Vidi jednu stvar. Bila je odrzan press povodom toga. AO je jasno i glasno novi sportski direktor kluba. Glasno i jasno potvrdeno. To sto raja pricaju razne price po kafanama, carsiji, to je nesto drugo.amerosm je napisao/la:Slazem se da je potrebno da AO napravi cistku unutar kluba, jer sam siguran da ce privuci sponzore i da ce protjerati neradnike tipa Muharemovica i ostalih, ali isto tako NIJE UREDU da AO zavlaci navijace sest-sedam sedmica sto se njegove pozicije u klubu tice, kao i cinjenice sto nije pronasao adekvatno rijesenje kao svog nasljednika, jer DD nema kapacitet da vodi Zelju i to je svima jasno.
Takoder, jucer smo jos jednom imali priliku da cujemo da se AO ne misli vracati na klupu. Pogledaj intervju na ****.ba.
A sto se tice Dine i drugih. Mislim da on nije u poziciji da odlucuje o tome jos sam. Treba da se sazove upravni odbor koji ce o tome odluciti, a taj isti upravi je Dinu uz saglasnost Amar postavio za trenera. Prema tome, ne znam zasto raja toliko Dinu napada. Uredu? rezultati, kriza sve to stoji, ali treba covjeku vremena. Takoder, ja se slazem da treba neko drugi doci, ali dzaba da ti dode ko kod hoce, kada nemas para za igrace, evo i ovo sto imas, jedna placas. Tako kako god da okrenes, Dino ih najbolje zna pored Amara, jer su oni pravili i stvarali iste. Ja kazem, dajte ljudima vremena. Jbg, ima gresaka, ko radi, taj grijesi. Po meni ova taktika vise ne pali, jer nas ljudi lako procitaju. Treba nesto novo, a za novo treba vrijeme, posebno taktitku i ne moze se ista mijenjati preko noci bas tako lako. Moze? Da imas igrace tipa Ronalnda, Ozila, Messija, da si fizicki potkovan, pa da mozes tri mijenjati tokom jednog meca ali nazalost, taj kapacitet nemamo. Tu smo gdje jesmo. I sa ovom istom, harali smo cetiri prosle godine. Ja takoder vidim problem i slabom kretanju igraca bez lopte, posebno u fazi napada. Mislim da je ovo uzrok svega, bar sto se tice nase igre.
Sto se tice AO, vjeruj mi da u ovom trenutku teren i igra namjanje bitna, jer se vode bitke na drugim frontovima, koji su od vitalnog znacaja za sam opstanak kluba.