Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Lily
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Lily » 21 nov 2010, 00:22

Bosco je napisao/la: Pjan govori štp trijeuan misli, minči se zala, nebitnoi sad makar sam ao gol, Lily super si mi.- joj bem ti rođendan i Arsenal pa sam se napio, bruka je izgubit od pijetlova. ali rodjendan je bio super iako je zavrsio rano, u pola 12, :oops:
A tako znaci.. Nisam skontala da si i rodjendan proslavljao jer vidjela sam ono "Arsenalu sta mi ovo radis" pa sam pomislila da nije samo zbog tog. Ma nista nije sramota, 'ajd barem ti je Celik dobio. :mrgreen:
Idi spavaj, nemoj pravit belaje u tom stanju. :P
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 21 nov 2010, 00:22

@Bosco
trebace tebi nekad jaro t-mac...nece ni mene tad biti..
sve se slavi mene ni na mapi..kako to bolan :lol:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 21 nov 2010, 00:25

Lily je napisao/la:
Bosco je napisao/la: Pjan govori štp trijeuan misli, minči se zala, nebitnoi sad makar sam ao gol, Lily super si mi.- joj bem ti rođendan i Arsenal pa sam se napio, bruka je izgubit od pijetlova. ali rodjendan je bio super iako je zavrsio rano, u pola 12, :oops:
A tako znaci.. Nisam skontala da si i rodjendan proslavljao jer vidjela sam ono "Arsenalu sta mi ovo radis" pa sam pomislila da nije samo zbog tog. Ma nista nije sramota, 'ajd barem ti je Celik dobio. :mrgreen:
Idi spavaj, nemoj pravit belaje u tom stanju. :P
lily dobar ti avatar.
@boscu svako nađe utjehu u necemu ti u alkoholu a ja.....
You are someone else I am still right here

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 21 nov 2010, 00:26

Cune belae pravit, nisam papak, samo msam dobar čovjek i malo tuzan- T-Mac upoznaće,o se :) ;) ,m danas sam bio linijski sudija i prepjan, ipak sam 19 napunio, volim vas sve, pogotove sve Zeniane, sugrađanine i rede.

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 21 nov 2010, 00:28

Samo ti kume sto dalje od mobitela,poruka,brojeva bivsih....i uspori sa iskazivanjem ljubavi prema svima,nekad ces se kajat' :mrgreen:
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 21 nov 2010, 00:34

the scouser je napisao/la:Samo ti kume sto dalje od mobitela,poruka,brojeva bivsih....i uspori sa iskazivanjem ljubavi prema svima,nekad ces se kajat' :mrgreen:
Ne kajem se, vi ste super, pogotova ova keipa, već sam reko da volim Minči tako fa je kasmo za sve,

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 21 nov 2010, 01:12

LBJ MVP je napisao/la: Ne vrijeđaj mi komunizam :lol:
Bosco nema ništa gore,ali najbitnije je izdržat uz Arsenal ja sam uz Real svašta doživio i nervne slomove desilo se da nekad poslije tekme nisam mogao spavat,ali sve se jednom vrati pa i bivša :mrgreen:
jbg ko ti je kriv što si mlad pa pamtiš samo loše trenutke u vezi Reala ,ja sam doživio tri LP nekoliko titula ,interkontinentalni kup, Raula kad je bio najbolji ,Bosanca u Realu ,eru galaktikosa ,pa nove galaktikose ,valjda ćeš i ti ove godine dočekati tu LP ako ništa drugo
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

bwfc
Kontakt:

Post Postao/la bwfc » 21 nov 2010, 09:31

Onoffon:Druže svaka ti čast za to što navijaš za Sunderland :)
Možeš li malo napisati o tome,kako si počeo navijati i to ?
"Mr Megson, that is the sound of you flying out of the loop head-first into a huge mound of shite."

"Bolton's defence is about as secure as a hymen in a South London Comprehensive!"

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 21 nov 2010, 10:02

Bosco je napisao/la:
the scouser je napisao/la:Samo ti kume sto dalje od mobitela,poruka,brojeva bivsih....i uspori sa iskazivanjem ljubavi prema svima,nekad ces se kajat' :mrgreen:
Ne kajem se, vi ste super, pogotova ova keipa, već sam reko da volim Minči tako fa je kasmo za sve,
:lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: Joj Bosco kralj si :mrgreen:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 21 nov 2010, 11:12

ako neko od pravoslavaca slavi danasnji praznik (slavu) nek mu je sretna !

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 21 nov 2010, 12:25

gledam nesto uvijek kad se ljudi napiju jedva pisu pola slova izgrijese... sjecam se dok sam ja jos pio kad se napijem uvijek sam pisao neke kilometarske postove ako je bilo gresaka pravopisnih koliko vidim ovdje onda mislim da niko nije ni skontao o cemu sam ja pisao :D
bosco ostavi se alkohola to ti je zlo najvece :D

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 21 nov 2010, 12:31

Bosco izgleda p'jan ko letva. :D
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 21 nov 2010, 12:39

AulleTa je napisao/la:Bosco izgleda p'jan ko letva. :D
Bio. Sad sam super. Mor'o sam zbog onih šuga idiota od sebe praviti. :mrgreen:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 21 nov 2010, 12:42

Morao se i Bosco malo opustit,ne zezajte covjeka :mrgreen:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 21 nov 2010, 12:43

Nadam se da je Minci na tvoje bisere fino reagovala. :mrgreen:
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 21 nov 2010, 12:49

Bosco je napisao/la:
AulleTa je napisao/la:Bosco izgleda p'jan ko letva. :D
Bio. Sad sam super. Mor'o sam zbog onih šuga idiota od sebe praviti. :mrgreen:
zar nisi los jutros ?

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 21 nov 2010, 12:52

Lily je napisao/la:Nadam se da je Minci na tvoje bisere fino reagovala. :mrgreen:
slika Ona je sporedna, sad svi se naravno napili jbg koliko sam im piva zovno i nije čudo i svi zale za starim curama, ovo ono, tuzni, neuzvraćene ljubavi bla,bla a meni u glavi kako možeš imati vodstvo 2:0 i prokockati ga od slabijeg tima. S Minči sam fino popričo na MSN-u, reko sam joj sve što sam mislio i sve lijepo. Uglavnom sutra, prekosutra kad je vidim na cesti neće mi bit stid nimalo, nemo može bit samo nju. Kako je reagovala ne znam, jer kad sam sve objasnio otišla je offline. :mrgreen:

@fera
Ja koliko god popijem ujutru ne mogu biti loš, isto da ne mogu mahmurat.Živa istina, čak sam ustao vrlo rano, malo učio, popio kafu s roditeljima kad su išli na posao, malo kupio lišće po bašči i tako.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 21 nov 2010, 12:54

Bosco je napisao/la:
Lily je napisao/la:Nadam se da je Minci na tvoje bisere fino reagovala. :mrgreen:
slika Ona je sporedna, sad svi se naravno napili jbg koliko sam im piva zovno i nije čudo i svi zale za starim curama, ovo ono, tuzni, neuzvraćene ljubavi bla,bla a meni u glavi kako možeš imati vodstvo 2:0 i prokockati ga od slabijeg tima. S Minči sam fino popričo na MSN-u, reko sam joj sve što sam mislio i sve lijepo. Uglavnom sutra, prekosutra kad je vidim na cesti neće mi bit stid nimalo, nemo može bit samo nju. Kako je reagovala ne znam, jer kad sam sve objasnio otišla je offline. :mrgreen:

@fera
Ja koliko god popijem ujutru ne mogu biti loš, isto da ne mogu mahmurat.Živa istina, čak sam ustao vrlo rano, malo učio, popio kafu s roditeljima kad su išli na posao, malo kupio lišće po bašči i tako.
isto moj drug jedan... lik se devastira moras ga nositi kuci al ujutro ustane normala skroz.

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 21 nov 2010, 13:00

HAhahahahahaha ja alkosa braco mila :D

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 21 nov 2010, 13:02

Samo F.K.S !! je napisao/la:HAhahahahahaha ja alkosa braco mila :D
Pa de mi nađi komunjaru da ne pije je.bo ga ti, odo sad malo fudbala napolje pa malo učit.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 1 gost.