Austrija - BiH & Španija - BiH 15/18.11.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Austrija - BiH & Španija - BiH 15/18.11.
Odbrana odlicna, napad je malo zakazao, za ocekivati je da rijetko dodjemo do njihovih 16, ali kada budemo blizu nema petljanja, sto prije sut iz izgledne pozicije, pa gdje god zavrsi - uspjeh je. Samo nek je sut prema golu. A ne Visca krene driblati trojicu na 16-17m, u toku tog driblinga imao je i poziciju za sut i za pas, ali na kraju svega samo izgubi loptu.
Ako hocemo ista protiv ovakvih ekipa, osim pristojnih poraza, moramo biti konkretniji u napadu. Braco je budaletina ali ima slifa ona njegova da ce igrac koji puca dati gol, a igrac koji ne puca nece dati gol.
Sve u svemu - ok je jer napokon imamo odbranu a iz toga sve polazi. Preispitati Sehica na golu, mada Sehic ili Begovic, mi golmana iznadprosjecne kvalitete nemamo.
Ako hocemo ista protiv ovakvih ekipa, osim pristojnih poraza, moramo biti konkretniji u napadu. Braco je budaletina ali ima slifa ona njegova da ce igrac koji puca dati gol, a igrac koji ne puca nece dati gol.
Sve u svemu - ok je jer napokon imamo odbranu a iz toga sve polazi. Preispitati Sehica na golu, mada Sehic ili Begovic, mi golmana iznadprosjecne kvalitete nemamo.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
- JackTheStripper
- Kontakt:
Ima li ko gif onog poteza Gojaka na sredini?
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
Ljudi su bolji i pobijedili sasvim zasluzeno. Ne mozemo se mi igracki ravnati ni sa 2-3 postavom Spanije. Jbg, nije bilo kantanje i to je bitno.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ti stalno o navijacima pricas...Amarinho je napisao/la:Hajmo analizirat navijanje nasih veceras - kako vam se cinilo?
U cemu je fazon?
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
https://sportsport.ba/fudbal/u-amera-go ... nca/297253JackTheStripper je napisao/la:Ima li ko gif onog poteza Gojaka na sredini?
"We need to suffer. And we need to fight."
- JackTheStripper
- Kontakt:
U ovakvim utakmicama se vidi gdje smo i sto smo. A ne na Austriji i Sjevernoj Irskoj. Mi smo nazalost, srednja zalost, realno za B lige.
Strah me je i pomisliti na to sta bi nam prva postava Spanije uradila kada nas je c-ekipa ovako izula.

Strah me je i pomisliti na to sta bi nam prva postava Spanije uradila kada nas je c-ekipa ovako izula.

Zadnja izmjena: JackTheStripper, dana/u 18 nov 2018, 22:54, ukupno mijenjano 1 put.
- JohnCleese
- Kontakt:
Sehicu dragi ono se zivo hvata, a i odbrana vala ko panjevi ccc, a i ovo guranje Šarića se pocelo debelo obijati o glavu Robertu, znaci hebeni ŠŠarić.
Hodas po tankom ledu menadzerski, dok Hajrovic, Prevljak i ekipa zare i pale na sceni. Ovo je zadnja greska ispod koje necemo ici pa nismo mi velesila da sebi priustimo takav luksuz nepozivanja pojedinih igraca.
Hodas po tankom ledu menadzerski, dok Hajrovic, Prevljak i ekipa zare i pale na sceni. Ovo je zadnja greska ispod koje necemo ici pa nismo mi velesila da sebi priustimo takav luksuz nepozivanja pojedinih igraca.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- akisarajevo92
- Kontakt:
JackTheStripper je napisao/la:Ima li ko gif onog poteza Gojaka na sredini?

Don't believe the hype.
Kad je Seferovic zabio 3 Belgijskoj nejaci Dzekson ce bar 5.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
bombaysaphire je napisao/la:anonymousHD je napisao/la:Malo ti ćorav, a?bombaysaphire je napisao/la:Španci bogovi alasi fudbala , prikazali 5-6 različitih uglova gola , ali nikako ugao kamere da li je ofsajd...
Smeće ostaje smeće...
Đe linija da se fino vidi , po običaju je stave , zašto je sada nema , a?

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Dok ima rezultata ne treba srati po treneru. Pa makar se Messi ne zvao.JohnCleese je napisao/la:Sehicu dragi ono se zivo hvata, a i odbrana vala ko panjevi ccc, a i ovo guranje Šarića se pocelo debelo obijati o glavu Robertu, znaci hebeni ŠŠarić.

"We need to suffer. And we need to fight."
Pa kada im je parirala naša B postava, zašto naša najjača ne bi mogla njihovoj najjačoj?JackTheStripper je napisao/la:U ovakvim utakmicama se vidi gdje smo i sto smo. A ne na Austriji i Sjevernoj Irskoj. Mi smo nazalost, srednja zalost, realno za B lige.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ma ovo im je ekipa s rekreacije, igraju inače amaterski, na male.JackTheStripper je napisao/la:U ovakvim utakmicama se vidi gdje smo i sto smo. A ne na Austriji i Sjevernoj Irskoj. Mi smo nazalost, srednja zalost, realno za B lige.
Što ljudi mogu valjati gluposti, isto kao i kod nas što je bio nekoliko promjena u ekipi, tako je i kod njih, za 2-3 igrača više, za koje imaju isto tako kvalitetne i adekvatne zamjene.
Jel se morate vi "znalci" nacrtati poslije svake utakmice i pametovat kako smo loši, e pa nismo jarane, beton smo, ŠPANIJA nam jedan gol dala na guzove kod kuće, a nismo ni blizu kompletni.
Idi gledaj Gefle.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Sasvim pristojna partija, ovo je otp realni domet ove ekipe, i ovako se igra protiv 'top' ekipa a ne da se otvoris kao sto je Mesa radio protiv Belgije. Neki drugi dan bi Krunic zabio onu sansu i Sehic uhvatio sut, i rezultat je 1-0 za nas. Jedino sam zelio malo vidjeti Demirovica na terenu, umjesto Kodre.
Ipak smo igrali protiv Spanije i to u gostima...
I sa jacom ekipom od trenutne nismo mogli parirati top 10 reprezentacijama , zadnja dobra utakmica nam je bila u Parizu.
Nama je bitno da nam se ne desava Kipar i da ne prosipamo bodove gdje ne treba pogotovo na startu kvalifikacija i to je to.
I sa jacom ekipom od trenutne nismo mogli parirati top 10 reprezentacijama , zadnja dobra utakmica nam je bila u Parizu.
Nama je bitno da nam se ne desava Kipar i da ne prosipamo bodove gdje ne treba pogotovo na startu kvalifikacija i to je to.
- ASD
- Kontakt:
Saric je odigrao odlicnu tekmu, ponovo.JohnCleese je napisao/la:Sehicu dragi ono se zivo hvata, a i odbrana vala ko panjevi ccc, a i ovo guranje Šarića se pocelo debelo obijati o glavu Robertu, znaci hebeni ŠŠarić.
Pa Spanjolska je jedna od najboljih svjetskih momcadi i izgubiti sa golom razlike kod njih u gostima ne bi bilo sramota ni Brazilu a kamo li Bosni. Ovo nije kako pojedinci pisu dokaz da smo drugi razred vec da uz jos malo rada naseg trenera mozemo biti kost u grlu i najvecim ekipama. Zadovoljniji sam danasnjom utakmicom nego kompletnim stazem Mese Bazdarevica na klupi BiH. Od nase ekipe ocekivam da namuce i najbolje a da ne kiksavaju sa Ciprom i Izraelom jer ce to uvjek biti dovoljno za plasman na EP.
Spanjolci su igrali sa relativno novim sastavom ali boga mi ni mi nismo bili sa najboljim. Pa u obrani je samo Zukanovic igrao iz idealne momcadi, sredina bez kreatora sa debitantom u momcadi. Prvi lijevi krilni napadac na klupi. Skoro pola tima nam je falilo. Bravo Robi i bravo momci za ulozeni trud u danasnjoj utakmici. Nema vise kantanja, moglo je ovo i nerjeseno zavrsiti.
Spanjolci su igrali sa relativno novim sastavom ali boga mi ni mi nismo bili sa najboljim. Pa u obrani je samo Zukanovic igrao iz idealne momcadi, sredina bez kreatora sa debitantom u momcadi. Prvi lijevi krilni napadac na klupi. Skoro pola tima nam je falilo. Bravo Robi i bravo momci za ulozeni trud u danasnjoj utakmici. Nema vise kantanja, moglo je ovo i nerjeseno zavrsiti.
No shit Sherlock.JackTheStripper je napisao/la:U ovakvim utakmicama se vidi gdje smo i sto smo. A ne na Austriji i Sjevernoj Irskoj. Mi smo nazalost, srednja zalost, realno za B lige.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- JackTheStripper
- Kontakt:
Napisao sam da smo dobro se drzali, sto jes jes. Ali primati frljoke je nas stari sindrom.wobly92 je napisao/la:Ma ovo im je ekipa s rekreacije, igraju inače amaterski, na male.JackTheStripper je napisao/la:U ovakvim utakmicama se vidi gdje smo i sto smo. A ne na Austriji i Sjevernoj Irskoj. Mi smo nazalost, srednja zalost, realno za B lige.
Što ljudi mogu valjati gluposti, isto kao i kod nas što je bio nekoliko promjena u ekipi, tako je i kod njih, za 2-3 igrača više, za koje imaju isto tako kvalitetne i adekvatne zamjene.
Jel se morate vi "znalci" nacrtati poslije svake utakmice i pametovat kako smo loši, e pa nismo jarane, beton smo, ŠPANIJA nam jedan gol dala na guzove kod kuće, a nismo ni blizu kompletni.
Idi gledaj Gefle.
Jeste da nam je falio Pjanic na sredini... Mada ga je Gojak sasvim korektno zamjenio.