Football Manager 2015
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Football Manager 2015
Ajde Chinalgia stavi i team instructions ako nije problem?
I de reci kako kad igras npr jace utakmice / kuci ili u gostima. Je li se povuces, ili uvijek isto igras?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I de reci kako kad igras npr jace utakmice / kuci ili u gostima. Je li se povuces, ili uvijek isto igras?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
uvijek isto, nema povlačenja
Fluid, Control

Fluid, Control

- invincible1921
- Kontakt:
Naviko sam se igram sa Norwichem usao sam u prvu ligu preko PO....odlicna igricainvincible1921 je napisao/la:ne znam sto su mijenjali izgled ovaj... jbt eo igram sat vremena nit mogu da se naviknem niti bilo sta drugojedva se snalazim, a sto je najgore kad pravis formaciju nema ono da odma vidis sta je igrac ko je ha hu....

EDIT: Ne bi da perem raju, al ako ima ko kakog stopera do nekih 25 godina cijna ne preko 10 miliona fali mi

=\_1921_/=
- invincible1921
- Kontakt:
Desavala se vama eo ko meni sad recimo u Norwichu druga sezona Chalrie Austin liku su ponistili po mom brojnjau 9 golova u 10 kola :S jel to bug ili zbog njega ...?
=\_1921_/=
Probaj Schara iz Basela, ja sam ga 2019-te doveo za oko 5,6 miliona i evo godinu dana kasnije ga prodao za 20invincible1921 je napisao/la:Naviko sam se igram sa Norwichem usao sam u prvu ligu preko PO....odlicna igricainvincible1921 je napisao/la:ne znam sto su mijenjali izgled ovaj... jbt eo igram sat vremena nit mogu da se naviknem niti bilo sta drugojedva se snalazim, a sto je najgore kad pravis formaciju nema ono da odma vidis sta je igrac ko je ha hu....
ispravljam se i posipam pepelom
EDIT: Ne bi da perem raju, al ako ima ko kakog stopera do nekih 25 godina cijna ne preko 10 miliona fali mi![]()

Edit: A i na drugom save-u sa Milanom sa ga kupio odmah prve sezone za iste pare, tako da mu ne raste cijena jedino ako ga nije već uzeo neko od jačih klubova

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
kakve si uspjehe ostvario s Milanom?
da ti postavim uspjehe s Violom, da te malo posramim

- invincible1921
- Kontakt:
ProbacuFaraonTM je napisao/la:Probaj Schara iz Basela, ja sam ga 2019-te doveo za oko 5,6 miliona i evo godinu dana kasnije ga prodao za 20invincible1921 je napisao/la:Naviko sam se igram sa Norwichem usao sam u prvu ligu preko PO....odlicna igricainvincible1921 je napisao/la:ne znam sto su mijenjali izgled ovaj... jbt eo igram sat vremena nit mogu da se naviknem niti bilo sta drugojedva se snalazim, a sto je najgore kad pravis formaciju nema ono da odma vidis sta je igrac ko je ha hu....
ispravljam se i posipam pepelom
EDIT: Ne bi da perem raju, al ako ima ko kakog stopera do nekih 25 godina cijna ne preko 10 miliona fali mi![]()
Edit: A i na drugom save-u sa Milanom sa ga kupio odmah prve sezone za iste pare, tako da mu ne raste cijena jedino ako ga nije već uzeo neko od jačih klubova

=\_1921_/=
Nisam dugo igrao možda dvije godine (na igrici) i padne mi sistem na kompu, inače prve godine zavšio treći i izborio Ligu Prvaka a druge godine sam bio prvi i igrao četvrtfinale LP i tada mi se zezne komp i obriše mi se sve. Sada kada sam instalirao Manager stavio sam ga na drugu particiju tako da mi je zaštićen. Inače sada igram sa Štutgartom, prvo vodio Želju 4 godine (4 puta dupla kruna, 3 puta Liga Prvaka ispadao kao treći uvijek, i četvrtfinale Europa lige u trećoj sezoni čini mi se).Chinaglia je napisao/la:kakve si uspjehe ostvario s Milanom?
I dosadi mi više igrati sa Željom a u međuvremenu Štutgart mi ponudi pred kraj sezone da ih spasim da ostanu u ligi i uradim to. Iduće sezone napravim remont ekipe dovedem Bajića i Hadžiahmetovića (nije humano koliko su napredovali) i još par igrača i osvojim Bundesligu. Ove sezone evo me trenutno drugi na tabeli iza Bayerna i vjerovatno ću proći grupu u LP

A sve bi ovo objavio ovdje samo ne znam kako uraditi printscreen, u igrici kad to uradim ustvari uradim printscreen desktopa a ne igre

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- fanatic1991
- Kontakt:
pokreni igricu u windowed modu i odradi printscreen i bice ti okFaraonTM je napisao/la:Nisam dugo igrao možda dvije godine (na igrici) i padne mi sistem na kompu, inače prve godine zavšio treći i izborio Ligu Prvaka a druge godine sam bio prvi i igrao četvrtfinale LP i tada mi se zezne komp i obriše mi se sve. Sada kada sam instalirao Manager stavio sam ga na drugu particiju tako da mi je zaštićen. Inače sada igram sa Štutgartom, prvo vodio Želju 4 godine (4 puta dupla kruna, 3 puta Liga Prvaka ispadao kao treći uvijek, i četvrtfinale Europa lige u trećoj sezoni čini mi se).Chinaglia je napisao/la:kakve si uspjehe ostvario s Milanom?
I dosadi mi više igrati sa Željom a u međuvremenu Štutgart mi ponudi pred kraj sezone da ih spasim da ostanu u ligi i uradim to. Iduće sezone napravim remont ekipe dovedem Bajića i Hadžiahmetovića (nije humano koliko su napredovali) i još par igrača i osvojim Bundesligu. Ove sezone evo me trenutno drugi na tabeli iza Bayerna i vjerovatno ću proći grupu u LP
A sve bi ovo objavio ovdje samo ne znam kako uraditi printscreen, u igrici kad to uradim ustvari uradim printscreen desktopa a ne igre

I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
- thekoplegend
- Kontakt:
ALT+F9 i screenshot se snimi tamo u Documents\Sports Interactive\Football Manager 2015\Screenshots.
- invincible1921
- Kontakt:
http://thecolumn1921.blog.spot.com/2015 ... prema.html (izbrisati tacku izmedju blog i spot )
Eo moja prva sezona ako nekom nije mrsko i ako se dosadjuje nek baci oko
izvinjavam se za pravopisne greske 
Edit: Tekst je pisan kao realan zivot da bi izgledalo zaniljivije.-...da neko ne pomisli da sam poludio
Prihvatam sva misljenja i sugestije cak i na pp 
Eo moja prva sezona ako nekom nije mrsko i ako se dosadjuje nek baci oko

Edit: Tekst je pisan kao realan zivot da bi izgledalo zaniljivije.-...da neko ne pomisli da sam poludio

=\_1921_/=
- QUARTERBACK
- Kontakt:
mozes li bacit ss Bajića?
- SteveHeighway
- Kontakt:
Kolko je realno da pjanic kolasinac besic begovic zaigraju za zelju.. mrzim tu nerealnost na igricama
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
@Steve nije druže Željo, ovo je repka
Eto odmah i za Amira
Inače Stuttgart izgleda kao da je klub iz Ex-Yu ali ova dvojica Bajrić i Novaković su ustvari talentovani omladinci i "njemci" po nacionalnosti
A Rog, Matić, Bajić i Hadžiahmetović su iz Ex-Yu
Edit: Inače mi je Amir otišao iz Želje za samo 500k jer kad sam potpisivao novi ugovor nisam vidio da je tražio tu otkupnu klauzu inače sam mislio par miliona uzeti na njemu

Eto odmah i za Amira

Inače Stuttgart izgleda kao da je klub iz Ex-Yu ali ova dvojica Bajrić i Novaković su ustvari talentovani omladinci i "njemci" po nacionalnosti

A Rog, Matić, Bajić i Hadžiahmetović su iz Ex-Yu

Edit: Inače mi je Amir otišao iz Želje za samo 500k jer kad sam potpisivao novi ugovor nisam vidio da je tražio tu otkupnu klauzu inače sam mislio par miliona uzeti na njemu

Zadnja izmjena: FaraonTM, dana/u 31 maj 2015, 19:54, ukupno mijenjano 2 puta.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
nije ti ovo zeljo, ovo je bosna i hercegovina dole..SteveHeighway je napisao/la:Kolko je realno da pjanic kolasinac besic begovic zaigraju za zelju.. mrzim tu nerealnost na igricama

- SteveHeighway
- Kontakt:
Evo skontao sam. Vidim dosta igraca zelje u repci nije ni to realno
sve okkk

When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
A zato brate što sam ja vodio Želju i najviše napredovali igrači iz Želje pa zato i jesu tu. Mislim malo je glupo što recimo mahom ovi igrači koje nisam trenirao napravili su skromne karijere. Recimo Cimirot igra u Atalanti u Seriji B, Duljević se prodao u njemačku drugu pa se vratio u ŽeljuSteveHeighway je napisao/la:Evo skontao sam. Vidim dosta igraca zelje u repci nije ni to realnosve okkk

Uradit ću vam kasnije ss naše lige, Zukanović igra u Kiseljaku iz Tuzle, Štilić i Dialiba u Sarajevu, Tomić i Lulić u Širokom, Zec u Zrinjskom

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- SteveHeighway
- Kontakt:
Ma znam zezam se
Uglavnom tako i bude da igrac kad ga ti vodis na menadzeru bolje i brzr napreduje nego kad ga "kompjuter" vodi.
Valjda i taj aspekt igrice poprave ubrzo.

Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
Eh upravo to...SteveHeighway je napisao/la:Ma znam zezam seUglavnom tako i bude da igrac kad ga ti vodis na menadzeru bolje i brzr napreduje nego kad ga "kompjuter" vodi.

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.