FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

fedeltafrotta
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la fedeltafrotta » 07 sep 2013, 11:55

izgleda da je suplja za Gredica.

ps. jos jednom. Safete dobrodosao u najveci BH klub
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 07 sep 2013, 11:56

gio10 je napisao/la:
zeljo4life je napisao/la:Ja nigdje ne procith da je Nadarevic potpisao...da ne bude corak???
:lol:

http://fkzeljeznicar.ba/safet-nadarevic ... avih/6485/" onclick="window.open(this.href);return false;
Uh,pardon :D moja sramota...
Amare hvala ti...

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 07 sep 2013, 12:05

A ko rece za Gredu to???il sam i to fulio?? :D
Amare hvala ti...

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 07 sep 2013, 12:12

slika
1946

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 07 sep 2013, 12:51

Dakle sada je zvanicno dosao kraj SEF-ovoj eri na klupi naseg Zelje...
Dakle nista od titule ove godine, iako bi ista mnogo znacila jer bi bili nosioci. Jedino sto mu zamjeram je cinjenica da nije prije definisao svoj status i ono sta zeli, i to sto nije pronasao adekvatno rijesenje koje ce njega zamjeniti na klupi, jer to Dino Đurbuzovic nije u stanju.

Iskreno najvise bih volio kada bi doveo Vladu Capljica za sefa strucnog staba...
"My Favorite Ring is Always the Next One"

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 07 sep 2013, 12:54

Mozda je ovako i najbolje..
Amar moze iskoristiti svoje ime prilikom dovođenja igrača u Želju a vidimo kako je počeo sa prodajom Adilovića i dovođenjem Nadarevića...

Vjerujem da će se poslije pauze traziti trener jer Dino ne moze voditi najveći bosanskohercegovački klub !
Manijaci još jednom pokazuju svoju veličinu,iako mnogi pokušavaju da nas ocrne
Ja te volim, volim Željo..

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 07 sep 2013, 13:10

A ovo je izgleda ona novina koja je nedavno pisala sapunice o pitarki samri koja zbog uplakanog sina odgovara amara od zelje...

Citajte zvanicnu stranicu i manite se supljih prica!

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 07 sep 2013, 13:14

gio10 je napisao/la:Mozda je ovako i najbolje..
Amar moze iskoristiti svoje ime prilikom dovođenja igrača u Želju a vidimo kako je počeo sa prodajom Adilovića i dovođenjem Nadarevića...

Vjerujem da će se poslije pauze traziti trener jer Dino ne moze voditi najveći bosanskohercegovački klub !
Manijaci još jednom pokazuju svoju veličinu,iako mnogi pokušavaju da nas ocrne
Upravo sam to htjeo napisati. otisao covjek na "godisnji" u Tursku a mi prodali Adila u tu zemlju + dovedemo dobro pojacanje.

A ne znam zasto se odmah dizete protiv Dine dajmo mu jos koju priliku jer ipak ako je iko upoznao Amaorov rad do sada to je on tako da ne zurimo sa smjenama i sl.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 07 sep 2013, 13:17

Zna li neko vise sta je bilo sa onom lovom od sehica. Pricalo se skoro da bi mogla leci do kraja mjeseca ili je to suplja bila ?

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 07 sep 2013, 13:31

amerosm je napisao/la:Dakle sada je zvanicno dosao kraj SEF-ovoj eri na klupi naseg Zelje...
Dakle nista od titule ove godine, iako bi ista mnogo znacila jer bi bili nosioci. Jedino sto mu zamjeram je cinjenica da nije prije definisao svoj status i ono sta zeli, i to sto nije pronasao adekvatno rijesenje koje ce njega zamjeniti na klupi, jer to Dino Đurbuzovic nije u stanju.

Iskreno najvise bih volio kada bi doveo Vladu Capljica za sefa strucnog staba...
ne pregonimo. ekipa je amarova, postavka je amarova, sve je amarovo bilo i ove tri utakmice što smo slabo odigrali. slažem se da dino nije dorastao, ali ništa nije njegovo bilo.

ako bi na klupu došao čapljić ili odović, a amar nastavio raditi van terena k'o ovih 15 dana, mi bi bili i u dosta boljoj situaciji.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 07 sep 2013, 13:48

Koji ce nam racku bilo kakvi treneri koji imaju kakav takav renome kada ce svaki od njih morati slusati sta mu Amar govori i postavljati igru i ekipu koju je Amar zamislio??? Ako Amar ode onda treba dovesti neke od ovih koje nabrajate da nam pomognu da izborimo opstanak, jer bi bez Amara dno tabele bila realnija opcija od vrha..
BUDI ŽELJO !!!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 07 sep 2013, 14:34

Dobro je barem smo rascistili jednu stvar, a ona je da Amar do daljneg nece biti na klupi... po meni je odlično da ce ostati u klubu i raditi neke druge stvari i vjerujem da ce konsoldovati redove unutar kluba.
Jedino sto mi se ne svidja je to sto ce Dino ostati na klupi jednostavno on je u redu da pomocnog trenera, ali kao šef on jednostavno nije za tu funkciju... dobro bi nam sad Oda dosao ili Ratko Ninkovic, Capljic... ima dosta trenera... ali sta je tu je... u titulu ne sumnjam. VOLIM TE ŽELJO

Rios

Post Postao/la Rios » 07 sep 2013, 14:36

terabajt je napisao/la:Zna li neko vise sta je bilo sa onom lovom od sehica. Pricalo se skoro da bi mogla leci do kraja mjeseca ili je to suplja bila ?
Ma buraz od te love nema nista..Pisi propalo..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 07 sep 2013, 14:37

Rios je napisao/la:
terabajt je napisao/la:Zna li neko vise sta je bilo sa onom lovom od sehica. Pricalo se skoro da bi mogla leci do kraja mjeseca ili je to suplja bila ?
Ma buraz od te love nema nista..Pisi propalo..
Doci ce ta lova kad se najmanje nadamo ;)

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 07 sep 2013, 14:59

SarajlijaTM je napisao/la:A ovo je izgleda ona novina koja je nedavno pisala sapunice o pitarki samri koja zbog uplakanog sina odgovara amara od zelje...

Citajte zvanicnu stranicu i manite se supljih prica!
Govoriš o dvije različite novine. Ovo je potpisano imenom i prezimenom od Šarića, dok je ono redakcijsko istraživanje :roll: :roll: Iako se naveliko mahala da iza svega stoji Mimo Š. koji ge ja navodno i neki dan prao na Kameleonu.
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 07 sep 2013, 15:52

Samo par činjenica:

- Igramo konstantno bez najmanje 4 igrača iz prvih 11, u Mostaru je bilo i više + Adil kojeg smo prodali
- Dino meni djeluje kao fin i sve to i drag mi je ali brate ove izjave su mi sasvim dovoljne da vidim da nije za prvog trenera pogotovo Želje i odavno se već u sportu autoritet ne gradi na galami nego na znanju i mangupluku što će reći ili se Amare prihvati ekipe ili radi menadžerske stvari i bavi se podmlatkom što bi ja iskreno više volio jer u tome je budućnost. Ako možeš dovedi recimo Mešu za trenera. Ne što je Amar loš nego sto su ove druge stvari možda i bitnije od ekipe a jedino njemu vjerujem
- O lovi nemojte molim vas više davno prepričana priča što se tiče ovih miliona od prodaje igrača, od Džeke i od Uefe. Nismo upućeni i ne znamo kako stojimo finansijski što se tiče ostalih prihoda ali ovo smo potrošili sto posto. Ne zaboravite i dugove i da smo dobijali licence za Evropu. Također, sponzore je teško naći zbog situacije u državi ali moglo ih je biti bar malo više to je činjenica
- Prestanite i ove naše partijanere pominjati, prtjerujete. Koliko oni pretjreuju ne znam ali ako pretjeruju i pedalj jedan mora im se stati u kraj i moraju se u klubu imati neka pravila ponašanja
- Neko spomenu neki dan dezinfomacije. Odavno blebećem kako smo slabo informisani o dešavanjima u klubu dok kone recimo i pretjeruju jer su često davali i informacije koje nisu gotove ali opet smo mi gori jer smo dozvolili da se šteti klubu jer se šire dezinfomacije dok oni i šupljom napucavaju atmosferu i štite sebe od prozivki itekako dobro
- Nismo ni zaslužili ništa bolje rezultate u ova tri zadnja kola kad smo nezadovoljni i kad psujemo igračima koji su već 4 godine najbolji u državi i to nakon tri pobjede na startu. Konstatno ove 4 godine govorim da nismo dominantni nego da smo malo iznad i da su nas dosta puta golmani vadili. Sad nemamo te sreće a i pogledaj pod 1.
- Drago mi je da ova djeca igraju odlično i opet ću pitati zna li neko zašto je u SLaviju otišao koliko vidim kadetski reprezentativac Osmanović. Ako je zbog toga što nema mjesta onda je to pozitivno, a ako je nešto drugo...
- Treba češće organizirati tekme juniori- seniori ali rezervni tim seniora tj igrači što ternutno nisu u prvom planu

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 07 sep 2013, 16:00

zaboljisportuBiH je napisao/la:Samo par činjenica:

- Igramo konstantno bez najmanje 4 igrača iz prvih 11, u Mostaru je bilo i više + Adil kojeg smo prodali
- Dino meni djeluje kao fin i sve to i drag mi je ali brate ove izjave su mi sasvim dovoljne da vidim da nije za prvog trenera pogotovo Želje i odavno se već u sportu autoritet ne gradi na galami nego na znanju i mangupluku što će reći ili se Amare prihvati ekipe ili radi menadžerske stvari i bavi se podmlatkom što bi ja iskreno više volio jer u tome je budućnost. Ako možeš dovedi recimo Mešu za trenera. Ne što je Amar loš nego sto su ove druge stvari možda i bitnije od ekipe a jedino njemu vjerujem
- O lovi nemojte molim vas više davno prepričana priča što se tiče ovih miliona od prodaje igrača, od Džeke i od Uefe. Nismo upućeni i ne znamo kako stojimo finansijski što se tiče ostalih prihoda ali ovo smo potrošili sto posto. Ne zaboravite i dugove i da smo dobijali licence za Evropu. Također, sponzore je teško naći zbog situacije u državi ali moglo ih je biti bar malo više to je činjenica
- Prestanite i ove naše partijanere pominjati, prtjerujete. Koliko oni pretjreuju ne znam ali ako pretjeruju i pedalj jedan mora im se stati u kraj i moraju se u klubu imati neka pravila ponašanja
- Neko spomenu neki dan dezinfomacije. Odavno blebećem kako smo slabo informisani o dešavanjima u klubu dok kone recimo i pretjeruju jer su često davali i informacije koje nisu gotove ali opet smo mi gori jer smo dozvolili da se šteti klubu jer se šire dezinfomacije dok oni i šupljom napucavaju atmosferu i štite sebe od prozivki itekako dobro
- Nismo ni zaslužili ništa bolje rezultate u ova tri zadnja kola kad smo nezadovoljni i kad psujemo igračima koji su već 4 godine najbolji u državi i to nakon tri pobjede na startu. Konstatno ove 4 godine govorim da nismo dominantni nego da smo malo iznad i da su nas dosta puta golmani vadili. Sad nemamo te sreće a i pogledaj pod 1.
- Drago mi je da ova djeca igraju odlično i opet ću pitati zna li neko zašto je u SLaviju otišao koliko vidim kadetski reprezentativac Osmanović. Ako je zbog toga što nema mjesta onda je to pozitivno, a ako je nešto drugo...
- Treba češće organizirati tekme juniori- seniori ali rezervni tim seniora tj igrači što ternutno nisu u prvom planu
+1 ;)

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 07 sep 2013, 16:36

Finansijski stojimo dosta stabilno, a ambicije su iste kao i uvijek - najveći klub u državi uvijek želi biti ispred svih protivnika", kaže Gredić

http://www.radio.sara" onclick="window.open(this.href);return false; jevo.ba/novost/124572/amar-osim-se-ne-vraca-na-klupu-zeljeznicara
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 07 sep 2013, 16:47

drago mi je za safeta,I ako potpise slovenac radi svijeze krvi koja je potrebna,ali mi nije jasno sto pogotovo kad se vrate povrijedjeni mi imamo super popunjene bocne, vezne,pogotovo defanzivno orijentisane,falili stoperi,a pogotovo napad I kreativac.
Eto sad dosao safet,koji je super za nas tim,mada je nekad neko od nasih mozda cak I osim pricao kako je klepac I kako ispada,kad je dosao u sarajevo.nisam siguran ko je govorio ali neko jest.
On je meni super rijesenje,imso dobrih tekmi kod cire.
Samo bi volio malo racina I o kreativcima da se vodi I neku zamjenu ari da se nadje cisto radi sirine
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Rios

Post Postao/la Rios » 07 sep 2013, 16:50

Ok,Amar se ne vraca na mjesto trenera,dosadilo mu to vise..Ako je to tako onda je suludo pricati da on i dalje odredjuje sastav,taktike i sl..Prvo,rekao je da mu je to dosadilo,drugo ne vjerujem da je Amar takav covjek da bi se petljao u posao koji vise nije njegov..
Bilo bi mi drago da se konacno tacno precizira sta je njegova funkcija u klubu..Da znamo tacno Amar Osim je to i to..Ovako samo nagadjamo..
I na kraju,ne bi bilo lose razmisliti o drugom treneru,nije meni Dino neki strucnjak..U karijeri je vodio jos Celik i bio Amarov pomocnik koliko ja znam..
Milimor Odovic bi bio dobro rjesenje,legenda je nasa i zasluzio je priliku..Uz to je i za nase uslove vrlo dobar trener kojeg mozemo priustiti..A koliko znam i Amar Osim ga jako cijeni..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: lexluthor, pinki i 41 gost.