Igramo 13. augusta

Moderator/ica: GracanicaAA
Igramo 13. augusta
Ma top je ovo ekipa, uopste se ne brinem. Vjerovatno ce nam trebati malo vremena kao i svake sezone do sad dok oni opet proigraju jedno 3,4 kola ali sve u svemu dobro ce to biti.laudrop je napisao/la: ↑04 avg 2023, 10:32
Evo da vam stručnjak laudrOp pokaže.
Karić, Salčinović i Brkić trenutno povrijeđeni.
Amer Mehić prema ljudima iz Jedinstva je već otišao gore u Bihać i neće igrati za nas naredne sezone, razlog ne znam, vjerovatno nije zadovoljio.
Imamo tu Ibrakovića i Behadarevića također koji treniraju s ekipom. Možda nam i ne treba novi vezni, taman da damo šansu ovoj trojici golobradih Begiću, Bašiću i Tabakoviću.
Nije to tek 906 članova,več je to 44% članova više nego prošle godine! Prema tome to je odlična brojka povečanja,sad što mi zamislimo neke cifre u glavama svojim to je drugo! Ko je rekao da mora biti 1000 članova,eto povečanje je na prošlu sezonu od 44%,vala nije to tako ni loše!
Hahaha ma nisam sav svoj
A što je Durmo napisan velikim slovima?laudrop je napisao/la: ↑04 avg 2023, 10:32
Evo da vam stručnjak laudrOp pokaže.
Karić, Salčinović i Brkić trenutno povrijeđeni.
Amer Mehić prema ljudima iz Jedinstva je već otišao gore u Bihać i neće igrati za nas naredne sezone, razlog ne znam, vjerovatno nije zadovoljio.
Imamo tu Ibrakovića i Behadarevića također koji treniraju s ekipom. Možda nam i ne treba novi vezni, taman da damo šansu ovoj trojici golobradih Begiću, Bašiću i Tabakoviću.
Zadnje dvije sezone uzastopno gubimo prvu utakmicu kuci. Prosle sezone od Bosne, a prije dvije sezone od Stuocanice. Moramo se ove sezone Radnika dobro pazit.
Prosle sezone smo dobili prvu utakmicu kod kuce
Moševac pobjeda prvo kolo
Ah, da, upravu si. U trecem nas je kolu Bosna marnula.
Sta vam je ljudi, dobili prvu tekmu 5:2PonosniSmogovci je napisao/la: ↑04 avg 2023, 11:30Uh jedva je dobili 3:0, pa 3:2 i nervoza do kraja utakmice.
Normalno da je svaki start težak dok se ekipa uigra i to, a nama u ovoj sezoni je ključan i zbog finansija i zbog atmosfere..
Trenutno korisnika/ca: Convicts1988, LloriS, nebeskasila i 11 gostiju.