Phoenix Suns

miki_92
Kontakt:

Re: Phoenix Suns

Post Postao/la miki_92 » 19 feb 2015, 09:19

samo da porucim slovenskom smradu da se napusi qrca :salut:
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 19 feb 2015, 11:06

- Both Amin and Coro said that they think the FO knew that Dragic was unhappy but they thought that since Goran is such a good boy who wouldn’t complain or anything,that he would go along with it and not demand a trade or anything like that.
Svašta sam pročitao u ova dva dana, ali ovo me je razočaralo najviše. Pročitao sam isto da im je Dragić više puta ove sezone jasno dao do znanja da je nezadovoljan, ali oni svejedno nisu reagovali i nisu napravili nikakve promjene. McD-ovo neiskustvo dolazi do izražaja, i on snosi 80% odgovornosti za ovaj raspad sistema.

Uglavnom kad se sve sabere i oduzme, dovođenje Thomasa, pretvaranje Dragića u spot-up šutera koji stoji u korneru i čeka da mu Thomas i Bledsoe bace loptu (good luck with that), kao i forsiranje 3PG sistema u kojem je Dragić na trici su razlozi njegovog nezadovoljstva. Nije kao da to svima nije bilo očito kompletnu sezonu.

Ljudi su obećali Thomasu da će biti starter, onda potpisali Bledsoa za 15 miliona po sezoni i obećali mu da će biti glavni igrač ekipe. Pa **** mater šta očekujete od ljudi? Ne možete toliki amateri biti.

Jednu stvar smo naučili, ne postoji situacija koju Sunsi ne umiju razjebat. Želim im puno sreće sa dovođenjem bilo kakvih dobrih slobodnih igrača u budućnosti, jer je to sada praktično nemoguće.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 19 feb 2015, 11:15

njihova najveca greska jeste potpisivanje IT-a koja je opet proizislo iz Bledovog odugovlacenja sto je opet posljedica nesposobnosti uprave da presjece na vrijeme to sranje

sam Goran je govorio da nema nikakvih problema da igra sa Ericom jer su onda u mnogome playmakerske uloge bile podjeljene tako da i jedan i drugi budi zadovoljni
dolaskom IT-a sve je otislo u neku stvar

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 19 feb 2015, 11:20

I da, pretjerao sam sa Thomasom u zadnje vrijeme. Mislim, i dalje je on štetočina i nadam se da će otići, ali stvarno nisam znao da su mu obećali mjesto startera kad su ga potpisali. To mjenja stvari u potpunosti. E moj McD šta uradi od ekipe.

A Hornacek fol nije bio svjestan da sva trojica nisu zadovoljni sa njegovih revolucionarnim 3PG sistemom. :rol:

Jedino što Goranu zamjerim je što je izabrao najgore vrijeme za ovo. Čekao je zadnji dan. Mogao je ovo uraditi mjesec dana ranije što bi dalo Sunsima više vremena da djeluju, a mogao je i sačekati kraj sezone i jednostavno otići. Ali od trojca McD-Hornacek-Dragić, on snosi ubjedljivo najmanje krivice ovdje.

Ustvari zamjerim mu i onu listu koju im je dao, koja je poprilično retardirana.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 19 feb 2015, 18:06

Donnie Darko je napisao/la:slika
slika

8-) 8-) 8-)
4. juli 2012. :cry:

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 19 feb 2015, 23:18

Gorane majstore hvala ti za sve :salut: Nisam očekivao da ću se ovako brzo opet morati opraštati od njega, al jbg šta je tu je.

Hvala ti za prošlu sezonu. Mislio sam da mi niko više nikada neće vratiti magiju u Sunse, da mi više nikada neće biti jednako zanimljivo kao prije i da ću morati gledati svakave bogalje godinama i godinama u budućnost, ali si me demantovao. Većina to vjerovatno i ne razumije, mislim 20-6 na papiru i nije pretjerano impresivno, pogotovo ne bez plasmana u playoff, ali ono što je Dragić prošle sezone uradio za mene je neopisivo. Jednako visoko kotira kao i najbolje sezone u eri Nasha. Hvala ti što si mi vratio vjeru u košarku :tokralju: Nažalost, velika većina navijača Sunsa su nezahvalna đubrad, i ne slažu se sa ovim stavom, ali koga boli ****.

Želim ti sve najbolje u Miamiu, pa da se vidimo u finalu za par godina. :salut:

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

Nadam se da će se jednoga dana vratiti i okončati karijeru u Phoenixu. To bi jedino bilo ispravno :salut:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 20 feb 2015, 00:05

Mozel biti kakvog igraca od Ennisa?

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 20 feb 2015, 00:17

tuzlak1987 je napisao/la:Mozel biti kakvog igraca od Ennisa?
Iskreno, ne znam šta bih ti rekao. Premali je uzorak , skoro pa nikako nije igrao.

Pravo pitanje je, hoće li biti poštenog igrača od Knighta? :hmmmmm:

Tek sam sad skontao da Sunsi sada imaju tri beka sa Kentakija, vrlo zanimljivo :mrgreen:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 20 feb 2015, 00:19

Donnie Darko je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Mozel biti kakvog igraca od Ennisa?
Iskreno, ne znam šta bih ti rekao. Premali je uzorak , skoro pa nikako nije igrao.

Pravo pitanje je, hoće li biti poštenog igrača od Knighta? :hmmmmm:

Tek sam sad skontao da Sunsi sada imaju tri beka sa Kentakija, vrlo zanimljivo :mrgreen:
Mislim da je Bledsoe bolji igrac od Knighta, sad jel zasluzuje na kraju sezone neki jak ugovor da mu Sunsi daju neka pokaze..

Ni ja od Ennisa ne ocekujem puno ali ce u Milwaukee biti naredne godine drugi play sigurno i imati minute

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 20 feb 2015, 01:10

Šta ja znam, nisam nikada bio veliki fan Brandona Knighta. Klasični kombo bek koji ne zna igrati playmakera a obožava imati loptu. Ali ako ništa ima neku vrijednost na tržištu.

Neću pisati ništa, vidjet ću kako će se snaći u novoj ulozi. Mada kako čitam jako je razočaran trejdom i ne želi igrati dvicu. Nadam se da će ova Kentucky veza u backcourtu pomoći sa hemijom.

Ako ništa vrlo su mladi. Jezgra ekipe, Bledsoe, Knight, Markieff, Len, Archie i Warren je vrlo, vrlo mlada. Bit ću optimističan za sada :mrgreen:

Nadam se da je Tucker, Morris, Green, Wright i ovi škartovi poput Grangera i Thorntona biti trejdovani na ljeto. Trejdat ih za pikove i mlade igrače i krenuti u pravi, pošteni rebuilding. A ne bih imao ništa protiv ni da Markieffa trejduju, sigurno ima veliku vrijednosti trenutno ali ne sviđa mi se njegov mentalni sklop nikako.

Nadam se da će Grangera otpustiti što prije. Jedan od najodvratnijih igrača kojeg sam ikada gledao, stvarno ne bih volio vidjeti ga u dresu Sunsa.

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 20 feb 2015, 02:26

Zbogom Draga majstore :tokralju: :plac:
Chelsea F.C.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 20 feb 2015, 02:41

Vasi ponudili Bucksima Dragica za Knighta, ovi odbili :rol:

Vjerovatno jer im nije u cilju bilo da imaju niti jednog jer oba traze 80 mil na kraju sezone. Ovaj cap pokvari sve, sada ce svi imati manje realisticne zahtjeve.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 20 feb 2015, 02:45

Dragić je, i to veoma agresivno, dao do znanja da ne planira produžiti nigdje osim u trojcu MIA/NYK/LAL. Tako da je logično da su Bucksi odbili. :mrgreen:

Sve u svemu, skoro pa sam zadovoljan, moglo je proći puno puno gore. Samo me strah ovog pika Lakersa, imam usran osjećaj da će Phila na neki fazon dobiti top **** pik eventualno od Lakersa.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 20 feb 2015, 02:54

Donnie Darko je napisao/la:Dragić je, i to veoma agresivno, dao do znanja da ne planira produžiti nigdje osim u trojcu MIA/NYK/LAL. Tako da je logično da su Bucksi odbili. :mrgreen:

Sve u svemu, skoro pa sam zadovoljan, moglo je proći puno puno gore. Samo me strah ovog pika Lakersa, imam usran osjećaj da će Phila na neki fazon dobiti top **** pik eventualno od Lakersa.
Lakersi ce sezonu zavrsiti kao top4 najgora ekipa sa Philom i New Yorkom i Minnesottom.

Ako zavrse u tri najgore sanse da nece imati top5 pick je 4%, ako zavrse kao 4. najgora sanse da nece dobiti top5 pick su 17,2 posto. Znaci moraju se potruditi da budu u tri najgore tj biti gori od Minnesote da dobiju top5 pick sigurno.

Sto vodi tome da je MCW dosao u Buckse kao slobodan igrac :rol:

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 20 feb 2015, 09:39

ono kad pogledas sve ove trejdove i skontas da je Gerald Green i dalje kod nas :facepalm:

prica se da bi T-Rob(buyout dogovoren sa Denverom) mogao zavrsiti kod nas jer je kao jako dobar haver sa onim blizancima

BlueBosnian
Kontakt:

Post Postao/la BlueBosnian » 20 feb 2015, 12:59

Kakvi su ovo trejdovi jbt.. :D
Nisam pratio ništa par dana, i sinoć vidim dali su Thomasa, Dragića i PICK LAKERSA a dobili Knighta i par pikova. Niđe veze.. Ja se nadao dodatnom jakom piku od Houstona za Dragića, a oni dali i onaj potencijalno odličan pik.
Aaaaa tek sad vidjeh da su dali Ennisa i Plamlija. Enis će za 2-3 god postati top 5 pg istoka :evil:
Plamli hahahahah :urnebes: e dobro je, samo neka je otišao..
Trebali su i Tuckera i Greena nekom uvaliti, pa davati šansu Goodwinu, Bullocku i Warrenu da se razvijaju, jer od PO definitivno nema ništa.
Da su ostavili Ennisa, pik, i umjesto Knighta doveli nekog drugog (potrebnijeg, jer bi ostavili Ennisa) igrača bio bih sretniji.. Nije ni ovako loše, valjda taj Knight zasluži ugovor koji želi. Nemam pojma o kakvom se igraču radi. Znam da sam ga par puta igrao over, i skoro uvijek je ispoštovao. :D
Kako će Sunsi izgledati retardirano bez Dragića.. :mrgreen:
I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over

It's over..

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 20 feb 2015, 13:07

Prijatelju mislim da debelo precjenjuješ Ennisa :mrgreen:

BlueBosnian
Kontakt:

Post Postao/la BlueBosnian » 20 feb 2015, 13:24

Donnie Darko je napisao/la:Prijatelju mislim da debelo precjenjuješ Ennisa :mrgreen:
Čini ti se..
:mrgreen:
I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over

It's over..

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 20 feb 2015, 19:28

slika

Granger i Thornton :puke:

Ako dadnu više minuta Thorntonu nego Goodwinu neka gase organizaciju odmah.

btw. Zainteresovani su za Thomasa Robinsona. Iskreno se nadam da će ga dovesti.

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 20 feb 2015, 19:30

Igra li Knight večeras?
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Odgovori

Natrag na “Phoenix Suns”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.