naravno da se ne ljutim, neko ne dobija pa tudjim tiketima trazi mane, uredno je svedusseldorf je napisao/la:nemoj se ljutiti,nevrijedjam i nesvadjam se.samo pretjerujete sa ovim bezeLenBias je napisao/la:jesam, iskruzio sam parove sa gubitnih tiketa, nastavi dalje
Slike dobitnih tiketa
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Slike dobitnih tiketa
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
-
- Kontakt:
mislim ne kontam sto je toliko tesko staviti citav tiket.ok,iskruzite ili zatamnite clanski broj ili ime ali brate daj da se vidi cifra.nema veze sto je uplata 0,20 eura,to je za nekog milion,ali nek se vidi.ovako se skraba tema i ljudi pogode 2-3 kvote od 1,5 i stave kao dobitan tiket.ova dva lika pod nikom zgmiki i bevanda su normala momci ali i oni stavljaju ovakve tikete posebno bevanda.zgmiki stavi konacan tiket pred uplatu ali ne i pogodjeni(mislim nije da sumnjam niti je ovo moj forum sta ce ko raditi)ali fakat je bolje i preglednije
znaci ja trebam doradjivati slike kako bi se takvi kao ti osjecali bolje, jesi li ti normalan?
- DrinaJedina
- Kontakt:
Jao jaoLenBias je napisao/la:znaci ja trebam doradjivati slike kako bi se takvi kao ti osjecali bolje, jesi li ti normalan?

-
- Kontakt:
evo vidis.ne vrijedi sa djecom raspravljati.ok je lave,samo postavljaj.cestitam ti.pogadjas ih samo takoDrinaJedina je napisao/la:Jao jaoLenBias je napisao/la:znaci ja trebam doradjivati slike kako bi se takvi kao ti osjecali bolje, jesi li ti normalan?![]()
-
- Kontakt:
Kako ljudi dodju ovdje i upropstavaju temu.Daj sta vas briga sta je covjek dobio? Ti se brini za svoje dobitke a ne za tudje, koliko god da je njegovo je..
-
- Kontakt:
jeli se to na mene odnosi?pa razmisli malo o cemu se radi.fazon je u tome da je tema dobitni tiketi a ne pogodjeni parovi.nikog nije briga koliko je ko ulozio niti dobio ali nek se pokaze da je tiket dobitni kao sto i naslov teme pokazuje.bas vi sto stavljate pogodjene i zelene parove upropastavate temuInatSilanBosanski je napisao/la:Kako ljudi dodju ovdje i upropstavaju temu.Daj sta vas briga sta je covjek dobio? Ti se brini za svoje dobitke a ne za tudje, koliko god da je njegovo je..
pošto me javno prozvalo i aludiralo na to da sam lažov i varalica.. ide još jedan, ujedno i posljednji tiket na ovoj temi
U desetom selu živi Antuntun!

Izvinjavam se na lošoj kvaliteti slike, mob mi je u ku*cu
U desetom selu živi Antuntun!
ovaj dio foruma ce definitivno profitirati od postova ovog dusseldorfa, prosto nevjerovatno da tako jadne osobe postoje na ovom svijetu, momak se registrovao da iskali svoj bijes na ljude koji, vjerovatno za razliku od njega, dobijaju na kladionici, svaka ti cast momak 

-
- Kontakt:
jbg kolega bevanda ja tebe pohvali a ti se upalio ko kutnjak.mislim vidim da nisi seljak niti neki maloumnik ali zasto ti smeta staviti citav tiket.ovaj dole ispod nije vrijedan spomena,ovaj lebeinsbevanda4 je napisao/la:
Izvinjavam se na lošoj kvaliteti slike, mob mi je u ku*cu

- Consigliere
- Kontakt:
Alo, decko, sta je s tobom? Idi na prvi post pa vidi sta pise. Ja sam otvorio temu, i tema funkcionise savrseno bez takvih upadica kao sto su tvoje, koje su trolanje jer je naslov SLIKE dobitnih tiketa a ne Bespotrebno komentarisanje tudjih tiketa. Ohladi malo...dusseldorf je napisao/la: jbg kolega bevanda ja tebe pohvali a ti se upalio ko kutnjak.mislim vidim da nisi seljak niti neki maloumnik ali zasto ti smeta staviti citav tiket.ovaj dole ispod nije vrijedan spomena,ovaj lebeins,pogodio na 0,2 eura tri para...tema se zove slika dobitnih tiketa a ne parova.otvorite sebi temu sa tim naslovom i mirna vojska
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
-
- Kontakt:
svi smo se nekad prvi puta registrovali i bili novi.ne mislim da imas samim tim neko vece pravo od mene.kazem ti procitaj naslov teme i ponasaj se u skladu sa tom.ti i tebi slicni koji imaju zelju da zakace pogodjeni par napravite novu temu sa nazivom POGODJENI PAR i mene tu neces vidjetiLenBias je napisao/la:ovaj dio foruma ce definitivno profitirati od postova ovog dusseldorfa, prosto nevjerovatno da tako jadne osobe postoje na ovom svijetu, momak se registrovao da iskali svoj bijes na ljude koji, vjerovatno za razliku od njega, dobijaju na kladionici, svaka ti cast momak
-
- Kontakt:
sta ako si ti otvorio,ne znaci da ces ti i odredjivati sta ce se pisati.odmah ispod tvog prvog posta je kolega tepssija fino okacio tiket na kojem je sve jasno a onda ste vi poceli sa pogadjanjem i trolanjemConsigliere je napisao/la:Alo, decko, sta je s tobom? Idi na prvi post pa vidi sta pise. Ja sam otvorio temu, i tema funkcionise savrseno bez takvih upadica kao sto su tvoje, koje su trolanje jer je naslov SLIKE dobitnih tiketa a ne Bespotrebno komentarisanje tudjih tiketa. Ohladi malo...dusseldorf je napisao/la: jbg kolega bevanda ja tebe pohvali a ti se upalio ko kutnjak.mislim vidim da nisi seljak niti neki maloumnik ali zasto ti smeta staviti citav tiket.ovaj dole ispod nije vrijedan spomena,ovaj lebeins,pogodio na 0,2 eura tri para...tema se zove slika dobitnih tiketa a ne parova.otvorite sebi temu sa tim naslovom i mirna vojska
ja tebe i ovako ne vidim, da mi se nisi prvi obratio ne bi znao ni da postojis, covjece ti si se registrovao pljuvati ljude na forumu koji si anonimno pratio toliko vidno iznerviran time sto ne mozes pogoditi nista, pokusaj pogoditi prstom sopstveni nos, mozda uspijes, mozda se ispostavi da nije bas istina da nista ne mozes pogoditidusseldorf je napisao/la:svi smo se nekad prvi puta registrovali i bili novi.ne mislim da imas samim tim neko vece pravo od mene.kazem ti procitaj naslov teme i ponasaj se u skladu sa tom.ti i tebi slicni koji imaju zelju da zakace pogodjeni par napravite novu temu sa nazivom POGODJENI PAR i mene tu neces vidjetiLenBias je napisao/la:ovaj dio foruma ce definitivno profitirati od postova ovog dusseldorfa, prosto nevjerovatno da tako jadne osobe postoje na ovom svijetu, momak se registrovao da iskali svoj bijes na ljude koji, vjerovatno za razliku od njega, dobijaju na kladionici, svaka ti cast momak

-
- Kontakt:
tebi svaka cast na pogocima ali to kaci na temi predlozi i sugestije.poceo si vrijedjati a to ti nepreporucujem nba poznavalacLenBias je napisao/la:ja tebe i ovako ne vidim, da mi se nisi prvi obratio ne bi znao ni da postojis, covjece ti si se registrovao pljuvati ljude na forumu koji si anonimno pratio toliko vidno iznerviran time sto ne mozes pogoditi nista, pokusaj pogoditi prstom sopstveni nos, mozda uspijes, mozda se ispostavi da nije bas istina da nista ne mozes pogoditidusseldorf je napisao/la:svi smo se nekad prvi puta registrovali i bili novi.ne mislim da imas samim tim neko vece pravo od mene.kazem ti procitaj naslov teme i ponasaj se u skladu sa tom.ti i tebi slicni koji imaju zelju da zakace pogodjeni par napravite novu temu sa nazivom POGODJENI PAR i mene tu neces vidjetiLenBias je napisao/la:ovaj dio foruma ce definitivno profitirati od postova ovog dusseldorfa, prosto nevjerovatno da tako jadne osobe postoje na ovom svijetu, momak se registrovao da iskali svoj bijes na ljude koji, vjerovatno za razliku od njega, dobijaju na kladionici, svaka ti cast momakod mojih parova, posebno nba, je mnogo ljudi na forumu ostvarilo dobitak vjerovao ili ne, u zadnje vrijeme ne postavljam parove zbog takvih kao ti ali svako ko mi je poslao neku poruku ili trazio za misljenje odgovorio sam mu, ja nisam to duzan uraditi na kraju krajeva, to je moja dobra volja ali uradim jer mi nije mrsko, samo ne radim vise ovako na temama jer mi ne pada pa pamet pomagati ljudima koji ce me kasnije kritikovati jer nemaju obraza, kao sto rade bevandi, mikiju i ekipi
poradi ti na svojoj pismenosti i tiketima da bi meni ista mogao preporuciti, jos bitnije, ja od tebe ne trebam preporuke, da se razumijemo odmah, sada polako i fino mozes da se povuces i pokusas nesto pogoditi 

-
- Kontakt:
Cuj pismenosti, sad si se lektoru toga uhvatio.ja ne pogadjam nista, cak sta vise fulam sve ali nepadam tako nisko, stojicki podnosim poraz.hajd ti nastaviti kaciti pogodjene parove ili odgovaraj na poruke iz inboksa, zatrpan siLenBias je napisao/la:poradi ti na svojoj pismenosti i tiketima da bi meni ista mogao preporuciti, jos bitnije, ja od tebe ne trebam preporuke, da se razumijemo odmah, sada polako i fino mozes da se povuces i pokusas nesto pogoditi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.