Pobjeda bi značila ostanak 'struke' na kormilu, i naravno potpuno se mjenja i priča među nama navijačima. onda smo opet najbolji najjači sve dok se igračima ne spusti ku*ac pa opet izgube od Radnika ili Mladosti... i onda opet priča ide ispočetka.hilmo je napisao/la:A daj ba, želim pobjedu u Zenici više nego ikad, da više prekinemo tu crnu seriju. A poraz bi značio -9 za vodećim, to je previše.FrancescoTotti je napisao/la:Zato se ja nadam porazu u Zenici (estagfirlah) i nadam se da ce uprava konacno pocet donosit ispravne odluke!!
Idealno bi bilo da mi pobjedimo u Ze i da u međuvremenu dobijemo novog trenera, novi stručni štab, da uprava kazni par pojedinaca (jer ima zbog čega, ali da to ne bude opet Kallasi) i da tako odemo u nastavak sezone.
Uprava je opet na velikom ispitu. Hvala im za sve što se desilo oko kluba, oni su najzaslužniji za to, ali ovo nije neka ekonomska firma pa da se to gleda, Nadam se da neće ponavljati greške koje su činili dosad.
@DrustveniParazit brate nemoj molim te. Za djecu je ta priča ja volim klub više nego ti. Glupost mi je (uz dužno poštovanje tebi) pričat koliko neko potroši dok ode na tekmu i slično. Nisam ni ja propustio tekme na koševu ne pamtim, al neke odluke sami biramo! Moja je da ne idem na koševo dok se kancerogeno tkivo koje pati moj klub ne odstrani. Mene boli dok gledam utakmice gdje smo mi nemoćni i gdje vidiš da nešto nije uredu van terena, boli čovječe ja ne znam kako da vam to objasnim. Srce me zaboli, da nemam cigare kraj sebe pa ja bi na hitnoj završio. Stvarno ne mogu...