Sexmachineboy je napisao/la:Omerbavarac je napisao/la:Sexmachineboy je napisao/la:
Ostale zanima samo Džeko, i ne zanima vas United, ali zaista se provaljuje momak.
Pa ne bih ja bas rekao da nas sve zanima Dzeko, ima nekih koje ne zanima niti Dzeko a niti United.
I da, ovim izjavama kupuje povjerenje navijaca.

One koje ne zanima Džeko ne znam šta i rade tu na ovoj temi..
Znam ja šta on pokušava, ali nisu ni navijači Shitya toliko glupi. Znaju i oni da je to samo jedna velika provala, tako da nije našao baš dobru foru.
Kakve ti veze imas sa Manchesterom
gradom pa te sekira kad stranac dodje pricati ko je vise lokalni klub, City ili United. Jesi li ti zaboravio da iz Bosne navijas za MU i da si stranac za Engleze. Ta prica 'sekira' samo ljude koji su rodjeni u tom gradu, naravno ako nemaju pametnija posla.
Uostalom City jeste vise lokalni klub, kad su mediokriteti, ko ce navijati za njih ako nece gradjani tog grada. Uspjesni klubovi osim u gradu iz kojeg dolaze, imaju i navijace i u drugim gradovima pa i drzavama. I ti navijas za United samo jer osvajaju trofeje, kad prestanu osvajati, neces ih vise ni pratiti. Jer ne znam sta to moze Bosanca, Kineza, Japanca... vezati za United osim fudbalske moci koju trenutno demonstriraju. Zavrsite vise s tom brigom, niste Englezi, druga je stvar sto to zelite silom postati, ali yebiga, ne birate mjesto rodjenja, pravite budale od sebe.