Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Omerbavarac
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Omerbavarac » 04 feb 2011, 16:51

Sexmachineboy je napisao/la: Ostale zanima samo Džeko, i ne zanima vas United, ali zaista se provaljuje momak.
Pa ne bih ja bas rekao da nas sve zanima Dzeko, ima nekih koje ne zanima niti Dzeko a niti United. :roll:
I da, ovim izjavama kupuje povjerenje navijaca. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 04 feb 2011, 17:01

Omerbavarac je napisao/la:
Sexmachineboy je napisao/la: Ostale zanima samo Džeko, i ne zanima vas United, ali zaista se provaljuje momak.
Pa ne bih ja bas rekao da nas sve zanima Dzeko, ima nekih koje ne zanima niti Dzeko a niti United. :roll:
One koje ne zanima Džeko ne znam šta i rade tu na ovoj temi.. :roll:
Znam ja šta on pokušava, ali nisu ni navijači Shitya toliko glupi. Znaju i oni da je to samo jedna velika provala, tako da nije našao baš dobru foru.
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

Zeljovac
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac » 04 feb 2011, 17:22

Sexmachineboy je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la:
One koje ne zanima Džeko ne znam šta i rade tu na ovoj temi.. :roll:
Znam ja šta on pokušava, ali nisu ni navijači Shitya toliko glupi. Znaju i oni da je to samo jedna velika provala, tako da nije našao baš dobru foru.
Kakve ti veze imas sa Manchesterom gradom pa te sekira kad stranac dodje pricati ko je vise lokalni klub, City ili United. Jesi li ti zaboravio da iz Bosne navijas za MU i da si stranac za Engleze. Ta prica 'sekira' samo ljude koji su rodjeni u tom gradu, naravno ako nemaju pametnija posla.

Uostalom City jeste vise lokalni klub, kad su mediokriteti, ko ce navijati za njih ako nece gradjani tog grada. Uspjesni klubovi osim u gradu iz kojeg dolaze, imaju i navijace i u drugim gradovima pa i drzavama. I ti navijas za United samo jer osvajaju trofeje, kad prestanu osvajati, neces ih vise ni pratiti. Jer ne znam sta to moze Bosanca, Kineza, Japanca... vezati za United osim fudbalske moci koju trenutno demonstriraju. Zavrsite vise s tom brigom, niste Englezi, druga je stvar sto to zelite silom postati, ali yebiga, ne birate mjesto rodjenja, pravite budale od sebe.
Zadnja izmjena: Zeljovac, dana/u 04 feb 2011, 17:24, ukupno mijenjano 1 put.

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 04 feb 2011, 17:23

tanzla je napisao/la:Dzeko, Kolarov i co. na treningu danas.
slika
aBd da Kolorav bude pola Misketa pa da on krene asistirat Dzeki kad nece onaj supak od Silve i ona grdna "zvijezda" Tevez !
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

Zeljovac
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac » 04 feb 2011, 17:27

SemPer_fi je napisao/la:
tanzla je napisao/la:Dzeko, Kolarov i co. na treningu danas.
slika
aBd da Kolorav bude pola Misketa pa da on krene asistirat Dzeki kad nece onaj supak od Silve i ona grdna "zvijezda" Tevez !
Kolarov ima samo sutinu, vizija mu je 0 bodova, slabo ce Dzeko od njega imati hajra.

Nema potrebe Teveza, Silvu 'mrziti', Dzeko je tamo novi, ekipa je naviknuta na Teveza, tek treba da se nauce na Dzeku, druga je stvar sto je nas narod nestrpljiv pa hoce sve odjednom.

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 04 feb 2011, 17:38

sitne prodane duse

"Pokušali smo dovesti Torresa na ljeto, ali je to bilo jako teško za izvesti. On je fantastičan igrač i mislim da mu je bilo vrijeme da promijeni dres. On je svakako jedan od najboljih napadača u Evropi i siguran sam da će uspjeti u Chelseaju. Međutim, što se nas tiče, mi smo doveli Džeku i jako smo sretni s njim", rekao je Mancini.
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 04 feb 2011, 17:45

Ma Kolarov kakav god bio jedini zna poslati upotrebljiv centarsut, ili se barem trudi da to uradi. Nadam se da ce sutra Dzeko dobiti bar poneku loptu kako treba.

Hoce li prenositi BHT utakmicu ?
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 04 feb 2011, 17:51

Cartman je napisao/la:Dzeko se ponovo provaljuje. :lol:

Bolje mu je da vise trenira, a manje prica gluposti po novinama. City dan danas rijetko napuni "svoj" mali stadion.
mal stadion,od 50 hiljada? pa ti si stvarno za nepovjerovat! Dzeko je rako istinu,City u Mancesteru ima vise navijaca a United u svijetu,najvise zahvaljujuci Kinezima koji su ludi za njima! Proradit ce Dzeko onda kad se njegovi saigraci uozbilje,previse primaju golova po utakmici,i previse zapostavljaju Edina,koji je dobro je rekao Susic u zadnje 2 godine u Bundesligi postigao 50 golova! znaci Mancini je ovdje krivac,zasto ne naredi svojim igracima da Dzeki vise daju upotrebljivih lopti,pogotovo u sesnaestercu!?

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 04 feb 2011, 18:00

brazzo je napisao/la:
Manchester City striker Edin Dzeko stands by claims Manchester are dominated by City and not Manchester United fans.

Dzeko has no regrets making the controversial comments.

He told Sport Magazine: “Yes, and it’s true what I said. I didn’t say it to charm people. If you look at Manchester United, they’re a global team and they are used to having all the superstars.

“People from all around the world come to see them at Old Trafford. Just a couple of years ago, Manchester City didn’t have all these star names they have today, and they were more the local team in Manchester.

“It makes sense. But not I think, with the new owners, that City have taken a step into becoming a more global club, which is good.

“There’s huge potential for a club like Manchester City.”
opet Džeko priča gluposti cc :( to je isto kad bi rek'o Željo ima više navijača od Sarajeva (u gradu i čaršiji).
To nije isto, Zeljo i Sarajevo su oba iz Sarajeva a u slucaju Manchestera City je u gradu a United na periferiji to sto ti ne mozes da se pomiris sa lokacijom svog malog kluba to je tvoj problem. Jedini koji se provaljuju su smijesni fanovi kluba sa periferije koji namjerno ili ne ne znaju lokaciju svog kluba i oni kao takvi bi da kazu igracu koji zivi u Manchesteru da se provaljuje.

Ne provaljujte se!
Dio Arsenala

yup
Kontakt:

Post Postao/la yup » 04 feb 2011, 18:04

United ima sigurno puno vise navijaca po cijelom svijetu ali u gradu Manchester mislim da je nekoliko vise Cityjevih fanova.

Har3
Kontakt:

Post Postao/la Har3 » 04 feb 2011, 18:10

Joj mentola bog te, pa nece reci da su navijaci manchester utd-a bolji i da ih ima vishe, koji qrac... igrac je manchester sitija.

Sto se tice dzeke, ja se nebrinem, vjerujem da ce to biti sve u dure, samo pomalo ne moze sve preko noci, dok se covjek malo skulira, dok se uigraju. Pa i tevez kad je doso trebalo mu je pet utakmica da zabije prvi gol.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 feb 2011, 18:13

Joj im rasprave, pa kako ćete vi znati ko ima više navijača u Manchesteru? Svako navlači priču na svoju stranu, tako će biti uvijek.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 04 feb 2011, 18:19

Jos nas u BiH bas boli cuna ko ima vise navijaca u Manchesteru. :D

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 04 feb 2011, 18:22

tanzla je napisao/la:Jos nas u BiH bas boli cuna ko ima vise navijaca u Manchesteru. :D
Upravo tako :D

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 04 feb 2011, 18:48

B0SANAC je napisao/la:
tanzla je napisao/la:Jos nas u BiH bas boli cuna ko ima vise navijaca u Manchesteru. :D
Upravo tako :D
to je pitanje za Referenduma rekao bi dodik :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 04 feb 2011, 18:53

tanzla je napisao/la:Ma Kolarov kakav god bio jedini zna poslati upotrebljiv centarsut, ili se barem trudi da to uradi. Nadam se da ce sutra Dzeko dobiti bar poneku loptu kako treba.

HOĆE !!! 8-) 15:55 h...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 04 feb 2011, 18:56

Zagor je napisao/la:
tanzla je napisao/la:Ma Kolarov kakav god bio jedini zna poslati upotrebljiv centarsut, ili se barem trudi da to uradi. Nadam se da ce sutra Dzeko dobiti bar poneku loptu kako treba.

HOĆE !!! 8-) 15:55 h...
Donosis dobre vijesti. :mrgreen: Ja sad trazio i stoji ovo: 15:55 Nogomet: Engleska Premier liga!
Ne pise koja tekma, al' nisu levati da nesto drugo prenose pored Citya. Taman predah od spremanja ispita. :mrgreen:

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 04 feb 2011, 19:00

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 04 feb 2011, 19:01

Manchester City - West Bromwich Albio 15:55 Bht1

Nadamo se Dzekinom prvjencu u EPL ;)
YOU'LL NEVER WALK ALONE

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 04 feb 2011, 19:05

Joj ovog Paje kako vas prca.. :lol:
...što je više lome to je volim jače...

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: boatenkk, Google Adsense [Bot] i 12 gostiju.