Football Manager 2015

FIFA, PES, GTA, Fortnite...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

Toxicity
Kontakt:

Re: Football Manager 2015

Post Postao/la Toxicity » 28 maj 2015, 12:42

Ajde Chinalgia stavi i team instructions ako nije problem?
I de reci kako kad igras npr jace utakmice / kuci ili u gostima. Je li se povuces, ili uvijek isto igras?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 28 maj 2015, 15:26

uvijek isto, nema povlačenja :D

Fluid, Control

slika

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 28 maj 2015, 15:54

invincible1921 je napisao/la:ne znam sto su mijenjali izgled ovaj... jbt eo igram sat vremena nit mogu da se naviknem niti bilo sta drugo :crazy: jedva se snalazim, a sto je najgore kad pravis formaciju nema ono da odma vidis sta je igrac ko je ha hu....
Naviko sam se igram sa Norwichem usao sam u prvu ligu preko PO....odlicna igrica :thumbup: ispravljam se i posipam pepelom

EDIT: Ne bi da perem raju, al ako ima ko kakog stopera do nekih 25 godina cijna ne preko 10 miliona fali mi :D :?:
=\_1921_/=

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 29 maj 2015, 22:56

Desavala se vama eo ko meni sad recimo u Norwichu druga sezona Chalrie Austin liku su ponistili po mom brojnjau 9 golova u 10 kola :S jel to bug ili zbog njega ...?
=\_1921_/=

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 29 maj 2015, 23:24

invincible1921 je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:ne znam sto su mijenjali izgled ovaj... jbt eo igram sat vremena nit mogu da se naviknem niti bilo sta drugo :crazy: jedva se snalazim, a sto je najgore kad pravis formaciju nema ono da odma vidis sta je igrac ko je ha hu....
Naviko sam se igram sa Norwichem usao sam u prvu ligu preko PO....odlicna igrica :thumbup: ispravljam se i posipam pepelom

EDIT: Ne bi da perem raju, al ako ima ko kakog stopera do nekih 25 godina cijna ne preko 10 miliona fali mi :D :?:
Probaj Schara iz Basela, ja sam ga 2019-te doveo za oko 5,6 miliona i evo godinu dana kasnije ga prodao za 20 :D

Edit: A i na drugom save-u sa Milanom sa ga kupio odmah prve sezone za iste pare, tako da mu ne raste cijena jedino ako ga nije već uzeo neko od jačih klubova :D
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 29 maj 2015, 23:39

kakve si uspjehe ostvario s Milanom?

da ti postavim uspjehe s Violom, da te malo posramim :rol:

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 30 maj 2015, 00:58

FaraonTM je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:

Probaj Schara iz Basela, ja sam ga 2019-te doveo za oko 5,6 miliona i evo godinu dana kasnije ga prodao za 20 :D

Edit: A i na drugom save-u sa Milanom sa ga kupio odmah prve sezone za iste pare, tako da mu ne raste cijena jedino ako ga nije već uzeo neko od jačih klubova :D
Probacu :thumbup: Inace Nathan Redmond je.be majke :njanjanja:
=\_1921_/=

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 30 maj 2015, 02:35

Chinaglia je napisao/la:kakve si uspjehe ostvario s Milanom?

Nisam dugo igrao možda dvije godine (na igrici) i padne mi sistem na kompu, inače prve godine zavšio treći i izborio Ligu Prvaka a druge godine sam bio prvi i igrao četvrtfinale LP i tada mi se zezne komp i obriše mi se sve. Sada kada sam instalirao Manager stavio sam ga na drugu particiju tako da mi je zaštićen. Inače sada igram sa Štutgartom, prvo vodio Želju 4 godine (4 puta dupla kruna, 3 puta Liga Prvaka ispadao kao treći uvijek, i četvrtfinale Europa lige u trećoj sezoni čini mi se).

I dosadi mi više igrati sa Željom a u međuvremenu Štutgart mi ponudi pred kraj sezone da ih spasim da ostanu u ligi i uradim to. Iduće sezone napravim remont ekipe dovedem Bajića i Hadžiahmetovića (nije humano koliko su napredovali) i još par igrača i osvojim Bundesligu. Ove sezone evo me trenutno drugi na tabeli iza Bayerna i vjerovatno ću proći grupu u LP :D

A sve bi ovo objavio ovdje samo ne znam kako uraditi printscreen, u igrici kad to uradim ustvari uradim printscreen desktopa a ne igre :crazy:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 30 maj 2015, 05:10

FaraonTM je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:kakve si uspjehe ostvario s Milanom?

Nisam dugo igrao možda dvije godine (na igrici) i padne mi sistem na kompu, inače prve godine zavšio treći i izborio Ligu Prvaka a druge godine sam bio prvi i igrao četvrtfinale LP i tada mi se zezne komp i obriše mi se sve. Sada kada sam instalirao Manager stavio sam ga na drugu particiju tako da mi je zaštićen. Inače sada igram sa Štutgartom, prvo vodio Želju 4 godine (4 puta dupla kruna, 3 puta Liga Prvaka ispadao kao treći uvijek, i četvrtfinale Europa lige u trećoj sezoni čini mi se).

I dosadi mi više igrati sa Željom a u međuvremenu Štutgart mi ponudi pred kraj sezone da ih spasim da ostanu u ligi i uradim to. Iduće sezone napravim remont ekipe dovedem Bajića i Hadžiahmetovića (nije humano koliko su napredovali) i još par igrača i osvojim Bundesligu. Ove sezone evo me trenutno drugi na tabeli iza Bayerna i vjerovatno ću proći grupu u LP :D

A sve bi ovo objavio ovdje samo ne znam kako uraditi printscreen, u igrici kad to uradim ustvari uradim printscreen desktopa a ne igre :crazy:
pokreni igricu u windowed modu i odradi printscreen i bice ti ok ;)
I dont have a singnature:(
Can i have yours?

thekoplegend
Kontakt:

Post Postao/la thekoplegend » 30 maj 2015, 11:14

ALT+F9 i screenshot se snimi tamo u Documents\Sports Interactive\Football Manager 2015\Screenshots.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 30 maj 2015, 23:02

http://thecolumn1921.blog.spot.com/2015 ... prema.html (izbrisati tacku izmedju blog i spot )

Eo moja prva sezona ako nekom nije mrsko i ako se dosadjuje nek baci oko :D izvinjavam se za pravopisne greske :D

Edit: Tekst je pisan kao realan zivot da bi izgledalo zaniljivije.-...da neko ne pomisli da sam poludio :D Prihvatam sva misljenja i sugestije cak i na pp :D
=\_1921_/=

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 31 maj 2015, 19:36

slika

slika

slika

slika

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 31 maj 2015, 19:39

mozes li bacit ss Bajića?

SteveHeighway
Kontakt:

Post Postao/la SteveHeighway » 31 maj 2015, 19:46

Kolko je realno da pjanic kolasinac besic begovic zaigraju za zelju.. mrzim tu nerealnost na igricama
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 31 maj 2015, 19:51

@Steve nije druže Željo, ovo je repka :mrgreen:

Eto odmah i za Amira :D

Inače Stuttgart izgleda kao da je klub iz Ex-Yu ali ova dvojica Bajrić i Novaković su ustvari talentovani omladinci i "njemci" po nacionalnosti :mrgreen:

A Rog, Matić, Bajić i Hadžiahmetović su iz Ex-Yu :D

Edit: Inače mi je Amir otišao iz Želje za samo 500k jer kad sam potpisivao novi ugovor nisam vidio da je tražio tu otkupnu klauzu inače sam mislio par miliona uzeti na njemu :D

slika

slika

slika

slika
Zadnja izmjena: FaraonTM, dana/u 31 maj 2015, 19:54, ukupno mijenjano 2 puta.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 31 maj 2015, 19:52

SteveHeighway je napisao/la:Kolko je realno da pjanic kolasinac besic begovic zaigraju za zelju.. mrzim tu nerealnost na igricama
nije ti ovo zeljo, ovo je bosna i hercegovina dole.. :D

SteveHeighway
Kontakt:

Post Postao/la SteveHeighway » 31 maj 2015, 19:54

Evo skontao sam. Vidim dosta igraca zelje u repci nije ni to realno :P sve okkk
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 31 maj 2015, 19:58

SteveHeighway je napisao/la:Evo skontao sam. Vidim dosta igraca zelje u repci nije ni to realno :P sve okkk
A zato brate što sam ja vodio Želju i najviše napredovali igrači iz Želje pa zato i jesu tu. Mislim malo je glupo što recimo mahom ovi igrači koje nisam trenirao napravili su skromne karijere. Recimo Cimirot igra u Atalanti u Seriji B, Duljević se prodao u njemačku drugu pa se vratio u Želju :mrgreen:

Uradit ću vam kasnije ss naše lige, Zukanović igra u Kiseljaku iz Tuzle, Štilić i Dialiba u Sarajevu, Tomić i Lulić u Širokom, Zec u Zrinjskom :lol:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

SteveHeighway
Kontakt:

Post Postao/la SteveHeighway » 31 maj 2015, 20:00

Ma znam zezam se :mrgreen: Uglavnom tako i bude da igrac kad ga ti vodis na menadzeru bolje i brzr napreduje nego kad ga "kompjuter" vodi.
Valjda i taj aspekt igrice poprave ubrzo.
Steven Gerrard !

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 31 maj 2015, 20:01

SteveHeighway je napisao/la:Ma znam zezam se :mrgreen: Uglavnom tako i bude da igrac kad ga ti vodis na menadzeru bolje i brzr napreduje nego kad ga "kompjuter" vodi.
Valjda i taj aspekt igrice poprave ubrzo.
Eh upravo to... :)

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Odgovori

Natrag na “eSports”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.