Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Buraz sta ti uzimas u ove sate ja sve pare izdavah na Konoplju a nigdje efekta ...damir_82 je napisao/la:Svi su imali i dobre i lose poteze...odbrana na momente smijesna..najbolji Stevanovic definitivno, mada je i on mogao pametnije reagovati u onih par situacija. Bilbija se trudio, ali jednostavno treba priznati da covjek nema taj kvalitet. Grahovac ako je trebao biti kreator, nije nista kreirao.. Visca ko u Zelji, kad ga uhvati "ono njegovo" suta i kad treba i kad ne treba, mada treba priznati da je uz Stevanovica, Besica i Kenu Handzica i goldziju zasluzio prolaznu ocjenu. Bice ovo i moze ovo puno bolje!
Nista kralju! Podjahkad pivu popijem! Razlikuje nam se percepcija fudbala i to je to.Za_raju je napisao/la:Buraz sta ti uzimas u ove sate ja sve pare izdavah na Konoplju a nigdje efekta ...damir_82 je napisao/la:Svi su imali i dobre i lose poteze...odbrana na momente smijesna..najbolji Stevanovic definitivno, mada je i on mogao pametnije reagovati u onih par situacija. Bilbija se trudio, ali jednostavno treba priznati da covjek nema taj kvalitet. Grahovac ako je trebao biti kreator, nije nista kreirao.. Visca ko u Zelji, kad ga uhvati "ono njegovo" suta i kad treba i kad ne treba, mada treba priznati da je uz Stevanovica, Besica i Kenu Handzica i goldziju zasluzio prolaznu ocjenu. Bice ovo i moze ovo puno bolje!
Cuj Handzic prolazna ocjena ...Buraz on nas je kostao najvise ,igrali smo sa igracem manje zbog njega...
Ovo je samo pokazatelj tvoje objektivnosti!Za_raju je napisao/la:Pa ovaj 6 iz FK Sarajevo je pravi pokazatelj koja stranka stoji iza kluba...Nije li nam ovakvo i stanje u drzavi ta stranka donijela...
Vidim imas ti lijepih godina,nisi mal da ne znas o cemu ja pricamdamir_82 je napisao/la:Ovo je samo pokazatelj tvoje objektivnosti!Za_raju je napisao/la:Pa ovaj 6 iz FK Sarajevo je pravi pokazatelj koja stranka stoji iza kluba...Nije li nam ovakvo i stanje u drzavi ta stranka donijela...
Drzi se ti konoplje...
,Za_raju je napisao/la:Vidim imas ti lijepih godina,nisi mal da ne znas o cemu ja pricamdamir_82 je napisao/la:Ovo je samo pokazatelj tvoje objektivnosti!Za_raju je napisao/la:Pa ovaj 6 iz FK Sarajevo je pravi pokazatelj koja stranka stoji iza kluba...Nije li nam ovakvo i stanje u drzavi ta stranka donijela...
Drzi se ti konoplje...
Ako je tebi dobro u ovom stanju koje nam je ta stranka donijela meni brate nije a niti za 99% ostalih gradzana !!!
Drz se ti pive pa u Petak u dzamiju...
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 10 gostiju.