Nismo se razumjeli ti govoriš o paketima sa većim brzinama download/upload ja sam pričao o osnovnom paketu sa internetom, kanalima i fiksnim koji je 49 a koji ima internet koji ja mislim koristi 70-80% domaćinstva u BiH a koji je dovoljan za praćenje live stream događaja, gledanja online filmova itd plus da recimo koristiš taj internet na smart tv, laptopu i još par mobitela kao što je kod mene slučaj zajedno a da nikome ne kočibob je napisao/la:https://www.bhtelecom.ba/vijest+M59f6a351983.htmlmirsad993 je napisao/la:Nije vjeruj mi 49KM ti je i kad nemaš nikakvog ugovora, znam jer koristim par godina već i nisam nikad više plaćao samo manje, a i ovo drugo prije par dana mi stari išao produžit ugovor (jer je na njegovo ime)i rekli mu da će 6 mjeseci sad plaćati 24,50KM plus ovaj drugi STB da će biti besplatno 2 godine(mislim tako piše i na aneksu da nije samo na rekla kazala osnovu) a nakon 6 mjeseci 49 plus i dalje besplatan drugi STB.bob je napisao/la:Nisi ti to dobro shvatio... 12 mjeseci ti je cijena za bilo koji paket 49km, poslije vjerujem prava cijena paketa, na dvije god ugovora dobijes dodatni stb uredjaj da koristis ili tu drugu opciju sto nude sto je ok i plus uodnosu na telemach gdje iznajmljujes za tri marke ... ma filmovi nisu problem postoje jos uvijek torrenti
... ma ja sam laptop/mobitel, tv slabo gledam
ovo je vise za starce a meni je internet bitan
... paket u telemachu mi je oko 61 km mislim plus hbo sto dodje na 69
Ja mislim da neće biti više od 10KM taj paket jer znaju da sve preko bi bilo većini raje skupo možda kao HBO 8KM + PDV
Do 21. septembra možete uzeti Moja TV Full ili Moja TV Net paket sa super brzim internetom i koristiti 12 mjeseci po cijeni osnovnog paketa, PLUS besplatno do dvije godine dodatni uređaj ili uslugu po vašem izboru.
Moja TV Full paketi za samo 49 KM mjesečno cijelu godinu! Novi i postojeći Moja TV Full korisnici, uz ugovor na 24 mjeseca imaju mogućnost izbora super pogodnosti..
Ima sad tekst dalje npr paket koji bi ja uzeo jeo ovaj full 5 sto je 64 plus ako dodam hbo i sk (nek i on bude tako nesto) da me dodje recimo 80 ... sto je opet jeftinije u odnosu na trenutno stanje placanja
TV-all about
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: TV-all about
Najbolje bi bilo za nas korisnike da ostave besplatno ta 3 kanala recimo SK1, SK2 i SK3 ali sumnjam jer realno bi onda svaki 10 korisnik uzimao taj dodatni paket što mislim da se ne bi finansijski isplatilo telecomu pa da ima i ostale SK i šta ja znam jer recimo na tim ostalim imaš kad je engleska liga u 16h subotom neke lijeve mečeve tipa Bournemouth-Newcastle i tako dok ove najveće ekipe za koje svi navijaju se prikazuju na kanalima od 1 do 3 ili recimo neki lijevi teniski mečevi na mastersima to jedino bi uzimali neki strastveni kladioničari pa da to prate
.
Sigurno je to dobro plaćeno da se otkupi e sad jedino možda ukoliko tokom ovog perioda kad će biti svima besplatno namaknu veliki broj korisnika koji će preći sa telemacha i ostalih pa da na osnovu toga namiriš pare date za otkup SK ostave besplatno i dalje za sve korisnike što bi bilo najbolje rješenje za nas

Sigurno je to dobro plaćeno da se otkupi e sad jedino možda ukoliko tokom ovog perioda kad će biti svima besplatno namaknu veliki broj korisnika koji će preći sa telemacha i ostalih pa da na osnovu toga namiriš pare date za otkup SK ostave besplatno i dalje za sve korisnike što bi bilo najbolje rješenje za nas
Je li to eon light, 33 KM prvih 12 mjeseci, poslije 57,50 (tj. oko 45 KM u prosjeku na 24 mjeseca)? Od programa nista posebno nemaju osim prva 3 SK-a u HD, koliko sam uspio vidjeti. Znaci, sve u 5 deka s Telecomom, a cijena veca 10+ KM. Jos sad kad uzmes u obzir da ces prvih 12 mjeseci moci uzeti brzi internet za 36KM, iako je za mene i 25/2 sasvim ok. Tih 10 KM za 90% stanovnistva u BiH itekako znaci (pogotovo kad dodje drugih 12 mjeseci pa valja placati gotovo 60 KMMig_Mig je napisao/la: Sta su to paprene cijene? Imam eon box koji odlicno za sada radi, brzinu koju ni jedan telecomov korisnik nema ni u snu, eon aplikaciju koja savrseno radi i telefon za 45KM na dvije godine ugovora. Vidjet ces sta ces dobit od telecoma! Oprema i radnici telecoma e to je tek prica za sebe.

Sto se mene licno tice, htio sam uvesti Telemach dok nisu poceli sa dizanjem cijena, pravdajuci to nekim aplikacijama i savremenijim uslugama, sto sve ne vrijedi vecom cijenom od 10+ KM. Znam da sam tada samo cekao da prodju u mom naselju i htio ih zvati, jer je bio neki paket od 30 i nesto KM koji mi je bio zadovoljavajuci. Sad citam kako se korisnici zale na stalno povecavanje cijena, dolazak nekih placenih racuna i sl. Internet je mozda u Sarajevu odlican, ali vec u Tuzli sam citao da zna biti prekida.
Vidjet cemo koliku ce cijenu Telecom staviti za ove SK-ove, pa ce se tek onda moci nesto reci. Daleko od toga da ja mislim kako su oni extra povoljni, ili nesto posebno povoljniji od drugih. Da to mislim, ne bih se ganjao s TXTV-om i odlaskom u njihovu poslovnicu na razgovor, gdje me zena mogla progutati kad sam je pitao otkud onoliki broj negativnih osvrta na internetu.

1 GbpsDenchi je napisao/la:kolika je najbrža brzina neta u paketima BHT?
ja imam 100Mbps kod tmacha
baš me interesuje
Ja plaćam 49 10/2, Moja Tv paket i Fiksna, ističe ugovor 1.11, uzeću vjerovatno novi tel. i preć na moju tv 4; 30/6 54 KM.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
49KM i imas 10/2 a isporuce manje od 5. Pa sve bi sebi m.da grizo da mi se to desi.Heller je napisao/la:1 GbpsDenchi je napisao/la:kolika je najbrža brzina neta u paketima BHT?
baš me interesuje
Ja plaćam 49 10/2, Moja Tv paket i Fiksna, ističe ugovor 1.11, uzeću vjerovatno novi tel. i preć na moju tv 4; 30/6 54 KM.
Max Allegri
Ko kaze da toliko isporuce, kazem to je brzina sasvim dovoljna za normalnu upotrebu za veliki broj uređaja istovremeno, jedino ako si influenser pa lajv strimas pa ti treba neka veća brzinaMig_Mig je napisao/la:49KM i imas 10/2 a isporuce manje od 5. Pa sve bi sebi m.da grizo da mi se to desi.Heller je napisao/la:1 GbpsDenchi je napisao/la:kolika je najbrža brzina neta u paketima BHT?
baš me interesuje
Mig_Mig je napisao/la:49KM i imas 10/2 a isporuce manje od 5. Pa sve bi sebi m.da grizo da mi se to desi.Heller je napisao/la:1 GbpsDenchi je napisao/la:kolika je najbrža brzina neta u paketima BHT?
baš me interesuje

Oko 14 bude obično. Seedam nešto s računara capped na 1 mpbs
Nullius in verba
Ne bi dao ovaj telemachov internet ni za jedan internet moje tv

koji ti je paket?arelinho je napisao/la:Ne bi dao ovaj telemachov internet ni za jedan internet moje tv![]()
![]()

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Meni su smnajili upola brzinu, sad imam 6mbps, Moja TV net 1.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Eon premium duoDenchi je napisao/la:koji ti je paket?arelinho je napisao/la:Ne bi dao ovaj telemachov internet ni za jedan internet moje tv![]()
![]()
Ljudi saberite se cuj 10 Mbs brzina pa nije 2010
i to nekome normalno. Meni stari paket HS kablovske, nisam prelazio na Telemach tako da mi nisu povecavali brzinu neta i jos uvijek nakon 5-6 godiba brzina mi 20 a ovi nude 10 ili u ovom malo jacem 25

A nude i vise ... recimo kod mene je telemach po ugovoru trebao bi imati brzinu do 120 a realno ona bude oko 40, cijena 61 km (tv+net), bht koliko vidim nude paket ...brzina 100, cijena 64 (tv+net+telefon) ...VGS je napisao/la:Ljudi saberite se cuj 10 Mbs brzina pa nije 2010i to nekome normalno. Meni stari paket HS kablovske, nisam prelazio na Telemach tako da mi nisu povecavali brzinu neta i jos uvijek nakon 5-6 godiba brzina mi 20 a ovi nude 10 ili u ovom malo jacem 25
Telekom ide ovako Moja TV (TV+NET+Tel.)VGS je napisao/la:Ljudi saberite se cuj 10 Mbs brzina pa nije 2010i to nekome normalno. Meni stari paket HS kablovske, nisam prelazio na Telemach tako da mi nisu povecavali brzinu neta i jos uvijek nakon 5-6 godiba brzina mi 20 a ovi nude 10 ili u ovom malo jacem 25
49 10 mbps
54 30
64 100
79 200
119 500
169 1000
Nullius in verba

Druga stvar, paketi i nisu toliki problem koliko kvalitet same opreme, gdje svako par mjeseci imamo zabiljezene intervencije (zamjena modema, pad deklarirasne brzine za 50 % itd.).
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 30 avg 2019, 10:58, ukupno mijenjano 1 put.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Ovo od paketa 64 KM je ok, ovi ispod preslabo. Prokomentarisao sam zbog navoda da je 10 MBps normalna i dovoljna brzina. Telemach ima i dalje vise hd kanala ima Cinestare, Viasat i puno bolju uslugu EON streaminga nego MojaTV ali je dobro sto su ovi uzeli Sport Klubove. Bolja konkurencija = bolja usluga, ovi iz telemacha su se dosta opustili u zadnje vrijeme.Heller je napisao/la:Telekom ide ovako Moja TV (TV+NET+Tel.)VGS je napisao/la:Ljudi saberite se cuj 10 Mbs brzina pa nije 2010i to nekome normalno. Meni stari paket HS kablovske, nisam prelazio na Telemach tako da mi nisu povecavali brzinu neta i jos uvijek nakon 5-6 godiba brzina mi 20 a ovi nude 10 ili u ovom malo jacem 25
49 10 mbps
54 30
64 100
79 200
119 500
169 1000
Vidiš porediš Telemach TV+Net sa Full paketima telekoma.Asteriks je napisao/la:U poredjenju sa...
te...Sad, ovo sranje od Moja TV full 1 paketa, kada ga razlucis je u stvari net flat 10 (fiksni internet) koji sam kosta 29 KM (10Mbps/1Mbps). Kako su to vjesto upakovali, HBO + Pink + (tzv. uzas) = 79 KM.Welcome to Malavi.
Trebaš porediti Net pakete telekoma.
@VGS Meni je sasvim dovoljno.
**** im Pink mater, dabogda im kćerke po Eroticu glumile, izbacili brazzers i dorcel.
Nullius in verba
Naveo sam Full pakete cisto da se vidi cijela ponuda a kada razlucis, evo net Flat 10, to ti je osnovni internet paket dobijes za 29 KM. O onom net flat 5 ne treba trositi vremena u 21. stoljecu.
Ako vec oces samo net pakete, Net 4 ti je 41 KM al bez HBO, masom zakljucanih Pink a brzina oko 30/8.
Jos nesto, npr. ova moja tv full 1 nije 49 (sa PDV) vec 52, znaci i tu uzimaju par KM vise, od onog u ponudi jer imas nekakve prikrivane dodatke.
Razlika Moja TV Net i Full je taj sto u Full paketu dobijes fiksni telefonski priljucak a ovamo prema njihovoj mob mrezi imas 20-ak minuta blizu 4KM.
Ako vec oces samo net pakete, Net 4 ti je 41 KM al bez HBO, masom zakljucanih Pink a brzina oko 30/8.
Razlika Moja TV Net i Full je taj sto u Full paketu dobijes fiksni telefonski priljucak a ovamo prema njihovoj mob mrezi imas 20-ak minuta blizu 4KM.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 30 avg 2019, 12:13, ukupno mijenjano 2 puta.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Vjerovatno mjeriš preko wi fia i oni ti tada nisu dužni isporučiti maksimalnu brzinu jer nije preko kabla. Preko kabla se dobija maksimalna brzina interneta.bob je napisao/la:A nude i vise ... recimo kod mene je telemach po ugovoru trebao bi imati brzinu do 120 a realno ona bude oko 40, cijena 61 km (tv+net), bht koliko vidim nude paket ...brzina 100, cijena 64 (tv+net+telefon) ...VGS je napisao/la:Ljudi saberite se cuj 10 Mbs brzina pa nije 2010i to nekome normalno. Meni stari paket HS kablovske, nisam prelazio na Telemach tako da mi nisu povecavali brzinu neta i jos uvijek nakon 5-6 godiba brzina mi 20 a ovi nude 10 ili u ovom malo jacem 25
Tako i ja preko wi fia na 2,4 GHz na mobitelu dobijem oko 40, na 5 GHz dobijem oko 90. Preko kabla dobijem maksimalnu brzinu, a sliku sam postavio par postova ranije.
Meni jedino što me nervira kod telemacha, a meni se dešava jeste povremena pikselizacija na Arenama. Zvao sam ih da mijenjaju spliter pa su i to odradili, radili su update iz centrale. Opet mi se dešava pikselizacija. Vidio sam da i na eon apk na računaru se isto desi. Pa mislim da je to ipak do signala koji dobijaju za Arene.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.