Prvo zao mi je zbog Spahine povrede. Smatram da nasa odbrana pogotovo u velikim tekmama izgleda dosta bolje i sigurnije sa Spahom. Al Boze moj. Sta je tu je. Povrede su sastavni dio nogometa. Spahi zelim sto brzi oporvak. Da nastavim, ja Spahu strasno postujem kao covjeka pa tek onda kao igraca. Uvijek je tu, uvijek daje 100%. Ide glavom gdje mnogi nogom nebi. Za repku gine. I meni je jedan od omiljenih reprezentativaca i to ce uvijek ostati. Medutim misljenja sam da mu ovaj jucerasnji ispad stvarno nije trebao (ovo "hrvanje" nakon tekme).

Da se mi razumijemo nista protiv Spahe.Ja bih isto misljenje imao i da je u pitanju bilo koji BH reprezentativac ili svjetski poznat nogometas. Halo covjece- 30 i neka ti je godina, zreo covjek, zivis svoj san, radis ono sto volis, svjetski si poznat nogometas i sto tebi treba da gubis svoje zivce i svadas se sa zastitarima? A i ti jarani nisu se mogli ponasati normalno ko i sav ostali svijet na stadionu? Ko da su oni jedini VIP na stadionu. Opet kazem Spahu volim i postujem ko brata, ali jednostavno ovako nesto u karijeri mu ne treba.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....