Fudbalska reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: Fudbalska reprezentacija Srbije
Sta je toliko smijesno ? 

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Ne znam brate sta da ti kazem,sve je u igri za to drugo mesto,Italijani su otisli vec,a mi,Severni Irci i Slovenci cemo se boriti za to drugo mesto.Nismo nesta preterano ni blizu toga,ali nismo ni daleko od EP.Mislim da su sanse nekih 50-50.Elmar je napisao/la:Kakve su vam sanse da odete na EP?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- republika+srpska
- Kontakt:
Srpski selektor ima neke nedoumice oko napada. Izostaju Vidić, Žigić, Krasić, Ivanović...Deki ponovo kapiten, dileme oko napadačke linije.
Fudbalska reprezentacija Srbije, odigraće sledećeg meseca dve jake provere protiv Južne Koreje i Australije, a Vladimir Petrović bi to trebalo da iskoristi kako bi iskristalisao sliku o spisku za naredne mečeve kvalifikacija za EURO 2012. godine.
Biće to dva odlična testa da vidimo gde smo. Iz opravdanih razloga neće biti Nemanje Vidića, Baneta Ivanovića, Nikole Žigića, Marka Pantelića, Miloša Krasića, kao ni Dragana Mrđe.
Za mesto golmana konkurišu Damir Kahriman, Željko Brkić i Bojan Šaranov.
Odbranu bi trebalo da iine Pavle Ninkov, Nenad Tomović, Neven Subotić, Milan Biševac, Milan Vilotić, Kolarov i Obradović. Moguće je da se Pižon dvoumi oko Pejčinovića i Rajkovića.
U veznom redu biće Dejan Stanković, uz njega će biti Zdravko Kuzmanović, Zoran Tošić, Radosav Petrović, Veseljko Trvunović, Marko Mirić, Gojko Kačar, Adem Ljajić i Miralem Sulejmani. Nema Nenada Milijaša.
Napad nam zadaje najviše glavobolja. Konkurencija će biti između Ranka Despotovića, Miljana Mrdakovića, Jovana Damjanovića ili Vladimira Jovančića.
''Orlovi'' se okupljaju 30. maja u Staroj Pazovi, a protiv odlične selekcije Južne Koreje igraju 3. juna.

Ту су ' " & " сеје
ту " сунце ? греје
ту је ' ? ?
ту је ' ? &!
ту " сунце ? греје
ту је ' ? ?
ту је ' ? &!
Pravda za Lekica,kad moze jedan Damjanovic u reprezentaciju moze i on.
p.s.Ima Boga pa da je ko grasak,evo MIljana konacno u reprezentaciji.
Sada ce cikica da objasni par stvari "napadacima". 

p.s.Ima Boga pa da je ko grasak,evo MIljana konacno u reprezentaciji.

-
- Kontakt:
Komšije jesu li vam to vratili "huligana" Bogdanova u Srbiju?
Što bi Homer rekao "Nakon mnogo vremena čak se i u sopstvenoj kazni može uživati."
Što bi Homer rekao "Nakon mnogo vremena čak se i u sopstvenoj kazni može uživati."
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!
- kamiondzija
- Kontakt:
& ' $ се ?,? $ " " " ? & " за ?.Devil je napisao/la:Pravda za Lekica,kad moze jedan Damjanovic u reprezentaciju moze i on.![]()
![]()
p.s.Ima Boga pa da je ko grasak,evo MIljana konacno u reprezentaciji.Sada ce cikica da objasni par stvari "napadacima".
- " " % " не ¥ на ? ",он " ' & % зна.
Sta reci o sastavu.Golmani su Kahriman, Šaranov, Brkić, u odbrani Ninkov, Tomović, Subotić, Biševac, Vilotić, Rajković, Kolarov, Obradović, vezisti su kapiten Stanković, Kuzmanović, Petrović, Mirić, Trivunović, Tošić, Ljajić, Sulejmani, Petronijević, Jovanović. U napadu će igrati Despotović, Mrdaković i Damjanović.
Golmani veoma cudan izbor,ne znam kako upade Kahriman tu koji je kao golman propao,cudi me da nema ili Djuricica,Isailovica ili Jorgacevica.Mislim da bi Saranov mogao biti prvi golman.
Odbrana takodje dosta cudna.Iznenadjen sam pozivom za Vilotica,ja sam rekao da je on za mene drugi stoper lige ali iskreno nisam ocekivao da dobije poziv za ove prijateljske,ostalo manje vise ocekivano,Vidic i Ivanovic se oslabadjaju novih napora.
Vezni red sa Petrovice, Petronijevicem,Jovanovicem i Miricem dominira.

I na kraju Damjanovic u napadu,stvarno me ponekad sramota kakvi se sve likovi pozivaju u reprezentaciju.Pa Pantelic je i dalje Bog za njega.
Stvarno pred ove utakmice mogu samo reci BOZE POMOZI jer ovde ekipa nece moci pomoci.

Ovaj mi se sastav svidja cak smem reci i da je jaci od seniora.Golmani: Branimir Aleksić (Spartak), Aleksandar Kirovski (Zemun), Vaso Vasić (Vintertur).
Odbrana: Aleksandar Miljković (Partizan), Vujadin Savić (Bordo), Milan Rodić (OFK Beograd), Marko Petković (OFK Beograd), Nemanja Gudelj (Breda), Milan Milanović (Borac), Uroš Ćosić (Crvena zvezda).
Vezni red: Aleksandar Ignjovski (Minhen 1860), Vuk Mitošević (Vojvodina), Slobodan Medojević (Vojvodina), Saša Marković (OFK Beograd), Luka Milivojević (Rad), Darko Lazović (Crvena zvezda), Filip Knežević (Borac), Filip Đuričić (Herenven), Aleksandar Katai (Vojvodina).
Napad: Nemanja Milić (OFK Beograd), Nemanja Kojić (Rad), Stefan Šćepović (Kortrijk).

Nasem gospodinu treneru treba vecno zahvaliti za njegova dela kao igraca i takodje mu zabraniti trajno da se bavi trenerskim poslom.
Jesu,vracen je.Odmah mu je odredjen pritvor do 2 meseca.melanholicar je napisao/la:Komšije jesu li vam to vratili "huligana" Bogdanova u Srbiju?
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- drinin vuk
- Kontakt:
& ¥!Tribalian je napisao/la:Nasem gospodinu treneru treba vecno zahvaliti za njegova dela kao igraca i takodje mu zabraniti trajno da se bavi trenerskim poslom.
Jesu,vracen je.Odmah mu je odredjen pritvor do 2 meseca.melanholicar je napisao/la:Komšije jesu li vam to vratili "huligana" Bogdanova u Srbiju?

& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
Pitanje onda koga postaviti? Ko bi preuzeo ekipu na pola kvalifikacija kod sansi 47-53
Thomas Müller - Fußballgott
Imamo mi odlicne trenere ,samo niko od njih nije tolika budala da se uhvati reprezentacije. Mogao bi i Ljupko Petrovic da vodi i Ljubisa Tumbakovic,ali nece ljudi.don_burza je napisao/la:Pitanje onda koga postaviti? Ko bi preuzeo ekipu na pola kvalifikacija kod sansi 47-53
- republika+srpska
- Kontakt:
Tribalian je napisao/la:Imamo mi odlicne trenere ,samo niko od njih nije tolika budala da se uhvati reprezentacije. Mogao bi i Ljupko Petrovic da vodi i Ljubisa Tumbakovic,ali nece ljudi.don_burza je napisao/la:Pitanje onda koga postaviti? Ko bi preuzeo ekipu na pola kvalifikacija kod sansi 47-53
' / ' & ".

",?,",то су та " ",$ су - ? Антару $.

Ту су ' " & " сеје
ту " сунце ? греје
ту је ' ? ?
ту је ' ? &!
ту " сунце ? греје
ту је ' ? ?
ту је ' ? &!
- republika+srpska
- Kontakt:
Štoper Crvene zvezde odgovarao na pitanja navijača na klupskom sajtu. Odbija poređenja sa Nemanjom Vidićem, ali poziv u reprezentaciju vidi kao priliku da napravi korak napred u karijeri.
Posle teškog perioda koji je uspešno prebrodio, Milanu Vilotiću otvorila su se i vrata nacionalnog tima. Selektor Petrović ga je pozvao za predstojeće prijateljske mečeve sa Južnom Korejom i Australijom, a štoper Crvene zvezde ne krije zadovoljstvo, ali i iznenađenje zbog dobijenog poziva.
''Nisam očekivao u ovom trenutku poziv za reprezentaciju, iznenadio me je. Planirao sam da ozbiljnije "napadnem" spisak reprezentacije tek u narednoj sezoni, ali eto mi sad prilike da se pokažem'', istakao je Vilotić.
Čitaoce zvaničnog klupskog sajta interesovalo je i da li bi Vilotić mogao sebe da uporedi sa kapitenom Mančester junajteda Nemanjom Vidićem.
''Stvarno mislim da sam potpuno drugačiji igrač od Vidića, odlikuju nas drugačiji fudbalski atributi. Nemanja Vidić je jedan, vrlo je teško dostići ga'', dodao je Vilotić.
Rezultatima svog kluba nije zadovoljan u sezoni na izmaku, ali veruje da bi protiv Vojvodine ukupan utisak mogao da se donekle popravi.
''Osećam se neispunjeno, osećam neku prazninu jer nisam uradio nešto što je trebalo da uradim, ali taj osećaj može da se promeni pobedom u Novom Sadu'', poručio je budući kapiten Crvene zvezde.
Ту су ' " & " сеје
ту " сунце ? греје
ту је ' ? ?
ту је ' ? &!
ту " сунце ? греје
ту је ' ? ?
ту је ' ? &!
Problem je u tome sto nemamo odlicne trenere.Tribalian je napisao/la:Imamo mi odlicne trenere ,samo niko od njih nije tolika budala da se uhvati reprezentacije. Mogao bi i Ljupko Petrovic da vodi i Ljubisa Tumbakovic,ali nece ljudi.don_burza je napisao/la:Pitanje onda koga postaviti? Ko bi preuzeo ekipu na pola kvalifikacija kod sansi 47-53
Ljupko Petrovic - klasicni izlapeli alkoholicar.
Ljubisa Tumbakovic - covek koji je jedino pravio rezultate u Partizanu M.Marjanovica.
Ilija Petkovic - smesan covek.
Slavoljub Muslin - dekadentni defanzivni trener.
Ostali nisu vredni komentarisanja.
Jedini koji imaju nekakvu tezinu u inostranstvu su Mihajlovic (zauzet i nije lud da napusti Serie A) i Djukic, koga je Karadzic oterao poput najgoreg pseta.
- kamiondzija
- Kontakt:
@?republika+srpska je napisao/la:Tribalian je napisao/la:Imamo mi odlicne trenere ,samo niko od njih nije tolika budala da se uhvati reprezentacije. Mogao bi i Ljupko Petrovic da vodi i Ljubisa Tumbakovic,ali nece ljudi.don_burza je napisao/la:Pitanje onda koga postaviti? Ko bi preuzeo ekipu na pola kvalifikacija kod sansi 47-53
' / ' & ".![]()
",?,",то су та " ",$ су - ? Антару $.
Јасно је $ је ? потез $ су " & ?,? " ' $ " " тај $ у тој ",он је $ " оно % је ",$ је " на " " у $ % " са " на СП,све " га је ? " $ оног ? ?," је " " ?.
? " " $ ", & &,? онај ? " " " ' " % $ не " ' " % $ су - ? ".По " ? " тај ?.
Znaci, Mihajlovic nije kalibar (2 scudetta u Serie A kao pomocni trener + spasavanje Catanije + bolja sezona u Fiorentini nego prethodna Prandellijeva, sa xyz povreda), a Jankovic koga su iznogirali u Zvezdi i tamo u Belgiji (gde vec) jeste kalibar za reprezentacijukamiondzija je napisao/la:
? " " $ ", & &,? онај ? " " " ' " % $ не " ' " % $ су - ? ".По " ? " тај ?.

Sta sve covek moze ovde cuti, to je cudo.

Tribalian je napisao/la:A Dujkovic?
MaGiCa je napisao/la:Tribalian je napisao/la:A Dujkovic?

hahahahhahahhahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahaaaaa
Nismo crnci jel tako?

Tribalian je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hahahahhahahhahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahaaaaa
Nismo crnci jel tako?Ne zna on sa nama
Ovaj je bio prvi nas covek, koji je bio trener Ghane:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ko nama vodi fudbal, jos smo i dobri.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.