Inace nevjerovatno koliko se KAT gubi kad treba branit ulaz, ni na nebu ni na zemlji
NBA Playoffs 2018.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA Playoffs 2018.
Nije problem sto su sutnili 20 trica za poluvrijeme, problem je sto je vise od pola tih trica bilo bez ikakvog rezona. Il preko ruke il s 8 metara nakon jednog pasa. Sutni ti i 100 trica za poluvrijeme ako su to dobri i izradjeni sutevi al koja je poenta ispucavat se na ovaj nacin ? Warriorsima je vecina tih trica izradjena i zato izgleda lijepo.
Inace nevjerovatno koliko se KAT gubi kad treba branit ulaz, ni na nebu ni na zemlji
Nije gov.no nego se cuko pos.roEpidaurus je napisao/la:Nije problem sto su sutnili 20 trica za poluvrijeme, problem je sto je vise od pola tih trica bilo bez ikakvog rezona. Il preko ruke il s 8 metara nakon jednog pasa. Sutni ti i 100 trica za poluvrijeme ako su to dobri i izradjeni sutevi al koja je poenta ispucavat se na ovaj nacin ? Warriorsima je vecina tih trica izradjena i zato izgleda lijepo.
Trebaju mjenjat stil, a ne radit ono sto ih je dovelo tu
Pa Warriorsi 1100 trica manje od Houstona opalili u regularnom dijelu, čemu takvo poređenje uopšte. Plus Klay i Curry su 10 put efikasniji sa perimetra od bilo kojeg Houstonovog igrača.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Chris Paul
Koliko je ovaj Wiggins jadan igrac
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Kakvi napadi Wolvesa, Thibs nije nista naucio
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Sad malo sexana i usuti se forum odma, sta je rec
Ubi Brada.
KAT-a je grehota poredit sa AD ili Kameruncem, nikad nece bit ni blizu njihov nivo sa ovom odbranom. Nema veceg kancera u kosarci nego big men koji je rupetina defanzivno.
KAT-a je grehota poredit sa AD ili Kameruncem, nikad nece bit ni blizu njihov nivo sa ovom odbranom. Nema veceg kancera u kosarci nego big men koji je rupetina defanzivno.
Zadnja izmjena: memija38, dana/u 24 apr 2018, 03:34, ukupno mijenjano 1 put.
STEVIE GERRARD
MIsliš malo illegal screensa i CP ima otvoren šutalemsa je napisao/la:Sad malo sexana i usuti se forum odma, sta je rec
Kad već povlačite paralele sa Goldenom
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Pa nije dobar suter kazes, nea vezeBrokula je napisao/la:MIsliš malo illegal screensa i CP ima otvoren šutalemsa je napisao/la:Sad malo sexana i usuti se forum odma, sta je rec![]()
Uozbilji se Brada ovo poluvrijeme, bit ce prchetine
Dace cojk 40 na kraju 
Ja raspada 
Pa divlja kosarkaEpidaurus je napisao/la:Ja raspada
Reci koja odbrana, ne mogu kosha dati cijelu cetvrtinu
Ja to rekao?alemsa je napisao/la:Pa nije dobar suter kazes, nea vezeBrokula je napisao/la:MIsliš malo illegal screensa i CP ima otvoren šutalemsa je napisao/la:Sad malo sexana i usuti se forum odma, sta je rec![]()
Uozbilji se Brada ovo poluvrijeme, bit ce prchetine
De ba Aleme
A utakmicu otvorio sa 0-10 hladnoL-Train je napisao/la:Dace cojk 40 na kraju
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Rakete se malo uozbilje dobiju 4-1, kae forum problemi naki
Njemu,Stephu i Durantu nije belaj ni kad lose udju u utakmicu kad za 5 minuta mogu da te napune.Jednostavno kos masine.harden je napisao/la:A utakmicu otvorio sa 0-10 hladnoL-Train je napisao/la:Dace cojk 40 na kraju
Koji switch, upalili svjetlo ljudi
Joj Brade ne vadi
Opet AHAHAHA
22 poena u cetvrtini, za 7 minuta

Joj Brade ne vadi
Opet AHAHAHA
22 poena u cetvrtini, za 7 minuta
Dizem na 50 
Sad promasiti ne moze yebo ga otac ludi
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.