evo odgodjeni mecevi zbog kise..taman da se odmori..a zasto ne bi mogao pobjediti igraca koji je sto pozicija iza njega i dosta oscilira u igri..pokazao je da moze igrati protiv jacih igraca kao kad je npr pobjedio kavcica u brazilubhsport je napisao/la:Sada ide na Simona Greula, koji je 318 na ATP listi, mislim da su mu male sanse ali eto, dok se igra treba se nadati. I polufinale Kosica je odlican rezultat.
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BH tenis
Unica grande amore
-
- Kontakt:
Covjek je vjerovatno mislio zbog toga sto je finale bilo zakazano 2 sata nakon ovog meca, pa umor, ovo, ono. Nadam se da ce se malo odmoriti i dobiti ovo finale.
Evo to je odgovor, na pitanje. Fizciki je slab a Nijemac je bio u TOP60 nekaad.RajKoothrappali je napisao/la:Covjek je vjerovatno mislio zbog toga sto je finale bilo zakazano 2 sata nakon ovog meca, pa umor, ovo, ono. Nadam se da ce se malo odmoriti i dobiti ovo finale.
Samo sto je raj, polufinale a ne finale

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- el-fighter
- Kontakt:
Bravo Damiree!
Moze ovdje otici do kraja ako nastavi sa ovakvim igrama. Ocigledno udje opusteno u svaki mec, ali brzo to popravi i pocne igrati kako najbolje zna.
Moze ovdje otici do kraja ako nastavi sa ovakvim igrama. Ocigledno udje opusteno u svaki mec, ali brzo to popravi i pocne igrati kako najbolje zna.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Hoce li ovo biti odgodjeno? Nece valjda odmah igrati?
Evo link za Damirovo polufinale: http://www.sportlemon.tv/v-4/0/166/v-416721.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Sretno !
Sretno !
-
- Kontakt:
bhsport je napisao/la:Evo to je odgovor, na pitanje. Fizciki je slab a Nijemac je bio u TOP60 nekaad.RajKoothrappali je napisao/la:Covjek je vjerovatno mislio zbog toga sto je finale bilo zakazano 2 sata nakon ovog meca, pa umor, ovo, ono. Nadam se da ce se malo odmoriti i dobiti ovo finale.
Samo sto je raj, polufinale a ne finale

Vjeruj da sam mislio na polufinale, a napisao finale i to dvaput

Hvala na ispravci

Pa morao ga je uzet prvi set, sad tek krece dzumi igrat
Normalno da mozes samo cekat kad ne znas napast, gotovo je ovo...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
3-1 u drugom za svabu. Neznam, ovo se meni cini gotovim. Tesko da ce OPET Dzumi moci da preokrene rezultat. Hajdee Damire! 
Edit: Poraz...

Edit: Poraz...

Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 15 jun 2012, 19:09, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Momak je se extra borio. Svaka mu cast za to. Ovo je prvi put da dogura do polufinala, a na koji je nacin tu doso je za pohvaliti. Jos je on zelen, bice ovo mnogo bolje. Sad nadati se dobrom zrijebu na Wimbledonu pa da nam prodje makar jedno kolo.
P.s Kolko ce mjesta napredovati na iducoj rang listi?

P.s Kolko ce mjesta napredovati na iducoj rang listi?
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- el-fighter
- Kontakt:
Danas poraz od Nijemca, ali ne treba zaboraviti da je isti bio 55. igrac na svijetu. Damir je odigrao koliko je mogao, ali poraz je bio neminovan. Siguran sam da je bitan faktor u danasnjem mecu bio i umor, jer je Dzumhur jutros zavrsio svoj mec sa Mecirom. Ovo mu je prvi put da na Challengeru dodje do polufinala i ovo je sigurno dobra uvertira pred kvalifikacije za Wimbledon. Koji bi to bio bum da Damir uspije proci kvale?
Velež do groba života mi moga
Jesi li ga kad gledao kako igra na travi ?el-fighter je napisao/la:...... Sto se tice kvalifikacija za Wimbledon, mislim da su mu tu sanse male, jer slabo igra na travi. Ipak, ne treba se unaprijed predati. Otici tamo i odigrati sto je moguce bolje. Sretno Dzumiii!
Gledao sam ja, dobro je igrao, al' protiv svojih vrsnjaka, a protiv ATP toura ogroman uspjeh bi mu bio prolaz 1. kola kvalifikacija... Trenutno igra takvu igru da moze dobiti svakoga, al' moze izgubiti od svakoga, cesce se desava ovo drugo, a podloga mu ne odgovara, tako da su smijesni ovi sto ocekuju neke gluposti...
Roger Federer the greatest of all time!
Sjajno objašnjeno. Damir nažalost nema servis za travnatu podlogu, gledam Dimitrova u Queensu, kad opali servis trnci me prodju kad zamislim Damira sa druge strane.Edin TM87 je napisao/la:Gledao sam ja, dobro je igrao, al' protiv svojih vrsnjaka, a protiv ATP toura ogroman uspjeh bi mu bio prolaz 1. kola kvalifikacija... Trenutno igra takvu igru da moze dobiti svakoga, al' moze izgubiti od svakoga, cesce se desava ovo drugo, a podloga mu ne odgovara, tako da su smijesni ovi sto ocekuju neke gluposti...
Treba biti realniji i momka podržati na drugim podlogama, prvenstveno na šljaci. Evo gledam prijave za sljedeće challengere, u 1.sedmici Wimbledona prijavljen je za dva turnira, u Milanu i Marburgu, na oba je drugi ispod crte za glavni turnir, realno je očekivati da će na oba imati glavni žrijeb, onda je prijavljen za turnir u rumunskom Aradu, isto tako drugi ispod crte.
kvalifikacije se igraju u Roehamptonu, evo koga zanima da pogleda kako to izgleda:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Gdje gledas te prijave??Tesla je napisao/la:Sjajno objašnjeno. Damir nažalost nema servis za travnatu podlogu, gledam Dimitrova u Queensu, kad opali servis trnci me prodju kad zamislim Damira sa druge strane.Edin TM87 je napisao/la:Gledao sam ja, dobro je igrao, al' protiv svojih vrsnjaka, a protiv ATP toura ogroman uspjeh bi mu bio prolaz 1. kola kvalifikacija... Trenutno igra takvu igru da moze dobiti svakoga, al' moze izgubiti od svakoga, cesce se desava ovo drugo, a podloga mu ne odgovara, tako da su smijesni ovi sto ocekuju neke gluposti...
Treba biti realniji i momka podržati na drugim podlogama, prvenstveno na šljaci. Evo gledam prijave za sljedeće challengere, u 1.sedmici Wimbledona prijavljen je za dva turnira, u Milanu i Marburgu, na oba je drugi ispod crte za glavni turnir, realno je očekivati da će na oba imati glavni žrijeb, onda je prijavljen za turnir u rumunskom Aradu, isto tako drugi ispod crte.
kvalifikacije se igraju u Roehamptonu, evo koga zanima da pogleda kako to izgleda:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Singles draw will be announced on Friday 22 June 2012Viper je napisao/la:Na sajtu wimbledona pise da kvale sutra startaju a kad je onda zdrijeb
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Mislio sam kada je zdrijeb za kvaleVirtu4l je napisao/la:Singles draw will be announced on Friday 22 June 2012Viper je napisao/la:Na sajtu wimbledona pise da kvale sutra startaju a kad je onda zdrijeb

SAMO ČELIK !