Browser igra: Football identity
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Browser igra: Football identity
slaba ova liga..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
-
- Kontakt:
Cekaj da naidjete na nas , Kamikaze , Waltera
I prosle si godine govorio da je slaba liga i na kraju spusili titulu 

- samir_tm87
- Kontakt:
bavarian_bk je napisao/la:Cekaj da naidjete na nas , Kamikaze , WalteraI prosle si godine govorio da je slaba liga i na kraju spusili titulu
gdje su ba kamikaze jake , imali ste jedan sut dali tri gola sve ti je jasno

golmanu sam se malo familije al nema veze

Al opet jaca za klasu od prosle sezoneItalia je napisao/la:slaba ova liga..

"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."
jeste liga jaca ali jedine tekme u kojima sam imao posla bile su Zmajevi oba puta, Walters zadnji put i Golden Lilies prvi put..
Ma dobro jbg timovi poput Tomislava, Dobrile, Internacionala, Ajvara, pa i Raidersa jesu timovi koji se nece naigrati protiv onih koji su bili medju prvih 7 prosle sezone i to je cinjenica, protiv prvih 7 prosle sezone ces i odigrati dobre utakmice, a sto se tice ostalih mozda jedino da Raidersi nesto naaprave (ne mislim na pobjedu nego na igru uopsteItalia je napisao/la:jeste liga jaca ali jedine tekme u kojima sam imao posla bile su Zmajevi oba puta, Walters zadnji put i Golden Lilies prvi put..

-
- Kontakt:
za nas postoje tri vrste ekipa, one za 10+ golova, one za 5+ golova i one koje moza mogu izvuci nerjeseno 

- elninho_resTO
- Kontakt:
liga jest jaca to nemoze niko osporit,a mi igramo slabije ito nemoze niko osporit,al pisu se bodovi,bitnije je da dobro odigramo protiv najacih ,mislim na bosniu i zmajeve,a dokazali smo da proiv slabijih ekipa,da neuvrijedim nikoga,jake ekipe,al mi smo odigrali aktarstrofa,a prosle godine smo protiv tih istih ekipa igrali exra al protiv najacihh usrali sve
tako ad iscekujemo duel s bosniomm,i valjda cemo odigrat jednu normalnu tekmu 
a dobro samire iti sad seres
kako god smo pobjedili opbjedili smo,mada smo igrali katastrofa
ti nisi nista mogo,tako da nevidim razlgo da moes nekom drugom da seres,i govoris da nije ekipa,ako mi nismo ekipa sta ste onda vi,jer smo mi za klasu bolji od vas,momci ostali svi korektni,osim kodre,al on je takav,al eto kako god hoces,zavas smo ekipa

a dobro samire iti sad seres

ti nisi nista mogo,tako da nevidim razlgo da moes nekom drugom da seres,i govoris da nije ekipa,ako mi nismo ekipa sta ste onda vi,jer smo mi za klasu bolji od vas,momci ostali svi korektni,osim kodre,al on je takav,al eto kako god hoces,zavas smo ekipa
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
- samir_tm87
- Kontakt:
elninho_resTO je napisao/la:liga jest jaca to nemoze niko osporit,a mi igramo slabije ito nemoze niko osporit,al pisu se bodovi,bitnije je da dobro odigramo protiv najacih ,mislim na bosniu i zmajeve,a dokazali smo da proiv slabijih ekipa,da neuvrijedim nikoga,jake ekipe,al mi smo odigrali aktarstrofa,a prosle godine smo protiv tih istih ekipa igrali exra al protiv najacihh usrali svetako ad iscekujemo duel s bosniomm,i valjda cemo odigrat jednu normalnu tekmu
a dobro samire iti sad sereskako god smo pobjedili opbjedili smo,mada smo igrali katastrofa
gdje nisam nista mogao , pa kako sam mogao imali ste jedan napad po mojoj strani i uzeta vam lopta bila

- elninho_resTO
- Kontakt:
mislio sam nisi nista mogo u smislu da pomognes ekipi da pobjedite,al to niej bilo dotebe samo
ma da su ona 2 stopera odlicno odigrala,jedva su primali lopte pored njih,al jos dok se uklope internacionalci 

"BEEN THERE WON THAT"
"BEEN THERE WON THAT"
- Sexmachineboy
- Kontakt:
trebal nekome napadac..znam da je velika potraznja za nama
ak nekome treba nek mi se javi,ewo i link: http://footballidentity.com/FootballIde ... l/U58.aspx ...pocetnik sam al cu bit aktivan 100%
sto se tice rasporeda nepasu mi samo ovi dani:Ponedeljak,utorak,srijeda,cetvratak i petak..ostali mogu

sto se tice rasporeda nepasu mi samo ovi dani:Ponedeljak,utorak,srijeda,cetvratak i petak..ostali mogu

Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Ne moras pisat da si pocetnik vidi se odma cim ne znas link stavitSexmachineboy je napisao/la:trebal nekome napadac..znam da je velika potraznja za namaak nekome treba nek mi se javi,ewo i link: http://footballidentity.com/FootballIde ... l/U58.aspx ...pocetnik sam al cu bit aktivan 100%
sto se tice rasporeda nepasu mi samo ovi dani:Ponedeljak,utorak,srijeda,cetvratak i petak..ostali mogu![]()
![]()

http://forum.footballidentity.com/defau ... ts&t=27730
Dobro nam dosao u BIH FID zajednicu

- Sexmachineboy
- Kontakt:
ma za link se malo zezn'o...jbg....guber_90 je napisao/la:Ne moras pisat da si pocetnik vidi se odma cim ne znas link stavitSexmachineboy je napisao/la:trebal nekome napadac..znam da je velika potraznja za namaak nekome treba nek mi se javi,ewo i link: http://footballidentity.com/FootballIde ... l/U58.aspx ...pocetnik sam al cu bit aktivan 100%
sto se tice rasporeda nepasu mi samo ovi dani:Ponedeljak,utorak,srijeda,cetvratak i petak..ostali mogu![]()
![]()
, salu na stranu, evo ti tema za trazenje kluba i takodjer budi aktivan na forumu jer ces saznati dosta stvari, procitaj temu FAQ i ako imas sta pitati pitaj slobodno neko ce ti sigurno pomoci
.
Dobro nam dosao u BIH FID zajednicu, takodjer da znas tesko ces naci klub sa svojom pozicijom i dok ti nije kasno mozda da razmislis o promjeni pozicije
.

Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Dobro, do tebe je, uglavnom sretno bilo kako god odlucioSexmachineboy je napisao/la:ma za link se malo zezn'o...jbg....guber_90 je napisao/la:Ne moras pisat da si pocetnik vidi se odma cim ne znas link stavitSexmachineboy je napisao/la:trebal nekome napadac..znam da je velika potraznja za namaak nekome treba nek mi se javi,ewo i link: http://footballidentity.com/FootballIde ... l/U58.aspx ...pocetnik sam al cu bit aktivan 100%
![]()
, salu na stranu, evo ti tema za trazenje kluba i takodjer budi aktivan na forumu jer ces saznati dosta stvari, procitaj temu FAQ i ako imas sta pitati pitaj slobodno neko ce ti sigurno pomoci
.
Dobro nam dosao u BIH FID zajednicu, takodjer da znas tesko ces naci klub sa svojom pozicijom i dok ti nije kasno mozda da razmislis o promjeni pozicije
.
....uglavnom imam vec jedan profil i igram dugo...znam da je tesko naci klub sa ovom pozicijom,al mi dosadilo vise u odbrani pa et ako neko htjedne da me uzme..bujrum..ak ne jbg trenirat cu pa mozda kanije neko i htjedne

- Sexmachineboy
- Kontakt:
hvala ti...mada mi je ovo svakako rezervna solucija..imam onaj stalni profil pa et ak nekome zatreba nek se javiguber_90 je napisao/la: Dobro, do tebe je, uglavnom sretno bilo kako god odlucio.

znaci mozes igrati subotom i nedeljom
, a vec imas jedan karakter.. 

- elninho_resTO
- Kontakt:
mutna su to posla moj daffiiItalia je napisao/la:znaci mozes igrati subotom i nedeljom, a vec imas jedan karakter..

"BEEN THERE WON THAT"
"BEEN THERE WON THAT"
- Sexmachineboy
- Kontakt:
hahha..ma zezam se malo,mogu igrat svaki dan nije problem...a imam jos jedan profil al nea veze,od viska glava ne boli 

mozda ne tebe, ali da admine
e mesa, eno fid liga se skoro napravila.. pa hajd veceras da ti objasnim kako ces praviti tabele.. ti budi zaduzen za updateovanje tabela, a ja cu kola i ko sa kim igra izbacivati..

e mesa, eno fid liga se skoro napravila.. pa hajd veceras da ti objasnim kako ces praviti tabele.. ti budi zaduzen za updateovanje tabela, a ja cu kola i ko sa kim igra izbacivati..
- elninho_resTO
- Kontakt:
ok,otprilike tamo iza 9 i 15 kad budu igrali tribina-vampiriItalia je napisao/la:mozda ne tebe, ali da admine![]()
![]()

derbi svih derbija

"BEEN THERE WON THAT"
"BEEN THERE WON THAT"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.