koliko je karta da cujemJoseMourinho je napisao/la:Danac bolan zaradi sevapa udomi nas nekoliko sa foruma na mjesec dok se ne snadjemo u danskoj, do prvog miliona dok ne dodjemo, evo karte avionske jeftine izgleda

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
koliko je karta da cujemJoseMourinho je napisao/la:Danac bolan zaradi sevapa udomi nas nekoliko sa foruma na mjesec dok se ne snadjemo u danskoj, do prvog miliona dok ne dodjemo, evo karte avionske jeftine izgleda
[youtube][/youtube]Donnie Darko je napisao/la:ma bolje i to nego da me drkaju ovako. tako barem znas na cemu si. moram se namjestit u idealan polozaj da bi radile. a onda, ako disem prejako, podju sustat, pomjerim glavu milimetar u bilo kojem pravcu jedna prestane radit. taman ih namjesit, pocesem se po kosi i opet isto.Greivis je napisao/la:Uvijek jedna samo ode. Mozes slusat na jedno uho.Donnie Darko je napisao/la:**** mater ako postoji ista sto me rastuzi i naljuti vise nego kad mi se slusalice pokvare
Vidjoh reklamu 65€, još et možda 200€ tih taksi koje su izostavili(možda manje možda više ne razumijem se bas u to koliko su mogli presutit) kako god nije previseNerminovic je napisao/la:koliko je karta da cujemJoseMourinho je napisao/la:Danac bolan zaradi sevapa udomi nas nekoliko sa foruma na mjesec dok se ne snadjemo u danskoj, do prvog miliona dok ne dodjemo, evo karte avionske jeftine izgleda
Ima do Malma, Osla i Stokolma po 20€.Nerminovic je napisao/la:koliko je karta da cujemJoseMourinho je napisao/la:Danac bolan zaradi sevapa udomi nas nekoliko sa foruma na mjesec dok se ne snadjemo u danskoj, do prvog miliona dok ne dodjemo, evo karte avionske jeftine izgleda
to je najprecjenjenije sranje ikadGreivis je napisao/la:
I ja ih svake godine par uzimam. I najgore što hoću samo one klasične, a ne ove sad što je "zvucnik" izduzen, pa nesto umotano. Rade i onda krckanje, pa ode jedna, pa se mucis s drugom, kupis nove, par mjeseci i opet isto.xaviesta je napisao/la:Isti problem sa slušalicama, kupio ih negdje u martu i sad valja opet. Mislim 'ajd sto moram dati pare već sam sam toliko lijen da odem kupit.
Sad kontam dati više para za nešto kvalitetnije.
Ja uzeo za komp i nakon par dana me uho počelo boljeti, pritisne mi desna slusalica onaj dio uha gdje su rese i nepodnošljivo.xaviesta je napisao/la:Ma dobro s ovim za telefeon nisam nikad imao problema, doduše i ne koristim ih previše samo u slučaju da negdje duže putujem. Ali ove za računar uspijem syebat nekako, najrahatniji sam bio kad sam kupio polovne za tri marke od nekog lika što je imao internet klub, trajale su mi 3-4 godine.
ubjedljivo najbolji kad su u pitanju slusaliceHeller je napisao/la:Sennheiser su vrh, jos dodju i neka kozna vrecica i neko sranje da se ne petljaju sluske
Kakva li si to do sad hodalapride_of_merseyside je napisao/la:Ma ti si bolesna.
Ja se moram obući normalno, nema mi druge, valja se prebaciti sa ljetne odjeće na nešto toplije. Inače bih mogla i ja završiti k'o i ti.