FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nije nam problem dovesti milion debila i držati ih na platnoj listi, Kostić, Purić, Barić, Okić, Kouadio, Berberović... a problem je ozbiljno platiti trenera koji je u svemu tome možda i najbitnija karika. Ja ga hebem ako se od plata gore navedenih ne može plaćati neki fantastičan stručnjak za našu ligu, ili smo ipak mogli samo dati podršku pravom treneru, fudbalskom znalcu i gospodinu kojeg smo imali?
1946
- kenanbrajic
- Kontakt:
Itekako. Protiv bunkera igrati bez: šutera sa distance, brzih bekova, centaršuteva, igranja na prvu, prekide da ne pominjem i po meni najbitnije - fizičke spreme, da jednostavno nadtrčiš protivnika....biće patnja.hilmo je napisao/la:Ali interesantno je da u posljednju godinu i pol, tri trenera nisu našla lijek za bunker u PL.THEC je napisao/la:ma ne znamo se mi braniti jbg, zato je svima lakse igrati protiv nas iz razloga sto igraju na kontre dok je nama teze jer vecina bunker igra, naravno da ovo nikakav alibi i opravdanje za neuspjehe ne smije biti no tako je
Nešto čitam po forumu i razmišljam, biće ovo teška sezona za nas, mnogo teška.

nemoj srat da je hordasPitarBordo je napisao/la:Dresovi su bukvalno iznajmljeni sa nalijepljenim imenima (i juniori i kadeti) jer se nije imalo para ni za kotizaciju, a kamoli za opremu.FrancescoTotti je napisao/la:off topic. cestitke zlatnim kosarkaskim momcima! i gledam tuge, onaj haad im sasio 2 velicine vece dresove... pa yebote
Kad već o tome pričamo valja napomenuti da je naš bordo brat, jedan od najvećih mladih pitara u Krajini bio MVP na evropskom prvenstvu!!!
On voli Saraj'vo pravi je Hordaš, Džanan Musa jedan je od nas!!!
Samo Sarajevo
jeste
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- ElCartel11
- Kontakt:
Zayebi ti to Haad je prvo donio srecu nama, a sad i repki. Znaci ako hoces titule samo Haada za proizvođanja opreme!FrancescoTotti je napisao/la:off topic. cestitke zlatnim kosarkaskim momcima! i gledam tuge, onaj haad im sasio 2 velicine vece dresove... pa yebote

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Da je se kako izvarijantisati da Puzigaći horski svi **** familiju 90 minuta
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Ma ne treba to brate, nije on kriv sto je tu i sto igra svaku tekmu i dalje nakon svega sto je bilo..RN87 je napisao/la:Da je se kako izvarijantisati da Puzigaći horski svi **** familiju 90 minuta
Zadnja izmjena: joker90, dana/u 17 avg 2015, 03:26, ukupno mijenjano 1 put.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Od nečeg se mora početi 

Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
RN87 je napisao/la:Od nečeg se mora početi
Brat uvijek pozitiva

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Re: Odg: FK Sarajevo
Siguran sam da Suljić u ovoj situaciji nije napravio prekršaj..
Ma jok nebi poklopilo se nama mnogo stvari prosle sezone.Pitar6785 je napisao/la:Kodro je dobar trener, al dzeno da nije doso mi nebi osvoili titulu. Sto nebi bilo dobro po nas klub. Sa dzenom se pogodilo tad, sad treba da ide . I to je to.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-------------------- Delac --------------------THEC je napisao/la:jbg ocito formacija sa jednim napadacem nije idealna, lahko ga je udvojiti a krila se i nisu bas nadavala golova puno i tu je najveci problem, pored toga sto sad imamo problem i kreacije kako je Cimi otisao, kako god mislim da si upravu i da ce ovo bas da bude duga i teska sezona za nas, mozda teza od proslehilmo je napisao/la:Ali interesantno je da u posljednju godinu i pol, tri trenera nisu našla lijek za bunker u PL.THEC je napisao/la:ma ne znamo se mi braniti jbg, zato je svima lakse igrati protiv nas iz razloga sto igraju na kontre dok je nama teze jer vecina bunker igra, naravno da ovo nikakav alibi i opravdanje za neuspjehe ne smije biti no tako je
Nešto čitam po forumu i razmišljam, biće ovo teška sezona za nas, mnogo teška.
Baric -- Stepanov -- Barbaric -- Puzigaca
------------------ Ikande ---------------------
Bekic/Hebib -- Radovac ------------ Bekic
------------- Benko ---- Krste ---------------
zamjene:
Krste - Okic ( osim ako ne proigra Velkoski )
Radovac - Alispahic
Bekic - Hebibovic
Ovo moze razbiti bunker a Celik nije toliko ofanzivno jak da mu se nemoze parirati i sa cetvoricom u sredini terena + Velkoskim kao povucenim napadacem.
Ja stvarno ne razumijem zašto odgovorni ljudi ne shvate da kada je trener u pitanju, svaka investicija se maksimalno isplati. Da jedna investicija od cca 200k nam na godišnjem nivou može donijeti 2M-3M a možda i više?
Postavljanjem neiskusnog trenera u ovoj fazi projekta će imati ogromne posljedice, to sam rekao onog dana kada su potvrdili da Dženan ostaje. Ne znam kako vlasnik upravljačkih prava gleda na to, ali po meni predsjednik i direktor su donijeli odluku vodeći se nekim ljudskim principima a ne poslovnim - što je nedopustivo.
Postavljanjem neiskusnog trenera u ovoj fazi projekta će imati ogromne posljedice, to sam rekao onog dana kada su potvrdili da Dženan ostaje. Ne znam kako vlasnik upravljačkih prava gleda na to, ali po meni predsjednik i direktor su donijeli odluku vodeći se nekim ljudskim principima a ne poslovnim - što je nedopustivo.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sta ocekivati u Zenici?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Osttribine
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la:Sta ocekivati u Zenici?
1500 Hordi i Pitara i prekid te crne ligaske tradicije u Zenici rezultatom 1:3 aBd

Očekujemo opet Alispahića u početnih 11. Al njega neko gura frajer najlošiji igrač Sarajeva zadnjih 15 godina.
Necemo mi u Zenici uzet 3 boda da smo još volki Celik igra jako lose al protiv nas obicno bude Real
Ne možeš ga istjerat iz prvih 11 kolko ga neko gura. Slažem se da je loš al da ga neko gura je presmiješno.tamburica je napisao/la:Očekujemo opet Alispahića u početnih 11. Al njega neko gura frajer najlošiji igrač Sarajeva zadnjih 15 godina.
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Trenutno korisnika/ca: atomskaNavika, Kyle88, OzmoodPinglewood i 41 gost.