Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

demir44
Kontakt:

Re: Miralem Pjanic

Post Postao/la demir44 » 05 mar 2010, 18:23

harishp je napisao/la:Oprostice se i Rahimic pa se budes sjetio ponekad ovih rijeci.
''Igraci iz sjene''ili obavljanje''prljavih'' poslova koje ''zvjezde izbjegavaju i koji se osjete tek nakon utakmice i po rezultatu. 8-)
Kad neko vidi da Misimovic,Pjanic,Medunjanin i drugi umjetnici uklizuju i deru du*pe kao sto to rade Rahimic,Bajramovic i slicni e onda mozete pricati nesto protiv ovakvog tipa igraca...Bojim sa da,ako se Rahima oprosti,ostajemo samo na Bajramovicu na poziciji zadnjeg veznog(koji nikako da se izvuce iz tih povreda,i na njega se ne moze ozbiljno racunati).E to ce vec biti golemi problemi za reprezentaciju jer tesko ce se naci razbijac kao Rahimic,a uz to pored onolikih Rahimini nogu,treba se dobro potruditi da lopta prodje :mrgreen:
Rotor Volgograd...

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 05 mar 2010, 18:50

Mukiol je napisao/la:
Adinjo je napisao/la:Nidje veze sto su dva razlicita svijeta.

Pjana je igracina vec, sto kaze lik za dvije-tri godine bit ce sigurno prvo ime nase repke, samo ako ovako nastavi napredovati, i da ga povrede zaobidju.
Ajd ba ne serendaj, obojica su klase i kao sto je vec rekao covjek dva razlicita svijeta, pjanic je dribler, a dzeko razbijac, to dvoje ide zajedno, i pusti to pricu, Pjanicu bi valjalo da ode u Chelsi ;)
Daj ba ne mlati zivota ti. Sta si zin'o odma?? Gdje samo to rekao da nisu obojica klase??? Procitaj, skontaj pa onda nesto napisi.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 06 mar 2010, 10:04

ma ljudi moje pjanic ako ovako nestavi za 2 ili 3 godine nece bit najbolji igrac nase repke nego vjerujte najbolji igrac na svijetu sta vam je njemu je samo 19 godinaa a vec je standardan u lyonu...i to daje golove asistira mislim momak je cudooo kakvo samo bosna moze izbacit u svijet...pa sta vi mislite da sad u repci jos imamo ibrahimovica,corluku,modrica,petrica...i drugee uz ove momke pa gdje bi nam kraj biooo..al i ovako nije lose imam zaiste krasnu repku sa mladim i kvalitetnim igracima primjer je pjanicc ...dragulju nas samo naprijeddd
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 06 mar 2010, 14:54

BoSna_pLayA je napisao/la:Pitam se sada samo gdje su oni sto su rekli da Pjaninho i Miske ne mogu zajedno.
Samo znam da je jedan u Kini :mrgreen:
Ha, otkad govorim da to nije nikakav problem, naprotiv velika sansa jer jedan drugom stvaraju prostora.
Na to sam onda morao uvjek citati da je to preofanzivno itd. :D

Papetu svaka cast na postavi, nista od bunkerisanja. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 mar 2010, 14:56

Iznenadio me je, veoma pozitivno. Samo da ovako nastavi (Pape)...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 06 mar 2010, 19:22

Miralem je na klupi Lyona. :roll:

Igraju u gostima protiv Boulogne, a igraju u dosta jakom sastavu, skoro pa najjačem, nema Lisandra, i on je na klupi, Toulalan isto.

rixadu
Kontakt:

Post Postao/la rixadu » 06 mar 2010, 19:33

Neutral je napisao/la:Miralem je na klupi Lyona. :roll:

Igraju u gostima protiv Boulogne, a igraju u dosta jakom sastavu, skoro pa najjačem, nema Lisandra, i on je na klupi, Toulalan isto.
Pa to je logicno, imaju vaznu utakmicu u LP. Danas isto Ribery bio na klupi a Robben ni na klupi Bayerna

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 mar 2010, 19:38

Neutral je napisao/la:Miralem je na klupi Lyona. :roll:

Ni blizu najjaceg bez Lopeza,Toulana,Pjanica vidi se po rezultatu kako su ''najjacem''sastavu.
Boulogne je ocajna ekipa,pogotovo na svom terenu.Pa se sa njim posteno muce.
Razumljiv je ovaj potez trenera.Ali ce na pocetku drugog poluvremena morati mjenjati.
Jos bolje ako Pjana frisak uleti u teren i promjeni rezultat. ;)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 06 mar 2010, 19:40

Tri igrača im ne igraju, napadač i dva vezna igrača, s tim da je Toulalan jako dobar, a Lisandro golgeter , a Miralem kao Miralem oscilira, jer je mlad.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 mar 2010, 19:46

Neutral je napisao/la:Tri igrača im ne igraju, napadač i dva vezna igrača, s tim da je Toulalan jako dobar, a Lisandro golgeter , a Miralem kao Miralem oscilira, jer je mlad.
Bajern bez dva i nema ih nigdje kako bi tek bilo bez tri. :lol:
U L.S Pjana je jedan od boljih i jedan od najzasluzniji zasto ovako visoko kotiraju u toj ligi.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 07 mar 2010, 13:56

harishp je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Tri igrača im ne igraju, napadač i dva vezna igrača, s tim da je Toulalan jako dobar, a Lisandro golgeter , a Miralem kao Miralem oscilira, jer je mlad.
U L.S Pjana je jedan od boljih i jedan od najzasluzniji zasto ovako visoko kotiraju u toj ligi.

tacno...pjanke je definitivno jedan od najzasluznih sto je lyion doguro ovako daleko i L.S....pjankeee ssamo naprijeddddd
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 mar 2010, 14:12

harishp je napisao/la:

Ali ima jedna razlika, u nas su ta dva svjetska klasa, dok su u njih samo klasa. Naša se igra zasniva preko krila i tim prolazima, dok je u Lyona to u potpunosti drugačije. E zato nama više ta dva igrača fale, nego u nekoga 5. I opet prvi, cool. ;)

neznalica
Kontakt:

Post Postao/la neznalica » 07 mar 2010, 19:50

BoSna_pLayA je napisao/la:Pitam se sada samo gdje su oni sto su rekli da Pjaninho i Miske ne mogu zajedno.
Samo znam da je jedan u Kini :mrgreen:
ako bude srece tamo ce i ostati do kraja :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 08 mar 2010, 12:42

Real je kvalitetna momčad, no mi ćemo gledati iskoristiti mogućnosti koje imamo i gol prednosti iz prvog dvoboja. Igrati u Madridu pred tolikim bojem ljudi bit će veličanstveno. To je san za svakog nogometaša – rekao je mladi veznjak dodavši:

Mentalno smo vrlo dobro pripremljeni za tu utakmicu i vjerujemo u vlastite sposobnosti. Moramo biti čvrsti, dobro organizirani, braniti se kolektivno i pokušati zabiti gol. Siguran sam da su Madriđani svjesni da smo kadri zagorčati im život nakon igre pokazane u prvoj utakmici.

Prije dva su tjedna Francuzi na svom Gerlandu pobijedili u prvom dvoboju 1-0 krasnim golom veznjaka Makouna iz velike udaljenosti. Uzvrat je na rasporedu u srijedu, a u uspjeh svoje momčadi vjeruje i brazilski stoper Cris, njezin kapetan:

Iskreno, vjerujemo da možemo proći dalje iako je Real favorit. No, bit će to utakmica 11 protiv 11. Njihove nas zvijezde ne plaše. Vjerujemo da smo dovoljno dobri.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Boskvalitet
Kontakt:

Post Postao/la Boskvalitet » 10 mar 2010, 15:46

Majstore.... hocu da vidim ronalda kako place.... naprijed Lyon

vedo & sejo
Kontakt:

Post Postao/la vedo & sejo » 10 mar 2010, 15:51

Realno gledano ocekujem veceras pobjedu reala od 2:1

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 mar 2010, 15:53

vedo & sejo je napisao/la:Realno gledano ocekujem veceras pobjedu reala od 2:1
I svi ''mi'' zadovoljni :mrgreen:
Jos da Pjana uvali taj jedan.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 10 mar 2010, 17:14

Boskvalitet je napisao/la:Majstore.... hocu da vidim ronalda kako place.... naprijed Lyon
A Pjana ce ga utjesiti sa "places pi..o, places" :lol:

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 10 mar 2010, 18:43

Dado je napisao/la:
Boskvalitet je napisao/la:Majstore.... hocu da vidim ronalda kako place.... naprijed Lyon
A Pjana ce ga utjesiti sa "places pi..o, places" :lol:

A Ronaldina ce na to: Ma nije, to je od kise!! :lol:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 10 mar 2010, 19:20

Nadam se da je Real dobro izanalizirao igru Pjanica. On je taj pokretac, ubica koji vlada sredinom terena. Inace ocekujem nekoliko suteva slicnih onome kao protiv Gane, gdje ce nadam se barem jedna uci u mrezu Spanaca.

Pjanke, sretno.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: MrPink, torbica i 17 gostiju.