" onclick="window.open(this.href);return false; Biscani ponovo zive za Jedinstvo !

Moderator/ica: GracanicaAA
F.G.R. HARMANI je napisao/la:Danas ce ga Dedo zadavati
" onclick="window.open(this.href);return false;
Ošini me bejbe, ovo je jedna od najjacih stvari sa bihackih ulica u zadnjih nekoliko godina.
Jesmo mi jaki likovi
Heheh...prvo ce se vidjeti, moze li se na posten nacin ista uciniti...xDastra1922 je napisao/la:dobro ste krenuli biscani sad kupite jos dvije gostujuce i pravac premijer liga.u ovoj ligi nikad niko nije posteno usao.
Za ovo se varaš, mi smo koliko toliko pošteno ušli prošle sezone.astra1922 je napisao/la:dobro ste krenuli biscani sad kupite jos dvije gostujuce i pravac premijer liga.u ovoj ligi nikad niko nije posteno usao.
malo je poštenja u ovoj ligi bilo i prošle sezone,,,,,morali ste radit i sa sudijama da bi ušli,,,,neke ste utakmice Bratstav na strani pokrili sa sudijama i to je to,,,,,ipak ste bili najkavlitetnija ekipa prošle sezone što ste dokazali i pobjedom u Gračanici...Benjo_AFC86 je napisao/la:Za ovo se varaš, mi smo koliko toliko pošteno ušli prošle sezone.astra1922 je napisao/la:dobro ste krenuli biscani sad kupite jos dvije gostujuce i pravac premijer liga.u ovoj ligi nikad niko nije posteno usao.
Biti će zanimljiva ova utrka, Sloboda Jedinstvo pa mislim i Bratstvo nije za optisati naravnoSamo da se suđenje još malo popravi, prošle sezone je bilo na nivou, ali vidim dosta se ekipa sad žali na početku na to
Allah raziolsun druze !HzSM je napisao/la:Bajram Serif Mubarek Olsun svim pripadnicima SN!
a i ja nesto kontam da necemo uspjeti izvuci neke bodove tamo ali opet kad bolje razmislim i sagledam malo cinjenice pa i ne bih bilo tesko uzeti bodove u Rodocu.. Jedinstvo dugo nije imalo ovako dobru i uigranu ekipu i mislim da ove sezone ulazimo napokon u Premijer ligu tako da bih trebali pobjeđivati i u gostimaplavobijeli je napisao/la:SAD KAD SAM POGLEDAO OBE EKIPE SMATRAM DA STE VI KVALITETNIJA EKIPA OD BRANITELJA,IAKO SU ONI LOŠIJI OD VAS NA VISOKE LOPTE PRED GOLOM A I PRVI GOLMAN IM SE OZLJEDIO-OVAJ REZERVNI GOLMAN STALNO IGRA ZADNJEG IGRAČA I DOSTA JE RIZIČAN.BRANITELJ IGRA DOSTA SLIČNO VAMA NA DUPLI PAS I AKO UĐETE ODLUČNO KAO I U LIVNU MOGLI BI DO BODA ILI TRI.POGLEDAJ TE SAŽETAK NA LIVNO ONLINE I SVE ĆE TE VIDJETI.
Prosle sezone igro u Bratstvu,nije se naigro,,,,Trejić je puno korisniji igrač i neznam što ga je Bratstvo pustilo...MakeTZ je napisao/la:Dobar vam ovaj napadac Milos Galin makar po ovom pregledu sto sam vidio.
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 10 gostiju.