Gojko Cimirot

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: Gojko Cimirot

Post Postao/la MortemHz » 01 jun 2016, 21:09

Sjajni 23-godišnji veznjak je prošlog ljeta iz Sarajeva prešao u redove grčkog velikana, što se na kraju ispostavio kao pravi potez. Cimirot je postao važna karika u ovom klubu, te je jedan od ljubimaca navijača PAOK-a. Gojko se protekle sezone jednom upisao u strijelce i to u meču s Xhantijem. Međutim, gol je jedan ali vrijedan, jer je proglašen za najbolji u sezoni. Navijači PAOK-a su mu dali 47,6% glasova, te je uvjerljivo slavio ispred ostatka konkurencije.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

X31987
Kontakt:

Post Postao/la X31987 » 01 jun 2016, 22:16

BUDUĆNOST BIH REPKE
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !

Vedran Puljić ...

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 01 jun 2016, 22:18

Bolji od Besica :kafa:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 01 jun 2016, 22:22

muhamedhulk je napisao/la:Cestitke za Cimija i izborene kvale LP. Evo, u ovom doigravanju je imao 2 ass, znaci direktno je ucestvovao u kreiranju rezultata :thumbup:
Za nadati se da ce dobro odigrati u kvalama, i mozda se i proda na ljeto - ko zna :D Mozda bude neka ponuda od 4, 5 mil eura i ode on dalje :mrgreen:

iz paoka ako odigra ligu prvaka na visokom nivou ode u liga 5tice za cirka 15 20 miliona eura i eto paokovih ponovo kod nas da kupuju :D
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

X31987
Kontakt:

Post Postao/la X31987 » 01 jun 2016, 22:25

Nije.
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !

Vedran Puljić ...

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 01 jun 2016, 22:33

Rule_hz je napisao/la:
muhamedhulk je napisao/la:Cestitke za Cimija i izborene kvale LP. Evo, u ovom doigravanju je imao 2 ass, znaci direktno je ucestvovao u kreiranju rezultata :thumbup:
Za nadati se da ce dobro odigrati u kvalama, i mozda se i proda na ljeto - ko zna :D Mozda bude neka ponuda od 4, 5 mil eura i ode on dalje :mrgreen:

iz paoka ako odigra ligu prvaka na visokom nivou ode u liga 5tice za cirka 15 20 miliona eura i eto paokovih ponovo kod nas da kupuju :D
Jasta treba navijat za Paok da prodje, jer ako Gojko u LP pokaze kvalitet nece samo Paok ponovo kupovat :)
To otvara vrata onda direktno ligama petice i europi, nesto slicno Dinamo sto je uradio sa Eduardom, Modricem i Mandzukicem

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 01 jun 2016, 23:42

Trgat ce se velikani za igračima Sarajeva.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 01 jun 2016, 23:50

kako je Gojko kreno jarane u prvoj sezoni igrat,nece on ostat dugo kod njih prekucat ce i grke ode u cvajtu ili italiju jer su oni poznati po tom trzistu i cijena nece biti mala tako zbog ugovora tako zbog godina,a kad ga vide u drzavnom dresu kako hara sa besicem na zadnjem veznom onda ce paok glemo na njemu zaraditi.a mi 15% imamo procenta:) a vec su poceli kadete snimati mislim da ce hamza iduca zlatna koka FKS biti poslije Dulje samo molimo Boga da odigra na nivpu ovak KirinKup bit ce tamo skauta :)
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 jun 2016, 00:10

Rule_hz je napisao/la:iz paoka ako odigra ligu prvaka na visokom nivou ode u liga 5tice za cirka 15 20 miliona eura i eto paokovih ponovo kod nas da kupuju :D
Teško će se to desiti, PAOK već godinama nije prodao igrača za cifru koju si napisao, ni blizu. Vierinhu su prije 4-5 godina prodali za 4 miliona, i to je jedini značajan transfer koji su ostvarili u posljednjih deset godina.

Generalno, to je liga iz koje se igrači teško izvuku, ali iskreno ja ne bih imao ništa protiv da ovako nastavi u PAOKu. PAOK ima velike planove, zato su doveli ovoliko igrača i sad će dosta njih napustiti klub, jer je cilj da se napravi selekcija igrača na koje mogu računati i da napadnu titulu. Savidi je odriješio kesu i cilj je titula.

Ovaj plasman u ligu prvaka je premašio ovogodišnje ciljeve i sad su sigurno prezadovoljni. Otpuštanje Arnesena i Tudora je urodilo plodom, tako da ne sumnjam da će Savidi sad dovesti još nekoliko pravih pojačanja. Nadam se da će Vladimir Ivić ostati na klupi, sigurno da Cimirotovo mjesto u prvih 11 neće biti upitno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 02 jun 2016, 00:24

pa dobro i tvoja ima mjesta ali rekao sam ovo iz tog razloga sto je sad druga era ekonomije dosla,ujedno drugacije je sve bilo prije 5 godina sad i sam vidis na kakve se igrace 10tine miliona baca ta cifra od 4-8 miliona je hajmo rec neki solidan igrac, u poznim godinama 27-28 godina i neki super talenat od 16-17 god, mada ako nastavi ovako se razvijati i igrati havarija ce bit igrac nesto tipa besic kad je iz fenecivarosa presao u everton mada ssve ima svoju cijenu tako i Gojko vrijeme je pred njim,
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 02 jun 2016, 00:28

.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 16 mar 2020, 19:57, ukupno mijenjano 1 put.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 02 jun 2016, 00:36

PerryFred je napisao/la:Bešić je prešao u Everton za 5 mil. €, a bio je mlađi od Cimirota.
Besic je igrao svjetsko prvenstvo sa BiH, Besic je stalno guran u repku jer je toboze dijete iz HSV-a a Gojko.je iz Trebinja ;)

Mada glupo mi je poredjenje njih dvojice koji je bolji, ja sam iznad sarkasticno napisao da je gojko bolji.
Amin da oni obojica zavrse u Bayernu i Realu!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 jun 2016, 00:39

FrancescoTotti je napisao/la:Besic je stalno guran u repku jer je toboze dijete iz HSV-a
Bešić je 'guran' jer je kvalitetan!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

High

Post Postao/la High » 02 jun 2016, 00:39

jasmin10 je napisao/la:Trgat ce se velikani za igračima Sarajeva.
Muči li te gastritis ovih dana? Prvo si hraknuo na Duljevića, pa se povukao u rupu i onda isto, bez ikakvih razloga, pišeš o Cimirotu. Uzmi Controloc.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

adem993
Kontakt:

Post Postao/la adem993 » 02 jun 2016, 04:27

Ja se samo nadam da ce ga povrede zaobići,a mašina zvana Gojkara će abd prekucat Grke i napraviti fin transfer,a svakako će nam već sad kapnutakmice Neka lova jer koliko se sjećam Ibrak je za njega i za Stojceva ugrađivao u ugovor neke bonuse na minute,golove..Opet ću ponovit Gojkara će abd biti taj treći kotač u našoj repki u nadolazećim kvalifikacijama!!!
Bit ćeš opet prvak čest 1946

Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!

Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 02 jun 2016, 08:57

Samo za Scukom. :zviz:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 02 jun 2016, 09:10

High je napisao/la:
Muči li te gastritis ovih dana? Prvo si hraknuo na Duljevića, pa se povukao u rupu i onda isto, bez ikakvih razloga, pišeš o Cimirotu. Uzmi Controloc.
:facepalm:
Ko piše loše o Cimirotu ? Znaš li čitati ? Cimirot nije igrač Sarajeva, a ovaj iznad mog posta je pisao kako će Sarajevo prodavati igrače kao i Dinamo.
Polako procitaj sve pa odgovori.

High

Post Postao/la High » 02 jun 2016, 10:07

jasmin10 je napisao/la:
High je napisao/la:
Ko piše loše o Cimirotu ? Znaš li čitati ? Cimirot nije igrač Sarajeva, a ovaj iznad mog posta je pisao kako će Sarajevo prodavati igrače kao i Dinamo.
A šta će Jablanica prodavati? Tandžare iz Muzeja NOB-a?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 02 jun 2016, 10:32

jasmin10 je napisao/la:
High je napisao/la:
Gdje pise to????? Pronadjes li da sam to napisao imas od mene 100km!

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 02 jun 2016, 10:37

Jadan pokusaj provokacije.
U reprezentaciji imaš Lulica koji je igrao za jablanicku Turbinu, dok iz F.K. Sarajevo imaš samo Duljevića koji je odigrao dvije prijateljske utakmice za reprezentaciju i klupa je Lulicu. A ne moram ni spominjati da Duljevic nije dijete Sarajeva.
Poslije rata je bolje igrače dala Turbina nego Sarajevo :rol: :rol:
Ne brukaj se više.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, hurem i 9 gostiju.