa Husica kao treceg, da stice iskustvo.arius je napisao/la: ......................................begovic.golman.golman..............................
martic...mujdza....spahic.arslanagic..bicakcic.sunjic...kolasinac...zukanovic....
................................besic..salatic...salihovic...medunjanin...............
.....hajrovic..e.hadzic........misimovic..vrancic..pjanic..susic..prcic...............lulic....visca..
..................................dzeko...ibisevic....djuric..tankovic............................
...i u redu je![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
arius je napisao/la:MehmedMesaBazdarevic je napisao/la:Pozdrav forumasi.
Lahka su vam pitanja ali teski odgovori.
Vas selektor je poceo sa radom selektora
......................................begovic.golman.golman..............................
...i u redu je![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Svakako medjutim njemu ce trebati najvise vremena da dodje sebi. Kakva steta za njega samog i za nasu reprezentaciju.Virtu4l je napisao/la:Ne bi ja još uvijek otpisivao Stevanovića.
I danas još uvijek tvrdim da je bolje i korisnije krilo od Hajrovića.Sabinho je napisao/la:Svakako medjutim njemu ce trebati najvise vremena da dodje sebi. Kakva steta za njega samog i za nasu reprezentaciju.Virtu4l je napisao/la:Ne bi ja još uvijek otpisivao Stevanovića.
Obojica su krilni igraci gdje nemamo bas velikog izbora, Hajrovic malo igra a i ono sto odigra je katastrofa, dok Visca igra redovno ali statisticki je skroz slabo (nisam ga gledao ove sezone, ali za minutazu i poziciju krilnog napadaca je skroz malo s obzirom da su 4. momcad turskog prvenstva)Sabinho je napisao/la:
Mislim da je vakat ukoliko neki igraci nastave po starom, pogotovo ovdje mislim na Viscu koji nije ostvario nikakav napredak te Hajrovica koji je skoro prestao biti profesionalni fudbaler poziv dobiju Duljevic i Hajradinovic.
Sad ce ovi pametni reci slabo je to, nismo mi Bayernharis92 je napisao/la: Još malo pa nećemo imati igrača izvan liga petice
A znao si se meni rugati kad sam napisao da je Izet, najvecim dijelom zbog gola Slovacima, precijenjen.Virtu4l je napisao/la:I danas još uvijek tvrdim da je bolje i korisnije krilo od Hajrovića.
.bvb je napisao/la:A znao si se meni rugati kad sam napisao da je Izet, najvecim dijelom zbog gola Slovacima, precijenjen.Virtu4l je napisao/la:I danas još uvijek tvrdim da je bolje i korisnije krilo od Hajrovića.
Pardon. Ali slicno jeSabinho je napisao/la:.bvb je napisao/la:A znao si se meni rugati kad sam napisao da je Izet, najvecim dijelom zbog gola Slovacima, precijenjen.Virtu4l je napisao/la:I danas još uvijek tvrdim da je bolje i korisnije krilo od Hajrovića.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.