U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Galion
Kontakt:

Re: U-21,U-19,U-17

Post Postao/la Galion » 06 okt 2011, 21:41

Zakarića ne mogu zaustaviti bez prekršaja ;) Ja malo gledam sad na jednom linku, njemački je jezik i stalno spominje San Marino, šta mu to znači :?:

hamlet
Kontakt:

Post Postao/la hamlet » 06 okt 2011, 21:43

Joj ovog Višće al on može šutat, pa da nije šut'o mi bi još 10 prilika napravili :x

NK/RK Krivaja
Kontakt:

Post Postao/la NK/RK Krivaja » 06 okt 2011, 21:45

3-0 a mogli smo hladno neriješeno odigrat, kad ne znaju završit akciju :twisted:

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 06 okt 2011, 21:46

Sad ce prica "rezultat nije pokazatelj stanja na terenu".
Ma nije malo sutra,znati iskoristiti svoje sanse je takodjer pokazatelj kvalitete.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 06 okt 2011, 21:46

To je to.. Njemci imaju jednu pravu sansu i danu gol. Nama treba pet da bi ga dali..
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

nero.piroman
Kontakt:

Post Postao/la nero.piroman » 06 okt 2011, 21:48

nerealan rezultat, ne treba biti razocaran nego se okrenuti drugim utakmicama i traziti sansu
Tko želi nešto naučiti, nači će način; tko ne želi, naći će izliku.

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 06 okt 2011, 21:53

Nisam odavno gledao utakmicu mlade reprezentacije.. Nocas su tri igraca nesto dobro pokazala: Divkovic, Stevanovic i Visca. Bilbija je trebao otici iz Vojvodine kad mu je trener rekao da ne racuna na njega.. Vidi se na njemu da "ne moze meda".

I Besic je nocas katastrofalno odigrao. Trebao bi sedmicu - dvije sa Muratovicem i Rahimicem provesti da mu objasne kako zagraditi i tacno predati loptu. Zao mi je sto to moram napisati, dobar je za presjeci loptu ali je ne zna zagraditi ili dodati. Odmah ju je izgubio dok ju je oduzeo..
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 06 okt 2011, 21:56

Svi su imali i dobre i lose poteze...odbrana na momente smijesna..najbolji Stevanovic definitivno, mada je i on mogao pametnije reagovati u onih par situacija. Bilbija se trudio, ali jednostavno treba priznati da covjek nema taj kvalitet. Grahovac ako je trebao biti kreator, nije nista kreirao.. Visca ko u Zelji, kad ga uhvati "ono njegovo" suta i kad treba i kad ne treba, mada treba priznati da je uz Stevanovica, Besica i Kenu Handzica i goldziju zasluzio prolaznu ocjenu. Bice ovo i moze ovo puno bolje!

maxuz baxuz
Kontakt:

Post Postao/la maxuz baxuz » 06 okt 2011, 22:03

Igra k'o igra nije losa. Odbrana je bila i izgleda vazda ce i biti nasa slaba strana. Ovo je tek treca utakmica (ne racunajuci probne utakmice) sa Jagodicem tako da bi trebalo biti bolje u buducnosti. Vidi se da je taktika puno bolja. Jbg, ipak moramo priznati da su njemci puno kvalitetniji.

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 06 okt 2011, 22:08

Besic,Stevanovic,Visca,Zakaric,Bilbja,Colic su odigrali ok!!!
Ovo ostalo rastejrati da im se trag nezna sa akcentom na onog papka sa brojem 10 i ovog paraplegicara iz FK Sarajevo broj 6 ,golman takodze treba zaboraviti za repku ,sto prije to bolje...

A zamislite kakvu repku mozemo imati...

-------------------E.Besic/xxx--------------------

Besic------Markic------Bicakcic-----S.Hajrovic

Stevanovic-----I.Hajrovic-----Cajic-------Visca

--------------Djuric-------Bekic-------------------

I jos more nasih po jakim ligama...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 06 okt 2011, 22:13

damir_82 je napisao/la:Svi su imali i dobre i lose poteze...odbrana na momente smijesna..najbolji Stevanovic definitivno, mada je i on mogao pametnije reagovati u onih par situacija. Bilbija se trudio, ali jednostavno treba priznati da covjek nema taj kvalitet. Grahovac ako je trebao biti kreator, nije nista kreirao.. Visca ko u Zelji, kad ga uhvati "ono njegovo" suta i kad treba i kad ne treba, mada treba priznati da je uz Stevanovica, Besica i Kenu Handzica i goldziju zasluzio prolaznu ocjenu. Bice ovo i moze ovo puno bolje!
Buraz sta ti uzimas u ove sate ja sve pare izdavah na Konoplju a nigdje efekta ...
Cuj Handzic prolazna ocjena ...Buraz on nas je kostao najvise ,igrali smo sa igracem manje zbog njega...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 06 okt 2011, 22:27

Mozemo mi traziti krivca u puno toga,ali cinjenica je da bi sa ovom U21 reprezentacijom Njemacke i nas A tim tesko izasao na kraj.Ljudi su puno bolji i to je to.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 06 okt 2011, 22:34

Njemci su bili ubjedljivo bolji, ali mogli smo definitivno nesto vise napraviti u ovoj utakmici, makar da smo zabili onaj gol za 2-1, pa bi situacija skrojz drugacija bila.

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 06 okt 2011, 22:42

Za_raju je napisao/la:
damir_82 je napisao/la:Svi su imali i dobre i lose poteze...odbrana na momente smijesna..najbolji Stevanovic definitivno, mada je i on mogao pametnije reagovati u onih par situacija. Bilbija se trudio, ali jednostavno treba priznati da covjek nema taj kvalitet. Grahovac ako je trebao biti kreator, nije nista kreirao.. Visca ko u Zelji, kad ga uhvati "ono njegovo" suta i kad treba i kad ne treba, mada treba priznati da je uz Stevanovica, Besica i Kenu Handzica i goldziju zasluzio prolaznu ocjenu. Bice ovo i moze ovo puno bolje!
Buraz sta ti uzimas u ove sate ja sve pare izdavah na Konoplju a nigdje efekta ...
Cuj Handzic prolazna ocjena ...Buraz on nas je kostao najvise ,igrali smo sa igracem manje zbog njega...
Nista kralju! Podjahkad pivu popijem! Razlikuje nam se percepcija fudbala i to je to.
Mada ja iako sam navijac Sarajeva, nikad ne bih rekao nesto ovako:
Za_raju je napisao/la:Pa ovaj 6 iz FK Sarajevo je pravi pokazatelj koja stranka stoji iza kluba...Nije li nam ovakvo i stanje u drzavi ta stranka donijela... :x
Ovo je samo pokazatelj tvoje objektivnosti!

Drzi se ti konoplje...;)

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 06 okt 2011, 22:52

damir_82 je napisao/la:
Za_raju je napisao/la:Pa ovaj 6 iz FK Sarajevo je pravi pokazatelj koja stranka stoji iza kluba...Nije li nam ovakvo i stanje u drzavi ta stranka donijela... :x

Drzi se ti konoplje...;)
Vidim imas ti lijepih godina,nisi mal da ne znas o cemu ja pricam ;)
Ako je tebi dobro u ovom stanju koje nam je ta stranka donijela meni brate nije a niti za 99% ostalih gradzana !!!
Drz se ti pive pa u Petak u dzamiju...
"No God is Good God "

fantom
Kontakt:

Post Postao/la fantom » 06 okt 2011, 22:52

Bio sam na utakmici i jedina stvar koja mi se svidila je to sto sam od Bilbije dobio dres.Meni dosta

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 06 okt 2011, 22:59

Sad gledam onog bakovića na pink-u, čovjek je generalni sekretar fs/nsbih, a ne zna sa kim je danas u-19 repka bih igrala. kaže lik juniori dobili bugare 2:0 :lol: :lol: ccc
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 06 okt 2011, 23:01

Za_raju je napisao/la:
damir_82 je napisao/la:

Drzi se ti konoplje...;)
Vidim imas ti lijepih godina,nisi mal da ne znas o cemu ja pricam ;)
Ako je tebi dobro u ovom stanju koje nam je ta stranka donijela meni brate nije a niti za 99% ostalih gradzana !!!
Drz se ti pive pa u Petak u dzamiju...
,

Slaba ruka a? Nigdje nisam rekao da je meni lijepo ili ruzno, niti sam igdje spomenuo bilo koju stranku! Jer ja se u postu drzim teme, a tema nije stanje u drzavi, a nije ni bilo koja stranka..To sto si ti napisao, i u kontekstu stanja u drzavi spomenuo i FK Sarajevo i Kenana Handzica je samo pokazatelj tvoje objektivnosti!!! A hocu li u dzamiju ili necu, ipak cu ja odluciti (ne znam sto dzamiju spominjes?), a to za pivu stoji....jos uvijek...;)

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 07 okt 2011, 00:21

Nerealan je rezultat bio danas. Mislim da smo minimalno trebali postići 1 pogodak iz onih nekoliko šansi.
Ova reprezentacija ima kvalitete, ali što je bitnije može mnogo napredovati boljim selektovanjem igrača.
Dalje, nadam se da će ovi mladi fudbaleri koji nastupaju u PL slijediti primjer Višće i otići vani tek kada prerastu ovu ligu, a ne otići vani, sjediti na klupi i propasti ko kauč.
Bilbija, ako nastavi utakmice Vojvodine gledati sa tribina propašće skroz. Pod hitno riješiti status.
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 07 okt 2011, 03:45

Uh kad tek odgledah utakmicu. Kako su neki iskritikovali pojedine igrace ja sam mislio da je bio odron. Jedino su Husic i Handzic kriminalno odigrali. U prvom poluvremenu sve opasne prilike bile su rezultat slabih intervencija Husica. Handzic se skoro nije ni vidio na utakmici. Tek primjetan u zadnjim minutama susreta..

Vidi se da ovaj tim jos nije uigran, a i nekako djeluju skroz nezrelo za razliku od Svaba. Optimistican sam po pitanju ove generacije, nadam se i da ce Jagodic naci malo vremena da pogleda kojeg "stranca".

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 10 gostiju.