Ermin Bičakčić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: Ermin Bičakčić
Glup gol u svakom slucaju, toliko nasih igraca pozadi, samo tri njihova, i onda nam ga glavom zavali neki igrac od 175cm. I to taman pred poluvrijeme sto je psiholoski najgori momenat da ga primis.
Poslije prvog gola su svi gledali Vrsajevica,Begovic je prvo pogledao prema njemu i fuckoffirao ga.
Covjek je amater,Kipranin jedva stize jednu tesku loptu na samoj liniji a njemu ne pada na pamet da mu pridje,da uklize,izbaci loptu u korner vec mu daje vrijeme i prostor da se fino namjesti i nesmetano nabaci jer je amater Vrške stajao sedam metara od njega,nije bio ni u putanji centarsuta i jos mu na to sve okrenuo ledja i seljacki izvalio onu nozurinu.
Sve to je iznenadilo prvo Bicakcica pa onda i Begovica.
Dakle krivac za gol je krimos parisko-zavidovicki.
Covjek je amater,Kipranin jedva stize jednu tesku loptu na samoj liniji a njemu ne pada na pamet da mu pridje,da uklize,izbaci loptu u korner vec mu daje vrijeme i prostor da se fino namjesti i nesmetano nabaci jer je amater Vrške stajao sedam metara od njega,nije bio ni u putanji centarsuta i jos mu na to sve okrenuo ledja i seljacki izvalio onu nozurinu.
Sve to je iznenadilo prvo Bicakcica pa onda i Begovica.
Dakle krivac za gol je krimos parisko-zavidovicki.
- Goalgetter
- Kontakt:
Upada Facebook. ogiClutch je napisao/la:Šta ćemo ako nas Twitter napusti?
Zove me Bičakčić sav uplakan. Kaže: Bešić je sada najpopularniji, šta da radim. Rekoh mu: Idi mlatni koji RT, smiri se.
Erminu Bičakčiću je zabranjen internet tokom kvalifikacija
https://twitter.com/SajoPape" onclick="window.open(this.href);return false;

FORZA MARŠAL !!!
Avdija mu je okrenuo guzicu..... Jaoooooo amatera!calcio je napisao/la:
Moguce da je Asmir viknuo "moja" pa je zbog toga Bicakcic stao ali sve mi se cini da on nije ni primjetio Kristofija iza ledja. Jos je visociji od njega 10cm ako je vjerovati wikipediji.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
- Goalgetter
- Kontakt:

Za @calcio
Sta Avdija radi ovdje? Gledaj gdje on, a gdje krilo Kipra. Da se barem malo priblizio, ne mora se priljepiti u njega, ali stoji pre-predaleko od njega.
Igrac Kipra zatim bjezi u cosak, zaustavi loptu, pogleda 2 puta, popije kafu, i centrira, a Avdija se nije ni priblizio igracu.
- Consigliere
- Kontakt:
K'o da Carlos suta pa se prep'o

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- Goalgetter
- Kontakt:
I onda se Avdija predstavlja kao bek. Igrac manje na terenu u defanzivi. A i u ofanzivi vecinom mada ima brzinu, pa ga to cupa. Ali sto se tice defanzive, katastrofalan, a i problem sto se nece da vraca nazad. 
Sto se tice Retweetakcica, vidite da su isjekli 3 scene razlciite u jednu, i spojili u tu recenicu.
Fucking Glam Blam.

Sto se tice Retweetakcica, vidite da su isjekli 3 scene razlciite u jednu, i spojili u tu recenicu.
Fucking Glam Blam.

tako jeGoalgetter je napisao/la:
Za @calcio
Sta Avdija radi ovdje? Gledaj gdje on, a gdje krilo Kipra. Da se barem malo priblizio, ne mora se priljepiti u njega, ali stoji pre-predaleko od njega.
Igrac Kipra zatim bjezi u cosak, zaustavi loptu, pogleda 2 puta, popije kafu, i centrira, a Avdija se nije ni priblizio igracu.
Sve je to jasno, ali najmanje je kriv igrač koji nije pokrio centaršut, kad bi se za to krivili igrači, sve sedmice bi imao na stotine 'krivaca'.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Momak NEMA defanzivnih sklonosti i konstantno ispada i prebacuje odgovornost na stopere ( koji su i onako u 90 % slucajeva krivi za golove u svim timovima ). Pod ispadanje mislim da jako rijetko uklizava, i radi defanzivne akcije ( sto se je govorilo mjesecima samo pojedinci nisu zeljeli da vide ocigledne stvari ). On se cak nije uspio fizicki da nametne jednim amaterima iz Kipra a kako ce Belgiji, Walesu ili boljim timovima. Da bude stvar jos gora on se sve manje vraca na mjesto koje bi bek morao igrati ( na slici od˛@Goalgettera je zakasnio 40 metara ) da bar zasmeta njihovim krilima. Mujdza je za njega Roberto Carlos a i Vranjes je puno jaci defanzivno. Ocigledno je momak skontao da je dovoljno da trci, napravi koju asistenciju i da nije direktni krivac za gol i da ce se krivica svaliti na druge igrace, najvjerovatnije stopera. A ti koji ga hvale rade protiv reprezentacije za koju kao navijaju i zive. Svaka vam cast
Sto se tice gola krivac nije Bicakcic nego Begovic, Avdija i Bicakcic podjednako. A i Sunjic je samo nepotrebno smetao. Nestala je saradnja stopera koje je postojala dok je igrap Spaha koji je samo rekao moja lopta ili preuzmi a ne ovako trojica idu na istu loptu.

Sto se tice gola krivac nije Bicakcic nego Begovic, Avdija i Bicakcic podjednako. A i Sunjic je samo nepotrebno smetao. Nestala je saradnja stopera koje je postojala dok je igrap Spaha koji je samo rekao moja lopta ili preuzmi a ne ovako trojica idu na istu loptu.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 13 sep 2014, 09:32, ukupno mijenjano 1 put.
Teško je za ovakav gol naći direktnog krivca, ali opet ponavljam, za svaki gol iz peterca golman treba da snosi najveću krivicu.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa ne govori niko o **** golu. Govori se da Avdija nije bek vec njegovih zadnjih deset utakmica. On je igrac manje na terenu. Protivnicka krila vise probijaju nego sto je normalno i na taj nacin stoperi imaju puno vise posla i na kraju ispadaju krivi za golove. Da je Avdija zatvorio tu stranu bio uz svog igraca kao sto bi bek morao biti, npr. Vranjes ( cak i Stanic vjerovatno ) bi bio sigurno on nebi ni uputio centarsut. Sigurno ne na nacin da se je imao vremena i namjestiti. Sto puta nam vise znaci kada Vranjes zatvori svoju stranu neko tih par Avdijinih prodora koje bi svakako Hajrovic uradio duplo bolje u 4-2-3-1. Pola utakmice su on i Lulic bili u protivnickoj polovini i tako ostavljali samo dvojicu stopera da se brane protiv cetvorice igraca. Ne mogu da vjerujem da branis izbor da Avdija igra ispred jednog Mujdze pa i Ogija.Virtu4l je napisao/la:Teško je za ovakav gol naći direktnog krivca, ali opet ponavljam, za svaki gol iz peterca golman treba da snosi najveću krivicu.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 13 sep 2014, 09:43, ukupno mijenjano 1 put.
Ja sam otišao na gol. Što se tiče Avdije, tu je sve rečeno, valjda će protiv Velsa ući zadnjih pet minuta, da ispuni tu kvotu za Englesku i onda 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sto se tice gola po meni je glavni krivac nazalost Begovic a poslje njega Avdija i Bicakcic su podjednaki krivci. Sunjic je samo smetao jer je BIcakcica to zavelo. Da je bio on sam u tom prostoru on bi se fiksno drzao protivnickog igraca a ovako je mislio da ce mozda Sunjic preuzeti jer nije znao procjenit let lopte - jacinu ubacaja protivnika.
- Goalgetter
- Kontakt:
Naravno da je 90% gola Begoviceva krivica, jasno ko dan. Ili vec od stopera, ne znam, kako su komunicirali ko je trebao da ide na loptu, predpostavljam da je Begovic, jer je vec par puta agresivno izlazio sa gola, tako da vjerujem da je htio da uhvati i ovaj centarsut.
Avdija nije mogao da sprijeci centarsut, ali isto tako, mogao je sprijeciti da dodje do situacije centarsuta da se bolje postavljao. Ovo je samo jedan primjer od njih 1000, kojih je otkad je Avdija bek. Katastrofalno postavljanje nazad, ukoliko je vec nazad, ali vecinom je samo naprijed, i ne cini puno prema nazad. Inace je Spahic ispravljao ovakve situacije izlijetanjem na bekovske pozicijie, i ispravljao Avdijine greske.
Avdija nije mogao da sprijeci centarsut, ali isto tako, mogao je sprijeciti da dodje do situacije centarsuta da se bolje postavljao. Ovo je samo jedan primjer od njih 1000, kojih je otkad je Avdija bek. Katastrofalno postavljanje nazad, ukoliko je vec nazad, ali vecinom je samo naprijed, i ne cini puno prema nazad. Inace je Spahic ispravljao ovakve situacije izlijetanjem na bekovske pozicijie, i ispravljao Avdijine greske.
Avdja je katastrofalno pokrio u tome je problem jer igrač Kipra nije napravio dribling da ga izbaci pa centriro nego je iz mjesta Avdija mu stao u raskorak i covjek kraj njega nabaci..Virtu4l je napisao/la:Sve je to jasno, ali najmanje je kriv igrač koji nije pokrio centaršut, kad bi se za to krivili igrači, sve sedmice bi imao na stotine 'krivaca'.
I druga stvar na onoj slici se vidi kad je pocinjala akcija da je Bicakcic trebo izaci vani jos i ostaviti onog igraca u ofsajdu

Upravo tako je i bilo. Samo objasni ti to pojedincima. Avdja je na ovoj slici cak ispred Pjanica.Goalgetter je napisao/la: Inace je Spahic ispravljao ovakve situacije izlijetanjem na bekovske pozicijie, i ispravljao Avdijine greske.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.