FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

bhpremierliga12
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la bhpremierliga12 » 25 jul 2018, 18:20

Ovaj Zukic je visok 198 sto bi nam ekstra doslo u napadu posto su oko njega patuljci Smajic, Baraban, Said, tako da bi nam ovakav tip igraca dosta mogao donijeti. Protiv Zrinjskog smo dosta puta probili po krilima, ali apsolutno nikoga u 16, sto bi bas druga prica bila sa njim, plus bi odvlacio protivnicke stopere, a na prekidima on 198 cm, Vasiljevic 199cm, Ignjatovic 193....
Plus po ovom videu ne izgleda kao trom igrac, ne izgleda kao da se ne moze kretati tako brzo zbog brzine, tako da nadam se da ce doci, ali opet bi radije Kunica..
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 25 jul 2018, 19:21

da samo znate da je i taj kunic precijenjen igrac, prije prosle sezone je bio smatran za panja, a to mozete pitati i navijace borca, prosle sezone je zabio 12 golova (2 penala) i odjednom je sad kao jedan od najboljih napadaca u drzavi... ne kazem da nije dobar niti bilo sta, al brate, jedna dobra sezona je iza njega, polako s takvim zakljuccima, mada generalno ne bih bio protiv njegovog dolaska

katarakta

Post Postao/la katarakta » 25 jul 2018, 19:36

Navijaci Slobode dizu cijenu Kunicu. Gledaju ga kao Benzemu. Uvjeren sam da ga niko nije ni pogledao. Ali on je zvijezda. Dolazi nam sutra Zukic, ponudjen je i Adilovic, mada ne bih volio da on dodje, bilo bi previse PIO/MIO igraca. Igraci kao Zukic su jako bitni za nasu ligu. Da spuste loptu, da dobiju skok, da smore stopere
Niko, niko, samo Sloboda

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 25 jul 2018, 19:42

Ode Jasar Ahmedovski, znaci nista od tika taka.....kaki predcjednik taki i nam iklub, ko ocekuje nesto od Slobode taj je utopista, sad kad nam macak i sportski direktor na polusezoni promijene opet citav tim.....sa najnovijim trenerom.
🔴⚫️

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 25 jul 2018, 19:42

katarakta je napisao/la:Navijaci Slobode dizu cijenu Kunicu. Gledaju ga kao Benzemu. Uvjeren sam da ga niko nije ni pogledao. Ali on je zvijezda. Dolazi nam sutra Zukic, ponudjen je i Adilovic, mada ne bih volio da on dodje, bilo bi previse PIO/MIO igraca. Igraci kao Zukic su jako bitni za nasu ligu. Da spuste loptu, da dobiju skok, da smore stopere
Zukic je blaza verzija soping kraljice, ali jos je mlad, 24 godine nisu nista, tek treba da udje u najbolje godine, tako da ako se rijesio ugovora i ako dolazi nama kao slobodan, treba gledati da se potpise na vise od godine.

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 25 jul 2018, 20:01

Todor igra u prvoj vec nekoliko utakmica, od srca se nadam da ce zauzeti to mjesto, igrati, uspjeti i otici u jos veci klub.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 25 jul 2018, 20:13

sloboda63 je napisao/la:
DamirT je napisao/la:Meni samo nije jasno ako ima tih legendi kluba koji vole Slobodu zasto oni ne budu u upravi i otjeraju ove Mujkanovice i tako te.Kad je ovaj Mujkanovic bio u fudbalu?
Bile su legende i kao treneri i u upravi ali legende gledaju samo svoj interes, njih ne interesuje Sloboda. De mi reci ako ideš na utakmice kada si vidio na stadionu kojeg bivšeg igrača Slobode da gleda utakmicu, izuzev Smajlovića? Nema legendi sve se svelo na lični interes. Par njih je bilo u omladinskim pogonima pa uzimali članarinu onako bez računa. Samo Sloboda.
Sve si upravu. :clap:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 25 jul 2018, 20:21

Zmaj88 je napisao/la:Izvinjavam se na upadu, mozda vam dođe Sabic iz Mladosti za trenera
Gluho bilo & choravo. On da nam dodje, pizdehana neviđena. Ostavio Zvijezdu , dogovorio sa Mladosti u toku najznačajnijih bitki za Zvijezdu i za par maraka vise otišao. Pokazao se kao nekarakter učestvujući u lakrdiji oko igranja za Čelik na kraju sezone. Nadam se da neće doći,iako me od sportskog ništa ne može iznenadit
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 25 jul 2018, 20:29

Ha puno je lutanja i nagadjanja. Predsjednik treba izac u javnost i rec kako stvari stoje.i zaustavit ove poluinformacije.Ima li kraja nasim pizdarijama??? :roll:

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 25 jul 2018, 20:36

Skojevski je napisao/la:Imal Zlajcia sta on kaze o svemu ovome?
Obzirom da ima bar nekoliko gorucih tema reci sta te tacno zanima.

Smajicu,ambicijama,Milenkovim izjavama,Nalicu, predsjedniku kluba,predsjedniku skupstine,kondiciji trener, must be no 10 situaciji, Vasiljevicu,Ignjatovicu,Smajicu sandziji, Golubovim husinjanima,Fukarama, Fukarama menadjerima,ovom golmanu iz Borca, ufc lozi na tekmi generalne probe, Spahi ili zelis osvrt generalno osvrt
tuzlanska Sloboda

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 25 jul 2018, 20:44

zlajci je napisao/la:

Smajicu,ambicijama,Milenkovim izjavama,Nalicu, predsjedniku kluba,predsjedniku skupstine,kondiciji trener, must be no 10 situaciji, Vasiljevicu,Ignjatovicu,Smajicu sandziji, Golubovim husinjanima,Fukarama, Fukarama menadjerima,ovom golmanu iz Borca, ufc lozi na tekmi generalne probe, Spahi ili zelis osvrt generalno osvrt
Napisi nam roman o svemu pomalo

Skojevski
Kontakt:

Post Postao/la Skojevski » 25 jul 2018, 20:45

zlajci je napisao/la:

Generalno o svemu, tvoje mi je misljenje bitije od 90% ljudi.
Negativne, pozitivne stvari i sta bi mogli mjenjat.

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 25 jul 2018, 21:07

Nadam se da ce uspjeti rijesiti papirologiju za Ignjata i Zukica ako dodje do utakmice sa Sarajevom.

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 25 jul 2018, 21:14

zlajci je napisao/la:

Ufc loza je ostala dosljedna i u prevnstvu kuknjava kako se nerviraju da vidis ko da od malih nogu prate Slobodu :mrgreen:
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 25 jul 2018, 21:46

zlajci je napisao/la:

Napisi ti kad je titula ovo manje vise znamo sve
P.S. Golub zube napravio
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

slobodaTZ
Kontakt:

Post Postao/la slobodaTZ » 25 jul 2018, 21:49

Ne osvrci se, sve je crno oko tebe, crvenog nema ni u naznakama. :D

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 25 jul 2018, 22:33

Kako god obrnes i okrenes za cisci obraz i bolje sutra svetinji Uprava napolje!

Teretana
Kontakt:

Post Postao/la Teretana » 25 jul 2018, 23:14

Sariel1987 je napisao/la:Kako god obrnes i okrenes za cisci obraz i bolje sutra svetinji Uprava napolje!
Koja uprava?Pa tamo je samo jedan jedini apsolutni vladar,maršal, dajđa,Kim-Yong-Sun.
Pa zar smo takvi uhljupi da nam u istoriji ostane ispisano da nam je na 100tugodisnjicu on bio predsjednik.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 25 jul 2018, 23:22

Druze pa o tome i govorim.
Ne amnestirajuci drugu stranu ni momenta nit joj se priklanjati i oni su krivi.
Isto tako i sveprisutni sportski direktor i on napolje.Dosta je care nek malo neko drugi proba.

Skojevski
Kontakt:

Post Postao/la Skojevski » 25 jul 2018, 23:24

Sariel1987 je napisao/la:Druze pa o tome i govorim.
Ne amnestirajuci drugu stranu ni momenta nit joj se priklanjati i oni su krivi.
Isto tako i sveprisutni sportski direktor i on napolje.Dosta je care nek malo neko drugi proba.
I ti si svjestan da smo mi truli i to podobro, da nama treba factory reset u svakom smislu, ali opet se prati ova nakarada.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.