Dzeno je isao na nadigravanje. Alispahic je eto konacno zasluzio pravu sansu a Radovac je puno bolji igrac od dvojice nabrojanih i ne moze odigrati desetku. Znaci umjesto Radovca. Tada bi jos vise izgubila sredina terena u kreaciji ( jer su i Rustemovic i Kovacevic sto se toga tice punoo losiji od Radovca ) a i ovako smo bili tanki u sredini terena. Mislim da je ispravno odlucio. A ovu protiv Celika nema sta vise cekati i treba poceti sa dvojicom napadaca Benkom i Krstom i po pobjedu da nadoknadi bodove izgubljene. Sarajevo je puno jace i to bi trebalo da znaci dobar rezultat. Naravno nista nije u fudbalu 100%. Bekic i Okic bi bili i u Celiku i u Travniku glavni igraci a ovdje nisu ni u prvih 11 u vecini slucajeva. Samo napadat a oko 60 minuta uvest i Bekica i Okica pa neka ih zaustave ako mogu.THEC je napisao/la:da,umjesto jednog od njih dvojice i pomjerio Ikandea na centralnog veznog, dao mu vecu slobodu prema naprijed, ono kao protiv Sirokog jer kad je Ikande imao Cimirota koji mu je bio kao osigurac iza njega daleko lakse mu je bilo igrati i mnogo bolju utakmicu je odigrao nego sinoc
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma u Zenici se nikad ne zna, otkad igraju ova dva kluba vazda je patnja dole.PitarBordo je napisao/la:@Ajax nije ni Travnik nešto, pa nismo mogli meda... ni jučer Zrinjski nije (osim 1-2 indiviualca) ništa pokazao, pa nismo mogli meda... Nije problem u jačini proitivnika koliko je u nepostojanju naše igre i ritma.

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
ali ja ti govorim da je u kreaciji Ikande iniesta i za Alispahica i za Radovca i da on treba da bude glavni igrac sredine terena i da se za njega pravi formacija a ono sinoc nije formacija u kojoj Ikande moze u potpunosti doci do izrazaja, sa nekim igracem iza to moze da funkcionise,opet ponavljam najbolji primjer ti je tekma protiv Listice i sinoc, razlika u igri Ikandea nebo i zemlja, a Alispahica i Radovca drzati zajedno u timu je samoubistvo
edit:znajuci Dzenu on ce isto ovo kao sinoc da ponovi u Zenici i time ce sebi otkaz potpisati jer ce i ovakav celik da pojede tu sredinu terena
edit:znajuci Dzenu on ce isto ovo kao sinoc da ponovi u Zenici i time ce sebi otkaz potpisati jer ce i ovakav celik da pojede tu sredinu terena
Pyro is not a crime !
Hajd' da kazem jedna velika podrska Dzeni! 

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- PitarBordo
- Kontakt:
Ja shvatam da želiš to da misliš, da barem malo ublažiš poraz Fudbalskog Kluba Sarajevo, ali Zrinjski jučer ako je dao 100% - trenutno je ekipa bez poraza - onda je ova sezona po kvalitetu u kurrcu.Ajax je napisao/la:Zrinjski je jaci od Celika i Travnika 20-30% bar i jos su se ljudi maksimalno motivisali na ovu utakmicu i dali su preko 100%. Sarajevo je protiv Celika favorit i trebali bi lakse doci do pobjede nego proslu utakmicu. Samo da Dzeno pogodi sa formacijom.PitarBordo je napisao/la:@Ajax nije ni Travnik nešto, pa nismo mogli meda... ni jučer Zrinjski nije (osim 1-2 indiviualca) ništa pokazao, pa nismo mogli meda... Nije problem u jačini proitivnika koliko je u nepostojanju naše igre i ritma.
A šta je bilo protiv Tranvika? Nulta šansa, pa mu ovo prva?Ajax je napisao/la:Alispahic je eto konacno zasluzio pravu sansu
Samo Saraj'vo.
Ikande moze odigrati i zadnjeg veznog Radovac ne moze. Vise nudi Radovac u kreaciji nego sto nude Rustemovic/Kovacevic u destrukciji, razbijanju napada. Nije to bas tako kao sto si rekao prije da svako moze biti defanzivni vezni samo da trci. U svakom slucaju ako krene sa dvojicom napadaca protiv Celika onda nikako ne smije poceti sa defanzivcem jer nam trebaju dvojica kreatora koji se znaju i braniti i koji mogu solidno da pretrce. Znaci Radovac i Ikande.THEC je napisao/la:ali ja ti govorim da je u kreaciji Ikande iniesta i za Alispahica i za Radovca i da on treba da bude glavni igrac sredine terena i da se za njega pravi formacija a ono sinoc nije formacija u kojoj Ikande moze u potpunosti doci do izrazaja, sa nekim igracem iza to moze da funkcionise,opet ponavljam najbolji primjer ti je tekma protiv Listice i sinoc, razlika u igri Ikandea nebo i zemlja, a Alispahica i Radovca drzati zajedno u timu je samoubistvo
---------------------- Delac ------------------------
Baric ---- Stepanov ----- Barbaric ---- Puzigaca
---------------------- Ikande -----------------------
- Duljevic/Hebib -- Radovac -- Bekic/Duljevic -
--------------- Benko ---- Velkoski ----------------
Pa dobro neki su rekli da su tada on i Stojcev smetali jedan drugome. A i realno ako se nekom da sansa onda je to bar 4,5 utakmica a ne jedna. Igrao je isto i protiv Lecha. Ja bi ovu sljedecu poceo kao sto sam iznad napisao.PitarBordo je napisao/la:A šta je bilo protiv Tranvika? Nulta šansa, pa mu ovo prva?
Ljudi pogledajmo istini u lice!
A ona glasi:
Ova ekipa,na celu sa ovim strucnim stabom i sa nestrucnoscu Uprave kada je sportski dio u pitanju,tesko da ce i Evropu izboriti.
Titula je uzeta nekako na misice uz dosta srece i zahvaljujuci kiksevima drugih,bas jedva. Ove godine ne vjerujem u isti scenario.
Mozemo mi sada uzeti Celika pa cemo onda ponoviti isti scenario kao protiv Travnika ili Zrinskog i tako do kraja.
UPRAVA,DOHAVIZAJTE SE I REAGUJTE DOK JOS IMA VREMENA!!!
A ona glasi:
Ova ekipa,na celu sa ovim strucnim stabom i sa nestrucnoscu Uprave kada je sportski dio u pitanju,tesko da ce i Evropu izboriti.
Titula je uzeta nekako na misice uz dosta srece i zahvaljujuci kiksevima drugih,bas jedva. Ove godine ne vjerujem u isti scenario.
Mozemo mi sada uzeti Celika pa cemo onda ponoviti isti scenario kao protiv Travnika ili Zrinskog i tako do kraja.
UPRAVA,DOHAVIZAJTE SE I REAGUJTE DOK JOS IMA VREMENA!!!
-
- Kontakt:
Koji strucnjak procijeni da Kuadio nine za Sarajeva
Lik je Roben za shisha time Duljevica...

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
ma Radovac ne moze ponuditi nista u tome i jeste problem, sinoc je i on jedno 15 lopti izgubio, par puta cak i opasno su u kontru krenuli igraci Zrinjskog, ne moze duela da dobije a da ne pricam o tome da umre do 65-70. minute, i kao takav nista nam ne znaci i nista manje od njeg nece destruktivci uraditi, zato dati sansu i drugima pa da vidimo na cemu smo, ovo guranje Radovca na silu nece od njeg napraviti igraca, prije ce mu mali odmor dobro doci da se malo sabere ako misli napraviti neku karijeru, a to sa dva napadaca jbg i ja sam bih volio no nema sanse da ce to Dzeno uraditi, vjeruj mi dzabe se nadas
Pyro is not a crime !
Jel danas Cimi trebao potpisati.?
@THEC Nije vrijeme za eksperimentisanje zato. To je on trebao prije da isproba. Treba izvesti najboljih 11 igraca. Ako u ove 2,3 utakmice ne izvede najbolji tim i ja cu ga poceti kritikovati. Ljudi su procitali njegovu taktiku vrijeme je promjena. PlanB, PlanC. Zadnjih 25 minuta neka proba i sa Alispahicem. Pa onda sljedecu utakmicu neka sastavi tim prema zaslugama. Samo otom potom.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 15 avg 2015, 18:42, ukupno mijenjano 1 put.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Mi se ismijavali sa ovim Kouadijem, struĆnjak konstatovao da mu ne treba, valjda ima alkosa Ševku, a momak najbolji i danas u Travniku koji tricu uvali onom istom Čeliku kojeg mi ruku na srce nećemo pobijediti već idući vikend.
1946
pa eno izveo je sinoc pa koliko sansi smo imali ? - sta cemo to tacno izgubiti tim eksperimentom ?Ajax je napisao/la:@THEC Nije vrijeme za eksperimentisanje zato. To je on trebao prije da isproba. Treba izvesti najboljih 11 igraca. Ako u ove 2,3 utakmice ne izvede najbolji tim i ja cu ga poceti kritikovati. Ljudi su procitali njegovu taktiku vrijeme je promjena. PlanB, PlanC. Zadnjih 25 minuta neka proba i sa Alispahicem. Pa onda sljedecu utakmicu neka sastavi tim prema zaslugama. Samo otom potom.
edit: kako god okrenes mora eksperimentisati jer ocito ne ide ovakva postavka vise, da li ce uraditi ono sto ja govorim da treba, ili ce sa dva napadaca poceti, ili ce nesto trece izmisliti ako zeli nesto da promijeni on mora eksperimentisati jer nista nam ne znaci to sto na papiru igra najjaci tim kad na terenu sanse ne mogu da stvore kako treba
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 15 avg 2015, 19:02, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !
Ibrak je pogodio dovođenjem Kouadia.Odličan igrač.Međutim,naši treneri nisu ga mirisali.Otpisali ga i Kodro i Dženo.I mnogi forumaši ovdje su tjerali Kouadija i neznajući kakav je igrač.
Naš problem su loši treneri u kontinuitetu i ništa više.Jarni,Kodro,Dženo nisu treneri.Ni jedan od njih.
Uprava mora reagovat,novi trener s iskustvom i autoritetom,bez sentimenta prema bilo kome.
Naš problem su loši treneri u kontinuitetu i ništa više.Jarni,Kodro,Dženo nisu treneri.Ni jedan od njih.
Uprava mora reagovat,novi trener s iskustvom i autoritetom,bez sentimenta prema bilo kome.
-
- Kontakt:
Momire tacno tako. Nismo htjeli Jagodica, lik javno kritikuje Subica, opomene ga, ovaj sljedecu tekmu leti... Nas strucnjak brani havere, kao mi ih uzeli na zub?! Sta trebam aplaudirati ekipi koja za 90 minuta ne napravi akciju?! Nece ici... Postali smo FK Mahala, nek nam je dragi Bog na pomoci...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Celik nije toliko jak da nam treba klasicni destruktivac na sredini terena. Posebno ako igramo sa samo cetvoricom u sredini terena umjesto petorice. Jer ce oni vjerovatno imati petoricu u sredini terena. Rustemovic kada god sam ga gledao je bio los a Kovacevic eto nije dobio pravu sansu na toj poziciji. Radovac ako nista sudjeluje u kreaciji i igra i kad je los bolje od ove dvojice igraca. Ako bi krenuli sa klasicnim zadnjim veznim onda bi imali samo Ikandea u kreaciji protiv njihove dvojice, trojice igraca. Jedino ako mislis da bi preskakali igru sa dugim loptama i igrali samo preko krila. To je bar moje misljenje ti mislis drugacije i ja to postujem. Svakako se slazemo oko ostalih 10 igraca kao i oko taktike sa dvojicom napadaca.THEC je napisao/la:pa eno izveo je sinoc pa koliko sansi smo imali ? - sta cemo to tacno izgubiti tim eksperimentom ?
Nije valjao nijednom treneru...BitiSrcemVezan je napisao/la:Mi se ismijavali sa ovim Kouadijem, struĆnjak konstatovao da mu ne treba, valjda ima alkosa Ševku, a momak najbolji i danas u Travniku koji tricu uvali onom istom Čeliku kojeg mi ruku na srce nećemo pobijediti već idući vikend.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Evo nakon nekih 20-ak sati poslije tekme da i ja napisem nesto. Stvarno mi odavno neki poraz Sarajeva nije ovako tesko pao. Razocaran sam. Jednostavno ne znam ni sta bih rekao ni za Dzenu, ni igrace, ni ibrakovića. Ne zelim da branim Dzenu, ali me neke stvari uzasno nerviraju. Slazem se ja da je Dzeno kriv za nedisciplinu i tako te stvari ali me nervira kad vidim da Velkoski i Puzigaca ne znaju odigrati dupli pas, pa zar je i zato Dzeno kriv. To je samo jedan od primjera, ima ih milion ali te stvari bi radije napisao na polusezoni. Sto se tice danasnjih rezultata mislim da bi trebali biti zadovoljni, gledao sam 1. pol. celika i ukoliko bi ponovili igru kao protiv listice, pobjeda ne bi trebala doci u pitanje.
Ovo je 4. kolo i mislim da nije vrijeme da se sada pise o nekim stvarima, titula nije izgubljena, i listica nam je prosle sezone nakon 17/18. kola bjezala 7 bodova pa smo se na kraju mi radovali. Ima jos utakmica, pristup igraca se mora apsolutno promjeniti. Ako neko od vas poznaje neke igrace ovim putem vas pozivam da im objasnite za koji KLUB oni igraju i za koji GRAD oni igraju, jer ocigledno im to jos uvijek nije jasno. Naravno ko god bude u mogucnosti neka ide u zenicu, vrijeme je da se negativna tradicija srusi. VOLIM TE SARAJ'VO !
Ovo je 4. kolo i mislim da nije vrijeme da se sada pise o nekim stvarima, titula nije izgubljena, i listica nam je prosle sezone nakon 17/18. kola bjezala 7 bodova pa smo se na kraju mi radovali. Ima jos utakmica, pristup igraca se mora apsolutno promjeniti. Ako neko od vas poznaje neke igrace ovim putem vas pozivam da im objasnite za koji KLUB oni igraju i za koji GRAD oni igraju, jer ocigledno im to jos uvijek nije jasno. Naravno ko god bude u mogucnosti neka ide u zenicu, vrijeme je da se negativna tradicija srusi. VOLIM TE SARAJ'VO !
FK Sarajevo
Ja sam izgleda jedini ovde na forumu pisao prosle sezone da je Kuadio igrac za nas i da mu treba dati sansu. Treba njega odmah vratiti ako je to uopste moguce. Dulja je u zadnje vrijeme bas los, kao da je igrac manje na terenu. Nisam gledao utakmicu jel kobiljar ulazio?
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
to je pokazatelj da su nam treneri cisti amateri jer znam cak i neki forumasi koji su pratili treninge su rekli da je kaudio izgleda super igrac,i jos jedan pokazatelj da je Ibrak dobar menadzer.uNbx je napisao/la:Nije valjao nijednom treneru...BitiSrcemVezan je napisao/la:Mi se ismijavali sa ovim Kouadijem, struĆnjak konstatovao da mu ne treba, valjda ima alkosa Ševku, a momak najbolji i danas u Travniku koji tricu uvali onom istom Čeliku kojeg mi ruku na srce nećemo pobijediti već idući vikend.
Samo Sarajevo
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 47 gostiju.