Najbolje da i on predje i tako olaksa svima.itatabisine je napisao/la: ↑05 jun 2022, 13:21Je li ovo Joldic ide sa Amarom u Velez.
Uh sada Edis mora sve sam da radi

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Najbolje da i on predje i tako olaksa svima.itatabisine je napisao/la: ↑05 jun 2022, 13:21Je li ovo Joldic ide sa Amarom u Velez.
Uh sada Edis mora sve sam da radi
Najbolje je da sačekamo zvanično, priča se da bi mogao ići dole. Iskreno ne bi me ništa začudilo i da ode a i da ostane. Iskreno nisam pobornik njegovih poteza. A kad se sjetim da smo ga prizivali na mjesto šefa stručnog štaba. Da nije Čiča preuzeo juniore Kočević vjerovatno ne bi ni dobio pravu priliku. Onda na sve to ova priča o Vučenoviću i onda neka priča o Hošiću i još nekim juniorima, pa onda ono vraćanje igrača u juniore. Iskreno se nadam da ide.
Znaci situacija je jos gora jel ?MocMahale444 je napisao/la: ↑05 jun 2022, 16:18
Ovo je prvi put da napisem iskreno bez šale “ PIŠI PROPALO”![]()
Najbolje je da ti prestanes najavljivati stvari koje ne znaš i neće biti problema. A ne možda je otišao,a možda će ostati. Ko da smo maloumni..1921boy je napisao/la: ↑05 jun 2022, 15:56Najbolje je da sačekamo zvanično, priča se da bi mogao ići dole. Iskreno ne bi me ništa začudilo i da ode a i da ostane. Iskreno nisam pobornik njegovih poteza. A kad se sjetim da smo ga prizivali na mjesto šefa stručnog štaba. Da nije Čiča preuzeo juniore Kočević vjerovatno ne bi ni dobio pravu priliku. Onda na sve to ova priča o Vučenoviću i onda neka priča o Hošiću i još nekim juniorima, pa onda ono vraćanje igrača u juniore. Iskreno se nadam da ide.
Hidić je već otišao, a Čiča bi trebao juniore uzeti ako sam dobro razumio.
Navikli smo moj MuhoniMocMahale444 je napisao/la: ↑05 jun 2022, 16:18
Ovo je prvi put da napisem iskreno bez šale “ PIŠI PROPALO”![]()
Dobro dosao,blokiraj hulahopku odmah
Trenutno korisnika/ca: Ejnur, Kajkutenjoyer i 49 gostiju.