Nemojte da se Besic vraca opet.Raonffa je napisao/la:Očekujemo isti sastavJavierBosnia je napisao/la:
0-3 easy

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Nemojte da se Besic vraca opet.Raonffa je napisao/la:Očekujemo isti sastavJavierBosnia je napisao/la:
0-3 easy
Uh da pricamo o genezi mentaliteta koji nije naucio da je bilo sta moguce promijeniti? Gledaj od cega se zivi, nek se ne puca, oni koji insistiraju na promjenama su dosadni i budale...Vec ofucane fraze koje su nazalost istinite. Nama je poterban konstruktivan konflikt za izvlacenje iz letargije, prvo konflikt medju nama , pa onda kanalisan tamo gdje treba, ali su to druge teme o kojima ovdje nije mjesto da se diskutuje. Budi siguran da sam u pravu i u nacinu komunikacije, to ce se prije ilki poslije ispostaviti kao tako. Treba provocirati stvari, pokret...Raonffa je napisao/la:
Jasno je meni šta ti govoriš, al' nekad si previše dosadan sa tim. Nemoj se uvrijediti ali to je tako, to ti mogu potvrditi i neki drugi forumaši vjerovatno. Nije problem u tvom mišljenju i tvom stavu, on je manje više legitiman i regularan, al' je problem što ga previše potenciraš ovdje, na forumu. Šta je ikada poteklo od foruma? Ništa.
Nije ovo mjesto za promjene, a vjerujem da je raji dosadno čitati jedne te iste stvari svaki dan na ovom pdfu, pogotovo jer nam je svima jasno šta se dešava.
Ponekad mislim da ti kontaš da si jedino ti i još par likova kontra javašluka u našoj reprezentaciji i onda stalno i stalno ponavljaš i pišeš ovdje iste stvari kako bi nekome nešto dokazao, a u suštini većina zna šta je tu najveći problem.
Ja prvi dobro znam kakvo je stanje u reprezentaciji i koliko bi moglo bolje, al' opet šta imam od toga da stalno i stalno ponavljam kako ništa ne valja, kako je sve amaterizam, jednostavno forum nije mjesto za to. Mislim nemoj me pogrešno shvatiti, forum i služi da svako kaže svoje mišljenje, ali u nekoj određenoj mjeri, kada kreneš stalno ponavljati jedne te iste stvari, kreneš nervirati ostale forumaše, bez obzira koliko si upravu. A recimo prvog mene nervira da čitam svaki dan takve stvari, a vjeruj mi da dobro znam koliko je sve ovo loše.
Po meni, ono što želiš postići radiš na totalno pogrešan način.
Gojak je puno više "psychical player", dosta toga odradi na snagu, Miske ne bi dobio duel ni protiv Višće ali zato onaj njegov zadnji ključni pas nemaju ni Gojak i Pjanić zajedno.Varg je napisao/la:sve vise mi se svidja kako gojak stoji u ovoj ekipi, neka moderna verzija misketa koja nam je falila
jeste, ali jedan takav u ekipi je sasvim dovoljan, u ovom slučaju pjanicDrape je napisao/la:Gojak je puno više "psychical player", dosta toga odradi na snagu, Miske ne bi dobio duel ni protiv Višće ali zato onaj njegov zadnji ključni pas nemaju ni Gojak i Pjanić zajedno.Varg je napisao/la:sve vise mi se svidja kako gojak stoji u ovoj ekipi, neka moderna verzija misketa koja nam je falila
Majstore odlicno, dakle ti si postavio rampu gdje Robert treba da izadje iz naseg malog malog kombija. Neka bude tako, ja nijednom (mozes procitati sve moje postove) nisam rekao "Roberte odlazi", niti mislim da je trebao otici do sada.hurem je napisao/la:Neko spomenu motivaciju. Tacno je da je jedini koji je znao motivisati igrače bio Ciro...to nisu znali ni Baka, ni Pape, ni Mesa, kao ni sada Robi...
S tim se trener radja, kao recimo Simeone u Atletico Madridu...jedini s naših podneblja nakon Cire koji bi tako nesto mogao postići, donekle, jeste Slaven Bilić.
Filgud, sve to stoji sto govoris, ali koga umjesto Robija i za novac koji celnici novom selektoru mogu ponuditi a da je bolje rješenje od Zutog?
Ja sam prvi bio protiv Meše, jer sam vidio da još uvijek dobru ekipu upropaštava i da on ne može bolje od onoga što je u prvim utakmicama pokazao.
U vezi s Robijem sam strpljiv isključivo iz razloga što uzimam u obzir limitiranost našeg tima i što vjerujem da Robi može bolje od ovoga. Da li će to "bolje" uspjeti na vrijeme (sutra i do kraja kvalifikacija) pokazati i odvesti nas na EP ili to "bolje" nikad nećemo dočekati u slučaju kiksa protiv Armenije ili kasnije Finske, a tada će def.biti vrijeme za razlaz - jer nije uspio, ostaje nam da vidimo.
Kažem ti da ovo nije neki način da se to postigne, ovaj forum postoji 10+ godina, kritičara je uvijek bilo i biće, nekad opravdano nekad neopravdano, al' ne znam da se ikada postigao željeni cilj iz toga svega.DrFilgud je napisao/la:Uh da pricamo o genezi mentaliteta koji nije naucio da je bilo sta moguce promijeniti? Gledaj od cega se zivi, nek se ne puca, oni koji insistiraju na promjenama su dosadni i budale...Vec ofucane fraze koje su nazalost istinite. Nama je poterban konstruktivan konflikt za izvlacenje iz letargije, prvo konflikt medju nama , pa onda kanalisan tamo gdje treba, ali su to druge teme o kojima ovdje nije mjesto da se diskutuje. Budi siguran da sam u pravu i u nacinu komunikacije, to ce se prije ilki poslije ispostaviti kao tako. Treba provocirati stvari, pokret...Raonffa je napisao/la:
Jasno je meni šta ti govoriš, al' nekad si previše dosadan sa tim. Nemoj se uvrijediti ali to je tako, to ti mogu potvrditi i neki drugi forumaši vjerovatno. Nije problem u tvom mišljenju i tvom stavu, on je manje više legitiman i regularan, al' je problem što ga previše potenciraš ovdje, na forumu. Šta je ikada poteklo od foruma? Ništa.
Nije ovo mjesto za promjene, a vjerujem da je raji dosadno čitati jedne te iste stvari svaki dan na ovom pdfu, pogotovo jer nam je svima jasno šta se dešava.
Ponekad mislim da ti kontaš da si jedino ti i još par likova kontra javašluka u našoj reprezentaciji i onda stalno i stalno ponavljaš i pišeš ovdje iste stvari kako bi nekome nešto dokazao, a u suštini većina zna šta je tu najveći problem.
Ja prvi dobro znam kakvo je stanje u reprezentaciji i koliko bi moglo bolje, al' opet šta imam od toga da stalno i stalno ponavljam kako ništa ne valja, kako je sve amaterizam, jednostavno forum nije mjesto za to. Mislim nemoj me pogrešno shvatiti, forum i služi da svako kaže svoje mišljenje, ali u nekoj određenoj mjeri, kada kreneš stalno ponavljati jedne te iste stvari, kreneš nervirati ostale forumaše, bez obzira koliko si upravu. A recimo prvog mene nervira da čitam svaki dan takve stvari, a vjeruj mi da dobro znam koliko je sve ovo loše.
Po meni, ono što želiš postići radiš na totalno pogrešan način.
Ne bih bas rekao da je ovaj forum toliko impotentan, nalete tu mnogi koji ne postaju.Raonffa je napisao/la: Kažem ti da ovo nije neki način da se to postigne, ovaj forum postoji 10+ godina, kritičara je uvijek bilo i biće, nekad opravdano nekad neopravdano, al' ne znam da se ikada postigao željeni cilj iz toga svega.
Jedino što se sjećam, a to je bila 'hajka' da se Bešić pozove na SP i da se odmah gurne u startnu postavu jer nam je falio taj tip igrača, i to nije bilo samo na ovom forumu nego općenito je javnost uticala na to da se to na kraju i desi.
kako da ne, pozvani su i on i onaj debil kolašinac na svjetsko samo zato jer su besposleni balavci sa ovoga foruma to tražili ....Raonffa je napisao/la: Kažem ti da ovo nije neki način da se to postigne, ovaj forum postoji 10+ godina, kritičara je uvijek bilo i biće, nekad opravdano nekad neopravdano, al' ne znam da se ikada postigao željeni cilj iz toga svega.
Jedino što se sjećam, a to je bila 'hajka' da se Bešić pozove na SP i da se odmah gurne u startnu postavu jer nam je falio taj tip igrača, i to nije bilo samo na ovom forumu nego općenito je javnost uticala na to da se to na kraju i desi.
jestamaji je napisao/la:kako da ne, pozvani su i on i onaj debil kolašinac na svjetsko samo zato jer su besposleni balavci sa ovoga foruma to tražili ....Raonffa je napisao/la: Kažem ti da ovo nije neki način da se to postigne, ovaj forum postoji 10+ godina, kritičara je uvijek bilo i biće, nekad opravdano nekad neopravdano, al' ne znam da se ikada postigao željeni cilj iz toga svega.
Jedino što se sjećam, a to je bila 'hajka' da se Bešić pozove na SP i da se odmah gurne u startnu postavu jer nam je falio taj tip igrača, i to nije bilo samo na ovom forumu nego općenito je javnost uticala na to da se to na kraju i desi.![]()
malo realnosti ne bi bilo naodmet!
Pa fino kažem cijela javnost se digla, računajući i ovaj forum. Što se tiče Kolašinca, on je primjećen kada je debitovao za Schalke u Ligi prvaka, pa se malo aktivnije počelo pričati i pisati o njemu.jestamaji je napisao/la:kako da ne, pozvani su i on i onaj debil kolašinac na svjetsko samo zato jer su besposleni balavci sa ovoga foruma to tražili ....Raonffa je napisao/la: Kažem ti da ovo nije neki način da se to postigne, ovaj forum postoji 10+ godina, kritičara je uvijek bilo i biće, nekad opravdano nekad neopravdano, al' ne znam da se ikada postigao željeni cilj iz toga svega.
Jedino što se sjećam, a to je bila 'hajka' da se Bešić pozove na SP i da se odmah gurne u startnu postavu jer nam je falio taj tip igrača, i to nije bilo samo na ovom forumu nego općenito je javnost uticala na to da se to na kraju i desi.![]()
malo realnosti ne bi bilo naodmet!
Kad god se forum nadigao da se nesto desi desilo se. Trebamo regovati brze, na vrijeme.Raonffa je napisao/la: Pa fino kažem cijela javnost se digla, računajući i ovaj forum. Što se tiče Kolašinca, on je primjećen kada je debitovao za Schalke u Ligi prvaka, pa se malo aktivnije počelo pričati i pisati o njemu.
Daleko od toga da forum može uticati na te stvari, to upravo pokušavam da objasnim Filgudu, al' da se može pokrenuti nešto, definitivno može.
Potpisujem,to je upravo ono sto sam mislio.Upravo ce tako nekako i biti,zivi bili pa vidjeli,Grcka nas izbacuje koja u tom trenutku nece imati nikakvih sansi za plasman.Arnelv52 je napisao/la:Po najrealnijim optimističnim kombinacijama mi ćemo nakon utakmice protiv Finske imati bod više od njih (trenutno oni imaju +5 u odnosu na nas, mi pobjedimo njih i Armence to je 6 a oni izgube od nas i Italije - to je 0). Do tu i nije problem.
Pitanje je kako ćemo uspjeti očuvati tih bod prednosti, jer nakon BiH - Finska ostaju još tri kola gdje mi i oni igramo protiv Lihtenštajna pa tu i jedni i drugi trebaju upisati po 3 boda a onda i oni i mi igramo protiv Grčke u gostima i oni još igraju protiv Armenije kući a mi protiv Italije.
---------------------
Što se sastava tiče bolji jesmo i od njih i od Finaca ali ovo su vremena kad treba biti ozbiljan. Ne tako davno Belgijanci su nas podcijenili u kvalifikacijama pa smo ih dva put tukli, moramo paziti da se nama ne dogodi isto sa Fincima.
Pa prilično sam siguran da neće, zapravo ne znam šta treba da se desi, da se dignemo da u reprezentaciju uđe Hajrović, Vrančić, Prcić? Oni će nam donijeti rezultat? Sumnjam, bez sistema nema ništa, uostalom vidjeli smo to već x puta na primjeru igrača, pa čak i ove trojice.DrFilgud je napisao/la:Kad god se forum nadigao da se nesto desi desilo se. Trebamo regovati brze, na vrijeme.Raonffa je napisao/la: Pa fino kažem cijela javnost se digla, računajući i ovaj forum. Što se tiče Kolašinca, on je primjećen kada je debitovao za Schalke u Ligi prvaka, pa se malo aktivnije počelo pričati i pisati o njemu.
Daleko od toga da forum može uticati na te stvari, to upravo pokušavam da objasnim Filgudu, al' da se može pokrenuti nešto, definitivno može.
Ja sam siguran 101% da se, ako se pridruzim tvom pristupu, nista nece promijeniti jos 101godinu.
Jesi ti siguran da se, ako se i ti i @Hurem pridruzite "pljuvanju", nece nista promijeniti ili mozda hoce?
ORokoko87 je napisao/la:Ja hoću da Robi ostane tako da od bune nema ništa sry
Ja kad kažem da su takve utakmice najgore, ljudi mi se smiju.. nisi motivisan, mislis ovi amateri lako ces, neces da potrcis 100% itd itd..Varg je napisao/la:turska andora 0-0 na poluvremenu, kod nas bi usli u svlačionicu i likvidirali igrace