A braca KapetanovicHistoricar je napisao/la: ↑27 sep 2020, 00:20Od kako pratim Sarajevo, pamtim tri Ferhatovića, Amara, Nidala i Adina, dva Uščuplića, Dženana i Ervina Dodu, dvojicu Škora, Alena i Anela, te četiri Handžića, Harisa, Farisa, Kenana i Anela.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Spominjao sam ja amarazagorski je napisao/la: ↑27 sep 2020, 00:16Bilo je Ferhatovica vise od trojice, zaboravili ste Amara i NidalaDenchi je napisao/la: ↑26 sep 2020, 22:00Dobrabelosevic28 je napisao/la: ↑26 sep 2020, 21:51
@Joker jesi ti izjavio da je vise Handzica u Sarajevu igralo nego sto ima Skripara![]()
Mada nesto ne znam vise od 3 kenan faris haris
Ko i Ferhatovica i Susica...![]()
![]()
Nidal veci trag u sašku ostavio
al zato na forumu imamo bar dva handžića a bilo je i nedimove familije primorac i ekipa
You are someone else I am still right here
Amar je bio dobar igrac, Nidal onako vala
Ne zaboravite dva Bekića.
Evo sad imamo i drugog Sušića.
Al samo je jedan...
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Braca Bosnjak , Simic. Uh ovdje fali @bordopoeta.ado-hz je napisao/la: ↑27 sep 2020, 00:22A braca KapetanovicHistoricar je napisao/la: ↑27 sep 2020, 00:20Od kako pratim Sarajevo, pamtim tri Ferhatovića, Amara, Nidala i Adina, dva Uščuplića, Dženana i Ervina Dodu, dvojicu Škora, Alena i Anela, te četiri Handžića, Harisa, Farisa, Kenana i Anela.![]()
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Kurdica ?
I Ćaline sinove moras onda pamtit,Emira i Aldina,obojica su nosila dres prvog tima.Historicar je napisao/la: ↑27 sep 2020, 00:20Od kako pratim Sarajevo, pamtim trojicu Ferhatovića, Amara, Nidala i Adina, dvojicu Uščuplića, Dženana i Ervina Dodu, dvojicu Škora, Alena i Anela, te četvoricu Handžića, Harisa, Farisa, Kenana i Anela.
Kad spomenuste bracu Kapetanovic u novijem periodu je bio i Adis Kapetanovic isto nase dijete zivio odmah u neboderu iznad Dandija igrao je za prvi tim par utakmica,uh kako je taj momak obecavao u mladjim kategorijama.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
belosevic28
- Kontakt:
I Adis igra futsal cesto. Amel Handzic je kapiten GFC Sarajevo, bivsi Centar.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
Sanchez1987
- Kontakt:
Zato je Obuca jedan jedini
jel potpisao dodje nedjelja? 
https://plb...ih.ba/premijer-liga-bih/pejovic-je-karika-koja-je-nedostajala-u-igri-sarajeva/
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
-
Historicar
- Kontakt:
Joj dobro si, Janjoše sam zaboravio.Čalini sinovi su Aldin i Emir, a Almir im je rođak.Aldin je upisao par nastupa bez ikakvog učinka, više sam ga upamtio po ludim nočnim provodima, u kojima sam ga redovno viđao sa Pelakom.Emir se pokazao u par utakmica, zabio je škaricama golčinu Orašju, bio je član generacije koja je uzela titulu 2007.Almir je dovoljno uradio onim slobodnim udarcem u 95 minuti finala kupa 2002, nakon kojeg je Buco Osmanhodžić zabio za pobjedu 2:1 nad konama, nije više ništa morao uraditi.miky_hz je napisao/la: ↑27 sep 2020, 00:47I Ćaline sinove moras onda pamtit,Emira i Aldina,obojica su nosila dres prvog tima.Historicar je napisao/la: ↑27 sep 2020, 00:20Od kako pratim Sarajevo, pamtim trojicu Ferhatovića, Amara, Nidala i Adina, dvojicu Uščuplića, Dženana i Ervina Dodu, dvojicu Škora, Alena i Anela, te četvoricu Handžića, Harisa, Farisa, Kenana i Anela.
Kad spomenuste bracu Kapetanovic u novijem periodu je bio i Adis Kapetanovic isto nase dijete zivio odmah u neboderu iznad Dandija igrao je za prvi tim par utakmica,uh kako je taj momak obecavao u mladjim kategorijama.
Kapetanoviće koje pamtim su Sead (brat naše legende Mirze) koji je u februaru 2003 odigrao dvije utakmice za nas i završio karijeru i bratic mu Adi, koji je 2004 - 2005 par puta bio na klupi, ali mislim da nije nikada debitovao.
Zadnja izmjena: Historicar, dana/u 27 sep 2020, 01:14, ukupno mijenjano 1 put.
Zaboravili ste prezime Plakalo kad ste spominjali fudbalske porodice. Trojica.
Muhamed koji je sad i trener u Akademiji.
Emir koji se najduze i zadrzao i najvise pokazao, koji se i sad bavi fudbalom.
Alem špic koji je obećavao ali...
Muhamed koji je sad i trener u Akademiji.
Emir koji se najduze i zadrzao i najvise pokazao, koji se i sad bavi fudbalom.
Alem špic koji je obećavao ali...
JURIŠ
-
Samozdravlje
- Kontakt:
BILO KAKO BILO I NEBITNO U KOJEM SASTAVU CEMO IGRATI, BITNO JE DA JE CILJ OSTVAREN PLAY OFF IGRAJU:
F.K. SARAJEVO : FC CELTIC
Mi smo dosli dokle trebamo doci, ne treba pljuvat ako izgubimo u play offu, jer igramo protiv boljih. Treba samo ostati u ovakvom raspolozenju.Samozdravlje je napisao/la: ↑27 sep 2020, 01:15BILO KAKO BILO I NEBITNO U KOJEM SASTAVU CEMO IGRATI, BITNO JE DA JE CILJ OSTVAREN PLAY OFF IGRAJU:
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
-
Samozdravlje
- Kontakt:
forgempp je napisao/la: ↑27 sep 2020, 01:22Mi smo dosli dokle trebamo doci, ne treba pljuvat ako izgubimo u play offu, jer igramo protiv boljih. Treba samo ostati u ovakvom raspolozenju.Samozdravlje je napisao/la: ↑27 sep 2020, 01:15BILO KAKO BILO I NEBITNO U KOJEM SASTAVU CEMO IGRATI, BITNO JE DA JE CILJ OSTVAREN PLAY OFF IGRAJU:
Mislim da bi prije pocetka kvalifikacija bili zadovoljni i 3. pretkolom, a ovo je bas rezultat vrijedan u svakom pogledu.
Tebi se moram izviniti mladi prijatelju, ako sam te razocarao nekim komentarom. Truditi cu se da to vise ne bude slucaj. Odoh pogledati finis tekme 3x
-
Historicar
- Kontakt:
Gdje se može pogledati, da i ja odmah pogledamSamozdravlje je napisao/la: ↑27 sep 2020, 01:28forgempp je napisao/la: ↑27 sep 2020, 01:22Mi smo dosli dokle trebamo doci, ne treba pljuvat ako izgubimo u play offu, jer igramo protiv boljih. Treba samo ostati u ovakvom raspolozenju.Samozdravlje je napisao/la: ↑27 sep 2020, 01:15BILO KAKO BILO I NEBITNO U KOJEM SASTAVU CEMO IGRATI, BITNO JE DA JE CILJ OSTVAREN PLAY OFF IGRAJU:
Mislim da bi prije pocetka kvalifikacija bili zadovoljni i 3. pretkolom, a ovo je bas rezultat vrijedan u svakom pogledu.
Tebi se moram izviniti mladi prijatelju, ako sam te razocarao nekim komentarom. Truditi cu se da to vise ne bude slucaj. Odoh pogledati finis tekme 3x
Historicar pokazuje fino znanje
Pisao sam da je bilo janjosa al nisam bio siguran jel 2 ili 3.
Recimo adina se sjetio vecina raje ne zna za njega sigurno.
Pisao sam da je bilo janjosa al nisam bio siguran jel 2 ili 3.
Recimo adina se sjetio vecina raje ne zna za njega sigurno.
You are someone else I am still right here
————————————Plakalo—————————————
——Handžić——Plakalo——Handžić——Handžić——
————————————Janjoš—————————————
—Uščuplić——Uščuplić——Janjoš——Hebibović——
———————-————Plakalo—————————————
——Handžić——Plakalo——Handžić——Handžić——
————————————Janjoš—————————————
—Uščuplić——Uščuplić——Janjoš——Hebibović——
———————-————Plakalo—————————————
Zadnja izmjena: Kenozoik, dana/u 27 sep 2020, 03:50, ukupno mijenjano 2 puta.
Zipa Mustafe

Šteta samo što ovo nije play off LPSamozdravlje je napisao/la: ↑27 sep 2020, 01:15BILO KAKO BILO I NEBITNO U KOJEM SASTAVU CEMO IGRATI, BITNO JE DA JE CILJ OSTVAREN PLAY OFF IGRAJU:
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Sad naš golman Plakalo jee, mnogo snovaa nestaloo jeee...
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, NazorUso, RaymondRed i 31 gost.