pa dobro ovako bolje zvuči bio prijateljjacky09 je napisao/la:Veliki su to prijatelji.brazzo je napisao/la:isti Ćiro a nije ni čudo da su prijatelji, čak više djeluju kao otac i sin, pogotovo sa ovim izjavamabadblueboylivno je napisao/la:Kakav je bolesnik ovaj Mamić.Kakav show na gol.hr portalu. http://gol.hr/clanak/f2f/mamic-odrekao- ... aok-a.html
P.S. Nabijem ga na kuratz.![]()
![]()
GNK Dinamo Zagreb
Re: Dinamo Zagreb
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- tH Mejtaši Sarajevo
- Kontakt:
Oni su kumovi ali već neko vrijeme nisu u dobrim odnosima.jacky09 je napisao/la:Veliki su to prijatelji.brazzo je napisao/la:isti Ćiro a nije ni čudo da su prijatelji, čak više djeluju kao otac i sin, pogotovo sa ovim izjavamabadblueboylivno je napisao/la:Kakav je bolesnik ovaj Mamić.Kakav show na gol.hr portalu. http://gol.hr/clanak/f2f/mamic-odrekao- ... aok-a.html
P.S. Nabijem ga na kuratz.![]()
![]()
60 godina vjernosti.
- tH Mejtaši Sarajevo
- Kontakt:
Podrška BBB-ima na današnjoj akciji,šteta što nisu barem jednu bombu ubacili ovako samo bengalke i molotovljevi već isfurano. 
60 godina vjernosti.
- sarajlija89
- Kontakt:
hahahahatH Mejtaši Sarajevo je napisao/la:Podrška BBB-ima na današnjoj akciji,šteta što nisu barem jednu bombu ubacili ovako samo bengalke i molotovljevi već isfurano.
Ma nisu trebali goste dirat...haj da su navijaci PAOK-a...nego neki njihovi gosti..nezz sto im je to trebalo...
P.s.
jesi sa mejtasa ti
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- tH Mejtaši Sarajevo
- Kontakt:
mora da se šalištH Mejtaši Sarajevo je napisao/la:Podrška BBB-ima na današnjoj akciji,šteta što nisu barem jednu bombu ubacili ovako samo bengalke i molotovljevi već isfurano.
- tH Mejtaši Sarajevo
- Kontakt:
Zašto ne,pa svejedno samo sjede po parkovima i piju i drogiraju se,ovako bi barem malo bavili se sportskim aktivnostima,jer nije samo upalit baklju i baciti treba otići kupiti (2 km pješačenja) nabaviti koktele sigurno oko 5 km a sve to baciti i pobjeći najmanje još 2 km prema tome nek se djeca malo razgibaju bolje nego da imaju po 120 kg i sjede kod kuće.brazzo je napisao/la:mora da se šalištH Mejtaši Sarajevo je napisao/la:Podrška BBB-ima na današnjoj akciji,šteta što nisu barem jednu bombu ubacili ovako samo bengalke i molotovljevi već isfurano.kakvi kokteli i furke bolan,bolan
60 godina vjernosti.
- sarajlija89
- Kontakt:
@Mejtas
pa otkud onda hajduk...ili si u prolazu, pa na Mjestasu na dozivotnom, privremenom boravku
pa otkud onda hajduk...ili si u prolazu, pa na Mjestasu na dozivotnom, privremenom boravku
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- tH Mejtaši Sarajevo
- Kontakt:
Jbg sad sam trenutno tu još godinu i vraćam se kući,radim inače u SA.sarajlija89 je napisao/la:@Mejtas
60 godina vjernosti.
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Ja se pitam odkud torcidas a Sarajlija dobro je pa sam pogrijesio 
- sarajlija89
- Kontakt:
Aha...sretno u svakom slucaju...
Al ulicama glavnog grada bordo-bijela boja vlada
tako je i na mejtasu..pa zato pitam 
Al ulicama glavnog grada bordo-bijela boja vlada
- tH Mejtaši Sarajevo
- Kontakt:
Više nisam sam u Sarajevu torcidaš sad je i jedna treba ko fol,dam ja njoj šal neki dan a buraz je htio zapalit zajedno sa šalom,ja puko od smijeha pa sam nakraju njemu poklonio i sad ga ima na zidu za uspomenu,inače prati samo košarku i kaže nekad je bio Manijak.Samo F.K.S !! je napisao/la:Ja se pitam odkud torcidas a Sarajlija dobro je pa sam pogrijesio
60 godina vjernosti.
ma 'ajde pusti te priče te se stvari drugačije rade ovako samo napraviše bruku od sebetH Mejtaši Sarajevo je napisao/la:Zašto ne,pa svejedno samo sjede po parkovima i piju i drogiraju se,ovako bi barem malo bavili se sportskim aktivnostima,jer nije samo upalit baklju i baciti treba otići kupiti (2 km pješačenja) nabaviti koktele sigurno oko 5 km a sve to baciti i pobjeći najmanje još 2 km prema tome nek se djeca malo razgibaju bolje nego da imaju po 120 kg i sjede kod kuće.brazzo je napisao/la:mora da se šalištH Mejtaši Sarajevo je napisao/la:Podrška BBB-ima na današnjoj akciji,šteta što nisu barem jednu bombu ubacili ovako samo bengalke i molotovljevi već isfurano.kakvi kokteli i furke bolan,bolan
- tH Mejtaši Sarajevo
- Kontakt:
Naravno to bi Torcida drugačije riješila,bacila bi bus u more da Česi preko ljeta imaju šta istraživati dok rone.
60 godina vjernosti.
- kupus army
- Kontakt:
Torcida bi ih bacila u more isto kao i Ruse

Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Kakvi BBB kakve priče. Grupica 16-godišnjaka kamenovala autobus i to je to.
Balavudrija koja ne zna šta će od sebe.
Ovo nikako nije način na koji se BBB obračunavaju.
Ovakve "akcije" mogu podržavati samo neandertalci.
Balavudrija koja ne zna šta će od sebe.
Ovakve "akcije" mogu podržavati samo neandertalci.
...što je više lome to je volim jače...
- tH Mejtaši Sarajevo
- Kontakt:
Možda da ih nisu čuvali specijalci njih oko 750 ako nisi znao ja sam bio.kupus army je napisao/la:Torcida bi ih bacila u more isto kao i Ruse![]()
60 godina vjernosti.
Stvari su spremljene, ujutro jako rano se putuje za ZG, nadam se našem prolazu
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
i ja se iskreno nadam da cete rasuti paok i prekinuti to proklestvo..puno sreceTed Mosby je napisao/la:Stvari su spremljene, ujutro jako rano se putuje za ZG, nadam se našem prolazu
-PAJA Fan Club!!
-
hordas_Bec
- Kontakt:
nadam se prolazu paok-a, ne iz mrznje ili zbog provokacija, vec cisto zato sto mi je Zlatan Muslimovic najdrazi igrac 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.