FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

FrancescoTotti
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FrancescoTotti » 16 avg 2015, 15:07

hilmo je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:Zato se ja nadam porazu u Zenici (estagfirlah) i nadam se da ce uprava konacno pocet donosit ispravne odluke!!
A daj ba, želim pobjedu u Zenici više nego ikad, da više prekinemo tu crnu seriju. A poraz bi značio -9 za vodećim, to je previše.
Pobjeda bi značila ostanak 'struke' na kormilu, i naravno potpuno se mjenja i priča među nama navijačima. onda smo opet najbolji najjači sve dok se igračima ne spusti ku*ac pa opet izgube od Radnika ili Mladosti... i onda opet priča ide ispočetka.
Idealno bi bilo da mi pobjedimo u Ze i da u međuvremenu dobijemo novog trenera, novi stručni štab, da uprava kazni par pojedinaca (jer ima zbog čega, ali da to ne bude opet Kallasi) i da tako odemo u nastavak sezone.
Uprava je opet na velikom ispitu. Hvala im za sve što se desilo oko kluba, oni su najzaslužniji za to, ali ovo nije neka ekonomska firma pa da se to gleda, Nadam se da neće ponavljati greške koje su činili dosad.

@DrustveniParazit brate nemoj molim te. Za djecu je ta priča ja volim klub više nego ti. Glupost mi je (uz dužno poštovanje tebi) pričat koliko neko potroši dok ode na tekmu i slično. Nisam ni ja propustio tekme na koševu ne pamtim, al neke odluke sami biramo! Moja je da ne idem na koševo dok se kancerogeno tkivo koje pati moj klub ne odstrani. Mene boli dok gledam utakmice gdje smo mi nemoćni i gdje vidiš da nešto nije uredu van terena, boli čovječe ja ne znam kako da vam to objasnim. Srce me zaboli, da nemam cigare kraj sebe pa ja bi na hitnoj završio. Stvarno ne mogu...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Rule_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Rule_hz » 16 avg 2015, 15:12

Ja sam bojkotovao zalizalogua I nisam isao na tekme I zqdnju sam bio protiv slobode u nadi da ce doci novi trener I necu otic na utakmicu dok je dzeno na klupi I dok puzigsca igra preko neje stvari sve mu ****.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 16 avg 2015, 15:13

THEC je napisao/la:
obiteljskicovjek je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Pa @obiteljski i nije bio daleko od istine za crveni karton. Čestitao FKS na tituli nakon tek utakmice i rekao da nikada nije komentarisao suđenje, ali da je oštećen... Imao je puno pravo iz svoje perspektive da to uradi. Sjećam se da je Dženo posle toga na pitanje voditeljice "Da li je bio prekršaj" odgovorio "Nisam vidio tu situaciju tako da nije bio prekršaj".
Ono cestitanje je bilo cinicno, bezobrazno, drsko i ponizavajuce za FKS. Sudije nisu pokrale njegov tim i to je LAZ koja je plasirana iz njegove masne labrnje. Sjetio sam se radilo se o prekrsaju na nekih 40-ak metara mislim Tatomirovic, dobio je zuti a ne crveni zato sto nije bio zadnji igrac. A za one njegove izjave odmah nakon utakmice, vruce glave, to je bio izljev papanluka, isfrustriranosti i ljutnje sto nije dobio premiju za bod ili tri.
Papku to nikad necu zaboraviti, i nikad mu necu halaliti. Masnom krmku (po mom misljenju) nije mjesto u FKS.
vidis ti si sad papak, vrijedjas covjeka i nazivas ga krmkom aludirajuci na njegovu debljinu a ne znas recimo da covjek ima bolest zbog koje je u onakvom stanju
Pod ovim "masni krmak" sam mislio na karakterne osobine ovog srucnjaka, jer se jasno k'o da je danas bilo, sjecam cinizma i isfrustrranosti u njegovoj izjavi i cestitanju na tituli (kao vi ste prvaci jer ste kupili sve do kraja) u jednom trenutku sam mislio da ce samar opaliti onom novinaru. Nadobudni masni papak i krmak ce zauvjek biti (za mene naravno) To sto se ti ne sjecas te izjave ili je nisi shvatio kao ja, je tvoja stvar. Isto tako postujem sto ne dijelis moje misljenje ali te necu nazvati papkom. Na kraju ja za tebe mozda jesam papak ali u isto vrijeme nisam kandidat za klupu FKS. Kao nadam se ni ovaj debeli krmak.

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 16 avg 2015, 15:17

ja mislim da ni mourinho sa meshom i grohnutim radovcem ne bi uzeo zrinjski,s" toga "on voli saraj"vo pravi je hordash dzenan ushchuplich jedan je od nas",ima on svojih nedostataka al" mi je ipak drazhe dzenino **** od komplet amidzine imovine,subjektivan vjerovatno jesam al" zalibo me "rina

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 16 avg 2015, 15:19

@nukleusmember Ti si mi veća engima od Džene... dupli apostrof nikad neću skontati... hajde da treba dva pa staviš jedan ono lakše je... nego ti staviš dva... a nigdje veze... sh ch zh... još da si napisao "amidzhine" mislim da bi me skupljali po parkingu ispred zgrade.
Samo Saraj'vo.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 16 avg 2015, 15:21

**** je kad odes na tekmu I popijes 2 apaurina sjedes I gledas nikad necu zaboravit poveo jednu curu na tekmu Allaha mi sjebala se kad sam poceo da se nerviram I da urlam I pozdravimo se posle tekme I nadje sebi drugog momka
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Mourinhokilledbarca
Kontakt:

Post Postao/la Mourinhokilledbarca » 16 avg 2015, 15:23

DrustveniParazit je napisao/la:Je*em ja 'navijača' kojem trebaju rezultati da dođe na utakmicu svog kluba. Meni treba 40 KM goriva, 11 maraka za autoput, 3 sata vožnje u jednom pravcu plus trošak za karte, pa nešto pojest, popit i opet bi došao svaku da mogu. Bio sam presretan kad sam 'spojio' četiri utakmice svog kluba (Sloboda, Lech, Drina i Travnik) a ono kuka nešto. Eto ako mislite da će klubu ići bolje samo zato što vi nećete doći onda nemojte nikad.
Nije tu samo stvar rezultata kao rezultat već jarane, Uprava im omogući apsolutno sve i oni na terenu pokažu kao da smo ih doveli iz Unisa ili Famosa. I to je više razočaranje u globalnom smislu nego u rezultatskom. A naravno, ima i onih koji su navijači dok se osvajaju titule,kupovi i pobjedjuju tekme. Kako god klub se voli i bodri dok se gubi, kad se ispada iz Evrope, kad se ispada iz lige i sl. Treba biti miran i staložen. Kad tad će biti sve bolje.
1946

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 16 avg 2015, 15:23

PitarBordo je napisao/la:
obiteljskicovjek je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Pa @obiteljski i nije bio daleko od istine za crveni karton. Čestitao FKS na tituli nakon tek utakmice i rekao da nikada nije komentarisao suđenje, ali da je oštećen... Imao je puno pravo iz svoje perspektive da to uradi. Sjećam se da je Dženo posle toga na pitanje voditeljice "Da li je bio prekršaj" odgovorio "Nisam vidio tu situaciju tako da nije bio prekršaj".
Ono cestitanje je bilo cinicno, bezobrazno, drsko i ponizavajuce za FKS. Sudije nisu pokrale njegov tim i to je LAZ koja je plasirana iz njegove masne labrnje. Sjetio sam se radilo se o prekrsaju na nekih 40-ak metara mislim Tatomirovic, dobio je zuti a ne crveni zato sto nije bio zadnji igrac. A za one njegove izjave odmah nakon utakmice, vruce glave, to je bio izljev papanluka, isfrustriranosti i ljutnje sto nije dobio premiju za bod ili tri.
Papku to nikad necu zaboraviti, i nikad mu necu halaliti. Masnom krmku (po mom misljenju) nije mjesto u FKS.
Sve OK, mada meni je veće vrijeđanje i ponižavanje Fudbalskog Kluba Sarajevo, kada šef struke, djete Sarajeva, nakon Zrinjskog kaže "dominirali smo" i pljune u facu barem onih sedam hiljada koji su bili na Olimpijskom stadionu Asim Ferhatović Hase u petak. Al' nejse.
U pravu si, samo sto ja nekako izjave Dzene shvatam drugacije i to pripisujem njegovom neznanju i tvrdoglavosti. Kakav je god, "moj je" i njegovih izjava (povremeno) se vise stidim nego sto mislim da su uvrede na racun naseg kluba, iako to iz drugog ugla i jesu. A za ovog drugog vise nemam rijeci i nikad ga vise ovdje necu spomenuti - obecavam. Razumijemo se mi :thumbup:

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 16 avg 2015, 15:24

@PitarBordo,shta chu kad" sam nepismen,ma sam sebi sam enigma ako mi vjerujesh[WHITE SMILING FACE]

VVVBK

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 16 avg 2015, 15:29

Kako si požurio odmah da kažeš da si nepismen, to isto k'o ja kad hoću trebi da kažem da je ružna pa rečenicu počnem sa "Ja sam ružan, al' ti si vala.."; jedno je biti nepismen, ali kad ti ljudi više puta jedno ponove a ti nećeš da se promjeniš to je već tersanje... ti si forumski ekvivalent ovom našem Dženanu... znaš ti da se piše jedan apostrof, i znaš ti da je čitkije kad pišeš "c" umjesto "ch" itsl, ali nećeš, ters. Živio ti meni, malo ću te ja na ignore staviti jer ako još jednom vidim da napišeš "Ushchuplich" masakrirat' ću se o gusani radijator u spavaćoj.

Nazad na temu:
@obiteljski Sve OK, kao što i rekoh... Ne obra se bostan dok šljive ne popadaju... Ko zna šta nas čeka za heftu recimo.
Samo Saraj'vo.

kenanbrajic
Kontakt:

Post Postao/la kenanbrajic » 16 avg 2015, 15:30

Rule_hz je napisao/la:**** je kad odes na tekmu I popijes 2 apaurina sjedes I gledas nikad necu zaboravit poveo jednu curu na tekmu Allaha mi sjebala se kad sam poceo da se nerviram I da urlam I pozdravimo se posle tekme I nadje sebi drugog momka
Brate, treb'o bi ti tražit nadoknadu troškova...

1. Kutija Apaurina
2. Treba
3. Kilometar i po živaca

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 16 avg 2015, 15:31

PitarBordo odavno je on na ignore vec pola forumasa.. svacije misljenje uvazavam, al ako hoces da i tvoje uvazim potrudi se malo oko pisanja!

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 16 avg 2015, 15:34

Rule_hz je napisao/la:**** je kad odes na tekmu I popijes 2 apaurina sjedes I gledas nikad necu zaboravit poveo jednu curu na tekmu Allaha mi sjebala se kad sam poceo da se nerviram I da urlam I pozdravimo se posle tekme I nadje sebi drugog momka
djes sa djevojkom na tekmu, tako i ja jednom, lafo trebali izaci i nesto nismo mogli i kaze ona haj vidjecemo se na tekmi jer je i ona isla, ok reko, ja na tribini sjeban, nervozan, nikakav, i naravno poslije toga nikad nismo ni izasli :lol: :lol:

@obiteljski ti si gigant ako si u jednoj izjavi skontao kakav je on covjek u stvarnosti, divim ti se, a kao drugo karakter koji on ima je upravo ono sto nama u timu treba, i meni onakva izjava uopste ne smeta, bila prosla, **** je i Bilbija nasim igracima sve dok je igrao u Borcu pa smo ga prihvatili onda u Sarajevo, i nije jedini, vecina u ovoj ligi je takva
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 16 avg 2015, 15:37, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 16 avg 2015, 15:36

Ne treba to nista meni nego kazem sta sve prezivljava svaki navijac koji dodje na utakmicu gledat ove balerine I sablonskog trenera 451i to je to
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 16 avg 2015, 15:40

:lol: :lol: :lol:
Zato i ne vodim đevooojke na stadion. Ne treba ni meni to, a ni njima. :urnebes:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 16 avg 2015, 15:42

@FrancescoTotti znash kol"ko me zalibo rinaka dal" chesh il" nechesh uvazhiti moje mishljenje?zhivi ba svoj zhivot i nastavi me ignorisati,@PitarBordo[WINKING FACE]

VVVBK

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 16 avg 2015, 15:43

Ja sam jednom morao sestrića vodit na tekmu, mali ima 8 godina. Poslije mi sestra nije dala da ga vidim, kaže dijete poslije tebe psuje šta god da mu kažeš :urnebes:

pitarlOOk
Kontakt:

Post Postao/la pitarlOOk » 16 avg 2015, 15:43

Ibrak je vec na kraju sezone dogovrio Nikolica iz Partizana za trenera (po meni klasa), ali je morao popustiti na pritisak od strane Hordi da Dzeno ostane, ne treba ocekivati poboljsanje na terenu, Dzeno je bivsi sigurno, samo je bolje odmah jer ce ga tjerati preko rezultata dalje, sto mi je strasno, a i mi cemo siziti i dalje :crazy:
Mosa RajvoSa

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 16 avg 2015, 15:47

Mourinhokilledbarca je napisao/la:
DrustveniParazit je napisao/la:Je*em ja 'navijača' kojem trebaju rezultati da dođe na utakmicu svog kluba. Meni treba 40 KM goriva, 11 maraka za autoput, 3 sata vožnje u jednom pravcu plus trošak za karte, pa nešto pojest, popit i opet bi došao svaku da mogu. Bio sam presretan kad sam 'spojio' četiri utakmice svog kluba (Sloboda, Lech, Drina i Travnik) a ono kuka nešto. Eto ako mislite da će klubu ići bolje samo zato što vi nećete doći onda nemojte nikad.
Nije tu samo stvar rezultata kao rezultat već jarane, Uprava im omogući apsolutno sve i oni na terenu pokažu kao da smo ih doveli iz Unisa ili Famosa. I to je više razočaranje u globalnom smislu nego u rezultatskom. A naravno, ima i onih koji su navijači dok se osvajaju titule,kupovi i pobjedjuju tekme. Kako god klub se voli i bodri dok se gubi, kad se ispada iz Evrope, kad se ispada iz lige i sl. Treba biti miran i staložen. Kad tad će biti sve bolje.
Ma dolazio sam na utakmice i kad su nam bili igrači 'ko da smo ih doveli iz Unisa ili Famosa' pa mogu i sad. Zato braćo i sestre, nema izgovora SVI U ZENICU

Zanima me kako sad svi znate ko je trebao doći i zašto nije došao? Zašto to niste pisali tada nego to pišete sad kad je sve u ku*rcu krasnom? Zašto niste napisali poslije Lecha? Poslije Drine? Poslije Lištice? Nego sad kao ne dešavaju se dovoljno loše stvari pa haj' da i ja budem mangup i da popljujem još malo koga god mogu. Mi smo sami sebi najveći dušmani, niko nam više ne treba.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 avg 2015, 15:47

FrancescoTotti je napisao/la:Ja sam jednom morao sestrića vodit na tekmu, mali ima 8 godina. Poslije mi sestra nije dala da ga vidim, kaže dijete poslije tebe psuje šta god da mu kažeš :urnebes:
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, MaroonBjelave, Noke995, PeppermintSA i 21 gost.