FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

tuzlak1987
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 jul 2018, 14:05

xeksor je napisao/la:I jos nesto . Više je AH bio na utakmicama Slobode( 1 kolo) nego sto je tvoj dragi vođa bio za 2 godine. Adnji put pisjetio Tusanj malo manje od 2 godine u jeku kampanje za gradonacelnika kad je i ima preljepe bilborde u koje sibse zaljubio
Dodje na utkamice Slobode kao navijac neki :rol: A dodje samo da ljudima pomuti malo razum i da ih vara. Dolazio par puta nakon sto je dao ostavku i onda odjednom nije se pojavio godinu i pol :rol: Dolazio tada da nafurava ljude, a vjerovatno i sada jer je usao u ligu. Kao navijac, a radi protiv Slobode iza ledja za svoje interese, njegovi igraci tuze Slobodu, dvije godine pokusavaju da joj uzmu licencu. Od odlaska se javio bar 30 puta u medije gdje direktno svojim rijecima i postupcima ide u stetu Slobode, pocevsi od stadiona pa dalje. Rekao nece u politiku usao, rekao nece voditi drugi klub kroz pola godine navalio.
Sta on ima raditi na utakmicama Slobode, treba mu zabraniti dolazak, dolazi na utakmicu, a stvara klub u gradu tj pored grada koji bi trebao da ugasi Slobodu i izbaci je iz svih kombinacija, prava ljubav sto bi se reklo. Otisao dalje i od Sabovica..

Vidim zalis se na transfere, koliko je klub zaduzen za vrijeme Husica miliona? Koliko je neplaceno poreza? Koliko je klub zaradio od transfera? Da li je prodao za 3 godine bar jednog igraca?

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 22 jul 2018, 14:14

Cuj da ljudima pomuti um , da ih vara. Sacuvaj boze. Jel ti vjerujes u to sto pises. Ok sve si u pravu

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 jul 2018, 14:16

xeksor je napisao/la:Cuj da ljudima pomuti um , da ih vara. Sacuvaj boze. Jel ti vjerujes u to sto pises. Ok sve si u pravu
Normala, gledao je neke ljude koji su ljubitelji Slobode i tu citav zivot oko Slobode i lagao ih u lice. Dolazio je 2016. nakon ostavke samo jer ga je neko lobirao zbog izbora, nakon izbora ga nigdje.

Sto njemu ne odes pa kada vec znas dobro napadati ne napadnes ga za stadion? Jer ga obecava evo sada ce 3 godine, a na kraju je zavrsio na tom Tusnju koji mu nije bio po volji kada je vodio Slobodu.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 22 jul 2018, 14:20

tuzlak1987 je napisao/la:
xeksor je napisao/la:I jos nesto . Više je AH bio na utakmicama Slobode( 1 kolo) nego sto je tvoj dragi vođa bio za 2 godine. Adnji put pisjetio Tusanj malo manje od 2 godine u jeku kampanje za gradonacelnika kad je i ima preljepe bilborde u koje sibse zaljubio
Dodje na utkamice Slobode kao navijac neki :rol: A dodje samo da ljudima pomuti malo razum i da ih vara. Dolazio par puta nakon sto je dao ostavku i onda odjednom nije se pojavio godinu i pol :rol: Dolazio tada da nafurava ljude, a vjerovatno i sada jer je usao u ligu. Kao navijac, a radi protiv Slobode iza ledja za svoje interese, njegovi igraci tuze Slobodu, dvije godine pokusavaju da joj uzmu licencu. Od odlaska se javio bar 30 puta u medije gdje direktno svojim rijecima i postupcima ide u stetu Slobode, pocevsi od stadiona pa dalje. Rekao nece u politiku usao, rekao nece voditi drugi klub kroz pola godine navalio.
Sta on ima raditi na utakmicama Slobode, treba mu zabraniti dolazak, dolazi na utakmicu, a stvara klub u gradu tj pored grada koji bi trebao da ugasi Slobodu i izbaci je iz svih kombinacija, prava ljubav sto bi se reklo. Otisao dalje i od Sabovica..

Vidim zalis se na transfere, koliko je klub zaduzen za vrijeme Husica miliona? Koliko je neplaceno poreza? Koliko je klub zaradio od transfera? Da li je prodao za 3 godine bar jednog igraca?
I još Kostić kao ide iz Slobode zbog Husića,a na kraju ode u njegov klub.AH je teški muljator.On je možda i vratio dugove Slobode od prije al je napravio svoje zbog davanja velikih plata igračima.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

MejdanTz
Kontakt:

Post Postao/la MejdanTz » 22 jul 2018, 14:21

75000 je napisao/la:Sale odigrao sasvim korektno bez ijedne greske.
Hahahahahahha sta si ti gledo
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919

75000
Kontakt:

Post Postao/la 75000 » 22 jul 2018, 14:28

MejdanTz je napisao/la:
FK Sloboda Tuzla - HŠK Zrinjski Mostar.

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 22 jul 2018, 14:32

Trener autoritet nam treba hitno , pripreme su odradjene na nivou treće lige, lagano Bukinje, malo Banja Fojnica.
Uglavnom nedostatak snage je evidentan kod velike većine. Atmosfera u klubu je onako isto ispodprosječna. UO prestao mandat nije izabran novi tj nije bila skupstina kluba nego predsjednik skupstine i predsjednik u ostavci vedre i oblače a kako sad stanje vidim vise oblače nego vedre. To možemo malo popraviti dobrim jakim stručnim stabom.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 22 jul 2018, 14:39

DamirT je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:

I još Kostić kao ide iz Slobode zbog Husića,a na kraju ode u njegov klub.AH je teški muljator.On je možda i vratio dugove Slobode od prije al je napravio svoje zbog davanja velikih plata igračima.
Tojel mujator il nije to će vrijeme pokazat. A sto se tce kostića nhega je u TC otjerao Senadi Viber majstor. Sjei se dobro da je kostić pristao a smanjenu platu i 70% dugovanja da mu se isplati. I na sav glas je viber majstor objavio da kostić ostaje. E sto su oni na potpisivanju ugovora izstvili isplatu dugovanja i cojek digo sidroto je drugo. E pa druze vidio si sta bi sa sportingom . Stara uprava dovede igrace i mihajlovića . Dođe nova uprava dade itkaze dvojici igraca i mihajloviću, a on arafi 6-7 miliona vez jedne utakmice. Ugovori se moraju ispistovat, da su bili za vrijeme AH veliki jesu, al to je tako.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 jul 2018, 14:42

Jedno je ispostovati, drugo je znati da ides pa natovariti klubu nerealne ugovore. Njemu je trebala prva rata od 35 hiljada leci u julu, sto nije? Ne moze se pobjeci samo sa funkcije i da onda drugi budu krivi jer si lose radio ili si namjerno natovario klubu kako bi se klub raspao odmah nakon sto odes i kako bi zavukao Imamovicu i kako bi bilo "ne moze klub opstati bez mene jer sam ja Bogom dan". Ali klub se nije raspao niti je ispao.

75000
Kontakt:

Post Postao/la 75000 » 22 jul 2018, 14:54

Smarate, **** vas sisoje vise.

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 22 jul 2018, 15:01

Ovaj...decki. ..Sloboda-Zrinja....0-1...bez ijedne sanse i konkretnog suta na gol. ..ali imali smo posjed na momente. .kao i protok lopte. ... :facepalm:
Bo li vas Husic da vas yebo.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 22 jul 2018, 15:02

tuzlak1987 je napisao/la:Jedno je ispostovati, drugo je znati da ides pa natovariti klubu nerealne ugovore. Njemu je trebala prva rata od 35 hiljada leci u julu, sto nije? Ne moze se pobjeci samo sa funkcije i da onda drugi budu krivi jer si lose radio ili si namjerno natovario klubu kako bi se klub raspao odmah nakon sto odes i kako bi zavukao Imamovicu i kako bi bilo "ne moze klub opstati bez mene jer sam ja Bogom dan". Ali klub se nije raspao niti je ispao.
Jest al je klubu ostavio 400 000 km od evrope da se isplate sva dugovanja prema tim igracima i da ostabe jos 100 000. Tosto ti pucas to je pruca senada koji ne moze oprat koliko je unazadio klub. Jedinu stvar koji je senad tacno rekao je sto klub mora vracat dug od 200 000 za stolice . Totreba preuzet nehljebarska JU i grad. I tu ga je vozdv zaebao kao i slobodu. On je osnovao JU a sve dugove stadiona ostavio klubu.

MejdanTz
Kontakt:

Post Postao/la MejdanTz » 22 jul 2018, 15:19

75000 je napisao/la:
MejdanTz je napisao/la:
FK Sloboda Tuzla - HŠK Zrinjski Mostar.
Najveci klaun na stoperskoj poziciji zadnjih par sezona u Slobodi.
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 22 jul 2018, 15:19

tuzlak1987 je napisao/la:Jedno je ispostovati, drugo je znati da ides pa natovariti klubu nerealne ugovore. Njemu je trebala prva rata od 35 hiljada leci u julu, sto nije? Ne moze se pobjeci samo sa funkcije i da onda drugi budu krivi jer si lose radio ili si namjerno natovario klubu kako bi se klub raspao odmah nakon sto odes i kako bi zavukao Imamovicu i kako bi bilo "ne moze klub opstati bez mene jer sam ja Bogom dan". Ali klub se nije raspao niti je ispao.
I da zavrsim o sisoji. On je ponudio ostavku. A ova skupstina koji je veći organ u klubu jdnoglasno podrzao. Mogli su traziti od istog izvjestaj itd . Isto kao i kod senada. Ali cilj kzrevića i vozda je bio da ga se kutarisu bez ikakvog pitanja. Gledaj malo dublje srz problena. Skupstina je svetinja. Mogu svakih 15 dana trazit od predsjednika izvjestaje i pijasnjenja. Al et to nije praksa kod nas. Naj lakse natoarit jednog covjeka. I ako ga ne branim . Nekad u budućnosti i oaj senad će bit krivac dok će kurević i svita oko nhega nać nekog opet podobnog za budalastinje.

guillermo
Kontakt:

Post Postao/la guillermo » 22 jul 2018, 15:34

Ordaga sinoc na tribinama Tusnja i nikom nista :D
Dok je na Grbavici gledao utakmicu sarajevsik mediji digli citavu pompu oko dolaska u Zelju :lol:
Sinoc je bgm Terzic konstanto ispadao,uz Livancica i Smajica najgori....
Zadnja izmjena: guillermo, dana/u 22 jul 2018, 15:35, ukupno mijenjano 1 put.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 22 jul 2018, 15:35

imal hejtera slobode

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 22 jul 2018, 17:14

sexore brate moj, sta ti mislis o svemu ovome

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 22 jul 2018, 17:25

Chinaglia je napisao/la:sexore brate moj, sta ti mislis o svemu ovome
Jelen trči po polju nosi papagaja.

HElo
Kontakt:

Post Postao/la HElo » 22 jul 2018, 17:46

Vasiljevica u napad,a dajinog maksuma poslati na pozajmnicu u Mladost iz Puračića pa kad tamo zabije koji gol utrpat ga Fulhamu i uzet par miliona evrica za njega.

Inace sve moguce cestitke nasem predsjedniku svih predsjednika, spasitelju u ostavci dajdzi Senči, ne daj se Senade ne znaju oni da je nas Zrinjski znao silovati i po 6 komada na Tusnju a juce samo 1 i to na guzove, veliki je to pomak ipak je to veliki Real M... ovaj Zrinjski.
Ako bog da za 100 godina kluba da im probamo uzeti i citav bod, a za 200-godisnjicu pod tvojim vodstvom u ostavci da im se probamo osvetiti za sve ove godine omalovazavanja i deklasirati ih na Tusnju sa visokih 1-0 za nas.

Mi smo djeca dajdže Senče, Senčo je dajdža naš ! ! !

zlatnakoka
Kontakt:

Post Postao/la zlatnakoka » 22 jul 2018, 18:00

Kako bi nam sad godio Filip Erić. Momak kojeg smo zapostavili jer smo imali našeg Azira. Sad bi nam sjeo ko budali šamar.

Inače aplauz je bio nešto ljudski, jer su oni aplaudirali tribini, povedeni kapitenom, kapitenčinom. Najviše trči, najviše gine, ako i pogriješi nazad je u roku par sekundi i njemu se ne može zamjeriti.
Terzić je ispadao, vjerovatno mu ne godi Livančić. Livančić jeste izgubio ponajviše lopti, ali je jedini imao i muda da krene u dribling, mislim da treba igrati u prvoj, iako mu zamjerim što ne trči nazad da ispravi svoju grešku. Vasiljević dobar, tipa Ignjatović tako da nam on neće faliti. Salihović ja ne znam da li se šalite da nije imao greške i da je odigrao dobro, pa ispao je par puta kao ovca, a pretrči ga samo onaj ko proba.
Said ne treba igrati jer je glumac, i po onome juče boli njega neka stvar za tim i igru, on se zajebava. Alispahić pojačanje, treba malo poraditi na fizičkoj spremi. Hadžanović je dobar, dok ne ostane kao "zadnji" igrač, tad dribla što nije dobro ni za koga pa makar prošao.
Baraban :clap: . Smajića nismo vidjeli, vjerovatno jer je u špicu a realno omalen momak medju dva balvana.
Vidović je pokušao zadiviti publiku svojom borbom, nismo mogli vidjeti zna li šta pred golom.
Pirić dobar igrač, može igrati umjesto Tonija.
Pršeš nema mjesta, usporio igru, ušao kao izmjena a ne trči. Jedino dobro onaj pas u 16 prema Barabanu (čini mi se).

Sve u svemu mislim da smo opet ekipa koja će se većinom braniti. Nadam se da griješim.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.