Gojko Cimirot
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Gojko Cimirot
Sjajni 23-godišnji veznjak je prošlog ljeta iz Sarajeva prešao u redove grčkog velikana, što se na kraju ispostavio kao pravi potez. Cimirot je postao važna karika u ovom klubu, te je jedan od ljubimaca navijača PAOK-a. Gojko se protekle sezone jednom upisao u strijelce i to u meču s Xhantijem. Međutim, gol je jedan ali vrijedan, jer je proglašen za najbolji u sezoni. Navijači PAOK-a su mu dali 47,6% glasova, te je uvjerljivo slavio ispred ostatka konkurencije.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- FrancescoTotti
- Kontakt:
muhamedhulk je napisao/la:Cestitke za Cimija i izborene kvale LP. Evo, u ovom doigravanju je imao 2 ass, znaci direktno je ucestvovao u kreiranju rezultata
Za nadati se da ce dobro odigrati u kvalama, i mozda se i proda na ljeto - ko znaMozda bude neka ponuda od 4, 5 mil eura i ode on dalje
iz paoka ako odigra ligu prvaka na visokom nivou ode u liga 5tice za cirka 15 20 miliona eura i eto paokovih ponovo kod nas da kupuju

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Jasta treba navijat za Paok da prodje, jer ako Gojko u LP pokaze kvalitet nece samo Paok ponovo kupovatRule_hz je napisao/la:muhamedhulk je napisao/la:Cestitke za Cimija i izborene kvale LP. Evo, u ovom doigravanju je imao 2 ass, znaci direktno je ucestvovao u kreiranju rezultata
Za nadati se da ce dobro odigrati u kvalama, i mozda se i proda na ljeto - ko znaMozda bude neka ponuda od 4, 5 mil eura i ode on dalje
iz paoka ako odigra ligu prvaka na visokom nivou ode u liga 5tice za cirka 15 20 miliona eura i eto paokovih ponovo kod nas da kupuju

To otvara vrata onda direktno ligama petice i europi, nesto slicno Dinamo sto je uradio sa Eduardom, Modricem i Mandzukicem
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Trgat ce se velikani za igračima Sarajeva.
kako je Gojko kreno jarane u prvoj sezoni igrat,nece on ostat dugo kod njih prekucat ce i grke ode u cvajtu ili italiju jer su oni poznati po tom trzistu i cijena nece biti mala tako zbog ugovora tako zbog godina,a kad ga vide u drzavnom dresu kako hara sa besicem na zadnjem veznom onda ce paok glemo na njemu zaraditi.a mi 15% imamo procenta:) a vec su poceli kadete snimati mislim da ce hamza iduca zlatna koka FKS biti poslije Dulje samo molimo Boga da odigra na nivpu ovak KirinKup bit ce tamo skauta 

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Teško će se to desiti, PAOK već godinama nije prodao igrača za cifru koju si napisao, ni blizu. Vierinhu su prije 4-5 godina prodali za 4 miliona, i to je jedini značajan transfer koji su ostvarili u posljednjih deset godina.Rule_hz je napisao/la:iz paoka ako odigra ligu prvaka na visokom nivou ode u liga 5tice za cirka 15 20 miliona eura i eto paokovih ponovo kod nas da kupuju
Generalno, to je liga iz koje se igrači teško izvuku, ali iskreno ja ne bih imao ništa protiv da ovako nastavi u PAOKu. PAOK ima velike planove, zato su doveli ovoliko igrača i sad će dosta njih napustiti klub, jer je cilj da se napravi selekcija igrača na koje mogu računati i da napadnu titulu. Savidi je odriješio kesu i cilj je titula.
Ovaj plasman u ligu prvaka je premašio ovogodišnje ciljeve i sad su sigurno prezadovoljni. Otpuštanje Arnesena i Tudora je urodilo plodom, tako da ne sumnjam da će Savidi sad dovesti još nekoliko pravih pojačanja. Nadam se da će Vladimir Ivić ostati na klupi, sigurno da Cimirotovo mjesto u prvih 11 neće biti upitno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
pa dobro i tvoja ima mjesta ali rekao sam ovo iz tog razloga sto je sad druga era ekonomije dosla,ujedno drugacije je sve bilo prije 5 godina sad i sam vidis na kakve se igrace 10tine miliona baca ta cifra od 4-8 miliona je hajmo rec neki solidan igrac, u poznim godinama 27-28 godina i neki super talenat od 16-17 god, mada ako nastavi ovako se razvijati i igrati havarija ce bit igrac nesto tipa besic kad je iz fenecivarosa presao u everton mada ssve ima svoju cijenu tako i Gojko vrijeme je pred njim,
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Besic je igrao svjetsko prvenstvo sa BiH, Besic je stalno guran u repku jer je toboze dijete iz HSV-a a Gojko.je iz TrebinjaPerryFred je napisao/la:Bešić je prešao u Everton za 5 mil. €, a bio je mlađi od Cimirota.

Mada glupo mi je poredjenje njih dvojice koji je bolji, ja sam iznad sarkasticno napisao da je gojko bolji.
Amin da oni obojica zavrse u Bayernu i Realu!
Bešić je 'guran' jer je kvalitetan!FrancescoTotti je napisao/la:Besic je stalno guran u repku jer je toboze dijete iz HSV-a
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Muči li te gastritis ovih dana? Prvo si hraknuo na Duljevića, pa se povukao u rupu i onda isto, bez ikakvih razloga, pišeš o Cimirotu. Uzmi Controloc.jasmin10 je napisao/la:Trgat ce se velikani za igračima Sarajeva.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ja se samo nadam da ce ga povrede zaobići,a mašina zvana Gojkara će abd prekucat Grke i napraviti fin transfer,a svakako će nam već sad kapnutakmice Neka lova jer koliko se sjećam Ibrak je za njega i za Stojceva ugrađivao u ugovor neke bonuse na minute,golove..Opet ću ponovit Gojkara će abd biti taj treći kotač u našoj repki u nadolazećim kvalifikacijama!!!
Bit ćeš opet prvak čest 1946
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Samo za Scukom.jasmin10 je napisao/la:Trgat ce se velikani za igračima Sarajeva.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
High je napisao/la:Muči li te gastritis ovih dana? Prvo si hraknuo na Duljevića, pa se povukao u rupu i onda isto, bez ikakvih razloga, pišeš o Cimirotu. Uzmi Controloc.jasmin10 je napisao/la:Trgat ce se velikani za igračima Sarajeva.

Ko piše loše o Cimirotu ? Znaš li čitati ? Cimirot nije igrač Sarajeva, a ovaj iznad mog posta je pisao kako će Sarajevo prodavati igrače kao i Dinamo.
Polako procitaj sve pa odgovori.
A šta će Jablanica prodavati? Tandžare iz Muzeja NOB-a?jasmin10 je napisao/la:High je napisao/la:Muči li te gastritis ovih dana? Prvo si hraknuo na Duljevića, pa se povukao u rupu i onda isto, bez ikakvih razloga, pišeš o Cimirotu. Uzmi Controloc.jasmin10 je napisao/la:Trgat ce se velikani za igračima Sarajeva.![]()
Ko piše loše o Cimirotu ? Znaš li čitati ? Cimirot nije igrač Sarajeva, a ovaj iznad mog posta je pisao kako će Sarajevo prodavati igrače kao i Dinamo.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Gdje pise to????? Pronadjes li da sam to napisao imas od mene 100km!jasmin10 je napisao/la:High je napisao/la:Muči li te gastritis ovih dana? Prvo si hraknuo na Duljevića, pa se povukao u rupu i onda isto, bez ikakvih razloga, pišeš o Cimirotu. Uzmi Controloc.jasmin10 je napisao/la:Trgat ce se velikani za igračima Sarajeva.![]()
Jadan pokusaj provokacije.
U reprezentaciji imaš Lulica koji je igrao za jablanicku Turbinu, dok iz F.K. Sarajevo imaš samo Duljevića koji je odigrao dvije prijateljske utakmice za reprezentaciju i klupa je Lulicu. A ne moram ni spominjati da Duljevic nije dijete Sarajeva.
Poslije rata je bolje igrače dala Turbina nego Sarajevo
Ne brukaj se više.
U reprezentaciji imaš Lulica koji je igrao za jablanicku Turbinu, dok iz F.K. Sarajevo imaš samo Duljevića koji je odigrao dvije prijateljske utakmice za reprezentaciju i klupa je Lulicu. A ne moram ni spominjati da Duljevic nije dijete Sarajeva.
Poslije rata je bolje igrače dala Turbina nego Sarajevo

Ne brukaj se više.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, hurem i 9 gostiju.