Liga BiH u malom nogometu/fudbalu

ferroviere87
Kontakt:

Re: Liga BiH u malom nogometu/fudbalu

Post Postao/la ferroviere87 » 18 feb 2025, 07:31

gollum je napisao/la:
18 feb 2025, 06:50
ferroviere87 je napisao/la:
18 feb 2025, 05:44
Neimari se prodali Željeznici.

Ispali do godine ako Bog da smradovi zenički.
Zagovaras ideju da su trebali pustiti utakmicu gfc-u? Licemjeru korupcijski, zbog takvih kao ti smo tu gdje jesmo.
Prije nego što me osudiš i nazoveš licemjerom premotaj na kraj utakmice i poslušaj šta Muamer Enesu govori, ukoliko mi ne vjeruješ, za sve ostale rekao je: "Ja sam ispo ove, al vi ćete sljedeće ako Bog da, obećavam.".

Prije par dana je Nera Kahvedžić nosio pare u Zenicu, sinoć su Neimari igrali za Željeznicu.

Btw, fizio GFC-a je nakon utakmice objavio ovo

slika

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 18 feb 2025, 09:35

Neimari su ove sezone pobijedili u svim utakmicama protiv gfc-a i zeljeznice (2× gfc, 1× zeljeznica) tako da su za nas neutralne zasad superpostena ekipa.
Sta nosi sljedece kolo, vidjet cemo. Zasad vidimo da se GFC buni jer su njih pobijedili, a ne zato sto su od drugih izgubili.

Uostalom, GFC treba da pobijedi borac i hercegovinu, i ako prijatelji iz zelje ne izgube protiv borca, ostaju sarajlije u ligi.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

Mukebir

Post Postao/la Mukebir » 18 feb 2025, 10:32

Koliko cvile ovi iz GFCa. Zalažu se za fer ligu a u samoj objavi mole Neimare da im puste. Koliko kontradiktorno. Ovo svakako nije prvi put GFC da lobira kod drugih da im se pusti. Zato najbolje ukini playoff. Onaj s najviše bodova neka osvoji.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 18 feb 2025, 12:36

Je li 2 tima ispadaju?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

ferroviere87
Kontakt:

Post Postao/la ferroviere87 » 18 feb 2025, 12:42

gollum je napisao/la:
18 feb 2025, 09:35
Neimari su ove sezone pobijedili u svim utakmicama protiv gfc-a i zeljeznice (2× gfc, 1× zeljeznica) tako da su za nas neutralne zasad superpostena ekipa.
Sta nosi sljedece kolo, vidjet cemo. Zasad vidimo da se GFC buni jer su njih pobijedili, a ne zato sto su od drugih izgubili.

Uostalom, GFC treba da pobijedi borac i hercegovinu, i ako prijatelji iz zelje ne izgube protiv borca, ostaju sarajlije u ligi.
Ja ti kažem šta se krije iza svega, ti opet po svom. Muamer i Enes su evo dvije godine nerazdvojni bili, sve do ovog momenta. Enes je tražio polovicu para od Muamera koje mu je Željeznica nudila, Muamer odbio dati.

Nera Kahvedžić mi je nekidan rekao da su završili ovo i da su Neimarima dali pare da dobiju GFC-a. Sad šta će se odvit u narednom periodu, ja ne znam.

Budi uvjeren da nikad Neimari ne bi ovo pobijedili da im nisu ponuđene pare, lično sam slušao razgovor između Enesa i Muftića u kojem je ovaj meč bio završen mjesecima prije, međutim novac od Željeznice je učinio svoje.

Željo se sigurno neće skinuti Borcu, ali teško je očekivati da ih dobiju tamo zbog suđenja.

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 18 feb 2025, 15:07

Dakle, suprotno kmečanju gfc-a i tvrdnjama kako su oni pozitivci, a ostali negativci, mi neutralni mozemo zakljuciti sljedece:
- Muamer je lopov i koruptivan jer je bio dogovorio sa neimarima da puste utakmicu gfc-u. Predmet za istrazne organe. Licemjeran jer su se borili protiv "nepravde" u kantonalnom savezu
- Enes je posten i pametan jer je na kraju sve napravio legalno, posteno i zaradio pare

Zakljucci na osnovu tvoje price.
Iako ne znam ko bi pametan 5 kola prije kraja dao nekome 40 hiljada maraka, u ovakvoj situaciji kad je sve otvoreno. GFC dobije radnika sljedece kolo, sto nije nerealno, i zeljeznica ga moze pus.i.ti
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

MilanMladenovic
Kontakt:

Post Postao/la MilanMladenovic » 18 feb 2025, 15:29

18 feb 2025, 12:42
gollum je napisao/la:

Ja ti kažem šta se krije iza svega, ti opet po svom. Muamer i Enes su evo dvije godine nerazdvojni bili, sve do ovog momenta. Enes je tražio polovicu para od Muamera koje mu je Željeznica nudila, Muamer odbio dati.

Nera Kahvedžić mi je nekidan rekao da su završili ovo i da su Neimarima dali pare da dobiju GFC-a. Sad šta će se odvit u narednom periodu, ja ne znam.

Budi uvjeren da nikad Neimari ne bi ovo pobijedili da im nisu ponuđene pare, lično sam slušao razgovor između Enesa i Muftića u kojem je ovaj meč bio završen mjesecima prije, međutim novac od Željeznice je učinio svoje.

Željo se sigurno neće skinuti Borcu, ali teško je očekivati da ih dobiju tamo zbog suđenja.
Ja u ovome vidim problem sa GFC. Ovi ponudili premiju Neimari prihvatili. U svakom sportu postoji da te druga ekipa premira ako ostvaris rezultat koji njima odgovara. Nisu platili da namjerno izgubis, nego da dadnes sve od sebe na terenu.
Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.

zaostrog
Kontakt:

Post Postao/la zaostrog » 18 feb 2025, 16:42

Ničije maslo nije za ramazana i ne mislim da je problem pobjeda Neimara sinoć. Ljudi došli, odigrali, dobili, apsolutno je nevažno jesu li bili premirani za to ili ne. To je sve legalno, normalno, tu je kuknjava ovih iz GFC besmislena.

Problem koji adresiraju u GFC je više usmjeren na utakmicu Neimari-Željeznica u sljedećem kolu. Ako tu Neimari dobiju utakmicu, apsolutno se nema šta reći njima. S druge strane, ako puste Željeznici, onda je jasno zbog čega u GFC kmeče. I s pravom se bune, ako zaista bude tako.

Inače, GFC može uzeti 6 bodova do kraja (Hercegovina i Borac kući), što u biti znači da Željeznica može opstati samo ukoliko dobije sve tri naredne (jedna od njih je upravo to gostovanje Neimarima). Borcu za opstanak treba da dobiju dvije relativno teške kući (Željezničar i Sloga).

U biti, GFC je fakat grohnuo i nemaju kvalitet. "Problem" je samo što je Željeznica puno lošija :D I drugo, što postoje naznake da će u GFC uletiti neke pare ako opstanu u ligi, pa bi naredne godine mogla biti haos jaka liga. S druge strane, Željeznica ako ne ispadne ove, ispast će naredne.

mercurial
Kontakt:

Post Postao/la mercurial » 18 feb 2025, 16:52

Pojavila se informacija da je momak iz Širokog Brijega odlučio da nastupa za Hrvatsku, kao i da je Hrvatski nogometni savez (HNS) poslao upit za promjenu sportskog državljanstva, a tu informaciju potvrdio nam je i selektor Bosne i Hercegovine Goran Melher.

- Da. HNS je uputio upit našem Savezu za promjenu sportskog državljanstva. Ja sam obavio razgovor sa Davidom, on je izrazio svoju želju i ja iskreno poštivam njegovu želju. Želim mu sve najbolje. Meni je žao, ali opet nama u reprezentaciju trebaju igrači koji će igrati svim srcem za nju, rekao je za **** selektor BiH Goran Melher.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 18 feb 2025, 17:12

Sto se tice Neimara i GFC sve ce biti jasno naredno kolo.
Za sada je sve sta ce biti, ako bude... Neimari su jaci od Zeljeznice, plus im se vraca Sile. Vidjet cemo.

P.S. Nije fizio objavio nego bivsi komesar za bezbijednost. Clanovi kluba se ne smiju javno ocitovati !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 18 feb 2025, 17:49

mercurial je napisao/la:
18 feb 2025, 16:52
Pojavila se informacija da je momak iz Širokog Brijega odlučio da nastupa za Hrvatsku, kao i da je Hrvatski nogometni savez (HNS) poslao upit za promjenu sportskog državljanstva, a tu informaciju potvrdio nam je i selektor Bosne i Hercegovine Goran Melher.

- Da. HNS je uputio upit našem Savezu za promjenu sportskog državljanstva. Ja sam obavio razgovor sa Davidom, on je izrazio svoju želju i ja iskreno poštivam njegovu želju. Želim mu sve najbolje. Meni je žao, ali opet nama u reprezentaciju trebaju igrači koji će igrati svim srcem za nju, rekao je za **** selektor BiH Goran Melher.
Ma hajde, makar u ovom sportu imamo uvijek dobrih igraca. Nije sad da je Ricardinho.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

ferroviere87
Kontakt:

Post Postao/la ferroviere87 » 18 feb 2025, 20:03

NazorUso je napisao/la:
18 feb 2025, 17:12
Za sada je sve sta ce biti, ako bude... Neimari su jaci od Zeljeznice, plus im se vraca Sile. Vidjet cemo.

P.S. Nije fizio objavio nego bivsi komesar za bezbijednost. Clanovi kluba se ne smiju javno ocitovati !
E ako je Damir Kopić bivši komesar za bezbijednost ja sam Džordž Buš

ferroviere87
Kontakt:

Post Postao/la ferroviere87 » 18 feb 2025, 20:09

MilanMladenovic je napisao/la:
18 feb 2025, 15:29
18 feb 2025, 12:42
gollum je napisao/la:

Ja u ovome vidim problem sa GFC. Ovi ponudili premiju Neimari prihvatili. U svakom sportu postoji da te druga ekipa premira ako ostvaris rezultat koji njima odgovara. Nisu platili da namjerno izgubis, nego da dadnes sve od sebe na terenu.
Problem je što bi pustili GFC-u da nisu te premije dobili, sve će se znat iduće kolo u Zenici.

MilanMladenovic
Kontakt:

Post Postao/la MilanMladenovic » 18 feb 2025, 21:37

18 feb 2025, 20:09

Problem je što bi pustili GFC-u da nisu te premije dobili, sve će se znat iduće kolo u Zenici.
Problem je u startu sa ovim pustili!
Vidjet cemo sta ce biti. Kamo srece da pokazu karakter i dobiju u narednom kolu.
Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 19 feb 2025, 09:43

18 feb 2025, 20:03
NazorUso je napisao/la:
18 feb 2025, 17:12

E ako je Damir Kopić bivši komesar za bezbijednost ja sam Džordž Buš
Nezz jesi li Bus ili Tramp ali taj Damir je bivsi komesar za bezbijednost.
Fizio je Damir Aradinaj.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:

ferroviere87
Kontakt:

Post Postao/la ferroviere87 » 20 feb 2025, 04:45

Neimari navodno idu na pobjedu protiv Željeznice, bit će ovdje svega do kraja. Mada, mislim da ako Željeznica ne pobijedi Neimare ispadaju svakako, a ako pobijede vjerovatno su ostali

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 20 feb 2025, 13:19

20 feb 2025, 04:45
Neimari navodno idu na pobjedu protiv Željeznice, bit će ovdje svega do kraja. Mada, mislim da ako Željeznica ne pobijedi Neimare ispadaju svakako, a ako pobijede vjerovatno su ostali
Neimari ako dobiju Zeljeznicu (a jaci su za klasu) ce zacepiti usta svima iz GFC. Kolo odluke po meni.
Borac bez prenosa, sa svojim sudijama vrlo lako moze dobiti Zelju.
Bit ce svega...

zaostrog
Kontakt:

Post Postao/la zaostrog » 20 feb 2025, 13:46

GFC se treba napeti da u Bijeljini izvuče pozitivan rezultat. U tom slučaju bi osigurali opstanak, bez obzira na ostale rezultate. Ne samo zbog sebe, nego i zbog toga što bi Radnik u Trnovu morao da zapne :D Ali, neće se desiti.

Mada ja nisam siguran ni da Željeznica može glatko dobiti Hercegovinu na strani, ako bude sve pošteno.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 20 feb 2025, 16:36

zaostrog je napisao/la:
20 feb 2025, 13:46
GFC se treba napeti da u Bijeljini izvuče pozitivan rezultat. U tom slučaju bi osigurali opstanak, bez obzira na ostale rezultate. Ne samo zbog sebe, nego i zbog toga što bi Radnik u Trnovu morao da zapne :D Ali, neće se desiti.

Mada ja nisam siguran ni da Željeznica može glatko dobiti Hercegovinu na strani, ako bude sve pošteno.
Tesko ce GFC do bodova gore. U qrcu su realno.
Mada, opet im dolazi i Hercegovina i Borac jbg.

Mukebir

Post Postao/la Mukebir » 22 feb 2025, 18:36

Izgubi GFC u Bijeljini a Zeljo od Borca. Da vidimo Neimare

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.