Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Maxi
Kontakt:

Emir Spahić

Post Postao/la Maxi » 10 apr 2015, 00:29

Izjava Emira Spahića nakon incidenta:
''Ja sam samo brata branio. Bogom Vam se kunem, ne zanima me kazna, neka me vode u zatvore, neka mi zabrane živjeti, ali brata ću braniti sve dok dišem.
Psovali su mu majku, vrijeđali su mene, kažem, kazna me ne zanima! Neka se ponovi još nešto ovako, neće biti dobro, hvala."

Spaha beton! :D
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪

Sheyi
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la Sheyi » 10 apr 2015, 00:33

Da li je to zaista njegova izjava ili opet one naše Fb grupe izmišljaju izjave za lajkove? :hmmmmm:

Edvin_Mg
Kontakt:

Post Postao/la Edvin_Mg » 10 apr 2015, 00:34

Maxi je napisao/la:Izjava Emira Spahića nakon incidenta:
''Ja sam samo brata branio. Bogom Vam se kunem, ne zanima me kazna, neka me vode u zatvore, neka mi zabrane živjeti, ali brata ću braniti sve dok dišem.
Psovali su mu majku, vrijeđali su mene, kažem, kazna me ne zanima! Neka se ponovi još nešto ovako, neće biti dobro, hvala."

Spaha beton! :D
Za mene ispravno 100 %,ebes sve brat je brat

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 10 apr 2015, 00:36

Sheyi je napisao/la:Da li je to zaista njegova izjava ili opet one naše Fb grupe izmišljaju izjave za lajkove? :hmmmmm:
Naravno da je laz. :mrgreen:

Izjava od koje se trese cijela EUROPA!!!! Pogledajte sta je rekao Emir Spahic...... i ti fazoni..... :lol:

Prle89
Kontakt:

Post Postao/la Prle89 » 10 apr 2015, 00:37

Evander je napisao/la:
Celikovac je napisao/la:Zastitari su 90% majmuni kako kod nas tako i vani, propaliteti neostvareni kako u sportu tako i u ostalim zivotnim sferama. Zele se dokazivati i pretezno traze najmanju sitnicu da problem naprave, a naravno u coporu su najhrabriji. Svaka cast Emire, ne daj na sebe :cool:
Zao mi je tvojih roditelja :( :( :(
Šta je čovjek rekao pogrešno? Ljudima kojima je osnovna svrha primjena fizičke snage i teško je o njima kreirati drugu vrstu mišljenja. Ti isti zaštitari kod nas su skloni da traže sukob samo zbog upućenog pogleda koji se dotičnim intelektualnim gromadama nije svidio. Ne branim Emira za ovaj incident ali također smatrati nevinašcima ljude koji ništa drugo u životu ne znaju osim stojati i primjenjivati fizičku silu je krajnje smiješno.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 10 apr 2015, 00:41

Feridagic je napisao/la:
samo_lijevo je napisao/la:Jasan dokaz koliko smo zglajzali kada se divimo ovim primitivnim postupcima.
"Mi" je preteska rijec, ja bih rekao da se dive uglavnom klinci koji citaju stripove tipa Blek Stena ili Zagor. Drugi tip su kako vidim siledzije kojima naravno smetaju zastitari i policija jer im zabranjuje da maltretiraju slabije. Jos jednom, svaka cast ovim zastitarima, ja ga vala ovoliko ne bi tolerisao taman da mi je rod rodjeni. Sa druge strane ne volim ni one koji su ovo jedva docekali. Spahic je napravio glupost veliku, ali nam jos treba i valjda se ovo nekako sredi.
Sve ti je ovo patetika tipa "nas" pa neka radi sta hoce. Naravno, svi su drugi krivi, to je neizostavno.
Sta bi pisali da je dosao xy i ovako nesto uradio u Zenici ?
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 10 apr 2015, 00:42

lazna izjave ba sta vam je :lol: :lol: :lol:
=\_1921_/=

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 10 apr 2015, 00:44

Goalgetter je napisao/la:
Sheyi je napisao/la:Da li je to zaista njegova izjava ili opet one naše Fb grupe izmišljaju izjave za lajkove? :hmmmmm:
Naravno da je laz. :mrgreen:

Izjava od koje se trese cijela EUROPA!!!! Pogledajte sta je rekao Emir Spahic...... i ti fazoni..... :lol:
Morao sam da Dislike nekoliko stranica, ne mogu više. :D
Kao što pišeš, te trese se Bosna, Evropa, svijet, te onaj dao izjavu koja je sve šokirala, ovome se niko nije nadao... :stop: :guz:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 10 apr 2015, 00:47

Sheyi je napisao/la:Hehe opet se ovi sarajevski novinari okomili na naše Hercegovce, smeta im jer je Emir branio brata. Sve mi se čini da ovo više nisu Zmajevi heh :stop: :stop: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :bih: :bih: :bih: :guz: :guz: :guz:
Eheheh zmajevi ovaj misevi prave probleme po Njemackoj, nas Hercegovac Pandza je dugo vremena igrao vani i nikad probleme nije pravio :nedam: :nedam: :nene: :nene: :nene: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 10 apr 2015, 00:51

Prle89 je napisao/la:
Evander je napisao/la:
Celikovac je napisao/la:Zastitari su 90% majmuni kako kod nas tako i vani, propaliteti neostvareni kako u sportu tako i u ostalim zivotnim sferama. Zele se dokazivati i pretezno traze najmanju sitnicu da problem naprave, a naravno u coporu su najhrabriji. Svaka cast Emire, ne daj na sebe :cool:
Zao mi je tvojih roditelja :( :( :(
Šta je čovjek rekao pogrešno? Ljudima kojima je osnovna svrha primjena fizičke snage i teško je o njima kreirati drugu vrstu mišljenja. Ti isti zaštitari kod nas su skloni da traže sukob samo zbog upućenog pogleda koji se dotičnim intelektualnim gromadama nije svidio. Ne branim Emira za ovaj incident ali također smatrati nevinašcima ljude koji ništa drugo u životu ne znaju osim stojati i primjenjivati fizičku silu je krajnje smiješno.

Na ovom snikmu ja ne vidim nikakvo nasilje zastitara. Pokusavaju samo stoku obuzdati, dok braca Spahici koliko vidim udaraju i sakama i glavama. Zastitari da su bili i malo agresivni, samljeli bi ih ondje. Ljudi su i vise nego pribrano i profesionalno reagovali. Da li zastitari iti jednog trenutka uzvracaju udarcima ili ih samo pokusavaju umiriti i obuzdati?
Nadam se da ce mladji Spahic radi ovoga malo u hapsanu, pa neka tamo glumi mangupa kad nema zastitu brata i njegovih para. Veselo ce mu biti sa albancima, srbima, crcima, turcima i slicnim.

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 10 apr 2015, 01:01

Neprofesionalizam.
Da se ovo desilo negdje u nekakvom lokalu i slicno pa hajd,al na tekmi.
Mogao je nekoga od osoblja iz Bayera zamoliti da rijese taj nesporazum i slicno.
Totalno nepotrebno.
Al et to ne umanjuje njegove dosadasnje zasluge za repku.Niti ga mozemo gledati kroz prizmu jednog dobrog poteza u karijeri nit kroz prizmu jednog loseg poteza.
Brz oporavak.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

espresso
Kontakt:

Post Postao/la espresso » 10 apr 2015, 01:04

Mogao bi Emir Spahić nakon ovoga ubrzo u Premijer ligu BiH :D

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 10 apr 2015, 01:14

Sabinho je napisao/la:
Sheyi je napisao/la:Hehe opet se ovi sarajevski novinari okomili na naše Hercegovce, smeta im jer je Emir branio brata. Sve mi se čini da ovo više nisu Zmajevi heh :stop: :stop: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :bih: :bih: :bih: :guz: :guz: :guz:
Eheheh zmajevi ovaj misevi prave probleme po Njemackoj, nas Hercegovac Pandza je dugo vremena igrao vani i nikad probleme nije pravio :nedam: :nedam: :nene: :nene: :nene: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz:
Boris je jedan od onih naših Hercegovaca koji je izbačen zbog imena heh prava muslimanska reprezentacije, sve bradonje :stop: :stop: :nene: :nene: :nene: :guz: :guz: :guz: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :bih: :bih: :bih: kuknjava kuknjava kuknjava

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 10 apr 2015, 01:19

Sheyi je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
Boris je jedan od onih naših Hercegovaca koji je izbačen zbog imena heh prava muslimanska reprezentacije, sve bradonje :stop: :stop: :nene: :nene: :nene: :guz: :guz: :guz: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :bih: :bih: :bih: kuknjava kuknjava kuknjava
Safet ga tjerao da uci fatihu kuknjava kuknjava :mrgreen:
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 10 apr 2015, 01:23

ojjjjjjjj :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :bow: :bow: :bow:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 10 apr 2015, 01:26

:lol: :lol: :lol:

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 10 apr 2015, 01:31

:tokralju: :rol: :lol:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 10 apr 2015, 01:46

Prvo zao mi je zbog Spahine povrede. Smatram da nasa odbrana pogotovo u velikim tekmama izgleda dosta bolje i sigurnije sa Spahom. Al Boze moj. Sta je tu je. Povrede su sastavni dio nogometa. Spahi zelim sto brzi oporvak. Da nastavim, ja Spahu strasno postujem kao covjeka pa tek onda kao igraca. Uvijek je tu, uvijek daje 100%. Ide glavom gdje mnogi nogom nebi. Za repku gine. I meni je jedan od omiljenih reprezentativaca i to ce uvijek ostati. Medutim misljenja sam da mu ovaj jucerasnji ispad stvarno nije trebao (ovo "hrvanje" nakon tekme). :kafa: :kafa: Da se mi razumijemo nista protiv Spahe.Ja bih isto misljenje imao i da je u pitanju bilo koji BH reprezentativac ili svjetski poznat nogometas. Halo covjece- 30 i neka ti je godina, zreo covjek, zivis svoj san, radis ono sto volis, svjetski si poznat nogometas i sto tebi treba da gubis svoje zivce i svadas se sa zastitarima? A i ti jarani nisu se mogli ponasati normalno ko i sav ostali svijet na stadionu? Ko da su oni jedini VIP na stadionu. Opet kazem Spahu volim i postujem ko brata, ali jednostavno ovako nesto u karijeri mu ne treba.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 10 apr 2015, 02:22

tanka je granica izmedju hrabrosti i gluposti :kafa:

PaskalHens
Kontakt:

Post Postao/la PaskalHens » 10 apr 2015, 02:43

Vazda je i bio papak pun sebe i klošar sa dubrovačkog asfalta. Ovim je samo potvrdio ko je i šta je.
Viva la France, as they say in Rome.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia i 13 gostiju.