Euroleague 2022/2023
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Euroleague 2022/2023
Kapiram da neće biti incidenata u Areni. Svjesni su i navijači Partizana da je to ono što Real priželjkuje, kako bi se eventualno četvrta igrala bez publike.
Što se tiče ostalog, vjerujem da će im biti pakao ispred hotela, ukoliko se ne uključi Žandarmerija i jače obezbjeđenje.
U hali biće dovoljni grlo i dlanovi. Imajući u vidu da će Partizan igrati bez tri najbolja igrača tu utakmicu, jasno je ko je favorit.
Što se tiče ostalog, vjerujem da će im biti pakao ispred hotela, ukoliko se ne uključi Žandarmerija i jače obezbjeđenje.
U hali biće dovoljni grlo i dlanovi. Imajući u vidu da će Partizan igrati bez tri najbolja igrača tu utakmicu, jasno je ko je favorit.
Vec vidim da ce im praviti vatromet ispred hotela u kasne nocne sate.deantinho je napisao/la: ↑30 apr 2023, 21:33Kapiram da neće biti incidenata u Areni. Svjesni su i navijači Partizana da je to ono što Real priželjkuje, kako bi se eventualno četvrta igrala bez publike.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Imajući u vidu šta su radili u drugoj utakmici, zaslužili su barem bogat vatromet. Šteta što i bord EL neće biti u tom hotelu, da se i oni adekvatno pozdrave.
Pa i treba te ih pozdraviti,onakve suce vam ni Ostoja ne bi delegirao.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
- JohnCleese
- Kontakt:
Zna li se kad slijecu, kojom rutom idu i gdje odsjedaju?
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Sutra u 19:30.
Objavljeno je već na tviteru da su navodno zahtjevali i specijalne uslove obezbjeđenja..
To nikada niko nije tražio u Beogradu... A dolazili i košarkaši Olimpijakosa, Bosne, Cibone, Makabija... Boje se. Svjesni šta su napravili u drugoj utakmici.
Objavljeno je već na tviteru da su navodno zahtjevali i specijalne uslove obezbjeđenja..
To nikada niko nije tražio u Beogradu... A dolazili i košarkaši Olimpijakosa, Bosne, Cibone, Makabija... Boje se. Svjesni šta su napravili u drugoj utakmici.
Pa ono nije da su navijaci Partizana zaspamali profile igraca Reala na drustvenim mrezama najgnusnijim uvredama i prijetnjama.
To se na društvenim mrežama događa decenijama.
Olimpijakosovi igrači ne bi slijetali na aerodrom... A neki drugi ne bi više igrali košarku, da su se obazirali na tviter i instagram komentare... Smješno je uopšte o tome diskutovati.
Jasno je zbog čega se plaše, kao što je jasno da bi im neki prekid itekako odgovarao. Izazvali su sukob, protivniku izbacili tri glavna igrača....
Zna to Željko, a nadam se da su toga svjesni i navijači Partizana.
Olimpijakosovi igrači ne bi slijetali na aerodrom... A neki drugi ne bi više igrali košarku, da su se obazirali na tviter i instagram komentare... Smješno je uopšte o tome diskutovati.
Jasno je zbog čega se plaše, kao što je jasno da bi im neki prekid itekako odgovarao. Izazvali su sukob, protivniku izbacili tri glavna igrača....
Zna to Željko, a nadam se da su toga svjesni i navijači Partizana.
Dva igrača partizana su sama sebe izbacila šaketajući se na košarkaškom terenu
- JohnCleese
- Kontakt:
Vidjelo de na današnjoj utakmici Reala da im se bas i ne živi ovih dana.deantinho je napisao/la: ↑30 apr 2023, 22:11Sutra u 19:30.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Neće. A ti si baš uporan da postane.
Ne. Ti bi volio da nas sve ubijedis da Partizanovi igraci nemaju ama bas nikakve krivice za sam pocetak kompletne frke i da se saketanje i bacanje Puntera i Lessorta nije uopce trebalo sankcionisat.
Da se šaketanje dvojice partizanovih igrača uopće nije desilo
Nema razloga da mi imputiraš nešto što nisam rekao.
Samo je svima u Evropi jasno zašto i zbog čega je EL donijela odluku kakvu je donijela.
Mislim da je i navijače Reala stid te odluke.
Dakle, niko ne govori da je Panter nevin, već konstatujem očigledno. EL je direktno uticala na ishod ili bolje reći produžetak serije. Impozantna je činjenica da igrač koji je inicirao sukob uopšte nije kažnjen. A onaj koji je napravio najgori mogući potez je već danas učestvovao u utakmici Reala...
Na terenu, Partizan je potvrdio da je bolji tim.
Onaj koji je inicirao sukob uopće nije učestvovao u tuči
Onaj koji je napravio najgori mogući potez je danas igrao u jednom posve drugom takmičenju,u čemu je problem s time?
Onaj koji je napravio najgori mogući potez je danas igrao u jednom posve drugom takmičenju,u čemu je problem s time?
Hajmo ponovo:
1. Apsolutno je jasno da je Partizan bolja ekipa i nadam se da ce ih zavrsit vec u trecoj.
2. EL ja kaznila udaranje. Nisu oni gledali ko ima duzu il kracu rotaciju nego su kaznili aktere tuce koja se desila NAKON sviranog nesportskog faula. Udarali su ovi koji su suspendovani, dakle Deck, Yabusele, Punter i Lessort. Licno bih zamijenio kazne Lessortu i Punteru, a Yabuseleu dao 10+ meceva.
3. Sergio Llull jeste napravio nesportski faul koji je odmah sviran i nije ucestvovao dalje u tuci tako da EL nije imala APSOLUTNO NIKAKVIH elemenata da ga suspenduje za bilo sta.
4. Yabusele je suspendovan za EL meceve, odluka EL nema nikakve veze sa Endesa ligom. Volio bih da ga je i klub dodatno suspendovao. Kad vec to gledamo, ni Partizan nije dao nikakvu internu suspenziju Lessortu nakon udaranja Petruseva.
1. Apsolutno je jasno da je Partizan bolja ekipa i nadam se da ce ih zavrsit vec u trecoj.
2. EL ja kaznila udaranje. Nisu oni gledali ko ima duzu il kracu rotaciju nego su kaznili aktere tuce koja se desila NAKON sviranog nesportskog faula. Udarali su ovi koji su suspendovani, dakle Deck, Yabusele, Punter i Lessort. Licno bih zamijenio kazne Lessortu i Punteru, a Yabuseleu dao 10+ meceva.
3. Sergio Llull jeste napravio nesportski faul koji je odmah sviran i nije ucestvovao dalje u tuci tako da EL nije imala APSOLUTNO NIKAKVIH elemenata da ga suspenduje za bilo sta.
4. Yabusele je suspendovan za EL meceve, odluka EL nema nikakve veze sa Endesa ligom. Volio bih da ga je i klub dodatno suspendovao. Kad vec to gledamo, ni Partizan nije dao nikakvu internu suspenziju Lessortu nakon udaranja Petruseva.
Kad se pročita komentar o tome da je Yabuaelle danas igrao stekne se dojam da je to pisao neko ko uopće ne zna razliku između tekme koja je igrana nekoliko dana ranije i ove od danas
- djoleprijedor
- Kontakt:
Možda je vrijeme da se zatvori priča oko 2.utakmice.
Bilo, prošlo, tako je kako je.Neće se primjeniti ništa ni za Partizan ni za Real prepucavanjem ovde koja često idu mimo domena košarke i to onda kvari temu.
Što se 3.meča tiče, atmosfera na tribinama će sigurno biti vruća u sportskom smislu, potpisujem ovde da neće biti nikakvog incidenta jer Partizan znači šta bi to značilo, a znaju i navijači koji dolaze u Arenu.
To što će se Real, tačnije igrači istog, dodatno osjećati ugrožen iako za to neće biti objektivnih razloga , je do njih.
Kladionice favorizuju Real u 3. meču, što je izostankom Pantera, Lesora i vjerojatno Exuma i očekivano.
Naročito ako se Tavares vrati Realu, biće mnogo teško da se Madriđani dobiju.Ipak, Partizan ima nešto što ovakav Real nema, a to je Obradović koji sigurno zna kako izaći kao pobjednik iz ovakve situacije.
Real je favorit u 3.meču, ali ja imam toliko jak osjećaj da ovo Partizan rješava sa 3-0.
Bilo, prošlo, tako je kako je.Neće se primjeniti ništa ni za Partizan ni za Real prepucavanjem ovde koja često idu mimo domena košarke i to onda kvari temu.
Što se 3.meča tiče, atmosfera na tribinama će sigurno biti vruća u sportskom smislu, potpisujem ovde da neće biti nikakvog incidenta jer Partizan znači šta bi to značilo, a znaju i navijači koji dolaze u Arenu.
To što će se Real, tačnije igrači istog, dodatno osjećati ugrožen iako za to neće biti objektivnih razloga , je do njih.
Kladionice favorizuju Real u 3. meču, što je izostankom Pantera, Lesora i vjerojatno Exuma i očekivano.
Naročito ako se Tavares vrati Realu, biće mnogo teško da se Madriđani dobiju.Ipak, Partizan ima nešto što ovakav Real nema, a to je Obradović koji sigurno zna kako izaći kao pobjednik iz ovakve situacije.
Real je favorit u 3.meču, ali ja imam toliko jak osjećaj da ovo Partizan rješava sa 3-0.
Mens sana in corpore sano.
Vatromet, gadjanje igraca, docek na aerodromu? Zasto - pa ako je to neko i zasluzio to je Yabusele, fino par grobara u Madrid i nek ga traze.
Narocito mi nije jasna "ljutnja" na Musu, decko apsolutno nista nije uradio, a uvijek je imao pozitivne komentare za partizan. Ovakve stvari i guraju sport, te mu daju neku mnogo vecu zar. Nadam se stvarno da niko ne shvata ozbiljno djecurliju sa instagrama, eno oni ce nesto nekome uradit
Ocekujem strasnu utakmicu, punu tenzija, ali opet u nekim normalnim sportskim okvirima. Kosarkaska publika je obrazovanija od fudbalske, mada ovo je takav tip utakmice gdje "pravi" navijaci nece ni doci do izrazaj, ali hajde. Nek bolji dobijee
Narocito mi nije jasna "ljutnja" na Musu, decko apsolutno nista nije uradio, a uvijek je imao pozitivne komentare za partizan. Ovakve stvari i guraju sport, te mu daju neku mnogo vecu zar. Nadam se stvarno da niko ne shvata ozbiljno djecurliju sa instagrama, eno oni ce nesto nekome uradit

Ocekujem strasnu utakmicu, punu tenzija, ali opet u nekim normalnim sportskim okvirima. Kosarkaska publika je obrazovanija od fudbalske, mada ovo je takav tip utakmice gdje "pravi" navijaci nece ni doci do izrazaj, ali hajde. Nek bolji dobijee

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.