Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chat
Jbg to je tesko 

- majestic24
- Kontakt:
jel ovo u sarajevu???
P.S Hebote,kocija ima felge 17-ke,niskoprofilne gume na njima

P.S Hebote,kocija ima felge 17-ke,niskoprofilne gume na njima

GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Megamon
- Kontakt:
Nije jos McD dosao u Sarajevomajestic24 je napisao/la:jel ovo u sarajevu???
P.S Hebote,kocija ima felge 17-ke,niskoprofilne gume na njima![]()
![]()

Ovo je u Rumuniji
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- majestic24
- Kontakt:
samo ko se i tu najede svaka mu cast. Ja otisao u zagreb prije mjesec dana i ici cu ja jesti u McD..ja sam 6 cheesburgera pojeo,ko da nisam ni jeo. Nema se sta zagriznuti jbtMegamon je napisao/la:Nije jos McD dosao u Sarajevomajestic24 je napisao/la:jel ovo u sarajevu???
![]()
![]()
Ovo je u Rumuniji
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Djelomično si pogodio ovo su navijači Sarajeva na putu za Clujmajestic24 je napisao/la:samo ko se i tu najede svaka mu cast. Ja otisao u zagreb prije mjesec dana i ici cu ja jesti u McD..ja sam 6 cheesburgera pojeo,ko da nisam ni jeo. Nema se sta zagriznuti jbtMegamon je napisao/la:Nije jos McD dosao u Sarajevomajestic24 je napisao/la:jel ovo u sarajevu???
![]()
![]()
Ovo je u Rumuniji

Ma ko ih ´ebe brate ništa ko Aščinica najedes se ko coj´k il Burek il Ćeavapi

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ljudi pomazite!
Kako cu vratiti ovaj forum u normalan oblik.Naglo mi se smanjio.
Kako cu vratiti ovaj forum u normalan oblik.Naglo mi se smanjio.

<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Ovo sam jednostavno morala podijeliti sa vama.
Mislim, koliki idiot moras da budes da ovo odradis i postavis na internet??

Fetish.. buahahaha Nije mi dobro.

Mislim, koliki idiot moras da budes da ovo odradis i postavis na internet??

..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
sikirica je napisao/la:Ljudi pomazite!
Naglo mi se smanjio.

Ko je ne bi........Lily je napisao/la:Ovo sam jednostavno morala podijeliti sa vama.![]()
Mislim, koliki idiot moras da budes da ovo odradis i postavis na internet??![]()
![]()
![]()

JA

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Hahah.. Upravo sam zavrsila sa citanjem 500. stranica treceg dijela ovih Sejtana (kako to moj stari voli reci)Lily je napisao/la:Ovo sam jednostavno morala podijeliti sa vama.![]()
Mislim, koliki idiot moras da budes da ovo odradis i postavis na internet??![]()
![]()
![]()

Boze sacuvaj, kakvih mozgova ima. Mada, ne mozes je osuđivati, Stephenie (autorica romana) je Edwardov lik previse idealizirala. Jednostavno, on je sve sto jednoj prosjecnoj maloljetnici treba. Robert Pattinson je samo dodatno zakomplikovao stvari u filmu. Steta sto neke zaborave da je on izmisljeni lik, a ne stvarnost.

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
E bas to, mnogi zaboravljaju da on ne postoji.. Da je to samo knjiga.lejla je napisao/la: Hahah.. Upravo sam zavrsila sa citanjem 500. stranica treceg dijela ovih Sejtana (kako to moj stari voli reci)![]()
![]()
Đe me nađe?
Boze sacuvaj, kakvih mozgova ima. Mada, ne mozes je osuđivati, Stephenie (autorica romana) je Edwardov lik previse idealizirala. Jednostavno, on je sve sto jednoj prosjecnoj maloljetnici treba. Robert Pattinson je samo dodatno zakomplikovao stvari u filmu. Steta sto neke zaborave da je on izmisljeni lik, a ne stvarnost.
Ja sam procitala sva 4 dijela..

Helem, ova cura na slici je izgleda bas opsjednuta, bojim se da nije novi potencijalni serijski ubica..

Hvala Bogu ne znam je, al' se ne mogu nacuditi kakvih sklopova ima.
Iako ja vise nisam mala, veliki sam fan naucne-fantastike i normalno Harry Potter i drzim ti se ove:
"Twilight is a phase. Harry Potter is a lifestyle !"

..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
Nek sam i ovo čuo od neke ženske osobeLily je napisao/la:E bas to, mnogi zaboravljaju da on ne postoji.. Da je to samo knjiga.lejla je napisao/la: Hahah.. Upravo sam zavrsila sa citanjem 500. stranica treceg dijela ovih Sejtana (kako to moj stari voli reci)![]()
![]()
Đe me nađe?
Ja sam procitala sva 4 dijela..Svi bili ludim za tim knjigama pa i ja sam u mozda 2 sedmice proslog ljeta citala i procitala sva 4. Zakljucila sam da je autorica veoma pametno to odradila, kao sto si ti rekla lik Edwarda je previse idealizirala - lijep, pametan, sarmantan, duhovit i uz sve to zabranjeno voce i normalno da neces ispustati knjigu iz ruke. U globalu knjige su nigdje veze. Pogotovo zadnja, ne znam jesi li nju citala.. al' je brutalna na naki nacin.
Helem, ova cura na slici je izgleda bas opsjednuta, bojim se da nije novi potencijalni serijski ubica..![]()
Iako ja vise nisam mala, veliki sam fan naucne-fantastike i normalno Harry Potter i drzim ti se ove:
"Twilight is a phase. Harry Potter is a lifestyle !"![]()

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ja sam vel´ki fan SF al ne volim taj fantasy Harry Potter; LOTR mi je bezze imal´ ko da gotivi SG 

Ja sam doslovno odrasla citajuci Harry Pottera. Nema dijela kojeg nisam procitala vise puta.LBJ MVP je napisao/la: Nek sam i ovo čuo od neke ženske osobe.Inače svi furaju sad Twilight čak i meni došlo da pročitzam
Ali neću pričekaću,a Harry Potter je nešto neprevaziđeno nažalost pročitao sam sve dijelove
![]()
nakon Pottera nisam ništa osim lektira čitao,ne mogu pokvariću utisak o knjigama

Sad cu nekad muhajem do Sarajeva ili Zenice pa da odem u kino samo da pogledam ovaj prvi dio zadnjeg nastavka.

Evo citam zadnji dio. Imala sam prije par sedmica situaciju netipicnu za mene - doktorica mi je propisala mirovanje deset dana. Kako bi prekratila kucni pritvor, pocela sam citati prva dva dijela. Inace se ne mogu oduprijeti ovako lako citljivim knjigama, a pogotovo ovaj vikend kad imam hrpu stvari uciti, a ne da mi se.Lily je napisao/la:E bas to, mnogi zaboravljaju da on ne postoji.. Da je to samo knjiga.lejla je napisao/la: Hahah.. Upravo sam zavrsila sa citanjem 500. stranica treceg dijela ovih Sejtana (kako to moj stari voli reci)![]()
![]()
Đe me nađe?
Ja sam procitala sva 4 dijela..Svi bili ludim za tim knjigama pa i ja sam u mozda 2 sedmice proslog ljeta citala i procitala sva 4. Zakljucila sam da je autorica veoma pametno to odradila, kao sto si ti rekla lik Edwarda je previse idealizirala - lijep, pametan, sarmantan, duhovit i uz sve to zabranjeno voce i normalno da neces ispustati knjigu iz ruke. U globalu knjige su nigdje veze. Pogotovo zadnja, ne znam jesi li nju citala.. al' je brutalna na naki nacin.
Helem, ova cura na slici je izgleda bas opsjednuta, bojim se da nije novi potencijalni serijski ubica..![]()
"Twilight is a phase. Harry Potter is a lifestyle !"![]()

Koja ti je omiljena knjiga ? Moja je Crveno i crno, procitam je svake dvije godine.
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl i 12 gostiju.