Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
posao jarane, posao!Dylan Dog je napisao/la:Hoce li se ovaj covjek udostojiti da jednog dana spomene svoju drzavu u tekstovima pitam se.
upravo se to pitam,mogao nas je bar u kojoj recenici spomenutiDylan Dog je napisao/la:Hoce li se ovaj covjek udostojiti da jednog dana spomene svoju drzavu u tekstovima pitam se.
Ma pišaj ga i nije neki stručnjak ,samo se praviDylan Dog je napisao/la:Hoce li se ovaj covjek udostojiti da jednog dana spomene svoju drzavu u tekstovima pitam se.
patriota_90 je napisao/la:upravo se to pitam,mogao nas je bar u kojoj recenici spomenutiDylan Dog je napisao/la:Hoce li se ovaj covjek udostojiti da jednog dana spomene svoju drzavu u tekstovima pitam se.
patriota_90 je napisao/la:upravo se to pitam,mogao nas je bar u kojoj recenici spomenutiDylan Dog je napisao/la:Hoce li se ovaj covjek udostojiti da jednog dana spomene svoju drzavu u tekstovima pitam se.
Pa zar nije jbm ga,odvojio je jednu recenicu i napisao ono najbitnije,da je Sabe obrisao pod Vrankovicem,dosta i to.patriota_90 je napisao/la:upravo se to pitam,mogao nas je bar u kojoj recenici spomenutiDylan Dog je napisao/la:Hoce li se ovaj covjek udostojiti da jednog dana spomene svoju drzavu u tekstovima pitam se.
Sudije ajmo reci da malo silje za Litvaniju ali samo u 2. poluvremenu jer su u 1. poluvremenu neke faulove svirali za Litvaniju koje ni srpski suci nebi dosudili Litvancima...legenda reala je napisao/la:Jesu li Srbi ,večeras oštećeni od sudija(nisam gledao čitav meč) ,pošto znamo da oni ne mogu izgubiti dok ih sudije ne oštete
Momak je odigrao jednu strasnu utakmicu... Dugo vremena nisam gledao mladjeg a boljeg igraca... Dao je dosta koseva a imo je i bruku skokova...Donnie Darko je napisao/la:Kako je odigrao Valanciunas?
S kim igrate prvo? Ma tesko, Turska predobro igra (osim tekma sa Poljskom), pa dobili su Spance (Litvancima malo ko moze ista pred ovom publikom), danas zamalo Francuze, misljenja sam da cete prije dobit Spanije nego Tursku, al' ostaje da vidimo.Devil je napisao/la:Odigramo ocajnu utakmicu i opet zavrsi samo 10 razlike.![]()
Definitivno nasa najlosija utakmica do sada na prvenstvu,odbrana na nivou kosarkasih pocetnika,u napadu previse soliranja i zabijanja pod kos i onda povratni pas kroz sumu ruku sto nije moglo proci ni pomocu trikova.Sut nas nije nikako zasluzio za razliku od Litvanaca koji su gadjali sve i svasta.
Jbg poraz kako smo odigrali apsolutno zasluzan,okrenuti se sada na preostale dve utakmice i traziti pobedu protiv Turaka a protiv Spanaca ako se sta otvori,otvori.Ovako gledajuci mislim da bi nam pobeda protiv Turske bila dovoljna za prolaz dalje.
Nemam pojma nisam gledao,mislim sa Turcima prvo pa onda sa Furijom.Edin TM87 je napisao/la:S kim igrate prvo? Ma tesko, Turska predobro igra (osim tekma sa Poljskom), pa dobili su Spance (Litvancima malo ko moze ista pred ovom publikom), danas zamalo Francuze, misljenja sam da cete prije dobit Spanije nego Tursku, al' ostaje da vidimo.Devil je napisao/la:Odigramo ocajnu utakmicu i opet zavrsi samo 10 razlike.![]()
Definitivno nasa najlosija utakmica do sada na prvenstvu,odbrana na nivou kosarkasih pocetnika,u napadu previse soliranja i zabijanja pod kos i onda povratni pas kroz sumu ruku sto nije moglo proci ni pomocu trikova.Sut nas nije nikako zasluzio za razliku od Litvanaca koji su gadjali sve i svasta.
Jbg poraz kako smo odigrali apsolutno zasluzan,okrenuti se sada na preostale dve utakmice i traziti pobedu protiv Turaka a protiv Spanaca ako se sta otvori,otvori.Ovako gledajuci mislim da bi nam pobeda protiv Turske bila dovoljna za prolaz dalje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.