Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Zato sto dok su ga svi zivi trazili, u Evropi naravno, on nije zelio da ide iz Meksika pa je nakupio nekih 6-7 godina a mogao je otici i ranije jer je bila potraznja i jedno vrijeme prava "jagma" za njim. Sada je SLOBODAN igrac, mislim da je raskinuo ugovor u Francuskoj.Cartman je napisao/la:
Zasto ovaj Ochoa ne brani za veci klub?
Taj Damiao je dao 10 golova prosle sezoneKaunas je napisao/la:Zasto Leandro Damiao iz Internacionala nije pozvan, bolji je od Freda 3 puta![]()
Evo Joa, nisam cuo za njega od vremena dok je u Cityu igrao, valjda je to taj
Ochoa
Svaki selektor ima svog bratića.Donnie Darko je napisao/la:Pa ovaj Jo bi kod nas bio upitan za poziv a igra za **** Brazil
Ma isti je to tip veznjaka kao i gustavo/paulino/ramires...Brazil nema kreativca osim Neymara i donekle oscaraJanez je napisao/la:Sve mogu razumijeti, ali da jedan Fernandinho poslije extra sezone u City-u ne može igrati ne kontam stvarno. On bi im baš legao.![]()
HoaxNerminovic je napisao/la:World Cup 2014 @WorIdCupp
Mexican goalkeeper Guillermo Ochoa has 6 fingers on his right hand
Da, koji igra kao da ima dva gipsa na nogama.nedim93 je napisao/la:nije to valjda "onaj" Jo
Rooney88 je napisao/la:Zato sto dok su ga svi zivi trazili, u Evropi naravno, on nije zelio da ide iz Meksika pa je nakupio nekih 6-7 godina a mogao je otici i ranije jer je bila potraznja i jedno vrijeme prava "jagma" za njim. Sada je SLOBODAN igrac, mislim da je raskinuo ugovor u Francuskoj.Cartman je napisao/la:
Zasto ovaj Ochoa ne brani za veci klub?
Neymar je presebican, al` fkt previse.
Ma shvatam brate, ali me niko ne može ubijediti da ne bi bolje odigrao i možda puno više valjao od Gustava i ostalih nabrojanih.BABADZO je napisao/la:Ma isti je to tip veznjaka kao i gustavo/paulino/ramires...Brazil nema kreativca osim Neymara i donekle oscaraJanez je napisao/la:Sve mogu razumijeti, ali da jedan Fernandinho poslije extra sezone u City-u ne može igrati ne kontam stvarno. On bi im baš legao.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.