Pretkvalifikacije za OI 2024
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
-
- Kontakt:
Re: Pretkvalifikacije za OI 2024
Nisu problem izgubljene lopte. Problem koji mi imamo u svakom spoetu i nikad se toga rijesiti necemo. Idiotizam.
Moguce je da te ne ide sut,moguxe je da grijesis. Ali samo mi mozemo u 1 minuti napraviti po 4 kardinalne greske,bez da opucas na kos.
Samo mi svaki skok koji uspijemo uhvatiti,a patimo se veceras sa tim,da prilikom davanja pasa to izgleda svaki put za srcani.
Toliko brzopleto i bezidejno.
Pa jel moguce da ovaj Lazic. Sutira svaki **** put sam,otvoreni sut i da ubaci 1 od 10.
Hajde samo prestanite ovo raditi,halal vam bilo i bacanja i sve gluposti. Hajde samo ovo ne radite vise . I bice sve ok.
Moguce je da te ne ide sut,moguxe je da grijesis. Ali samo mi mozemo u 1 minuti napraviti po 4 kardinalne greske,bez da opucas na kos.
Samo mi svaki skok koji uspijemo uhvatiti,a patimo se veceras sa tim,da prilikom davanja pasa to izgleda svaki put za srcani.
Toliko brzopleto i bezidejno.
Pa jel moguce da ovaj Lazic. Sutira svaki **** put sam,otvoreni sut i da ubaci 1 od 10.
Hajde samo prestanite ovo raditi,halal vam bilo i bacanja i sve gluposti. Hajde samo ovo ne radite vise . I bice sve ok.
Ja se sve nekako nadam da će Juka uzeti tablu u ruke i otjerati Bekira u svlaćionicu.
Nurkić i njegovo glumatanje. Al takav je i u Portlandu. Samo što sad igra sa trećerazrednim igračima Izraela.
- BlueSuperGiant
- Kontakt:
Nama treba ozbiljan trener i stranac na playu. Aziz Bekir veze nema.
Fakat mi nije jasno kako vec 20 godina nismo kao drzava u stanju napraviti dobrog sutera. Kad vidim ove nase bekove, Atica, Gegu i Vrabca, bez suta, bez brzine i bez kontrole lopte, zapitam se na koju foru oni zaradjuju kosarkaski hljeb kao bekovi.
Fakat mi nije jasno kako vec 20 godina nismo kao drzava u stanju napraviti dobrog sutera. Kad vidim ove nase bekove, Atica, Gegu i Vrabca, bez suta, bez brzine i bez kontrole lopte, zapitam se na koju foru oni zaradjuju kosarkaski hljeb kao bekovi.

Večeras trica i ne izgleda loše. Ali mi pored protivnika uvjek igramo i protiv sebe
Izrael nece suterski ovako lose ponoviti poluvrijeme, previse su otvorenih suteva fulali, a mi ako ne dovedemo ove pocetnicke greske u red i def skok, gubimo ovu tekmu
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
-
- Kontakt:
Bekir i Juka sad na poluvremenu citaju kritike nas forumasa i analziraju Sorkina
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ma ociti profesionalizam kod momaka. Alibegovicu nisam davao ni aba 2 da ce igrati kad se 'zagubio' tamo negdje u Americi, lik se vratio i vrtio po EL i EC ekipama 5 6 godina. Garza usljed brojnih fizickih hendikepa svaku sekundu u nba koju dobije maksimalno iskoristi. Jos Musa i sve ostalo....
Ploco poceo pricati a reklama jos nije ni zavrsila 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Burberry46
- Kontakt:
Nurkic totalno neozbiljan, uzeo loptu i prica sa sudijama,
suta trojke umjesto da ide pod kos. Slab u odbrani
Garzi svaka cast.
Izrael los steta sto mi nismo ozbiljniji da ovo iskoristimo

Garzi svaka cast.
Izrael los steta sto mi nismo ozbiljniji da ovo iskoristimo

1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- VensanKasel
- Kontakt:
Hvala buraz .Banjalukabih je napisao/la: ↑18 avg 2023, 21:00http://cdn.sportcast.fun/webplayer.php? ... 1692387000
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Ma ovdje koga procepi taj i dobija. Obje ekipe su lose bile u prvom, mi samo bodovno malo bolji.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
- VensanKasel
- Kontakt:
Zašto neće , to oni poznati kao šuteri ?
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Koliko Sorkin ima faulova? 2 ili 3?
Zadnja izmjena: baboedindzeko09, dana/u 18 avg 2023, 21:24, ukupno mijenjano 1 put.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Meni samo nije jasno sta je se desilo sa ovom ekipom i sa Azizom, kad uporedis igru sa EB od septembra prosle godine?!? Mislim, ni tada nije bilo vasionski, ali ako i sta barem, doimalo se da Aziz iole zna sta radi, a ovo sad...ne mogu da shvatim koja je poenta konstantno igrati zajedno Nurkica i Garzu, kad sve repeezentacije igraju small ball protiv nas...
Kad bi covjek objektivno sagledao, na osnovu dosadasnjih utakmica, Poljska sazluzuje da osvoji ovaj turnir...
Jusuf kad odluci da bude konj u nekoj utakmici, on tu ulogu radi perfektno...
Atic i Gegic ne znaju u kojoj galaksiji se nalaze...Lazic tuce airballs trice...
Madar protiv nase vanjske linije izgleda kao kad je Kyrie Irving se prerusio u Uncle Drew i dosao igrati basketa u kvartu protiv lokalnih mahalasa...
Ja se samo bojim da ce Izrael suti procepiti u drugom poluvremenu, jer su u prvom promasili sve...
Ne d'o Bog da su Poljska i Izrael dosli u malte ne punom sastavu k'o i mi...davno bi bio raspasoj...
Kad bi covjek objektivno sagledao, na osnovu dosadasnjih utakmica, Poljska sazluzuje da osvoji ovaj turnir...
Jusuf kad odluci da bude konj u nekoj utakmici, on tu ulogu radi perfektno...
Atic i Gegic ne znaju u kojoj galaksiji se nalaze...Lazic tuce airballs trice...
Madar protiv nase vanjske linije izgleda kao kad je Kyrie Irving se prerusio u Uncle Drew i dosao igrati basketa u kvartu protiv lokalnih mahalasa...
Ja se samo bojim da ce Izrael suti procepiti u drugom poluvremenu, jer su u prvom promasili sve...
Ne d'o Bog da su Poljska i Izrael dosli u malte ne punom sastavu k'o i mi...davno bi bio raspasoj...
-
- Kontakt:
19vendetta87 je napisao/la: ↑18 avg 2023, 21:22Bekir i Juka sad na poluvremenu citaju kritike nas forumasa i analziraju Sorkina

-
- Kontakt:
koliko je izrael kvalitetna repka najbolje valjda govori to da im je drugi najbolji igrač rezerva u partizanu,a sorkin koji je valjda u ovom sastavu najbolji rezrva u makabiju
Za ovu raskalašnost i raštimanost ekipe samo Bekira krivim. Haman ga nitko ni 5%. Gegića uvodi Bekir, ne ulazi sam u igru. Vrabca isto. Lazića ne izvodi a čovjek ne može ništa da pogodi. Daj Delalića, daj koju minutu Adiju, uradi nešto.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
A idi Haliloviću više koliko ti zicera treba
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE