FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

kenanbrajic
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la kenanbrajic » 16 avg 2015, 15:54

FrancescoTotti je napisao/la:Ja sam jednom morao sestrića vodit na tekmu, mali ima 8 godina. Poslije mi sestra nije dala da ga vidim, kaže dijete poslije tebe psuje šta god da mu kažeš :urnebes:
Ja vodio kćerku, istih godina (mater joj navija za želju, pa da na vrijeme osiguram da je na pravom putu). Dijete proširilo riječnik za 100-200 psovki.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 avg 2015, 16:03

Izvinite ako je bilo

Najbolji fudbaler Sarajeva i reprezentativac naše zemlje Gojko Cimirot će sutra biti predstavljen kao novi igrač grčkog Paoka.

Tim iz Soluna, kojeg sa klupe predvodi hrvatski stručnjak Igor Tudor će sutra sa našim veznjakom potpisati trogodišnji ugovor prema koje će Cimirot godišnje zarađivati 350 hiljada eura.

Cimirot će danas obaviti ljekarske preglede, a zvanično predstavljanje je najavljeno za sutra.

Fudbalski klub Sarajevo će na ime odštete zaraditi milion eura za dvadesetdvogodišnjeg veznjaka koji je prve fudbalske korake počeo u trebinjskom Leotaru. Svoje fudbalsko ime je stekao u ekipi tima sa Koševa gdje je u protekle dvije godine bio jedan od najboljih igrača.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 16 avg 2015, 16:04

PitarBordo je napisao/la:Sjećam se kad onaj di Matteo bi doveden kao privremeno rješenje i donese Chelseaju jedinu titulu lige prvaka u historiji i to pored Barce i Bayerna... I opet na kraju sezone mu se zahvališe, jer nije zadovoljavao ono što treba jednom takvom klubu za cijelu sezonu i na duže staze.
Samo da ispravim, zapalo mi za oko :mrgreen:

Di Matteo nije otisao na kraju te sezone gdje je uzeo LP. Potpisao je dvogodisnji ugovor, iako je bila 'javna tajna' da mu Abramovich nije vjerovao i da ceka prvi kiks da ga nogira. To se, naravno, desilo vrlo brzo kada ih je Juventus nasamarao u grupi, gdje nisu uspjeli proci u osminu- otkaz. Doveden Benitez koji je s njima uzeo Evropa Ligu te sezone. ;)

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 16 avg 2015, 16:12

Ma raji ne smeta to raji smeta I meni samom sta rade od imidza kluba mislim privenstveno na igrace pa jbg ne zivimo mi od njih oni od nas zive..Sta bi na ovo rekli Pulja iz iste smo mahale svi idemo I dab danas ba tekmu Admir Bjelak zajedno prije tekme kafa u riu na ciglanama posle tekme u mahalu kafa pa Jasmin M isto u mahali prije tekme u lokalnom kaficu zivjeli su za FKS I umrli za njega Jaleta srce izda pored mene na istoku kad je onaj debil svirao penal za cigane iz bugarske I sad neko jaze ovdje **** ovo **** ono pa jarane nismo mi djeca da idemo na tekme od visenta tana idt prezivjeli smo hadisa isto I on nas komsija I eto svasta smo prezivjeli ali tada se igralo srcem I dusom a ovo dabas jad I cmer zasto zbog cega ko je kriv mi navijaci jel?
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 16 avg 2015, 16:12

dje duska, head? da cujemo kakvu info u vezi svega? mene licno zanima ko je glavni krivac? jer ako igraci bojkotuju, onda se isti posalju na tribinu, kazne se; trener i uprava se dogovore sta i kako. jer ne moze igrac biti iznad trenera, uprave (citaj kluba). ako nije do igraca. onda moguce da je do trenera; znaci da nije kapacitet da se nosi sa pritiskom, i da nije dovoljno kvalitetan za trenera FKS. ako nije ni to problem, onda je do uprave; mada ja ne znam sta oni mogu biti krivi, osim sto mijenjaju trenera svakih pola godine, vrlo neozbiljno.
za kraj, ocekujem da se prljavi ves ne iznosi vani, nego da se rijesi unutar kluba..naravno, mahalisanja ce uvijek biti. ali dovoljno sto nas svi imaju na piku sto napredujemo, ne treba i da se slade sto imamo problem, pa da svoju muku zaboravljaju na nas racun! uzdravlje :D
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 16 avg 2015, 16:15

Tjeramo Dzenu a dovodili bi trenere, haj' da tako kazem slicnih ili mozda malo boljih kvaliteta kao on jel'.
Ako hocemo nesto treba nam ovakav trener pod:
1) Iskusan trener, koji vec ima neke rezultate
2) Koji drzi strogocu i disciplinu
3) Izuzetan motivator-psiholog

Ako dovedemo trenera, a bude mu falilo samo 1 od ove 3 predispozicije koje sam nabrojao, mi cemo biti na istom.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 16 avg 2015, 16:22

ElCartel11 je napisao/la:Tjeramo Dzenu a dovodili bi trenere, haj' da tako kazem slicnih ili mozda malo boljih kvaliteta kao on jel'.

Ako dovedemo trenera, a bude mu falilo samo 1 od ove 3 predispozicije koje sam nabrojao, mi cemo biti na istom.
dženan nema ni jednu od ove tri
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 avg 2015, 16:50

Samo da pozdravim Samira i Hilmu ovom prilikom i da im se zahvalim za sve :thumbup:

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 16 avg 2015, 16:52

Dzenanovo Sarajevo je, hajde tako kazemo dominiralo protiv Zrinjskog. To sto vi navijaci ne kontate njegovu fudbalsku filozofiju nije do njega. To je, hajde da tako kazem, do vas. On je vizijom 50 godina ispred danasnjeg fudbala. On je, hajde da tako kazemo, trener iz buducnosti.

Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!

kenanbrajic
Kontakt:

Post Postao/la kenanbrajic » 16 avg 2015, 17:02

amstaff je napisao/la:Dzenanovo Sarajevo je, hajde tako kazemo dominiralo protiv Zrinjskog. To sto vi navijaci ne kontate njegovu fudbalsku filozofiju nije do njega. To je, hajde da tako kazem, do vas. On je vizijom 50 godina ispred danasnjeg fudbala. On je, hajde da tako kazemo, trener iz buducnosti.

Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk
Slažem se u potpunosti. Jedna kvalitetna fudbalska predstava, sa dosta kombinatorike, i stvaranje kvalitetih šansi, protiv izuzetno kvalitetnih protivnika, je ono što se traži, tako da kažem, od svih igrača FKSarajevo...

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 16 avg 2015, 17:04

Iskreno , hvala ti na tituli i kupu ali molim te idi više.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 16 avg 2015, 17:05

:D najjaca mu je izjava da " IGRACI SU URADILI SVE STO SAM IM JA REKAO" pa sta si jadan ne bio ti njima rekao kad asu oni u 90 minuta stvorili jednu jedinu priliku!??!??
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

kenanbrajic
Kontakt:

Post Postao/la kenanbrajic » 16 avg 2015, 17:08

Pantelija je napisao/la::D najjaca mu je izjava da " IGRACI SU URADILI SVE STO SAM IM JA REKAO" pa sta si jadan ne bio ti njima rekao kad asu oni u 90 minuta stvorili jednu jedinu priliku!??!??
Pa to im rekao da urade...iskreno, ne vidim problem :crazy:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 avg 2015, 17:08

Pantelija je napisao/la::D najjaca mu je izjava da " IGRACI SU URADILI SVE STO SAM IM JA REKAO" pa sta si jadan ne bio ti njima rekao kad asu oni u 90 minuta stvorili jednu jedinu priliku!??!??
Ali poenta je da su ispostovali sta je on rekao :plac:

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 16 avg 2015, 17:22

Pa on je samo rekao hajmo igrat... I oni su igrali. NIje poenta kako su igrali, bitno je da su igrali :D I naravno da su dominirali. Gori je i od onog Šenera Bajramovića sa izjavama.
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!

kenanbrajic
Kontakt:

Post Postao/la kenanbrajic » 16 avg 2015, 17:40

Nije mi bilo mrsko, mor'o sam:

Svlačionica FK Sarajevo, pred utakmicu sa Zrinjskim. Igrači su tu, ulazi trener:
Dženo: Zdra'o momci!
Svi: Zdra'o šefe (iz dubine se čuje „hi boss“ – to će biti Ikande)
Dženo: Eh, hajd' da skontamo, kako ćemo ovo danas odradit...
Radovac: A s kim mi danas igramo?
Stepanov (u nevjerici): Zrinjski
Puzigaća: Šefe, jesu li valjale sinoć one dvije...?
Dženo (osmijeh): kvalitetne
Radovac: Juče sam krečio kući
Dženo: Ibrak, jel otiš'o Cimi?
Ibrak: Jašta je...
Dženo: A u phi**u materinu...Ikande!
Ikande: yes boss!
Dženo: you...kako da kažem, play ball...kvalitetan pass...kontaš?
Ikande: yes, play ball...
Dženo: dobar je mali...Meša, malo kombinatorike...
Meša: Ali šefe, ja povrijeđen...
Dženo: Haj ba, ne rise, šta je to...možeš ba...
Radovac: U bijelo sam krečio, krepo sam
Dženo: Krste, Dulja....malo u napad, ono kvalitetan prodor, tražite Benku
Benko: yawohl!
Duljević prema Radovcu: Jel ono menta sinoć bila?
Radovac: Krečio ba, jupol
Stepanov se krsti u ćošku.
Barbarić sluša muziku, nije u toku.
Puzigaća (izlazi iz wc-a): Nije mi nešto ova nova Sarajevska...
Dženo: probaj Krombacher...
Delač šalje slike djevojci...treba mu konta da je u zijanu neđe.
Sudija zove da se izađe na teren.
Dženo: Eto sve smo skontali, kvalitetan pas, šansa, go...

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 16 avg 2015, 17:44

kenanbrajic je napisao/la:Nije mi bilo mrsko, mor'o sam:

Svlačionica FK Sarajevo, pred utakmicu sa Zrinjskim. Igrači su tu, ulazi trener:
Dženo: Zdra'o momci!
Svi: Zdra'o šefe (iz dubine se čuje „hi boss“ – to će biti Ikande)
Dženo: Eh, hajd' da skontamo, kako ćemo ovo danas odradit...
Radovac: A s kim mi danas igramo?
Stepanov (u nevjerici): Zrinjski
Puzigaća: Šefe, jesu li valjale sinoć one dvije...?
Dženo (osmijeh): kvalitetne
Radovac: Juče sam krečio kući
Dženo: Ibrak, jel otiš'o Cimi?
Ibrak: Jašta je...
Dženo: A u phi**u materinu...Ikande!
Ikande: yes boss!
Dženo: you...kako da kažem, play ball...kvalitetan pass...kontaš?
Ikande: yes, play ball...
Dženo: dobar je mali...Meša, malo kombinatorike...
Meša: Ali šefe, ja povrijeđen...
Dženo: Haj ba, ne rise, šta je to...možeš ba...
Radovac: U bijelo sam krečio, krepo sam
Dženo: Krste, Dulja....malo u napad, ono kvalitetan prodor, tražite Benku
Benko: yawohl!
Duljević prema Radovcu: Jel ono menta sinoć bila?
Radovac: Krečio ba, jupol
Stepanov se krsti u ćošku.
Barbarić sluša muziku, nije u toku.
Puzigaća (izlazi iz wc-a): Nije mi nešto ova nova Sarajevska...
Dženo: probaj Krombacher...
Delač šalje slike djevojci...treba mu konta da je u zijanu neđe.
Sudija zove da se izađe na teren.
Dženo: Eto sve smo skontali, kvalitetan pas, šansa, go...
Hajd da kažem, kvalitetno si ovo odradio!
hahha kralju :D
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Ex1t
Kontakt:

Post Postao/la Ex1t » 16 avg 2015, 17:47

ElCartel11 je napisao/la:Tjeramo Dzenu a dovodili bi trenere, haj' da tako kazem slicnih ili mozda malo boljih kvaliteta kao on jel'.

Ovo je po meni sustina svega. Nisam da Dzeno ostane, nisam bio ni da se vrati, ali realno sva imena koja ste naveli su anonimusi koji su manje od njega postigli. Nama treba dugorocno rjesenje, i zbog toga mi je zao Mehe jer je zapoceo cistku, ali mi smo jednostavno morali osvojiti titulu i poupusili smo kitu klanu koji se doduse prepolovio.
Nama treba dugorocno rjesenje, neko ko ima nesto iza sebe, a ne anonimusi koje vi navodite i koje bi otjerali nakon 7,8 kola.
Numquam Desistemus!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 16 avg 2015, 17:49

Ex1t je napisao/la:

Ovo je po meni sustina svega. Nisam da Dzeno ostane, nisam bio ni da se vrati, ali realno sva imena koja ste naveli su anonimusi koji su manje od njega postigli. Nama treba dugorocno rjesenje, i zbog toga mi je zao Mehe jer je zapoceo cistku, ali mi smo jednostavno morali osvojiti titulu i poupusili smo kitu klanu koji se doduse prepolovio.
Nama treba dugorocno rjesenje, neko ko ima nesto iza sebe, a ne anonimusi koje vi navodite i koje bi otjerali nakon 7,8 kola.
Pitao sam šta mislite o njemu, niko ništa nije odgovorio..
BRANKO IVANKOVIĆ

EDIT: Bio je pomoćnik Ćiri Blaževiću kada je Hrvatska bila 3. na SP u Francuskoj! Onda trenirao Hannover! Zatim preuzima Iransku reprezentaciju i odvodi ih na SP u Njemačkoj! 2006. godine preuzima Dinamo ZG i postavlja rekorde! Uzima titulu i kup iste sezone, pravi rekord Dinama sa 20 pobjeda u nizu, zatim rekord sa 32 utakmice bez poraza! Onda nakon nesuglasica sa Mamićem DAJE OTKAZ i odlazi u Kinu! Zatim je trenirao i neki tim u Arabiji.
I sad je ja mislim bez angažmana. Po meni, izbor koji bi se mogao razmotrit.
Zadnja izmjena: FrancescoTotti, dana/u 16 avg 2015, 17:55, ukupno mijenjano 1 put.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

kenanbrajic
Kontakt:

Post Postao/la kenanbrajic » 16 avg 2015, 17:53

FrancescoTotti je napisao/la:
Ex1t je napisao/la:

Pitao sam šta mislite o njemu, niko ništa nije odgovorio..
BRANKO IVANKOVIĆ
Koliko znam, neko je napis'o da nisi lud. Ispravite me ako griješim. Po referencama, djeluje ok. :hmmmmm:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Google [Bot], MaroonBjelave, Proximic i 21 gost.