VictoriasFikret je napisao/la: ↑23 jun 2023, 18:07
https://www.transfermarkt.com/darije-ka ... ainer/9382

https://www.transfermarkt.com/mersad-se ... iner/30994
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
zasto? bukvalno je sada situacija za nekog novog bolja nego kad je dosao faruk ili bilo ko drugi.
Sad nismo lošiMuslin neće biti selektor BiH: Zahvalio sam se na pozivu, trenutno imam bolje ponude
Znamo mi na koji mlin ti navodis vodu, ali to ne mijenja cinjenicu da ti je idol syebo najbolju generaciju igraca koju smo ikad imaliemir79 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 19:33Kako vam se više da, spominjati neka nova trenerska imena?
Je li teško shvatiti, da je Dodik instalirao sestrića da urušava državnu fudbalsku kuću sa domaćim izdajnicima i parazitima, kako to on radi sa državom BiH.
Mi smo od Brazila, zanči od jedinog uspjeha promijenili 5 selektora, halo ba 5 selektora. Baždarević, Prosinečki, Bajević, Petev, Hadžibegić. To je u roku od nekih 8-9 godina. Pored toga smo promijenili more novih igrča. I opet osim Brazila nije bilo uspjeha.
Pa ako smo mijenjali redovno selektore, igrače i nema promjene, gdje onda leži srž problema?
Dok se ne odstrane paraziti i imbecili Vico Zeljković, Zvjezdan Misimović i kompletan Izvršni odbor, mi nećemo ništa uraditi.
Džaba ovdje predlažete imena, kada će biti samo jedan u nizu otjeranih.
Vico I Miske su najbolji duo za nasu repku.emir79 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 19:33Kako vam se više da, spominjati neka nova trenerska imena?
Je li teško shvatiti, da je Dodik instalirao sestrića da urušava državnu fudbalsku kuću sa domaćim izdajnicima i parazitima, kako to on radi sa državom BiH.
Mi smo od Brazila, zanči od jedinog uspjeha promijenili 5 selektora, halo ba 5 selektora. Baždarević, Prosinečki, Bajević, Petev, Hadžibegić. To je u roku od nekih 8-9 godina. Pored toga smo promijenili more novih igrča. I opet osim Brazila nije bilo uspjeha.
Pa ako smo mijenjali redovno selektore, igrače i nema promjene, gdje onda leži srž problema?
Dok se ne odstrane paraziti i imbecili Vico Zeljković, Zvjezdan Misimović i kompletan Izvršni odbor, mi nećemo ništa uraditi.
Džaba ovdje predlažete imena, kada će biti samo jedan u nizu otjeranih.
Niko nije ubleha ni blizu ko Faruk. Hadžija je svojevrstan level.
To je to brateAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑23 jun 2023, 16:56Od dva brata djeca150x veci mangupi od ijednog igraca, sanjali bi ih nocima svi, od Dzeke do Sanicanina. Husref tu da bicuje i disciplinuje, Amar za atmosferu i taktiku, dodas im Baku za analize i tika-taku, Marinovica da utegne odbranu, i transformisemo se u Elf iz najboljih dana
![]()
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, MrPink i 34 gosta.