FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

DzoleZeljo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la DzoleZeljo » 15 sep 2013, 18:09

amerosm je napisao/la:Slazem se da je potrebno da AO napravi cistku unutar kluba, jer sam siguran da ce privuci sponzore i da ce protjerati neradnike tipa Muharemovica i ostalih, ali isto tako NIJE UREDU da AO zavlaci navijace sest-sedam sedmica sto se njegove pozicije u klubu tice, kao i cinjenice sto nije pronasao adekvatno rijesenje kao svog nasljednika, jer DD nema kapacitet da vodi Zelju i to je svima jasno.
Vidi jednu stvar. Bila je odrzan press povodom toga. AO je jasno i glasno novi sportski direktor kluba. Glasno i jasno potvrdeno. To sto raja pricaju razne price po kafanama, carsiji, to je nesto drugo.

Takoder, jucer smo jos jednom imali priliku da cujemo da se AO ne misli vracati na klupu. Pogledaj intervju na ****.ba.

A sto se tice Dine i drugih. Mislim da on nije u poziciji da odlucuje o tome jos sam. Treba da se sazove upravni odbor koji ce o tome odluciti, a taj isti upravi je Dinu uz saglasnost Amar postavio za trenera. Prema tome, ne znam zasto raja toliko Dinu napada. Uredu? rezultati, kriza sve to stoji, ali treba covjeku vremena. Takoder, ja se slazem da treba neko drugi doci, ali dzaba da ti dode ko kod hoce, kada nemas para za igrace, evo i ovo sto imas, jedna placas. Tako kako god da okrenes, Dino ih najbolje zna pored Amara, jer su oni pravili i stvarali iste. Ja kazem, dajte ljudima vremena. Jbg, ima gresaka, ko radi, taj grijesi. Po meni ova taktika vise ne pali, jer nas ljudi lako procitaju. Treba nesto novo, a za novo treba vrijeme, posebno taktitku i ne moze se ista mijenjati preko noci bas tako lako. Moze? Da imas igrace tipa Ronalnda, Ozila, Messija, da si fizicki potkovan, pa da mozes tri mijenjati tokom jednog meca ali nazalost, taj kapacitet nemamo. Tu smo gdje jesmo. I sa ovom istom, harali smo cetiri prosle godine. Ja takoder vidim problem i slabom kretanju igraca bez lopte, posebno u fazi napada. Mislim da je ovo uzrok svega, bar sto se tice nase igre.

Sto se tice AO, vjeruj mi da u ovom trenutku teren i igra namjanje bitna, jer se vode bitke na drugim frontovima, koji su od vitalnog znacaja za sam opstanak kluba. ;)

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 15 sep 2013, 19:32

Pobjedicemo u Sirokom i sve ce biti okay...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 15 sep 2013, 19:44

Sta je sa Jamaka jel poceo vodit nocni zivot i dolazit mahmuran na tekmu

TvBHT
Kontakt:

Post Postao/la TvBHT » 15 sep 2013, 19:45

**DzoleZeljo***

Vidim da si mene nesto spominjao. Kad vec tako pises o nekom organizovanju sta ce mi sad Amar Osim organizovati ako nije uspio za cetri godine mandata da nesto organizuje onda nece uspjeti ni sad. Pravilo smo dobre rezultate, osvajali titule kad je tu bio Zujo, Cviko, Guso sta ti ja znam ko vec.
Kad su svi oni otisli, kao i pojedini igraci koji su nam bili vazna karika mi sad se vise ne mozemo boriti za titulu, nego cemo ove sezone molit boga da izademo u evropu.

Cinjenica da je Amar prije radio sve sam nije istina i sve to pada u vodu, jer logicno je da je on tek sad SAM i da smo mi u velikom sranju.

Ja sam zahvalan Amaru sto je uradio sto je uradio kao sva raja koja vole Zelju, ali kad neko pretjera onda ga bas pretjera.

Opet ponavljam ako nije uspio organizovati nesto za cetri godine, dovesti "prave" ljude (to vi mislite da prijasnji ljudi nisu valjali) onda nece ni sad.

To je sve mazanje ociju jer je on htio da ide, niti je htio biti ikako u klubu, ali su ga molili da bude tu sta god radio.

Ovo sve sto ja pisem ne mora nista biti tacno, ali proslave titule prosle godine gdje nije bilo dvije hiljade govori o tome kako su svi komplet radili na celu s Amarom.

Jos da bezobrazluk bude veci dignu se cijene ulaznica, godisnja karta a dobijem da gledam Stanica, E Colica i ostale antitalenete jos pored toga ovaj prvi razbija invetar pravi se mangup.

Ako je to ono sto je uspio za cetri godine onda sam ja lud.

Ovaj momak ispod tebe pise da je ovo pametno jer ce Amar napraviti cistiku tako sto ce otjerati Muharemovica ? Pa koje ovdje lud, kakvu ce cistku pravit kad ga je on doveo na tu poziciju nije moja mama. O cemu pisete vi ne kontam bas nikako ?

PeteDunham
Kontakt:

Post Postao/la PeteDunham » 15 sep 2013, 20:05

Dino nije dorastao Želji iako mi je drag. Njegov nivo su Vratnik, Vrbanjuša, Igman...

Sinoć i navijanje je bilo ispod prosjeka, i tu se stvari moraju raščistiti kao i unutar kluba.
Živim za Želju, volim Juve i simpatišem Čelzi...
Ne ulazim u rasprave, jer ljudi svakako čuju samo ono što njima odgovara!

There is only one captain - ALESSANDRO DEL PIERO!

master44
Kontakt:

Post Postao/la master44 » 15 sep 2013, 20:10

Katastrofa marketinga i rada nase sluzbe !!!

Fudbalski klub Crvena zvezda uz podršku oko 40.000 gledalaca, uoči današnjeg prvenstvenog duela sa Donjim Sremom, obeležio je 50. rođendan stadiona crveno-belih, popularne Marakane.

Na teren su, pozdravljeni ovacijama, izašli neki od aktera prve utakmice koja je odigrana na Marakani između Crvene zvezde i Rijeke, 1. septembra 1963. godine kada je beogradski tim pobedio sa 2:1.

Tačno pola veka kasnije na istom mestu ponovo su bili Dragan Džajić, Vladica Popović, Dušan Maravić, Blagoje Mitić i Trifun Mihajlović, legendarni fudbaleri crveno-belih.

Osim aplauza, za sve ono što su uradili u dresu Zvezde dobili su na poklon i specijalno dizjanirane dresove za ovu priliku. Upravo u takvim crvenim dresovima fudbaleri Crvene zvezde igraju večerašnji meč protiv Donjeg Srema.

Tokom prethodnih pola veka na Marakani su gostovali najveći asevi svetskog fudbala poput Pelea, Maradone, Brekenbauera, Ronalda i ostali.

Pamte se mnogobrojne pobede Crvene zvezde, kao i reprezentacije, a najveći srpski stadion bio je domaćin finala Kupa šampiona 1973. godine u duelu Ajaksa i Juventusa (1:0) i finala Evropskog prvenstva 1976. godine kada je Čehoslovačka posle boljeg izvođenja penala savladala Zapadnu Nemačku sa 5:3.

Sta ovo govori o nama ? 60 godina Grbavice i sta je uradjeno povodom toga ? Ne trazi se izmisljanje tople vode, nisu mogli ukrasti ideje od drugih i napraviti ovakav spetakl ? Stvarno sam razocaran, jucer na stadionu 1.500 ljudi i blamiranje. Moze li se kome proslijediti ovo, ko je odgovoran za propustanje ovakve marketinske sanse ? Nemoj da neko kaze sta nas poredis sa CZ, nego se jednostavno podudarilo ovako i morali smo i mi isto uraditi !!!
Zadnja izmjena: master44, dana/u 15 sep 2013, 20:15, ukupno mijenjano 1 put.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 15 sep 2013, 20:11

a šta nas porediš sa CZ?

master44
Kontakt:

Post Postao/la master44 » 15 sep 2013, 20:14

Bravo, shvatio si poentu komentara.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 15 sep 2013, 20:18

ja mislim da ti ne shvataš poentu CZ, šta je to i zbog čega oni regularno imaju 25 hiljada ljudi na običnim utakmicama. ali eto.

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 15 sep 2013, 20:19

Lik ne price o navijacima generalno vec o tome da vam uprava kluba nije nista uradila da obiljezi godisnjicu stadiona.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 15 sep 2013, 20:20

master44 je napisao/la:Moze li se kome proslijediti ovo, ko je odgovoran za propustanje ovakve marketinske sanse ?[/size]
Npr. meni si i ti kriv ako si se bio sjetio ili na vrijeme vidio pa nisi predlozio klubu putem e-maila, pisma i sl. Mogao si tako pomoci klubu, NA VRIJEME, a ne javljati se poslije samo kritikujuci. Necu reci da kritika nije na mjestu, nije tvoj posao da smisljas marketinske poteze, ali si mogao predloziti slicnu akciju makar 2 mjeseca prije jer toliko treba minimalno da se to organizuje na nekom nivou... Kod nas se ne zna ni ko je trener, a ti bi da neko razmislja 2 mjeseca unaprijed.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

master44
Kontakt:

Post Postao/la master44 » 15 sep 2013, 20:21

Haloo CZ je samo primjer obiljezavanja godisnjice stadiona ! Poenta je sto nasa sluzba nije nista uradila po tom pitanju, pozvala legende, urucila poklone, reklamirala dogadjaj, stavila dzabe ulaz, makar bi doslo par hiljada vise pa bi to motiviralo i igrace da pobijede i vrate publiku na stadion ali ocigledno bitno je sto je spomenuta CZ.

Ne radim ja u klubu, imam ja svoj posao i nisam marketing menadzer da bih mogao ovo sam osmisliti, ocigledno imaju ljudi koji se u to razumiju.
Zadnja izmjena: master44, dana/u 15 sep 2013, 20:22, ukupno mijenjano 1 put.

slavko njegus
Kontakt:

Post Postao/la slavko njegus » 15 sep 2013, 20:22

Jubilej je zato proslavio poznati trojac Stanic - Svraka - Jamak na padinama Trebevica uz rostilj i pivo, ali ovaj put daleko od javnosti.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 15 sep 2013, 20:23

u ovakvoj situaciji ja čisto sumnjam da bi i hiljadu više došlo.

master44
Kontakt:

Post Postao/la master44 » 15 sep 2013, 20:32

Moguce da ne bi ali moguce je da bi bilo i 10 hiljada, saznati necemo sigurno. Ako neko misli da se ovo ne treba iskritikovati onda ok, ja se izvinjavam sto sam naknadno reagovao.

DonPippo9
Kontakt:

Post Postao/la DonPippo9 » 15 sep 2013, 20:32

A kad se samo sjetim one akcije momaka s tribine protiv travnika kada smo nizali uspjehe, pa na maleni travnik dođe 4 milje više nego na ostale, uslovno rečeno, male tekme..
Il club piu titolato al mondo!

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 15 sep 2013, 20:32

Baja_Zvjerka je napisao/la:
master44 je napisao/la:Moze li se kome proslijediti ovo, ko je odgovoran za propustanje ovakve marketinske sanse ?[/size]
Npr. meni si i ti kriv ako si se bio sjetio ili na vrijeme vidio pa nisi predlozio klubu putem e-maila, pisma i sl. Mogao si tako pomoci klubu, NA VRIJEME, a ne javljati se poslije samo kritikujuci. Necu reci da kritika nije na mjestu, nije tvoj posao da smisljas marketinske poteze, ali si mogao predloziti slicnu akciju makar 2 mjeseca prije jer toliko treba minimalno da se to organizuje na nekom nivou... Kod nas se ne zna ni ko je trener, a ti bi da neko razmislja 2 mjeseca unaprijed.
:lol: :lol: eto on je kriv sto su ljudi u nasoj upravi teske ublehe i nesposobnjakovici. Ne bih se smio zakleti i da su znali da je bio rodjendan nasoj Grbavici, a to da su razmisljali o nekom obiljezavanju prelazi u naucnu fantastiku.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 15 sep 2013, 20:35

JEDAN od dosta krivaca... Oni 99,999%, on 0,001%... Shvati poentu...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 15 sep 2013, 20:38

DonPippo9 je napisao/la:A kad se samo sjetim one akcije momaka s tribine protiv travnika kada smo nizali uspjehe, pa na maleni travnik dođe 4 milje više nego na ostale, uslovno rečeno, male tekme..
mi smo objektivno u problemima i raja to zna. dok se ova situacija oko vođenja kluba i na terenu i van terena stvarno ne riješi, dolaziće samo bolesnici koji su bili i ove tri tekme na grbavici. jer naš svijet hoće sve potaman, hoće evropski klub, a čim nešto zapne šta ću ja na utakmici...

neno1
Kontakt:

Post Postao/la neno1 » 15 sep 2013, 21:03

1L8F9C2 je napisao/la:Lik ne price o navijacima generalno vec o tome da vam uprava kluba nije nista uradila da obiljezi godisnjicu stadiona.
Lik je gore navedenim pogodio sto bi se reklo u sridu,a sto pojedinim na ovome forumu sve smeta to je njihov problem.Ja inace odavno naglasavm da je nas najveci problem sto smo zatvorili vrata svim nasim velikim legendama kluba,jer ocito Gredic,Muharemovic i ostala svita misle da Zeljo pocinje od njih,to jeste da svi oni koji su prije njih igrali ne zasluzuju nida budu na stadionu a kamoli nesto vise.Najbolji primjer toga je da je skoro Mesa Bazdarevic jedva usao na utakmicu,jer ga neki lik iz osiguranja,nije prepoznao,mada to i nije njegov posao da se razumijemo-znaci nije do osiguranja.Zato cemo mi uvijek ostati jedan mali klub u poredzenju sa Zvezdom zato sto oni svoje cijene,a mi bacamo pod noge.I ovi koji pricaju o posjeti.Koga da gledas,sta da gledas,jos povecaju cijene ulaznica-mozda ta prica moze proci kod ove mladze raje-koja je u manjini ali kod ljudi koji pamte neka bolja vremena -tesko
Mehmed Mesa Bazdarevic

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 7republictz, Amazon [Bot], haklamas i 60 gostiju.