RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Prvo, lijepo je da ima neko ko je navijac jednog tima da ode i pogleda tekmu izmedju druga dva tima - mislim da je takav odnos prema fudbalu odavno izumro kod nas i drago mi je vidjet da ima takve raje jos.
Drugo, obradovalo me to sto sam cuo od tebe jer nisam mogao vidjet tekmu a bas me interesuje kako se odnose na terenu. De mi samo reci molim te kako su stajali zadnjih 20 minuta? Jesu li posustajali po pitanju forme, trcanja? Jesu li izgledali tromo ili su se drzali ok?
To ce biti bitno sa Sirokom koji je sigurno dobro pripremljen i ciji su igraci u odlicnoj formi.
Drugo, obradovalo me to sto sam cuo od tebe jer nisam mogao vidjet tekmu a bas me interesuje kako se odnose na terenu. De mi samo reci molim te kako su stajali zadnjih 20 minuta? Jesu li posustajali po pitanju forme, trcanja? Jesu li izgledali tromo ili su se drzali ok?
To ce biti bitno sa Sirokom koji je sigurno dobro pripremljen i ciji su igraci u odlicnoj formi.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Da ti ja odg, navijac sam Veleza iz Visokog, bio na tekmi...MostaracVelezovac je napisao/la:Prvo, lijepo je da ima neko ko je navijac jednog tima da ode i pogleda tekmu izmedju druga dva tima - mislim da je takav odnos prema fudbalu odavno izumro kod nas i drago mi je vidjet da ima takve raje jos.
Ako su sve ekipe poput Celika , Velez ce u Vrapcicima bez grubosti bati realno 2-3 gola, u gostima imati puno bolji ucinak... Sto se tice tempa, nije Velez bio trom zadnjih 2o minuta vec su oni pritisnuli te stvorili 2 sanse ali nista previse dominantno, i za ne ocekivati...
Sve u svemu, Rodjeni su me pozitivno iznenadili igrom... Zivo

-
- Kontakt:
- BolanBolan
- Kontakt:
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
Ima snimak utakmice na stranici.
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
dexteron je napisao/la:
Da ti ja odg, navijac sam Veleza iz Visokog, bio na tekmi...
Pozdrav za Visoko. Uvijek mi drago vidjeti navijace Veleza iz drugih krajeva drzave, sadasnje kao i bivse. To sve govori o velici kluba.
Ziv mi bio i hvala ti sto postojis!

samo mostarski, samo bahato
E ovo je vec servis navijacima i gotiva. Neko se potrudio da to sve obradi i postavi na oficijalnu. Svaka cast za ovo !!!!!ammarc je napisao/la:Ima snimak utakmice na stranici.
Srecu cine male stvari

Primismo supacki go tko je ono u odbrani onako zaspao. Pehlic se vidi da je dobar , Brkovic isto tako.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Svaka cast za snimak utakmice stvarno nisam ocekivao da ce biti 

Jes ko da ga je snimalo dijete iz šestog osnovne ali hajdevm22 je napisao/la:Svaka cast za snimak utakmice stvarno nisam ocekivao da ce biti

Vidili smo gol ako ništa, oni s BHT-a nekad ni to ne uspiju

We Are the Borg. You Will be Assimilated. Resistance is Futile.
- Rodjeni_BRato
- Kontakt:
Steven Gerrard takozvani Jugo

Nemoj tako bar imamo goloveBorg je napisao/la:Jes ko da ga je snimalo dijete iz šestog osnovne ali hajdevm22 je napisao/la:Svaka cast za snimak utakmice stvarno nisam ocekivao da ce biti![]()

Pa rekao sam bar smo vidili gol (ove)vm22 je napisao/la:Nemoj tako bar imamo goloveBorg je napisao/la:Jes ko da ga je snimalo dijete iz šestog osnovne ali hajdevm22 je napisao/la:Svaka cast za snimak utakmice stvarno nisam ocekivao da ce biti![]()

Samo osta kamera kad ga Jugo dade - fokus na golu Čelika ko da čeka ponovljeni snimak

Pa napredujemo, ipak ovo nikad nismo imali na stranici 

Ja mislim da su ovo odradili oni sa zenicablog sajta, mada eto nisam siguran, a nasi u dogovoru sa njima uzeli materijal. Kako god, izvjestaj je vise nego okej, svaka cast onome ko je radio, ko god on bio.
Support Velez, It's logical! ★
Ako ćemo iskreno ja i nisam vidio puno od vas u Subotu,Čelik je večim djelom susreta imao incijativu ali uglavnom su se izbijale lopte s obe strane i igra je bila sve samo ne dopadljiva..
VI ste mi u pojedinim momentima djelovali i nezainteresovano,kao da vam nije bio cilj da pobjedite u Zenici..
Kod vas bi izdvojio golmana,odličan je bio,ne zbog neki fenomenalni spašavanja nego zbog sigurnosti koju je pokazao,.Bilo je mali milion
centaršuteva pred gol Veleža a on je večinu bez muke pokupio,isto tako odlično prati igru i na vrijeme istrčava,sigurno jedan od najboljih golmana kojeg sam gledao na Bilinom,.
Sve u svemu,zaslužili ste bod,dobro ste stojali na terenu i bez pretjeranog zalaganja stigli do boda,nekako se vidjelo da obe ekipe igraju bez nekog imperativa pobjede,tako da je utakmica bila poprilično fer i korektna bez nekih grubi startova,.
Puno sreče u kupu protiv Širokog i nadam se da vi možete do samog kraja,kad več nismo mogli mi prošle sezone,Europa bi bila dobar iskorak za Velež..
VI ste mi u pojedinim momentima djelovali i nezainteresovano,kao da vam nije bio cilj da pobjedite u Zenici..
Kod vas bi izdvojio golmana,odličan je bio,ne zbog neki fenomenalni spašavanja nego zbog sigurnosti koju je pokazao,.Bilo je mali milion

Sve u svemu,zaslužili ste bod,dobro ste stojali na terenu i bez pretjeranog zalaganja stigli do boda,nekako se vidjelo da obe ekipe igraju bez nekog imperativa pobjede,tako da je utakmica bila poprilično fer i korektna bez nekih grubi startova,.
Puno sreče u kupu protiv Širokog i nadam se da vi možete do samog kraja,kad več nismo mogli mi prošle sezone,Europa bi bila dobar iskorak za Velež..
Jesmo - nismo na službenoj nego na fkvelezlive, i nismo sa strane nego domaće.vm22 je napisao/la:Pa napredujemo, ipak ovo nikad nismo imali na stranici
Par puta sam gledao te internet prenose koji su jako dobri
e zato mi je sad toliko komičan ovaj snimak

Kako su vam dobri odnosi sa upravom NK Siroki Brijeg jos cete igrati europu na Pecari ako je izborite kroz kup a veoma ste blizu tom cilju!
Sretno!
Sretno!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Dobri?bekicamir je napisao/la:Kako su vam dobri odnosi sa upravom NK Siroki Brijeg jos cete igrati europu na Pecari ako je izborite kroz kup a veoma ste blizu tom cilju!
Sretno!

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Pa neki dan je mostarsko"blato" SC ustupljeno mladjim kategorijama Veleza za odigravanje utakmica!Sarajlijc@ je napisao/la:Dobri?bekicamir je napisao/la:Kako su vam dobri odnosi sa upravom NK Siroki Brijeg jos cete igrati europu na Pecari ako je izborite kroz kup a veoma ste blizu tom cilju!
Sretno!
Svaka cast za ovu "saradnju" izmedju SB i Veleza i opet hvala ljudima sa oficijalne za snimak .....
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.