Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Murga
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la Murga » 10 apr 2015, 03:22

Znaci ostat ce upamcen po jednoj stvari, a ono kako je igrao ovu sezonu, to se nece ni pamtiti. Bukvalno isto kao Zidane. Niko mu nije poteza zapamtio na takmicenju, samo udarac glavom.

Spaha nece ostati duzan, to se zna, ali me ne bi cudilo da je njegova raja mislila da su neko i nesto, neke zvijezde, i da su oni zasrali, a ovi sto rade tu nece to sebi dopustiti, logicno. Ne vjerujem da su ovi radnici tu frku poceli, zasto bi? Dodjes normalno, dobar dan-dobar dan, mi smo ti i ti, ovde smo sa Spahicem bla bla, OK da provjerimo, izvolite. Ovi su sigurno glumili nekoga kao da je njihov stadion.

Emir se vjerovatno moze toj svojoj raji sad zahvaliti sto je zavrsio u Bayeru, stvarno steta. Vise sam razocaran nego ista drugo, ocekivao sam da i ako je bilo nepravedno nesto prema raji njegovoj da prijavi to, neko bi dobio otkaz, ipak postiji neki red u toj Njemackoj.

:roll:
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 10 apr 2015, 03:26

Murga je napisao/la:Znaci ostat ce upamcen po jednoj stvari, a ono kako je igrao ovu sezonu, to se nece ni pamtiti. Bukvalno isto kao Zidane. Niko mu nije poteza zapamtio na takmicenju, samo udarac glavom.

Spaha nece ostati duzan, to se zna, ali me ne bi cudilo da je njegova raja mislila da su neko i nesto, neke zvijezde, i da su oni zasrali, a ovi sto rade tu nece to sebi dopustiti, logicno. Ne vjerujem da su ovi radnici tu frku poceli, zasto bi? Dodjes normalno, dobar dan-dobar dan, mi smo ti i ti, ovde smo sa Spahicem bla bla, OK da provjerimo, izvolite. Ovi su sigurno glumili nekoga kao da je njihov stadion.

Emir se vjerovatno moze toj svojoj raji sad zahvaliti sto je zavrsio u Bayeru, stvarno steta. Vise sam razocaran nego ista drugo, ocekivao sam da i ako je bilo nepravedno nesto prema raji njegovoj da prijavi to, neko bi dobio otkaz, ipak postiji neki red u toj Njemackoj.

:roll:
Ma Balkanski mentalitet proradio brate. A to kod svabe ne prolazi. I ja sam razocaran bas. A raji mu svaka cast. Koji primitivci. Kontali napraviti takvu pizdariju i proci nekaznjeno. :crazy:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 10 apr 2015, 03:36

Profesionalni kabadahija.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 10 apr 2015, 03:41

Ja mislim od nekih 30-ak postova na Emirovoj temi , da je 28 bilo izraito kriticno. Sva ponasanja i sve propuste koje je napravio. Pogotovo ono vaspitavanje Pjanica ..... Medjutim .

Ovo je prvi put bilo da ga vidim da zaista reaguje mudasto.

Ova raja koja nije bivala po zapadu vjerovatno nezna koji sve elementi rade ovim zastitarskim agencijama, pa pola njih je rasisti a ostalo kombinacija isfrustriranih tipovaa koji nisu mogli biti ili vojnici ili policajci ..Drugim rijecima mozda ima 20% normalnih.

Ne svidja mi se sto se ovo desilo al mi se svidja Emirova reakcija , braniti svoje po svaku cijenu !! Ovo je bilo kapitensk.
Na kraju krajeva dolazi vrieme kada cemo igrati bez Emira , dugo godina naseg najbolje igraca mozda .. valjda ima neki kredit kod naroda da se komentari svedu na razuman nivo. Nemojmo sve pozitivno tako lako zaboraviti ..
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 10 apr 2015, 03:45

Drzavni tuzilac ce se pobrinuti o ovom slucaju, tako da ce uskoro biti jasnije sta se dogodilo. Izgleda da je jedan od cuvara napao na Emirovog brata, na sta je ovaj reagovao. Smijesno je kada sopstveni igrac nemoze proci do svoje loze, a zastitari se okupe oko njega kao copor vukova umjesto da rijese situaciju jer im je to posao. Dosta asocijalno ponasanje, koje je tipicno za zastitare, tako je to kad malom covjeku das samo malo moci.

Isto tako se ovdje predstavlja kao da je doslo do medjusobnog ubijanja ili teskog incidenta, sto isto nije slucaj. ;)

Emira ne branim, ukoliko se pokaze da je on ovdje glavni krivac i da je nepotrebno eskalirao situaciju moze racunati sa dobrim kaznama i zasluzeno. Posebno jer sam Bayer AG u ovo nekad zna umijesati ruke, ovakvi incidenti su losi za marketing.

Moze biti dobar kao igrac, ali ovakvi incidenti ne smiju biti. To nije prvi put. Misljenja navijaca Leverkusena i drugih su izmjesana. Oni znaju da su u Leverkusenu znali da dovode veoma temperamentnog igraca i da su racunali sa problemima ovakve prirode, na drugu stranu imaju stopera koji igra prejako i koji je vodja na terenu, profil igraca kakav im je trebao.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 10 apr 2015, 03:46

Udri Spaha! Svaka cast. Doslo je vrijeme da i u Njemackoj zavrsis. Sledeci stop Engleska. Pravac za Manchester United ili City, mozda cak i Liverpool.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 10 apr 2015, 03:47

kimbo je napisao/la:Ja mislim od nekih 30-ak postova na Emirovoj temi , da je 28 bilo izraito kriticno. Sva ponasanja i sve propuste koje je napravio. Pogotovo ono vaspitavanje Pjanica ..... Medjutim .

Ovo je prvi put bilo da ga vidim da zaista reaguje mudasto.

Ova raja koja nije bivala po zapadu vjerovatno nezna koji sve elementi rade ovim zastitarskim agencijama, pa pola njih je rasisti a ostalo kombinacija isfrustriranih tipovaa koji nisu mogli biti ili vojnici ili policajci ..Drugim rijecima mozda ima 20% normalnih.

Ne svidja mi se sto se ovo desilo al mi se svidja Emirova reakcija , braniti svoje po svaku cijenu !! Ovo je bilo kapitensk.
Na kraju krajeva dolazi vrieme kada cemo igrati bez Emira , dugo godina naseg najbolje igraca mozda .. valjda ima neki kredit kod naroda da se komentari svedu na razuman nivo. Nemojmo sve pozitivno tako lako zaboraviti ..
Ma nije ni njihovo maslo za Ramazana sigurno. Ja sam rekao da je moje misljenje o Emiru zaista visoko i ono se nece promjeniti. Mnogo je on za Bosnu ucinio. Medutim misljenja sam da mu ovaj incident nije trebao. Al o tom po tom. Zuta minuta-svi ih imamo. Ja vise krivim te njegove jarane nego njega. :kafa:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 10 apr 2015, 04:43

Spaha majstore, Mostar je uz tebe, stipu ove bosanske kozojebe sto spikaju ljackuse spiku, budi dostojanstveni Ero, i opleti po pachi koga stignes.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 10 apr 2015, 05:55

velez_mostar je napisao/la:Spaha majstore, Mostar je uz tebe, stipu ove bosanske kozojebe sto spikaju ljackuse spiku, budi dostojanstveni Ero, i opleti po pachi koga stignes.
Ovo je od tebe najbolji post ikada..domet preko cijelog kosmosa...a ko bi rekao.. :clap:

Kad napravim strip...svi se ko nesto podsmjehuju...ko fol nadju se uvrjedjeni,plaho ih pogodi kad ih moje visocanstvo pronadje u istom...a likovi k'o iz price.. da nije :lol: bilo bi :(
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

mchadesh
Kontakt:

Post Postao/la mchadesh » 10 apr 2015, 08:36

Kad je mogao Zidane glavom Materacija može i Spaha koga hoće :D

patriot
Kontakt:

Post Postao/la patriot » 10 apr 2015, 08:40

Meni je smjesno da niko ne spominje pozadinu svega ovoga, nego samo UDRI SPAHA :roll: poslije SP velika vecina je jedva cekala da se okani dresa reprezentacije... Uglavnom, igrač njegovog kalibra nebi trebalo da se ponaša ovako, ipak on igra u elitnom njemačkom fudbalu, za jednu reprezentaciju... U svakom slucaju ne odobravam ovako ponašanje...
Olimpic Sarajevo:►► Pobjednik Kupa BiH • 2014/2015
█▓░ Juventus Campione d'Italia ★☆★ 33 Scudetti ░▓█

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 apr 2015, 08:46

velez_mostar je napisao/la:Mostar je uz tebe
Glasnogovornik Mostara :lol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 10 apr 2015, 09:23

Kenchi je napisao/la:Vi ste ljudi smijesni da smijesniji ne mozete biti, yebene pi*ke, zato nam je i drzava u qrcu zbog istih vas koji sutite pred svim i svacim, Spaha ima damu i ima inat bosanski vi sto mu zamjerate sto je branio buraza ocito nemate nikoga bliznjeg za koga bi zivot dali. Mozda je ovaj zastitar opsovao mater njegovom burazu? Pa bolan kako imate obraza osudjivati ovaj incident kad covjek brani svoju krv. I o kakvom sramocenju drzave vi govorite? Pola svjetske populacije ne zna ni da BiH postoji a vi o nekakvoj sramoti pricate. I da je eto nekim slucajem osramotio kako ce se to odraziti na ovu nasu "prelijepu" drzavu, inace uredjenu po svim parametrima? Njemacki investitori kojih ima na pretek ce odustati od ulaganja u ovu inace nam odlicnu drzavu? Kakva sramota bolan, treba da vas bude sramota sto samo sjedite kod kuce i dr***e qrac preko interneta :salut:
Država nam je ovakva zbog ljudi poput Spahića, čisto da se zna. Al' to je drugi par cipela.

Nego, moraš biti svjestan da stadioni u Evropi ipak nisu za kojekave kretenčine koji misle da su redari i obezbjeđenje na nivou ovih ovdašnjih. Nisu. Ne možeš njih preplašiti na galamu ili im ubaciti cenera očekujući da će se oni okrenuti na suprotnu stranu. Kod njih ti ljudi rade svoj posao. I, da, NIKAD još nisam čuo da su redari bili ti koji su započeli neku tuču. Štaviše, oni uvijek opomenu i daju do znanja da se neke stvari ne smiju raditi, a to što siledžije sa ovih prostora misle kako im sve prolazi za rukom - to je druga stvar.

Postavlja se samo jedno pitanje - šta će ondje Spahin brat (ako je uopće istina da je njegov brat učestvovao u onom incidentu) i šta je on sebi umislio? Hajdemo biti realni. Ljudi, pa stvarno se previše s*anja dešava oko Emira Spahića i sve njegove dobre igre na terenu bivaju izbrisane glupostima i krkanskim ponašanjem van terena (ili na terenu u nekim "čudnim" situacijama). To nije slučajnost, pobogu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Tulln1
Kontakt:

Post Postao/la Tulln1 » 10 apr 2015, 09:27

Mono -konj ne rise

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 10 apr 2015, 09:32

Monolog je napisao/la: Ljudi, pa stvarno se previše s*anja dešava oko Emira Spahića i sve njegove dobre igre na terenu bivaju izbrisane glupostima i krkanskim ponašanjem van terena (ili na terenu u nekim "čudnim" situacijama). To nije slučajnost, pobogu.
To je glupost i žalost, upravo. Emir ima nogometnu inteligenciju za visoke domete, ali nešto ga zeza. :damn:

Iako ne znamo pozadinu priče, ovo se ne može opravdati. Kako sam odmah jučer napisala, ne znam šta može biti toliko jako da te pogodi, da ideš svjesno na policiju (zaštitare). Emir ovo nije smio dozvoliti, pa ni tom svom bratu kojeg dadilja (?) godinama.
U svakom slučaju, fizički obračuni nisu za pravdanja.

No, ne treba ga ni previše kuditi ni veličati, dok se slučaj do kraja ne istraži.
Pitam se hoće li se oglasiti. Možda da ponovi post iz Brazila sa šakama i Vedadom. :?
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 10 apr 2015, 09:35

Tulln1 je napisao/la:Mono -konj ne rise
Kad malo bolje razmislim, država nam je ovakva zbog džibera i seljačina koji imaju taj mutagen u sebi. Evo, ti ga recimo pokazuješ na ovaj način, Spaha na drugi. Spahu ne mogu banovati, al' postoje načini na kojima mu drugi ljudi mogu staviti do znanja da je prekršio (skoro) sve mjere. S druge strane, tebe mogu. Tako da, vidimo se kad se vratiš pod nekim drugim nickom i nastaviš ovako konstruktivno i kulturno diskutovati. :thumbup: :wave:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 10 apr 2015, 09:37

Ne daj na krv Emire pa makar ti to srozalo karijeru, a ne vjerujem da će :bih:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 10 apr 2015, 09:42

BaDa12 je napisao/la:Emir ima nogometnu inteligenciju za visoke domete, ali nešto ga zeza.
Nešto? Nemoj biti poput naših novinara koji se trude ublažiti (ovakve) stvari, a pretjeruju kada je huškaštvo u pitanju. Spaha je primjer čovjeka koji se ne može kontrolisati i koji jednostavno živi od pravljenja svakojakih sranja.

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: Emir Spahić

Post Postao/la Goalgetter » 10 apr 2015, 09:51

Spahin brat je tu jer je koliko znam i on sa njim dosao u Leverkusen. Znam da je u onom Interview20 govorio da kad potpisuje ugovor u klubu, da mora i njegov brat biti inkludiran u to, slicno tako nesto, ne sjecam se bas najbolje.

A svakako da za ovo nema oprvadnja, moze biti sretan ako ostane u klubu nakon ovog skandala.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 10 apr 2015, 09:54, ukupno mijenjano 1 put.

bilalx

Post Postao/la bilalx » 10 apr 2015, 09:53

shzna je napisao/la:Ne daj na krv Emire pa makar ti to srozalo karijeru, a ne vjerujem da će :bih:
kad si kod nekog u kuci...i hoces da udjes u spavacu sobu recimo...i kaze ti se da ne mozes...hoces ti i dalje silom probati uci i popratiti sve to verbalnim i fizickim nasrtajem???

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, Amazon [Bot], bhfanatic14, CAGarfia, s4mke, Shogun, zastitaIdentiteta i 63 gosta.