Eto reci nam ti.Bosniacum Lilium je napisao/la: Probaj raditi od 8 do 19:00 pa nam javi kako je
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ja bih uginula.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Eto reci nam ti.Bosniacum Lilium je napisao/la: Probaj raditi od 8 do 19:00 pa nam javi kako je
To hoćeš reć da je tovarsamo_lijevo je napisao/la:Pusti covjeka, samo mu se tovaris.Dex je napisao/la: OBN ne drži niko iz Bosne, šta će ti zastava BiH iza
Pusti covjeka na miru.Dex je napisao/la:
To hoćeš reć da je tovar
Nemoj me tako.Odoh sad učit, ne voliš me.samo_lijevo je napisao/la:Pusti covjeka na miru.Dex je napisao/la:
To hoćeš reć da je tovar
Pametan potez, nemoj da Fatkic ismijava nasu zupaniju zbog tebe.Dex je napisao/la:
Nemoj me tako.Odoh sad učit, ne voliš me.
bolje prositi ispred Begove, eto kako jepride_of_merseyside je napisao/la:Eto reci nam ti.Bosniacum Lilium je napisao/la: Probaj raditi od 8 do 19:00 pa nam javi kako je
Ja bih uginula.Tek tad bi mi sat bio k'o godina.
Pola foruma odmah odgovara kad ti pitas, ja pitao prije par dana niko nista, sta ti je zenareds_forever je napisao/la:Je li iko pohađao onaj Geteov kurs njemackog, isplati li se dati za jedan nivo oko 300KMVidim Poliglot daje puno jeftinije kurseve, pa da vidim da li je i kvalitet toliko losiji....
I osjećaj je izvanredan?Kawhi je napisao/la:Samo vas gledam.
A daj prejakohilmo je napisao/la:@ljevak
Izvini ako je neko pitao ranije, ali kakve su ovo torte u Visokom?
![]()
hilmo je napisao/la:@ljevak
![]()
Dobar je kurs samo sto nema intenzivnije nastave , vec 3 sata sedmicno ,a nivoa milion.reds_forever je napisao/la:Je li iko pohađao onaj Geteov kurs njemackog, isplati li se dati za jedan nivo oko 300KMVidim Poliglot daje puno jeftinije kurseve, pa da vidim da li je i kvalitet toliko losiji....
s'jo šta visočani od kengura naprave.hilmo je napisao/la:@ljevak
![]()